Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Botsing oprit bij Europaweg/N7

Botsing oprit bij Europaweg/N7 Groningen - Twee personenauto’s zijn maandagavond om 21:00 uur op de Europaweg/oprit N7 in botsing gekomen. 1 persoon raakte gewond.

Ambulancemedewerkers hebben de gewonde automobilist behandeld. ...

vandaag 00:15 open_in_new
Forse schade bij ongeval in Wildervank

Forse schade bij ongeval in Wildervank Wildervank - Maandag aan het einde van de middag zijn op de kruising Nijveenlaan en de Van Delftstraat in Wildervank twee personenauto´s zwaar beschadigd geraakt.

Door vermoedelijk een ...

vandaag 00:15 open_in_new
Zoektocht in vijver na aantreffen kinderfietsje (Video)

Zoektocht in vijver na aantreffen kinderfietsje (Video) Groningen - De hulpdiensten van Groningen zijn maandagavond rond 18:35 uur uitgerukt voor een persoon te water aan de Orionlaan in de wijk Paddepoel.

Voorbijgangers hadden ...

gisteren 22:09 open_in_new
Eigenaar electrische fiets gezocht in Leek

Eigenaar electrische fiets gezocht in Leek Leek - Afgelopen weekend is in Leek deze Sparta elektrische fiets aangetroffen.

De eigenaar kan zich met sleutels melden op het politiebureau in Leek. ...

gisteren 22:09 open_in_new
Update; Zoektocht in vijver na aantreffen kinderfietsje blijkt loos alarm

Update; Zoektocht in vijver na aantreffen kinderfietsje blijkt loos alarm Groningen - De hulpdiensten van Groningen zijn maandagavond rond 18:35 uur uitgerukt voor een persoon te water aan de Orionlaan in de wijk Paddepoel.

...

gisteren 20:03 open_in_new
Zoektocht in vijver na aantreffen kinderfietsje

Zoektocht in vijver na aantreffen kinderfietsje Groningen - De hulpdiensten van Groningen zijn maandagavond rond 18:35 uur uitgerukt voor een persoon te water aan de Orionlaan in de wijk Paddepoel.

Voorbijgangers hadden bij de ...

gisteren 19:00 open_in_new
Voorwaardelijke werkstraf voor schietende agente(41)

Voorwaardelijke werkstraf voor schietende agente(41) Hoogkerk - Een 41-jarige agente uit Emmen is voor het lossen van vier schoten op een scooterrijder in Hoogkerk veroordeeld tot een voorwaardelijke werkstraf van 120 uur, met een proeftijd van twee jaar. Dat meldt ...

gisteren 13:45 open_in_new
Werkzaamheden aanleg zonnepark in Geefsweer gestart

Werkzaamheden aanleg zonnepark in Geefsweer gestart Delfzijl - Op het terrein van Groningen Seaports in Geefsweer - tussen Delfzijl en Appingedam - zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de aanleg van het zonnepark dat Solarfields samen met Groningen Seaports ...

gisteren 11:39 open_in_new
Motor brandt uit na valpartij - bestuurder gewond

Motor brandt uit na valpartij - bestuurder gewond Groningen - Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn motor ten val was gekomen. De motor brandde na de valpartij uit.

Het ongeval gebeurde op de Van ...

gisteren 11:39 open_in_new
Man gaat dronken naar zijn werk

Man gaat dronken naar zijn werk Groningen - Maandagmorgen heeft de politie in Delfzijl een automobilist van de weg gehaald die onder invloed was van drank. De man verklaarde op weg te zijn naar zijn werk en had gisteravond 'wat' gedronken.

...

gisteren 11:39 open_in_new
Oververhitte accu zorgt voor inzet brandweer Appingedam

Oververhitte accu zorgt voor inzet brandweer Appingedam Appingedam - De brandweer van Appingedam kreeg van zondag op maandag om 01:40 uur een melding van een brand in het Gemeentehuis van Appingedam binnen.

Er bleek na een ...

gisteren 11:39 open_in_new
45km wagen botst op geparkeerde auto

45km wagen botst op geparkeerde auto De Wilp - Zondagavond zijn er op de Oosterweg in De Wilp twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Een "45 km" wagentje botste door nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto.

De ...

gisteren 00:06 open_in_new
Pan op vuur laat brandweer uitrukken

Pan op vuur laat brandweer uitrukken Groningen - De brandweer kreeg zondag omstreeks 22:45 uur een melding van een woningbrand aan de Waterloolaan in de stad. Ter plaatse ging men direct naar binnen. Op de bovenste etage bleek een pan op het vuur te staan. ...

gisteren 00:06 open_in_new
Spoorwegovergang Paterswoldseweg een jaar dicht wegens werkzaamheden

Spoorwegovergang Paterswoldseweg een jaar dicht wegens werkzaamheden Groningen - De spoorwegovergang bij de Paterswoldseweg is vanaf vannacht tot ongeveer december 2019 dicht voor auto's. Vanaf vannacht tot 29 oktober 2018 ook voor fietsers en voetgangers. ...

2018-10-14 23:00 open_in_new
112Kort: Buitenbrand in Wildervank

112Kort: Buitenbrand in Wildervank Wildervank - Zondagmiddag hebben omstanders een buitenbrand gedoofd langs het Langebosch meer t.h.v. de Kuifreiger.

De politie en brandweer die enige tijd later ter plaatse kwamen hoefden niet ...

2018-10-14 18:48 open_in_new
Meisje met hand vast in snoepautomaat

Meisje met hand vast in snoepautomaat Veendam - Zondagmiddag om 17:00 uur werden de hulpdiensten voor een prio 1 letsel naar zwembad Tropiqua aan de Jan Salwaweg gestuurd.

Hier bleek een meisje met haar arm vast te zitten in een ...

2018-10-14 18:48 open_in_new
Electrische driewieler te water bij Boerakker

Electrische driewieler te water bij Boerakker Boerakker - Op de Bakkerom in Boerakker is zondagmiddag een electrische driewieler te water geraakt. De mensen die op de fiets zaten, zijn door omstanders uit de sloot gehaald, en in een ter plaatse gekomen ambulance ...

2018-10-14 17:45 open_in_new
Davis Kiplangat(20) wint 4Mijl in Groningen

Davis Kiplangat(20) wint 4Mijl in Groningen Groningen - De 20-jarige Davis Kiplangat heeft zondag de 32ste editie van de 4 Mijl van Groningen bij de mannen gewonnen. Na 17 minuten en 12 seconden kwam de jonge Keniaan over de finish op de Vismarkt.

...

2018-10-14 17:45 open_in_new
Motor brandt uit na valpartij - bestuurder gewond

Motor brandt uit na valpartij - bestuurder gewond Groningen - Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn motor ten val was gekomen. De motor brandde na de valpartij uit.

Het ongeval gebeurde op de Van ...

2018-10-14 15:39 open_in_new
Kledingcontainer in de brand bij Musselkanaal

Kledingcontainer in de brand bij Musselkanaal Musselkanaal - In een kledingcontainer aan de Parklaan in Musselkanaal is zaterdagavond rond 23:40 uur brand ontstaan. Een echtpaar dat met hun hond aan het wandelen was zag rook uit de container komen en belde 112. ...

2018-10-14 12:30 open_in_new
4Mijl4you was erg mooi dit jaar

4Mijl4you was erg mooi dit jaar Groningen - Bezoekers een deelnemers van de 4Mijl van Groningen kunnen vandaag 14-10-18 reizen met een aantal aangepast lijnbussen die Qbuzz inzet tijdens het evenement. Meldt Oogtv.nl.

Dit omdat ...

2018-10-14 12:30 open_in_new