Laatste Nieuws Online

HV Almere

Koppeldreef dicht na kop-staartaanrijding

De Koppeldreef in het centrum van Almere Buiten is woensdagmiddag enige tijd afgesloten geweest na een kop-staartaanrijding. Een persoon werd ter plaatse in de ambulance behandeld.

Even voor drie uur raakten drie personenauto’s betrokken bij een kop-staartaanrijding op de rijbaan van ...

gisteren 16:27 open_in_new
Auto uit de bocht levert schade op bij Nobelhorst

Een auto die uit de bocht vloog in de buurt van Nobelhorst heeft vanochtend behoorlijke schade aangericht. Zowel het voertuig als wegmeubilair moesten het ontgelden. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Een auto reed rond het middaguur op de Grote Denkersdreef, tussen de Tussenring en ...

2020-07-06 14:00 open_in_new
Man gewond bij aanrijding op de Evenaar

Op de Evenaar is maandagochtend een persoon gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een scootmobiel. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond half tien, toen een auto vanaf de rotonde van het Westelijk Halfrond de Evenaar op wilde rijden. Daar stak ...

2020-07-06 11:54 open_in_new
Straatrover op heterdaad aangehouden

De politie heeft vanochtend in Almere Buiten een straatrover op heterdaad aangehouden. De buit en het gebruikte wapen werden bij hem aangetroffen.

Rond half 12 werd op de Makassarweg in de Indische buurt een bezorger beroofd onder bedreiging van een taser. Het slachtoffer moest een ...

2020-07-01 18:30 open_in_new
Twee ongevallen op de Evenaar, twee kinderen ter plaatse behandeld

Op de Evenaar werden zondagmiddag kort na elkaar twee ongevallen gemeld. Om tien voor half vier werden de hulpdiensten naar de kruising met de Reijgersdaalstraat gestuurd voor een botsing tussen twee personenauto’s. Tien minuten later kwam er een tweede melding binnen voor een ongeval ...

2020-06-28 19:06 open_in_new
Man aangehouden na crash met gestolen auto

Een gestolen voertuig is zondag gecrasht op industrieterrein Poldervlak na een achtervolging door de politie. De bestuurder is aangehouden.

Zondagmiddag zag de politie een gestolen voertuig rijden in Almere Buiten. Het voertuig stopte niet waarna een achtervolging ontstond. Op ...

2020-06-22 12:57 open_in_new
Ereteken voor omgekomen brandweermensen

Iedere derde zaterdag in juni herdenkt de brandweer de omgekomen brandweercollega’s. Zaterdag stond de brandweer stil bij de moed en daadkracht van de brandweermensen die omkwamen tijdens de uitoefening van hun vak. 

Bij het brandweermonument in Arnhem vindt normaal op die dag de ...

2020-06-20 15:48 open_in_new
Kleine brand in woning Seizoenenbuurt

De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt naar de Seizoenenbuurt voor een woningbrand. Er raakte niemand gewond.

Rond 20:10 uur brak er brand uit op de bovenste verdieping van een woning aan de Maandagstraat. Een wespennest was daar door een onbekende oorzaak in brand gevlogen. De ...

2020-06-19 23:00 open_in_new
Politie zoekt getuigen steekincident Parkwijk

In de buurt van station Almere Parkwijk is donderdag 18 juni rond 13.15 uur een 26-jarige man gestoken. De verdachte probeerde even daarvoor een tas weg te nemen van het slachtoffer. Hierdoor ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer gestoken is. De politie is op zoek naar de verdachte, en ...

2020-06-19 15:39 open_in_new
Slachtoffer bij steekincident Station Parkwijk

Donderdagmiddag is er een persoon gewond geraakt bij een steekincident in de buurt van Station Parkwijk.

Het steekincident vond rond 13:20 uur plaats in de buurt van Station Parkwijk. De politie en de ambulance waren snel ter plaatse.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter ...

2020-06-18 15:30 open_in_new
Scooterrijder lichtgewond bij ongeval Evenaar

Op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De bestuurder van de scooter raakte daarbij lichtgewond.

Rond 14:50 uur kwamen een man op een snorscooter en een automobilist met elkaar in botsing. De ...

2020-06-17 17:27 open_in_new
Vriezer in brand in woning Muziekwijk

Woensdagochtend is er kortsluiting ontstaan in een vriezer in een woning aan de Saxofoonweg in Muziekwijk. De bewoonster kon tijdig de woning verlaten en raakte niet gewond.

Omstreeks 08:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Saxofoonweg. Eenmaal ter plaatse ...

2020-06-17 12:12 open_in_new
Autobrand bij woning Saturnussingel

Een auto die geparkeerd stond naast een woning aan de Saturnussingel in Poort is zondagmiddag door brand verwoest. Ook de woning raakte door de brand beschadigd.

De hulpdiensten kregen even voor 17:00 uur een melding van een autobrand bij een woning aan de Saturnussingel. Een auto die ...

2020-06-14 19:06 open_in_new
Steen tegen bus gegooid in de Molenbuurt

Een onbekend persoon heeft vrijdagavond een steen tegen een bus gegooid in de Molenbuurt. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

De bus reed rond 19:20 uur in Almere Buiten over de busbaan ter hoogte van bushalte Molenbuurt Noord toen er een steen tegen de zijkant van de bus werd ...

2020-06-12 21:57 open_in_new
Brand in kraan op vrachtwagen aanhanger Elementendreef

Dinsdagmiddag is er een kraan op de aanhanger van een vrachtwagen in brand gevlogen op de Elementendreef richting de Hollandse Brug. De brandweer had de brand snel geblust.

Kort na 15:00 uur werden de brandweer en politie opgeroepen voor een brand in een kraan op de aanhanger van de ...

2020-06-09 18:21 open_in_new