Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Vrouw met auto te water bij Stedum (Video)

Vrouw met auto te water bij Stedum (Video) Stedum - Om 23:15 uur een voertuig te water op de Delleweg bij Stedum. Ter plaatse was een automobiliste te water geraakt door een nog onbekende oorzaak.

Ze is gecontroleerd in een ...

vandaag 01:48 open_in_new
Uitslaande brand in BSO te Groningen (Video)

Uitslaande brand in BSO te Groningen (Video) Groningen - Rond tien voor acht is er een uitslaande brand gemeld in de buitenschoolseopvang BSO Huis de B aan de Adriaan van Ostadestraat te Groningen.

De brandweer schaalde op ...

vandaag 00:45 open_in_new
Uitslaande brand in BSO te Groningen

Uitslaande brand in BSO te Groningen Groningen - Rond tien voor acht is er een uitslaande brand gemeld in de buitenschoolseopvang BSO Huis de B aan de Adriaan van Ostadestraat te Groningen.

De brandweer schaalde op naar ...

gisteren 21:36 open_in_new
Botsing Dijkstreek in Enumatil

Botsing Dijkstreek in Enumatil Enumatil - Vrijdag aan het einde van de middag heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een schakelbrommer en een auto, dit aan de Dijkstreek in Enumatil.

Een jonge dame die achterop de ...

gisteren 20:33 open_in_new
Twee auto's betrokken bij ongeval Veemarktstraat

Twee auto's betrokken bij ongeval Veemarktstraat Groningen - Vrijdagavond rond 19:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding letsel op de Veemarktstraat in de stad.

Ter plaatse waren er bij de kruising ...

gisteren 20:33 open_in_new
Duizenden mensen in stad vanwege bloemetjesmarkt

Duizenden mensen in stad vanwege bloemetjesmarkt Groningen - Duizenden mensen trokken vanmiddag naar de binnenstad van Groningen vanwege De bloemetjesmarkt.

De bloemetjesmarkt in Groningen wordt jaarlijks op Goede Vrijdag ...

gisteren 20:33 open_in_new
Stadionverboden opgelegd voor ongeregeldheden

Stadionverboden opgelegd voor ongeregeldheden Groningen - FC Groningen heeft meerdere supporters een tijdelijke stadionverbod opgelegd. Deze supporters waren betrokken bij incidenten tijdens de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen van afgelopen zondag. Meldt Oogtv.nl ...

gisteren 14:15 open_in_new
Landelijke dag tegen pesten (Video)

Landelijke dag tegen pesten (Video) Vandaag is de landelijke dag tegen pesten. Wat doet de politie aan pesten? Als we zien dat iemand gepest wordt, helpen we het slachtoffer natuurlijk.

Als pesten blijft doorgaan & ...

gisteren 14:15 open_in_new
Ernstig gewonde na ongeval in Noordwijk (Video)

Ernstig gewonde na ongeval in Noordwijk (Video) Noordwijk - Op het fietspad langs de Noorderweg in Noordwijk is donderdagavond een bromfietser uit de gemeente Westerkwartier ernstig gewond geraakt.

De bestuurder van de ...

gisteren 13:12 open_in_new
Ongeval Letsel in Leek

Ongeval Letsel in Leek Leek - Op het Industriepark is vrijdagmorgen een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist.

Een fietser, die een auto raakte, is met nekklachten naar een ziekenhuis overgebracht. ...

gisteren 12:09 open_in_new
Spoedreparatie en drukte op N7

Spoedreparatie en drukte op N7 Groningen - Op de zuidelijke ringweg van Groningen staat vrijdagochtend een lange file, tussen Westerbroek en het Julianaplein is de vertraging tussen een half uur en één uur. Zegt Oogtv.nl.

...

gisteren 12:09 open_in_new
Paasvuur vannacht in de brand gestoken

Paasvuur vannacht in de brand gestoken Onnen - Afgelopen nacht om 00:10 uur een buitenbrand aan de Onneresweg in Onnen. Ter plaatse bleek het paasvuur te zijn ontstoken omdat er een verbod ligt voor de paasdagen.

De ...

gisteren 12:09 open_in_new
Ernstig gewonde na ongeval in Noordwijk

Ernstig gewonde na ongeval in Noordwijk Noordwijk - Op het fietspad langs de Noorderweg in Noordwijk is donderdagavond een bromfietser uit de gemeente Westerkwartier ernstig gewond geraakt.

De bestuurder van de bromfiets ...

gisteren 23:33 open_in_new
Bankstelbrand Hunzeboord Groningen

Bankstelbrand Hunzeboord Groningen Groningen - Donderdagavond om 21:50 uur werd op de Hunzeboord in Groningen een buitenbrand gemeld. Ter plaatse bleek een bankstel te branden.

Vermoedelijk ging het om brandstichting, er ...

gisteren 23:33 open_in_new
Vier hectare in vlammen op (Video)

Vier hectare in vlammen op (Video) Groningen - Tussen de Engelberterweg en de A7 stond donderdagmiddag om 13:45 uur een perceel van ongeveer vier hectare in de brand. Totaal was het perceel 10 hectare, 60% bleef gespaard.

...

gisteren 23:33 open_in_new
Ruim vier hectare in vlammen op (Video)

Ruim vier hectare in vlammen op (Video) Groningen - Tussen de Engelberterweg en de A7 stond donderdagmiddag om 13:45 uur een perceel van ongeveer vier hectare in de brand. Totaal was het perceel 10 hectare, 60% bleef gespaard)

...

2019-04-18 19:18 open_in_new
Pistool van dak gehaald

Pistool van dak gehaald Groningen - Donderdagmiddag om 15:40 uur de melding van assistentie politie bij Vindicat Atque Polit op de Grote Markt in de stad.

De politie had een tip gehad dat op het dak naast het Vindicat pand ...

2019-04-18 19:18 open_in_new
Gaslek Zaagmuldersweg loos alarm

Gaslek Zaagmuldersweg loos alarm Groningen - Donderdagmiddag zou er een gaslek zijn in een woning aan de Zaagmuldersweg. Zeven mensen moesten uit voorzorg tijdelijk uit hun woning.

Na metingen kon de brandweer niets vinden. ...

2019-04-18 19:18 open_in_new
4 hectare in vlammen op

4 hectare in vlammen op Groningen - Tussen de Engelberterweg en de A7 staat een perceel van ongeveer 4 hectare in de brand. Dat meldt een boer ter plaatse.

Er is veel rookontwikkeling wat zich verspreidt over de A7 en N7 ...

2019-04-18 17:12 open_in_new
10 hectare in vlammen op

10 hectare in vlammen op Groningen - Tussen de Engelberterweg en de A7 staat een perceel van ongeveer 10 hectare in de brand. Dat meldt een boer ter plaatse.

Er is veel rookontwikkeling wat zich verspreidt over de A7 en N7 ...

2019-04-18 16:09 open_in_new
Aantal verkeersslachtoffers in Groningen daalt

Aantal verkeersslachtoffers in Groningen daalt Groningen - Het aantal verkeersdoden in de provincie Groningen is gedaald. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Dat is tegen de landelijke trend. Dat meldt Oogtv.nl.

Afgelopen ...

2019-04-18 14:03 open_in_new