Laatste Nieuws Online

RTL Nieuws

ABN Amro helpt 56-plussers met soepeler hypotheekregels

Om het voor 56-plussers makkelijker te maken om een huis te kopen, past ABN Amro de hypotheekvoorwaarden voor deze leeftijdsgroep aan. Zo wordt het voor hen makkelijker om een hypotheek voor een nieuw huis af te sluiten of overwaarde vrij te spelen.

Met dat laatste kunnen 56-plussers hun ...

vandaag 07:06 open_in_new
Helemaal klaar met de zomertijd? De Finnen hebben pas echt reden tot klagen

Sommigen zijn er helemaal klaar mee: dat gehannes met de zomer- en wintertijd. Maar of de Europese Unie het verzetten van de klok gaat afschaffen, ligt deels aan jou. Want iedere Europeaan mag zijn mening geven. Al een miljoen EU-burgers gingen je voor. Het lijkt een strijd te worden tussen ...

vandaag 07:06 open_in_new
Massaal krantenverzet tegen Trumps 'aanval op vrije pers'

De Amerikaanse president Donald Trump noemt een groot deel van de Amerikaanse pers 'vijanden van het volk'. Meer dan 300 kranten verzetten zich daartegen en komen vandaag in het geweer.

Ze hebben toegezegd dat ze zich vandaag uitspreken voor de vrijheid van de pers. The Boston Globe is ...

vandaag 07:06 open_in_new
Tientallen criminelen krijgen uitkering ondanks openstaande celstraf

Tientallen criminelen met een openstaande celstraf krijgen ten onrechte een uitkering. Dat blijkt uit cijfers in handen van de onderzoeksredactie van RTL Nieuws. Ze zijn onvindbaar voor justitie en politie, maar sociale diensten en het UWV weten hen wel te vinden om een uitkering over te ...

vandaag 07:06 open_in_new
Britney Spears moet ton betalen voor advocaten ex

Britney Spears moet 100.000 dollar (88.000 euro) betalen aan haar ex Kevin Federline. Volgens The Blast bepaalde een rechter dat de zangeres verantwoordelijk is voor de juridische kosten die hij maakt in de lopende alimentatiezaak tussen de twee.

Britney zou Kevin op dit moment per maand ...

vandaag 06:03 open_in_new
Europa League: Vitesse en Feyenoord in achtervolging

Vitesse en Feyenoord moeten vandaag tijdens de returns in de derde voorronde van de Europa League in de achtervolging. Beide clubs dienen een vorige week opgelopen achterstand weg te werken.

De inhaalrace die Vitesse wacht, is op papier makkelijker dan die van Feyenoord. De Arnhemse ploeg ...

vandaag 06:03 open_in_new
Straten centrum Amsterdam weer vrijgegeven na vondst verdacht voorwerp

De politie in Amsterdam heeft de Voetboogstraat en omliggende straten in het centrum van de hoofdstad enkele uren afgezet na de vondst van een verdacht voorwerp. Rond 03.15 uur zijn de afzettingen opgeheven.

Agenten hebben ter plekke onderzoek gedaan. De Explosieven Opruimingsdienst ...

vandaag 06:03 open_in_new
Doodstraf voor 45 Libiërs voor moorden tijdens opstand

In Libië zijn 45 mensen veroordeeld tot de dood door een vuurpeloton. Ze krijgen deze straf voor het doden van mensen tijdens de opstand in de Libische hoofdstad Tripoli in 2011.

Volgens het ministerie van justitie gaat het om misdaden die zijn gepleegd door troepen die loyaal waren aan ...

vandaag 06:03 open_in_new
Politie onderzoekt verdacht voorwerp in centrum Amsterdam

In het centrum van Amsterdam is vanavond een verdacht voorwerp gevonden. Het onbekende voorwerp werd aangetroffen in de Voetboogstraat, meldt de politie.

De Voetboogstraat is voorlopig afgezet, de politie doet er onderzoek. De Amsterdamse stadszender AT5 meldt dat er een ...

vandaag 00:48 open_in_new
Kwart bedrijven kan werk niet aan door personeelstekort

Het aantal bedrijven dat last heeft van een gebrek aan personeel groeit fors. Op dit moment wordt een kwart van de ondernemers belemmerd in hun werk door een tekort aan mensen. In de bouw loopt het zelfs op tot bijna 40 procent.

Het tekort aan personeel is de afgelopen jaren steeds ...

vandaag 00:48 open_in_new
Nijmeegs gezin mag eigen woning niet meer in: veiligheid in gevaar

Een Nijmeegs gezin mag voorlopig hun eigen woning in de wijk Hegdambroek niet meer in. Burgemeester Hubert Bruls heeft de woning voor onbepaalde tijd gesloten, omdat de veiligheid van het gezin, maar ook die van de buurt niet meer kon worden gegarandeerd.

De vader van het gezin is bij ...

vandaag 00:48 open_in_new
Ongeloof, woede en verdriet in Genua na ramp met brug

"Laten we bidden voor de jongeren die er niet meer zijn." Een dag na de ramp in Genua staan inwoners verslagen te kijken bij de ingestorte brug.

...
vandaag 23:45 open_in_new
Van Persie gelooft in stunt tegen AS Trencin: 'Mooie uitdaging'

Robin van Persie probeert het klein te houden bij Feyenoord. De nederlagen tegen AS Trencin en De Graafschap? "Vervelend, maar een week daarvoor stonden we nog met een prijs in onze handen", zegt Van Persie.

De loodzware opdracht om in de Europa League een achterstand van 4-0 weg te ...

vandaag 23:45 open_in_new
Atletico Madrid verovert Europese Supercup door zege op Real

Real Madrid is zwak begonnen aan het tijdperk zonder succestrainer Zinedine Zidane (rust) en sterspeler Cristiano Ronaldo (naar Juventus).

De ploeg van de nieuwe trainer Julen Lopetegui moest in Estland de Europese Supercup aan aartsrivaal Atlético Madrid laten. De winnaar van de ...

vandaag 23:45 open_in_new
Ongeloof, woede en verdriet in Genua na ramp met brug

"Laten we bidden voor de jongeren die er niet meer zijn." Een dag na de ramp in Genua staan inwoners verslagen te kijken bij de ingestorte brug.

...
gisteren 22:42 open_in_new
Trump vindt ex-baas CIA niet betrouwbaar

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de betrouwbaarheidsverklaring van voormalig CIA-directeur John Brennan ingetrokken. Hij beschuldigt Brennan, een uitgesproken politiek tegenstander, ervan diens toegang tot geheime informatie te hebben gebruikt om 'verdeeldheid en chaos te zaaien' rond ...

gisteren 22:42 open_in_new
Kind overleden in oververhitte auto VS

Een zes maanden oude baby is overleden in een oververhitte auto in de Amerikaanse staat Virginia. Zijn moeder was vergeten haar kind ergens naartoe te brengen voordat ze aan het werk ging bij een fastfoodrestaurant in de stad Emporia.

Na haar dienst wilde Blondia Curry haar kindje ophalen, ...

gisteren 21:39 open_in_new
Joyrider (14) maakt ritje in mama's auto: moeder woedend

Een 14-jarige jongen uit Tilburg is vannacht opgepakt terwijl hij een ritje maakte in de auto van zijn moeder. Hij was een rondje gaan rijden met een 19-jarige vriend. Zijn moeder wist echter van niets.

Rond 02.20 uur zagen agenten de jongen rijden op de Hart van Brabantlaan in Tilburg. ...

gisteren 21:39 open_in_new
Zeldzame slingeraap geboren in Apenheul

In de Apenheul is vandaag een zeldzame slingeraap geboren. Moeder Choco en haar dochter zijn meteen voor bezoekers te zien, meldt het Apeldoornse dierenpark. De verzorgers denken nog na over een passende naam voor het meisje.

In het wild leven er nog maar een paar honderd Colombiaanse ...

gisteren 21:39 open_in_new
Nederlander (19) omgekomen bij jetski-ongeluk Malta

Een 19-jarige Nederlander is vandaag op Malta door een ongeval om het leven gekomen. Hij werd in de middag geraakt door een jetski in St. George's Bay, meldt de Times of Malta.

De jetski werd volgens de krant bestuurd door een andere 19-jarige Nederlander. Beiden verbleven in de plaats ...

gisteren 21:39 open_in_new
Brand treft Groningse koekbakkerij

De Groningse koekbakkerij Knol’s Koek is vanavond getroffen door brand. De brand woedde nabij een van de bakovens en verspreidde zich snel, aldus de brandweer.

Hoewel de brandweer veel bluswagens inzette en het vuur na een uur uit was, liep het bakkerijpand veel rookschade op. De zwarte ...

gisteren 21:39 open_in_new