Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Fred v/d Kooi uitgeblust bij brandweer Grijpskerk

Fred v/d Kooi uitgeblust bij brandweer Grijpskerk Grijpskerk - Korpslid Fred v/d Kooi is na 26 jaar gestopt met de brandweer. Fred is naast bevelvoerder ook lid van de waarschuwings verkeningsdienst(meetploeg)

Zaterdag 15-12-18 ...

vandaag 13:37 open_in_new
KLM toestel wijkt uit naar Airport Eelde

KLM toestel wijkt uit naar Airport Eelde Eelde - Een KLM vliegtuig (KLM1352 (ERJ190) dat vanuit de Tsjechische hoofdstad Praag naar Schiphol wou, is zondagmorgen op Groningen Airport Eelde geland.

Dit door de sneeuwval op de ...

vandaag 12:34 open_in_new
Aangebrande cake zorgt voor inzet brandweer Haren

Aangebrande cake zorgt voor inzet brandweer Haren Haren - In een gebouw van Woonzorglocatie De Dilgt aan de Dilgtweg in Haren heeft zondagmorgen korte tijd een brandje gewoed in een oven. Niemand raakte gewond.

Men bleek bezig ...

vandaag 12:34 open_in_new
Auto tegen boom bij Musselkanaal

Auto tegen boom bij Musselkanaal Musselkanaal - Op de Exloerweg in Musselkanaal was zondag om 12:00 uur een eenzijdig ongeval. Een auto gleed tegen een boom aan. Vermoedelijk speelt gladheid een rol.

Volgens getuigen zaten er ...

vandaag 12:34 open_in_new
Eerste glijpartijen door sneeuwval in Groningen

Eerste glijpartijen door sneeuwval in Groningen Veendam - Zondagmorgen waren er diverse kleine glijpartijen in de regio Groningen. Het bleef vooral bij blikschade. Kinderen gingen gelijk massaal de sneeuw in om te genieten met o.a hun slee.

...

vandaag 11:31 open_in_new
Sfeerplaatjes door sneeuwval in Groningen (Video)

Sfeerplaatjes door sneeuwval in Groningen (Video) Regio - Behalve gladheid levert de sneeuw ook mooie sfeerplaatjes op deze zondag.

Zoals hier in de stad en in Winschoten. Kinderen gaan ook massaal de straat op om met hun slee ...

vandaag 11:31 open_in_new
Kans op gladheid en een paar cm sneeuw

Kans op gladheid en een paar cm sneeuw Groningen - Zaterdagavond en zondag de hele dag moet het verkeer in het Noorden rekening gaan houden met mogelijk de eerste sneeuwval en gladheid.

Dit kan zorgen voor gladheid op de weg. ...

vandaag 23:58 open_in_new
Kans op gladheid en 3 cm sneeuw

Kans op gladheid en 3 cm sneeuw Groningen - Vanavond en zondag moet het verkeer in het Noorden rekening gaan houden met mogelijk de eerste sneeuwval .

Dit kan zorgen voor gladheid op de weg. Let dus goed op als u op pad moet ...

gisteren 17:40 open_in_new
Kans op gladheid en sneeuwval

Kans op gladheid en sneeuwval Groningen - Vanavond en zondag moet het verkeer in het Noorden rekening gaan houden met mogelijk de eerste sneeuwval .

Dit kan zorgen voor gladheid op de weg. Let dus goed op als u op pad moet ...

gisteren 12:25 open_in_new
Laatste uitruk voor brandweerman Paul de Jong

Laatste uitruk voor brandweerman Paul de Jong Bedum - Op vrijdagavond 14 december rond 19.00 uur gaan de piepers van brandweer Bedum met de melding brandgerucht Schoolstraat in Bedum.

Als de brandweer uitrukt krijgen ze van de ...

gisteren 11:22 open_in_new
Grote brand in Foxhol onder controle (Video)

Grote brand in Foxhol onder controle (Video) Foxhol - Aan de Avebe-weg in Foxhol is vrijdagavond een grote brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar 'Zeer grote brand'.

Dit houdt in dat meerder blusvoertuigen, ...

gisteren 00:52 open_in_new
Grote brand in Foxhol

Grote brand in Foxhol Foxhol - Aan de Avebe-weg in Foxhol is vrijdagavond brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar 'Zeer grote brand'.

Dit houdt in dat meerder blusvoertuigen, hoogwerkers en overig materieel zoals ...

2018-12-14 23:46 open_in_new
Auto in de sloot bij Leens

Auto in de sloot bij Leens Leens - Aan de Dijkstilsterweg in Leens is vrijdagavond een auto in de sloot beland. Niemand raakte gewond.

De brandweer werd opgeroepen om hulp te verlenen, maar kreeg al snel te horen dat hun hulp ...

2018-12-14 21:40 open_in_new
Gat van Ten Boer nu echt goed dicht

Gat van Ten Boer nu echt goed dicht Ten Boer - Onderzoek door de stadsarcheoloog naar het sinkhole in Ten Boer wijst uit dat het gaat om een ronde middeleeuwse waterput. Het gat is gedicht en goed ‘aangetrild’.

De wanden van ...

2018-12-14 19:35 open_in_new
Ongeval oprit N7 bij voormalig Europaplein

Ongeval oprit N7 bij voormalig Europaplein Groningen - Op de oprit N7 nabij het voormalig Europaplein is vrijdagmiddag rond 17:30 uur een aanrijding geweest tussen voertuigen.

Niemand raakte gewond. Het overige verkeer ondervond ...

2018-12-14 19:35 open_in_new
Noordbaan ringweg maandagnacht 17 december dicht

Noordbaan ringweg maandagnacht 17 december dicht Groningen - In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 december is de noordbaan van de zuidelijke ringweg (verkeer richting Drachten) afgesloten voor verkeer vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan het Julianaplein. ...

2018-12-14 14:19 open_in_new
Auto de sloot in op A28

Auto de sloot in op A28 Haren - Bij een ongeluk donderdagmiddag om 16:15 uur op de A28 ter hoogte van Haren is een auto in een sloot gekomen. De bestuurder raakte daarbij lichtgewond.

Ter hoogte van tankstation De Witte Molen ...

2018-12-14 13:17 open_in_new
Forse woningbrand in Wildervank (Video)

Forse woningbrand in Wildervank (Video) Wildervank - Donderdagavond werd de brandweer van Veendam gealarmeerd voor een woningbrand aan de Salomon Weststraat.

De brand was ontstaan in de schoorsteen en overgeslagen naar de ...

2018-12-14 13:17 open_in_new
School korte tijd ontruimd (Video)

School korte tijd ontruimd (Video) Hoogezand - Leerlingen van de Theo Thijssenschool aan de Boomgaard in Hoogezand moesten vrijdagmorgen om 10:13 uur tijdelijk de school uit nadat er gas was geroken.

De brandweer deed metingen ...

2018-12-14 13:17 open_in_new
Botsing met brandweerauto tijdens instructierit (Video)

Botsing met brandweerauto tijdens instructierit (Video) Groningen - Een instructie rit met een brandweerwagen van de Bon ging donderdagmorgen niet helemaal goed. Tijdens het langzaam oprijden van het kruispunt bij de Sontweg met OGS(optische en geluids sign.) botsten twee ...

2018-12-14 12:13 open_in_new
Forse woningbrand in Wildervank

Forse woningbrand in Wildervank Wildervank - Op de Salomon Weststraat in Wildervank is donderdagavond om 20:05 uur brand uitgebroken. Er was veel rookontwikkeling aan de achterzijde van de woning.

De brand was ontstaan in de ...

2018-12-13 23:37 open_in_new