Tilburg Nieuws

Willem II Betrokken nodigt 1000 mensen van maatschappelijke organisaties uit

Willem II Betrokken nodigt in samenwerking met Willem II 1000 mensen uit om de wedstrijd Willem II – PEC Zwolle bij te wonen. Met de Kerstgedachte in het achterhoofd gaat Willem II op zaterdag 16 december rondom Willem II – PEC Zwolle deze mensen een bijzondere avond geven door ze het ...

vandaag 11:42 open_in_new
Tilburg dit weekend: biergarten, winterbeleving, kerstmarkten en meer

De feestdagen komen dichterbij, de kerstvakantie start volgende week en er is ook dit weekend weer veel te doen. Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we ook deze week weer de leukste uittips in Tilburg dit weekend op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Foto: Jeroen Peerbolte

De ...

vandaag 11:42 open_in_new
Tilburger Sjef van der Klein genomineerd voor sociaal werker van het jaar

Tilburger Sjef van der Klein, voor ContourdeTwern werkzaam in de Reeshof, is een van de drie genomineerden in de landelijke verkiezing tot ‘Sociaal Werker van het Jaar 2018’. Dat maakte de vakjury gisteren bekend. De pas 26-jarige Van der Klein is nu volop in de race om op 14 maart 2018, op ...

vandaag 11:42 open_in_new
Winterdroom in de Beekse Bergen: nachtsafari’s, winterpleinen en duizenden lichtjes

Na twee jaar Africa by Light komt Safaripark Beekse Bergen dit jaar met iets nieuws: Winterdroom. Het dierenpark blijft dit jaar langer open waardoor je de mogelijkheid hebt om een nachtsafari te maken. Zo kun je in het donker de natuur en dieren in het park ontdekken.

Overdag kun je op ...

vandaag 11:42 open_in_new
Tilburg.com en EVE organiseren Tilburgs grootste nieuwjaarsborrel

Koningsdag, de verschillende sfeergebieden die volop in ontwikkeling zijn en steeds meer mooie winkels en horecaconcepten die Tilburg weten te vinden; het was een fantastisch jaar voor de stad Tilburg. Om dat te vieren en het nieuwe jaar in te luiden, wat nóg mooier wordt, organiseren ...

gisteren 17:04 open_in_new
Fontys ArtCoDe-studenten exposeren in Biesbosch Museum

Vanaf vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 28 januari exposeren in het Biesbosch Museum studenten van het Fontys ArtCoDe-studenten.

Nationaal Park De Biesbosch is een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars. Stichting Biesbosch MuseumEiland beschikt over een uitgebreide ...

gisteren 12:56 open_in_new
De leukste vacatures in Tilburg: marketing, chauffeurs & schoonmaak

Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we ook deze week de leukste vacatures in Tilburg op een rij. Dit is een selectie van de vacatures uit onze vacaturebank. Op zoek naar een nieuwe job? Lees dan snel verder.

Intermezzo is namelijk op zoek naar een assistent bedrijfsleider. Ben jij op ...

2017-12-11 20:22 open_in_new
Tilburg bedekt met flinke laag sneeuw: de allermooiste foto’s

Je houdt ervan of je hebt er een gigantische hekel aan: sneeuw. Hoe dan ook; je kunt niet ontkennen dat het heerlijke foto’s oplevert. Een stad of landschap bedekt met een flink pak sneeuw zorgt namelijk voor mooie sfeervolle plaatjes. 

Foto: @fkampschreur

In Tilburg begon het ...

2017-12-11 15:12 open_in_new
Jay’s in Extase: achttien tappunten en driehonderd speciaalbieren

Voor degenen die ontroostbaar waren toen rockcafé Extase 1 mei van dit jaar de deuren sloot, hebben we goed nieuws. Het café aan de Heuvelring opent binnenkort weer, met een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar.

In de zomer wist Brabants Dagblad al te melden dat Extase aan het eind ...

2017-12-08 14:52 open_in_new
Musicalvereniging On Stage houdt audities

Musicalvereniging On Stage start met de audities voor haar nieuwste project: The Life. Op 8, 9 en 10 januari 2018 krijgen alle auditanten een kans om het creatief team te overtuigen van hun talenten. Inschrijven voor de audities kan tot 5 januari.

Na een knallend Musicals in Concert, ...

2017-12-08 14:52 open_in_new
Jay’s in Extase: achttien tappunten en driehonderd speciaalbieren

Voor degenen die ontroostbaar waren toen rockcafé Extase 1 mei van dit jaar de deuren sloot, hebben we goed nieuws. Het café aan de Heuvelring opent binnenkort weer, met een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar.

In de zomer wist Brabants Dagblad al te melden dat Extase aan het eind van ...

2017-12-08 12:48 open_in_new
12 gratis kerstmarkten in Tilburg die het bezoeken waard zijn

De feestdagen komen eraan, de binnenstad verandert in een Winter Wonderland en je bent druk bezig met het bedenken wat je onder de boom gaat leggen. Misschien kan het bezoeken van een kerstmarkt je helpen in je zoektocht naar cadeaus. In Tilburg worden in december een aantal mooie kerstmarkten ...

2017-12-07 14:04 open_in_new
Tilburg dit weekend: Winterkermis, dé derby, Wintergloed en meer

Er staat een heerlijk weekend voor de deur. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de stad. Lees snel verder als je niets wilt missen in Tilburg dit weekend. 

De winterkermis, die tot 1 januari in de Tilburgse binnenstad staat, wordt vrijdagmiddag om 16:00 uur op de Heuvel ...

2017-12-06 16:26 open_in_new
Nieuwe eretitel in Tilburg: wie wordt de eerste Stadsfotograaf?

Via Instagram opent City Marketing Tilburg deze winter de jacht op de eerste stadsfotograaf van de stad. Een rasechte Tilburger die zijn of haar stad in al haar schoonheid, bedrijvigheid en winterse gloed weet vast te leggen in drie pakkende foto’s. Zowel gedreven Instagrammers, ...

2017-12-06 12:18 open_in_new
Twee uur lang gratis burgers bij opening Johnny’s Burger Company

Ze zijn al een tijdje flink aan het verbouwen aan het Pieter Vreedeplein, maar nu is het dan eindelijk zover. Johnny’s Burger Company opent haar deuren en mag zich het nieuwste burgerrestaurant van de Tilburgse binnenstad noemen.

Johnny’s Burger Company is de snelst groeiende ...

2017-12-06 12:18 open_in_new
Extra maatregelen moeten de Cityring en Bredaseweg veiliger maken

Begin 2018 komen er op de Heuvelring, Schouwburgring en de Noordhoekring maatregelen die moeten zorgen voor een betere verkeersveiligheid op de Cityring. Ook de Bredaseweg wordt aangepakt.

Het gaat om betere verlichting en verkeerslichten, het tijdelijk afsluiten van de linkerrijstrook en ...

2017-12-06 12:18 open_in_new
12 plekken waar je vuurwerk kunt kopen in Tilburg

Vuurwerk, je houdt ervan of je haat het. Rond de jaarwisseling is het in Nederland toegestaan om vuurwerk af te steken van 31 december 18:00 uur tot 1 januari 02:00 uur. We sommen de verkooppunten in Tilburg voor je op.

Online bestellen is nu al mogelijk.  Je kunt je bestelling dan van ...

2017-12-05 18:40 open_in_new
9 plekken waar je kerstbomen in Tilburg kunt kopen

De feestmaand is aangebroken en dan mag een prachtige gedecoreerde kerstboom niet ontbreken in je woonkamer. Wil je weten waar je in Tilburg een kerstboom kunt scoren? We hebben hieronder de opties op een rijtje gezet. 

Bij Groenrijk kun je terecht voor de mooiste kerstversiering. Zowel ...

2017-12-05 18:40 open_in_new
Zo ziet de nieuwe AH XL eruit: nog groter, CO2-neutraal en hypermodern

Drie weken lang de best lopende supermarkt van Tilburg sluiten. Dat doe je niet zomaar. De riolering, de elektriciteit, de indeling, het assortiment en de gigantische entree. De AH XL onderging een rigoureuze verbouwing en alles – maar dan ook alles – is nieuw. Woensdag 6 december ...

2017-12-05 14:32 open_in_new
(0)13 redenen waarom we mega veel zin hebben in dé derby

In Brabant is er eigenlijk maar één echte derby: Willem II – NAC Breda. Aanstaande vrijdag 8 december staat er weer een nieuwe editie op het programma in het Koning Willem II Stadion. De aftrap is om 20:00 uur en er zijn nog enkele kaarten. 

Foto’s: Tilburg Tifosi

Wij ...

2017-12-05 14:32 open_in_new
Stedenband Tilburg-Matagalpa ontvangt cheque leerlingen Durendael

Leerlingen van 2College Durendael kunnen dit schooljaar voor de tweede keer het keuzevak Ondernemen kiezen. Miranda van der Klaauw, coördinator van de Stedenband Tilburg-Matagalpa nam vorige week de cheque met de opbrengst van vorig jaar in ontvangst.

Het keuzevak Ondernemen leert de ...

2017-12-04 19:56 open_in_new