112 Groningen

Automobilist rijdt zich klem op bruggetje Appingedam

Automobilist rijdt zich klem op bruggetje Appingedam Appingedam - In appingedam op de Fivelkade schatte maandag een automobilist een bruggetje verkeerd in. Het bleek te gaan om een voetgangersbrug. De auto zat muurvast na deze aktie.

...

vandaag 11:24 open_in_new
Automobilist rijdt zich klem op bruggetje in Farmsum

Automobilist rijdt zich klem op bruggetje in Farmsum Farmsum - In Farmsum schatte maandag een automobilist een bruggetje verkeerd in. Het bleek te gaan om een voetgangersbrug. De auto zat muurvast na deze aktie.

Er was enige ...

vandaag 00:02 open_in_new
Velgen met banden en al gestolen bij Kardinge

Velgen met banden en al gestolen bij Kardinge Groningen - Bij sportpark Kardinge in de stad zijn maandag de velgen en banden van een duitse auto ontvreemd.

De auto stond op een paar tegels en van de daders ontbreekt ieder spoor. ...

gisteren 21:58 open_in_new
Twee 13-jarige jongens vermist in stad Groningen

Twee 13-jarige jongens vermist in stad Groningen Groningen - De politie is op dit moment opzoek naar twee 13-jarige jongens in het centrum van Groningen.

Signalement Jongen 1: Loopt mank, trainingsbroek en wit t-shity. ...

gisteren 19:54 open_in_new
Boomexpert bevrijdt veelbesproken kat uit boom

Boomexpert bevrijdt veelbesproken kat uit boom Winschoten - De veelbesproken kat die vandaag zowel regionaal als landelijk in het nieuws was is gevangen. De kat kwam in het nieuws doordat de gemaakte foto's van een man hoog in een boom die kat wilde vangen viraal gingen. ...

gisteren 17:50 open_in_new
Gevaarlijke medicijnen verloren

Gevaarlijke medicijnen verloren Groningen - Op vrijdag 26 mei heeft een fietser zijn medicatie verloren tijdens zijn fietstocht om 16.00 uur van Apotheek Lewenborg naar de Bornholmstraat.

De medicijnen, Amlodipine accord, ...

gisteren 15:46 open_in_new
112GroningenDag 28-05-17 exact 1 jaar geleden in Martiniplaza

112GroningenDag 28-05-17 exact 1 jaar geleden in Martiniplaza Groningen - De 112Groningendag in de Martiniplaza was precies een jaar geleden op 28 mei 2016. Het was een zeer geslaagde dag. Na schatting kwamen er zo`n 13000 bezoekers op af.

...

gisteren 11:38 open_in_new
Weg afgesloten wegens gekantelde vrachtwagen (video)

Weg afgesloten wegens gekantelde vrachtwagen (video) Scheemda - Op de N362 bij de rotondes bij de op en afritten van de A7 bij Scheemda is maandagochtend rond half 7 een vrachtwagen gekanteld.

De chauffeur werd behandeld in een ...

gisteren 09:34 open_in_new
Forse brand verwoest tuinhuis en schutting Muntendam (Video)

Forse brand verwoest tuinhuis en schutting Muntendam (Video) Muntendam - Aan de Mahatma Ghandiweg in Muntendam stond zondagavond om 23:50 uur een groot tuinhuis en een schutting in lichterlaaie in een tuin. Er was veel vuur.

De ...

gisteren 01:20 open_in_new
Forse brand verwoest tuinhuis en schutting Muntendam

Forse brand verwoest tuinhuis en schutting Muntendam Muntendam - Aan de Mahatma Ghandiweg in Muntendam stond zondagavond om 23:50 uur een groot tuinhuis en een schutting in lichterlaaie in een tuin. Er was veel vuur.

De oorzaak ...

gisteren 00:18 open_in_new
Commotie om kat en persoon in de boom

Commotie om kat en persoon in de boom Winschoten - In het Sterrebos in Winschoten zit sinds afgelopen vrijdag een kat in de boom.

Omdat de meldkamer besloot geen brandweer in te zetten ging een buurtbewoner zelf de boom in. De ...

gisteren 00:18 open_in_new
Coniferenbrand Berlageweg Groningen

Coniferenbrand Berlageweg Groningen Groningen - De brandweer van de stad kreeg zondagavond een melding van een buitenbrand aan de Berlageweg in de stad.

Ter plaatse bleek in een tuin een paar coniferen in brand te staan. De brand ...

gisteren 00:18 open_in_new
Getuigen gezocht van ongeval Maagdenbrug Groningen

Getuigen gezocht van ongeval Maagdenbrug Groningen Groningen - Op de Maagdenbrug heeft vrijdagavond 12-05-17 rond 23:30 een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een motor.

Er viel 1 gewonde. De man is naar het ziekenhuis ...

gisteren 23:16 open_in_new
Crazy Races Termunten groot succes

Crazy Races Termunten groot succes Termunten - De Crazy Races op het circuit aan de Kenninckweg in Termunten trok afgelopen zondag weer veel belangstelling.

Rond de drie duizend toeschouwers genoten van de spectaculaire races. ...

2017-05-28 22:12 open_in_new
Dode gevonden in caravan bij Harkstede

Dode gevonden in caravan bij Harkstede Groningen - Er is zondagmiddag een lichaam gevonden op een camping in Harkstede, dat meldt de politie via Twitter.

Onderzoek moet uitwijzen om wie het gaat, het zou niet gaan om een misdrijf ...

2017-05-28 19:06 open_in_new
112GroningenDag exact 1 jaar geleden in Martiniplaza

112GroningenDag exact 1 jaar geleden in Martiniplaza Groningen - De 112Groningendag in de Martiniplaza was precies een jaar geleden op 28 mei 2016. Het was een zeer geslaagde dag. Na schatting kwamen er zo`n 13000 bezoekers op af.

...

2017-05-28 13:56 open_in_new
Fietser(22) ernstig gewond na botsing autobus

Fietser(22) ernstig gewond na botsing autobus Groningen - Een 22-jarige fietser uit Groningen is zaterdagavond ernstig gewond geraakt bij een botsing met een autobus.

Hij stak, vermoedelijk zonder te kijken, de Planetenlaan ...

2017-05-28 12:54 open_in_new
Inbreker op heterdaad aangehouden

Inbreker op heterdaad aangehouden Groningen - De politie heeft zaterdagavond een 21-jarige man uit Zoutkamp aangehouden. Hij was een bouwterrein aan de Veemarktstraat op gegaan.

Dat was gezien door een getuige die de politie ...

2017-05-28 12:54 open_in_new
Integrale controleactie gericht op sportvisserij

Integrale controleactie gericht op sportvisserij Friesland/ Lauwersmeer - Zaterdag werd in de provincie Fryslân, inclusief het Lauwersmeer, een grote integrale controleactie gehouden. De actie was specifiek gericht op de sportvisserij.

...

2017-05-28 12:54 open_in_new
Coniferenhaag in brand bij Wagenborgen

Coniferenhaag in brand bij Wagenborgen Wagenborgen - Buurtbewoners voorkwamen zaterdagavond rond 23:35 uur dat een brand uit de hand liep aan de Verbindingsweg in Wagenborgen.

Een rij coniferen achter een woning stonden in ...

2017-05-28 01:32 open_in_new
Getuigen gezocht van ongeval Steendam

Getuigen gezocht van ongeval Steendam Appingedam/Steendam - Op de Laskwerderweg/ Damsterweg nabij het Schildmeer was zaterdagmiddag rond half vier een brommerrijder aangereden door een automobilist.

De automobilist haalde de ...

2017-05-28 01:32 open_in_new