Laatste Nieuws Online

Laatste Nieuws Online

Nieuw wereldwijd initiatief: 61 personen uit verschillende landen streven ernaar de wereld dichter bij elkaar brengen met verbindende tatoeage

momondo.nl onthult vandaag ‘The World Piece’, het nieuwste initiatief van de vliegticket- en hotelzoekmachine om te laten zien hoever we bereid zijn te gaan om met elkaar in contact te komen. The World Piece bestaat uit een tatoeage van slechts één lijn die mensen van over de hele wereld met elkaar verbindt. Het initiatief komt voort uit de gedachte dat de wereld niet uiteen kan vallen als we juist de moed hebben contact met elkaar te maken.

...
2019-06-16 13:17 open_in_new
Diploma`s bij Geke`s Tiental

Zaterdagmiddag 29 juni aanstaande is de diploma uitreiking bij Geke`s Tiental in de hal van Talma-Haven om 16 .00 uur. Toegang is  vrij.

...
2019-06-16 12:10 open_in_new
Nederland wereldwijde inspiratiebron op gebied van elektrisch vervoer
De internationale vervoersector komt deze week bijeen in Amsterdam voor het tweedaagse Transdev Zero Emission Living Lab. Transdev, Europees marktleider op het gebied van zero emissie busvervoer, brengt ruim honderd mensen uit veertien landen uit vrijwel alle werelddelen samen. Centraal staat het delen van kennis en ontwikkelingen over zero emissie (bus)vervoer.
...
2019-06-11 12:58 open_in_new
Geke maakt CD met de Zonnebloemschool en Geke's Tiental

Zangeres Geke van der Sloot maakte gisteren een CD met de ZMLK -Zonnebloemschool uit Emmeloord (School voor zeer moeilijk lerende kinderen) en Geke's Tiental uit Urk 

...
2019-06-04 08:30 open_in_new
Ludiek filmpje laat overeenkomsten zien tussen sekswerk en ander werk.

Niet durven uitkomen voor je eigen beroep? Honoursstudenten Henriette Schukking (studente HRM), Tim van Blerck (student Informatica) en Jill van Engelen (studente Toegepaste Psychologie) van de Hogeschool Leiden hebben zich de afgelopen paar maanden ingezet om bewustwording te creëren over het stigma rondom sekswerkers, die vaak verzwijgen wat voor werk zij doen uit angst voor afkeuring door de maatschappij.

 

...
2019-05-24 13:40 open_in_new
Populairste zomerbestemmingen 2019: Van Bali tot Thailand: deze zomer vooral Zuidoost-Aziƫ in trek onder Nederlanders

Deze zomer zijn vooral bestemmingen in Zuidoost-Azië in trek onder Nederlanders, blijkt uit recent onderzoek van vliegticket- en hotelzoekmachine momondo.nl. Van de vijf populairste bestemmingen liggen maar liefst drie bestemmingen in Zuidoost-Azië: Bangkok (Thailand), Denpasar (Bali) en Jakarta (Indonesië).

...
2019-05-22 08:29 open_in_new
Populairste zomerbestemmingen 2019: Van Bali tot Thailand: deze zomer vooral Zuidoost-Aziƫ in trek onder Nederlanders

Deze zomer zijn vooral bestemmingen in Zuidoost-Azië in trek onder Nederlanders, blijkt uit recent onderzoek van vliegticket- en hotelzoekmachine momondo.nl. Van de vijf populairste bestemmingen liggen maar liefst drie bestemmingen in Zuidoost-Azië: Bangkok (Thailand), Denpasar (Bali) en Jakarta (Indonesië).

...
2019-05-19 10:35 open_in_new