Laatste Nieuws Online

Den Haag FM

Winkeliers Almeloplein boos over ‘onhandig’ parkeerbord

Het is de winkeliers een doorn in het oog; het parkeerbord bij winkelcentrum Almeloplein. Het bord verwijst volgens hen naar de parkeergarage van het concurrerende winkelcentrum Leyweg en dus moet het worden verplaatst, vinden ze.

De winkeliers zijn niet blij met het bord, omdat het ...

gisteren 19:06 open_in_new
Freddy Moreira en DJ Dyna op Tintelfris Festival

Freddy Moreira en DJ Dyna zijn de eerste bevestigde namen voor het Tintelfris Festival . Het evenement verhuist dit jaar van het Zuiderpark naar één van de parkeerplaatsen bij het Cars Jeans Stadion in Ypenburg.

Het jongerenfestival is op zondag 8 juli. De rest van de programmering wordt ...

gisteren 18:03 open_in_new
In een tentje overnachten op het Haagse strand: het kan op de Strandkamping

Kampeerliefhebbers kunnen vanaf deze week een tentje boeken op een bijzondere locatie in Den Haag: het strand. De zogeheten Strandkamping trekt namelijk tot begin september langs het Haagse strand en strijkt op zeven verschillende plekken neer.

Op de camping staat een aantal ...

gisteren 17:00 open_in_new
WINACTIE: Vrijkaarten voor de Tong Tong Fair

Den Haag FM geeft volgende week vrijkaarten weg voor de Tong Tong Fair . Van 24 mei tot en met 3 juni is de zestigste editie van dit festival op het Malieveld.

De Tong Tong Fair presenteert ook dit jaar weer een cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal ...

gisteren 15:57 open_in_new
Nina June met filmische popsongs naar Paard

Zangeres Nina June geeft zaterdag 2 juni een concert in het Paard. Ze speelt daar nummers van het album ‘Bon Voyage’ dat ze opnam met wereldproducer Tim Bran, die eerder met Paul McCartney, Birdy en London Grammar werkte.

Nina June maakte haar eerste song ‘For love’ ...

gisteren 15:57 open_in_new
Vermissing Wilma van der Steen, persofficier OM en polsbandjesactie in Dossier Mastenbroek op Den Haag FM

In het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM hoor je woensdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur onder meer informatie over de vermissing van de Haagse Wilma van der Steen. Verder een gesprek met persofficier Marilyn Fikenscher van het Openbaar Ministerie (OM) en aandacht voor de ...

gisteren 15:57 open_in_new
A Night Out, muziekexpeditie op Scheveningen: “Onder leiding van een gids nieuwe plekken en nieuwe talenten ontdekken.”

Op zaterdag 2 juni is de eerste editie van A Night Out , een nieuw uniek evenement op Scheveningen. De ‘muziekexpeditie’ neemt je mee langs de parels van Scheveningen en laat je proeven waarom het leven zo fantastisch is aan de kust en wat voor muzikaal talent Den Haag en Scheveningen te ...

gisteren 14:54 open_in_new
Dierenbeul die katten in sloot gooide woensdag voor de rechter

De 31-jarige man die maandag twee katten mishandelde vlakbij het Forellendaal, staat woensdag voor de rechter. Dat meldt de politie Loosduinen.

Maandagochtend stond de man de twee katten in het water te gooien en onder water te dompelen. Volgens de Dierenambulance had hij één van die ...

gisteren 14:54 open_in_new
Reddingsbrigade lanceert polsbandjescampagne voor verdwaalde kinderen op Scheveningen

Het is een grote angst van veel ouders; een kind kwijtraken op een bomvol strand. Daarom deelt de Reddingsbrigade in samenwerking met kinderzender Nick Jr. maandag polsbandjes uit, waar naam en telefoonnummer op worden geschreven.

De eerste polsbandjes zijn op Tweede Pinksterdag uitgedeeld ...

gisteren 13:51 open_in_new
CIDI doet aangifte tegen raadslid Arnoud van Doorn

Het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (CIDI) heeft dinsdag aangifte gedaan tegen raadslid Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid. Van Doorn schreef eerder deze maand op twitter “Moge Allah de zionisten vernietigen.”

Volgens het CIDI is het niet de eerste ...

gisteren 13:51 open_in_new
FOTOSERIE: Freerunners, surfers en talloze andere sporters in actie op strand van Scheveningen

Van beach fitness en BMX’en tot zeilen en freerunnen. Het Sportstrand op Scheveningen was dit weekend het decor van de Open dagen Sportstad aan Zee.

Bezoekers konden in één weekend kennismaken met ruim twintig verschillende water-, urban- en strandsporten. Tegelijkertijd gingen ...

gisteren 13:51 open_in_new
Hagenaar Thomas op goede weg na MS-behandeling: “Het gaat heel erg goed met me”

Het gaat goed met de 33-jarige Hagenaar Thomas Hermans. In november hielden vrienden een crowdfundingsactie om geld in te zamelen voor een zogenaamde HSCT-behandeling. Deze stamceloperatie wordt in Nederland niet uitgevoerd, daarom moest Thomas naar Rusland. Inmiddels is hij weer drie maanden ...

gisteren 11:45 open_in_new
Lock Me Up-actie tegen kinderprostitutie brengt half miljoen euro op

De Lock Me Up-actie van Stichting Free a Girl tegen kinderprostitutie heeft ruim een half miljoen euro opgeleverd. Daarvan werd 48.278 euro opgehaald in Den Haag. Het hele bedrag gaat naar het weghalen van meisjes uit kinderprostitutie.

Tijdens de actieweek lieten driehonderd bekende en ...

gisteren 11:45 open_in_new
Familie en buurtbewoners herdenken overleden vijftienjarige scholier Clay

Enkele tientallen buurtbewoners van de Strausslaan maandagavond witte ballonnen opgelaten ter nagedachtenis aan de overleden vijftienjarige Clay Haimé. Ze deden dit samen met de familie van de leerling van het Segbroek College, die zaterdag plotseling overleed.

In een rouwbericht op ...

gisteren 10:42 open_in_new
WINACTIE: Vrijkaarten voor A Night Out, unieke muziekexpeditie op Scheveningen

Den Haag FM geeft deze week vrijkaarten weg voor A Night Out , een nieuw uniek evenement op zaterdag 2 juni. Wil jij met een vriend of vriendin gratis meedoen aan deze eerste muziekexpeditie op Scheveningen? Vul dan snel onderaan deze pagina je gegevens in.

Lekker struinen door de ...

gisteren 08:36 open_in_new
WINACTIE: Vrijkaarten voor Kamasi Washington in het Paard

Den Haag FM geeft deze week vrijkaarten weg voor Kamasi Washington in het Paard op dinsdag 29 mei.

Kamasi Washington is als componist, bandleider en producer ondertussen niet meer weg te denken uit de jazz. De muziek van Washington staat niet alleen bekend om jazzinvloeden, maar ...

gisteren 08:36 open_in_new
Wild Romance en Massada op tweede editie Haags Beat Festival

Na het succes van de eerste editie in 2017 wordt ook deze zomer weer een Haags Beat Festival gehouden in het Zuiderparktheater .

De Stichting Popagenda Scheveningen heeft voor de tweede editie van het festivals acts geboekt als Wild Romance, Focus, Massada, De Rest met Polle Eduard en ...

gisteren 07:33 open_in_new
Grote verslagenheid na dood leerling (15) Segbroek College

Op het Segbroek College is met grote verslagenheid gereageerd op de plotselinge dood van een vijftienjarige leerling afgelopen zaterdag. Hij zat in 3 Havo. Over de toedracht van de dood van de jongen zijn veel vragen, zo meldt Omroep West.

De familie schrijft in de rouwkaart, die de school ...

2018-05-21 18:54 open_in_new
Anat Ratzabi: “Als kunstenaar wil je niet aan geld denken, maar je moet wel”

De Haagse kunstenares Anat Ratzabi maakt bronsbeelden, maar is ook bekend van haar kunstwerken van chocola.

Ratzabi was vrijdag te gast in het radioprogramma De Goede Zaak op Den Haag FM. “Tegenwoordig maak ik ook installaties, videoart en monumenten.” Zo is Ratzabi onder ...

2018-05-21 18:54 open_in_new
“Pulchri Studio aan het Lange Voorhout werkt hard aan de verduurzaming van het pand”

“Pulchri Studio aan het Lange Voorhout werkt hard aan de verduurzaming van het pand.” Dat zei voorzitter Frans de Leef in het radioprogramma De Goede Zaak op Den Haag FM. “We isoleren het pand, met ledlampen zijn we bezig, de verwarming is een graadje lager gezet en onze tuin ...

2018-05-21 18:54 open_in_new
“Den Haag moet een eigen basketbalteam in de Eredivisie krijgen”

Den Haag FM zendt elke vrijdag het radioprogramma De Goede Zaak uit. Tussen 21.00 en 23.00 uur wordt dan aandacht besteed aan maatschappelijk ondernemen in Den Haag. Afgelopen editie was onder meer Erik Duin van de Stichting Den Haag Basketbal te gast.

“De stichting heeft tot doel ...

2018-05-21 18:54 open_in_new