112 Groningen

Mannen met inbrekersgereedschappen aangehouden

Mannen met inbrekersgereedschappen aangehouden Drachten / Sappemeer - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Sappemeer en Drachten verdachten aangehouden. De verdachten worden ervan verdacht voornemens te zijn om in te breken in beide plaatsen. ...

vandaag 12:16 open_in_new
Koolmonoxide in woning Stadskanaal

Koolmonoxide in woning Stadskanaal STADSKANAAL - De brandweer van Stadskanaal werd donderdagochtend rond 9.00 uur opgeroepen om met spoed naar de Havikshorst in Stadskanaal te gaan. Ter plaatse zou koolmonoxide in de woning aanwezig zijn.

...

vandaag 12:16 open_in_new
Met geladen revolver op straat aangehouden

Met geladen revolver op straat aangehouden Groningen - Afgelopen nacht zagen politie agenten een man lopen met een scooter aan de hand. Gezien de vele scooterdiefstallen in de stad besloten zij de man te controleren.

Tijdens de ...

vandaag 12:16 open_in_new
Kop/staart aanrijding Zuiderpark

Kop/staart aanrijding Zuiderpark Groningen - Woensdagmiddag om 13:33 uur moesten de hulpdiensten uitrukken voor een aanrijding met letsel aan het Zuiderpark in de stad. Ter plaatse trof men een kopstaart aanrijding aan waarbij drie voertuigen betrokken waren. ...

gisteren 21:48 open_in_new
Vrachtwagenchauffeur gewond na uitwijkactie (Video)

Vrachtwagenchauffeur gewond na uitwijkactie (Video) Borgercompagnie - Een vrachtwagenchauffeur is woensdagmiddag op de Veendammerweg bij Borgercompagnie gewond geraakt bij een ongeluk.

De vrachtwagen moest uitwijken voor een ...

gisteren 16:38 open_in_new
Politie let extra op kentekens

Politie let extra op kentekens Groningen - De politie houdt deze dagen op de snelwegen rond de stad met een camera kentekens van voorbijrijdende voertuigen in de gaten, de zogenaamde ANPR-controle (Automatic NumberPlate Recognition).

...

gisteren 13:32 open_in_new
Alpha Bangoura mag blijven (Video)

Alpha Bangoura mag blijven (Video) Stadskanaal - De met uitzetting bedreigde Alpha Bangoura (33) met zijn gezin moet blijven. De burgemeester doet dan ook een dringend beroep op staatssecretaris Dijkhoff van Justitie.

De Guinee ...

gisteren 13:32 open_in_new
Politie let exta op kentekens

Politie let exta op kentekens De politie houdt deze dagen op de snelwegen rond de stad met een camera kentekens van voorbijrijdende voertuigen in de gaten, de zogenaamde ANPR-controle (Automatic NumberPlate Recognition).

Met ANPR ...

gisteren 11:28 open_in_new
Autobrand Barkmolenstraat Groningen

Autobrand Barkmolenstraat Groningen Groningen - Van maandag op dinsdag om 01:40 uur ontstond er een autobrand(BMW) aan de Barkmolenstraat in de stad.

Het was een korte felle brand waardoor veel schade ontstond. Dinsdagmorgen ...

2017-07-25 14:46 open_in_new
Hennepkwekerij opgerold in Stadskanaal (Video)

Hennepkwekerij opgerold in Stadskanaal (Video) Stadskanaal - Aan de Belgiƫlaan in Stadskanaal is dinsdagochtend een hennepkwekerij opgerold.

Een groot deel van de bovenverdieping was ingericht voor het kweken van hennep. ...

2017-07-25 14:46 open_in_new
Politie leent fiets om man aan te houden

Politie leent fiets om man aan te houden Groningen - Maandag aan het eind van de middag kwam er een melding van een mogelijke winkeldief binnen bij de politie.

Het winkelpersoneel was al bekend met deze man. De politie die ter ...

2017-07-25 14:46 open_in_new
Mercedes raakt te water op de Turfsingel (Video)

Mercedes raakt te water op de Turfsingel (Video) Groningen - Op de Turfsingel in Groningen is maandagmiddag een auto in het water beland.De man zag zijn bolide zo het water in glijden, er was geen houden meer aan. De handrem was vergeten er op te zetten. ...

2017-07-24 23:16 open_in_new
Containerbrand Delfzijl

Containerbrand Delfzijl Delfzijl - Een containerbrand maandagavond om 20:05 uur in de kelder van een flat aan de Kustweg in Delfzijl.

De brandweer heeft de brand snel geblust. Al snel keerde men terug naar de kazerne. ...

2017-07-24 23:16 open_in_new
Student aangehouden voor inbreken in schoolcomputers

Student aangehouden voor inbreken in schoolcomputers Groningen - Een 32-jarige student uit Groningen is aangehouden op verdenking van computervredebreuk, identiteitsfraude en witwassen. Hij maakte daarbij gebruik van zogenaamde keyloggers.

...

2017-07-24 18:06 open_in_new
Controle voertuigen in Farmsum

Controle voertuigen in Farmsum Farmsum - Maandag werden er zeven blusvoertuigen gecontroleerd door Ziegler uit Winschoten. Bij deze controle werd gekeken naar de pomp van de voertuigen en of deze nog in orde waren.

Alle ...

2017-07-24 18:06 open_in_new
Eigenaar fiets gezocht

Eigenaar fiets gezocht Groningen - Van zondag op maandagnacht wilde een veelpleger een fiets op straat verkopen.

Hij werd aangehouden door de politie. De eigenaar van de fiets wordt gezocht?   Bel dan 09008844 ...

2017-07-24 18:06 open_in_new
Groninger(19) betrokken bij ernstig ongeval in Friesland (Video)

Groninger(19) betrokken bij ernstig ongeval in Friesland (Video) Waskemeer - Bij een ongeval zondagavond 23 juli waarbij een auto te water raakte op de Compagnonsweg in Waskemeer waren zes mensen betrokken.

Alle zes werden naar ...

2017-07-24 12:56 open_in_new
Groninger(19) betrokken bij ernstig ongeval in Friesland

Groninger(19) betrokken bij ernstig ongeval in Friesland Waskemeer - Twee personen zijn zondagavond om 19:25 uur ernstig gewond geraakt bij een ongeval aan de Compagnonsweg bij Waskemeer. Twee andere raakten gewond. Zes personen zaten in de auto (VW Golf) ...

2017-07-24 01:34 open_in_new
AutoSport Groningen groot succes in Winsum

AutoSport Groningen groot succes in Winsum Winsum - Afgelopen weekend(21 en 22 Juli) werd aan de Winsumerstraatweg te Winsum de tweede wedstrijd van AutoSport Groningen verreden.

 De eerste wedstrijd is reeds op ...

2017-07-24 00:32 open_in_new
Auto schampt oorlogsmonument Musselkanaal

Auto schampt oorlogsmonument Musselkanaal Musselkanaal - Bij een eenzijdig ongeval op de A-weg in Musselkanaal is zondagavond een automobilist gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 19.45 uur. Door een nog onbekende oorzaak ...

2017-07-24 00:32 open_in_new
Man met 47 kg XTC-pillen aangehouden

Man met 47 kg XTC-pillen aangehouden Assen/ Groningen - De politie heeft zaterdagavond 22 juli tijdens een controle in een bestelbus op de snelweg A28 ter hoogte van Assen 47kg aan XTC-pillen aangetroffen.

De 31-jarige bestuurder ...

2017-07-24 00:32 open_in_new