Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
1400 treinreizigers geëvacueerd tussen Leiden en Hoofddorp
LEIDEN - Een kapotte bovenleiding tussen Hoofddorp en Leiden heeft er donderdagochtend voor gezorgd dat drie treinen zijn gestrand. De ongeveer 1400 inzittenden moesten door zogeheten 'incidentenbestrijders' worden geëvacueerd, meldt spoorbeheerder ProRail.
vandaag 11:09
Boerenontbijt bij Hofvijver: 'Laten zien dat we iedere dag voor eten zorgen'
DEN HAAG - Bij de Hofvijver staan donderdagochtend zo'n twintig kraampjes met onder meer eieren, jus d'orange en brood. De boeren die na het protest hebben overnacht op het Malieveld, bieden de inwoners van Den Haag een ontbijt aan om de overlast te compenseren.
vandaag 10:06
Opnieuw legertrucks ingezet als wegafzetting bij boerenprotest
DEN HAAG - Ook tijdens de tweede dag van het boerenprotest worden de legertrucks van Defensie ingezet om te zorgen dat boeren het Binnenhof niet kunnen bereiken. Enkele tientallen boeren hebben na de protestactie de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht in Den Haag.
vandaag 09:03
71-jarige man bekneld na ongeluk met ME-bus in Den Haag
DEN HAAG - Een 71-jarige man uit Den Haag is woensdagavond zwaargewond geraakt na een ongeluk met een ME-bus op de Lange Voorhout. De bus van de mobiele eenheid reed rond 19.50 uur tegen een bouwcontainer aan. De man stond erachter en raakte bekneld tussen de container en de bouwwand.
vandaag 09:03
Vuurtoren Noordwijk binnenkort open voor publiek: 'Die van Noordwijk is het mooist'
NOORDWIJK - Benieuwd hoe de zee eruit ziet vanaf de vuurtoren in Noordwijk? Het iconische gebouw is vanaf dit voorjaar iedere week open voor publiek. 'Het is een enorm leuk ding om open te stellen', zegt Rick van der Niet van de Stichting Kurt Carlsen, die de vuurtoren sinds 1 oktober in beheer heeft.
vandaag 08:00
Dode vrouw Maasland; moord of een ongeluk?
MAASLAND - Heeft Maurice R. (50) zijn vrouw Judith in juni 2017 geslagen en vervolgens van de trap geduwd waardoor ze kwam te overlijden of was het een ongeluk? Die vraag staat donderdag centraal tijdens de rechtszaak in Den Haag.
vandaag 06:57
Zonneauto TU Delft op weg naar finish compleet verwoest door brand
DELFT - De zonneauto NunaX van de TU Delft is compleet verwoest nadat het voertuig in brand vloog tijdens de World Solar Challenge in Australië. Tim van Leeuwen, de bestuurder van de wagen bleef ongedeerd. Van de auto is niets meer over.
vandaag 05:54
Het is rustig op 'Camping Koekamp', eerste dag boerenprotesten ten einde
DEN HAAG - De eerste dag van de boerenprotesten zitten erop. Alleen de 'meest serieuzen' zijn nog over en overnachten op 'Camping Koekamp'. De overige boeren zijn terug naar huis. Op de A4 zorgde dit voor een aanrijding en twee afgesloten rijstroken. Het liveblog is inmiddels gesloten, maar lees hier alles terug over een roerige dag, die volgens de politie zonder grote incidenten is verlopen.
vandaag 00:39
Boerencamping Malieveld blijft leeg, op een paar caravans na... en een piratenzender
DEN HAAG - Een paar caravans, een handvol tractoren en een aanhanger met een piratenzender aan boord. Meer was er woensdagavond niet over van het boerenprotest op het Malieveld en de Koekamp in Den Haag. Het avondprogramma is geschrapt, het weer is zelfs de boeren te gortig.
vandaag 23:36
A4 bij Roelofarendsveen tijdelijk dicht door ongeluk tussen tractor en auto
ROELOFARENDSVEEN - De A4 richting Amsterdam was woensdagavond tijdelijk dicht tussen Roelofarendsveen en het Ringvaart-Acquaduct door een ongeluk. Dat meldt Rijkswaterstaat. Het ongeluk gebeurde tussen een tractor en een auto.
gisteren 22:33
Boskoopse Pool ontkent moord op landgenoot
BOSKOOP - Kamil C. uit Boskoop heeft woensdag bij de rechtbank in Rotterdam ontkent dat hij zijn Poolse landgenoot Thomasz Tedorowicz heeft vermoord. De 38-jarige man werd in de nacht van 7 op 8 juli van dit jaar dood aangetroffen in een woning in Berkel en Rodenrijs.
gisteren 22:33
Gewonde na ongeval met ME-voertuig op het Lange Voorhout

Den Haag - Op het Lange Voorhout heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een ME-bus van de politie betrokken was.

Een man raakte bekneld toen de ME bus tegen een bouwcontainer aan botste die op het trottoir stond. De man stond naast de container en kwam hierdoor

gisteren 21:51
Gewonde bij steekpartij Wouwermanstraat

Den Haag - Bij een steekpartij op de Wouwermanstraat is woensdagavond één persoon gewond geraakt.

De politie kreeg rond half negen in de avond de melding van een steekpartij binnen. Direct gingen meerdere eenheden van de politie en een ambulance met spoed ter

gisteren 21:51
A4 bij Roelofarendsveen dicht door ongeluk tussen tractor en auto
ROELOFARENDSVEEN - De A4 richting Amsterdam is dicht tussen Roelofarendsveen en het Ringvaart-Acquaduct door een ongeluk. Dat meldt Rijkswaterstaat. Het ongeluk gebeurde tussen een tractor en een auto.
gisteren 21:30
LIVEBLOG: Boeren verlaten Den Haag, ongelukken op snelwegen
DEN HAAG - Boze boeren zijn woensdag weer massaal naar Den Haag gekomen. Ze staan op het Malieveld om te protesteren tegen het regeringsbeleid. Daarnaast zijn enkele boeren het winkelgebied in het centrum ingetrokken. Mis niets van de ontwikkelingen van het boerenprotest via dit liveblog.
gisteren 21:30
Ruzie tussen eigenaren lijkt oorzaak sluiting kinderopvang 't Molentje
WATERINGEN - Dat kinderdagopvang 't Molentje in Wateringen de deuren sinds begin oktober heeft gesloten, lijkt vooral te maken te hebben met een een fikse ruzie tussen de twee eigenaresses en een tekort aan personeel. Dat blijkt uit een inventarisatie en belronde van de mediapartner WOS.
gisteren 20:27
Dagelijks Nieuws
1.400 reizigers geëvacueerd uit gestrande treinen tussen Leiden en Hoofddorp

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo'n 1400 reizigers zijn donderdagochtend geëvacueerd uit drie gestrande treinen op het traject tussen Hoofddorp en Leiden. Op het

vandaag 11:21
Man (71) raakt bekneld na ongeval met ME-bus op Lange Voorhout

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Een 71-jarige man uit Den Haag is woensdag rond 19.50 uur bekneld geraakt na een ongeval op de Lange Voorhout met een ME-bus. Hij is

vandaag 11:21
Debat vreugdevuren live te volgen bij Omroep West
DEN HAAG - De gemeenteraad van Den Haag debatteert donderdagmiddag over de toekomst van de vreugdevuren op Scheveningen. Omroep West zendt de raadsvergadering live uit op radio, tv, de site en op de app.
vandaag 11:09
Oudere man bekneld na ongeluk met ME-bus

Een 71-jarige Hagenaar is woensdagavond zwaargewond geraakt na een ongeval met een ME-bus. Op de Lange Voorhout reed rond 19.50 uur de bus van de mobiele eenheid tegen een bouwcontainer. De man stond daar achter en raakte bekneld tussen de container en een bouwwand.

De hulpdiensten kwamen

vandaag 11:03
Raadslid Hart voor Den Haag/Groep de Mos Damiën Zeller: “Terugtreden is mijn eigen besluit”

Raadslid Damiën Zeller van Hart voor Den Haag/Groep de Mos staat vrijwillig zijn zetel in de gemeenteraad af aan partijleider Richard de Mos. “Ik hem hem zelf gebeld om mijn plek in de raad aan hem aan te bieden”, vertelt de jonge Zeller op Den Haag FM.

Wethouders Richard de

vandaag 11:03
Volg live de rechtszaak: Dode vrouw Maasland; moord of een ongeluk?
MAASLAND - Heeft Maurice R. (50) zijn vrouw Judith in juni 2017 geslagen en vervolgens van de trap geduwd waardoor ze kwam te overlijden of was het een ongeluk? Die vraag staat donderdag centraal tijdens de rechtszaak in Den Haag.
vandaag 10:06
Opnieuw legertrucks ingezet als wegafzetting

Ook tijdens de tweede dag van het boerenprotest worden de legertrucks van Defensie ingezet om te zorgen dat boeren het Binnenhof niet kunnen bereiken. Enkele tientallen boeren hebben na de protestactie de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht in de stad.

De boeren bieden na een

vandaag 10:00
Miedema na vier treffers: 'Hiervoor ben ik in 2017 naar Arsenal gekomen'

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Vivianne Miedema is dolblij met haar vier doelpunten namens Arsenal in het Champions League-duel met Slavia Praag (2-5) van woensdag.

vandaag 09:15
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 11:21 1.400 reizigers geëvacueerd uit gestrande treinen tussen Leiden en Hoofddorp
vandaag 11:21 Man (71) raakt bekneld na ongeval met ME-bus op Lange Voorhout
vandaag 11:09 Debat vreugdevuren live te volgen bij Omroep West
vandaag 11:09 1400 treinreizigers geëvacueerd tussen Leiden en Hoofddorp
vandaag 11:03 Oudere man bekneld na ongeluk met ME-bus
vandaag 11:03 Raadslid Hart voor Den Haag/Groep de Mos Damiën Zeller: “Terugtreden is mijn eigen besluit”
vandaag 10:06 Volg live de rechtszaak: Dode vrouw Maasland; moord of een ongeluk?
vandaag 10:06 Boerenontbijt bij Hofvijver: 'Laten zien dat we iedere dag voor eten zorgen'
vandaag 10:00 Opnieuw legertrucks ingezet als wegafzetting
vandaag 09:15 Miedema na vier treffers: 'Hiervoor ben ik in 2017 naar Arsenal gekomen'
vandaag 09:03 Opnieuw legertrucks ingezet als wegafzetting bij boerenprotest
vandaag 09:03 71-jarige man bekneld na ongeluk met ME-bus in Den Haag
vandaag 08:12 Mobiele Harry Potter-game verzamelde te veel locatiedata door bug
vandaag 08:12 Vijf Haagse handhavers voor een proef uitgerust met bodycams
vandaag 08:00 Korte vertraging op A4 door ongeluk, weg weer vrij
vandaag 08:00 Vuurtoren Noordwijk binnenkort open voor publiek: 'Die van Noordwijk is het mooist'
vandaag 06:57 Bestuursvoorzitter Haagse as-Soennah moskee treedt af
vandaag 06:57 Dode vrouw Maasland; moord of een ongeluk?
vandaag 05:54 Zonneauto TU Delft op weg naar finish compleet verwoest door brand
vandaag 00:39 Het is rustig op 'Camping Koekamp', eerste dag boerenprotesten ten einde
vandaag 23:36 Tram- en busverkeer in Haagse binnenstad plat om boerenprotest
vandaag 23:36 Rijstroken A4 bij Roelofarendsveen dicht door ongeluk tussen tractor en auto
vandaag 23:36 Pauline Bouvy blijft officieel burgemeester van Voorschoten
vandaag 23:36 Boerencamping Malieveld blijft leeg, op een paar caravans na... en een piratenzender
vandaag 23:30 Terugblik Boerenprotest: ‘Trekkers in de binnenstad, files op de A12 en een vol Malieveld’
gisteren 22:33 A4 bij Roelofarendsveen tijdelijk dicht door ongeluk tussen tractor en auto
gisteren 22:33 Boskoopse Pool ontkent moord op landgenoot
gisteren 22:27 Politie houdt vier mensen aan bij boerenprotest
gisteren 22:27 Ziekenhuismedewerkers HMC Westeinde staken donderdag
gisteren 21:51 Gewonde na ongeval met ME-voertuig op het Lange Voorhout
gisteren 21:51 Gewonde bij steekpartij Wouwermanstraat
gisteren 21:30 'Hagenaar mag niet zelf rivierkreeften vangen voor eigen consumptie tegen kreeftenplaag'
gisteren 21:30 A4 bij Roelofarendsveen dicht door ongeluk tussen tractor en auto
gisteren 21:30 LIVEBLOG: Boeren verlaten Den Haag, ongelukken op snelwegen
gisteren 20:39 Openbaar vervoer in binnenstad Den Haag ligt hele dag plat door boerenprotest
gisteren 20:27 Burgemeester Remkes over boerenprotest: 'Het had slechter gekund'
gisteren 20:27 Ruzie tussen eigenaren lijkt oorzaak sluiting kinderopvang 't Molentje
gisteren 20:27 Politie houdt vier mensen aan bij boerenprotest
gisteren 20:27 LIVEBLOG: Boeren verlaten Den Haag, drukte op de weg
gisteren 20:21 Burgemeester Remkes over boerenprotest: “Het had slechter gekund”
gisteren 20:21 Renovatie Binnenhof jaar uitgesteld
gisteren 19:45 Verdachten diefstal auto-onderdelen aangehouden
gisteren 19:24 Renovatie Binnenhof jaar uitgesteld
gisteren 18:33 Openbaar vervoer in binnenstad Den Haag ligt plat door boerenprotest
gisteren 18:21 Cirque du Soleil woensdag afgelast vanwege boerenprotest
gisteren 18:21 Boeren blijven slapen: 'We blijven hier net zo lang tot de regelgeving veranderd is'
gisteren 18:21 LIVEBLOG: Grote groepen boeren verlaten Den Haag; evenementen in de stad afgelast
gisteren 18:15 Winactie: Vrijkaarten voor Puur Gelul op 27 oktober in het PAARD
gisteren 17:18 FIOD houdt man uit Hillegom aan in witwasonderzoek
gisteren 17:12 Haagse handhavers krijgen bodycam
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 11:30 Kabinet moet naar nationaal belang kijken bij bouw onderzeeërs
vandaag 11:30 ‘In Den Haag zijn ze compleet van het pad af’
vandaag 11:21 Opnieuw bokser overleden overleden aan gevolgen knock-out
vandaag 11:21 Iraakse slachtoffers krijgen geen informatie over bombardement met Nederlandse F16’s
vandaag 11:21 ADE tickets - LatinVillage met D-Rashid en meer voor 33,70 euro
vandaag 11:21 In deze auto’s rijden de bekendste dj’s ter wereld
vandaag 11:21 Is laadangst een nieuw obstakel voor elektrisch rijden?
vandaag 11:21 Noord-Ierse gedoogpartij DUP steunt mogelijke Brexit-deal van Johnson niet
vandaag 11:18 Man (18) opgepakt op verdenking neersteken 40-jarige plaatsgenoot
vandaag 11:18 Zo stijlvol zijn lichtstrips in je interieur
vandaag 11:18 Ajax intensiveert samenwerking met Guangzhou
vandaag 11:18 Vitesse tot winterstop zonder Tannane
vandaag 11:18 Te koop: 'trendy' hokje met 'gaaf balkon' in Utrecht voor ruim 2 ton
vandaag 11:18 Lion King breekt opnieuw een record
vandaag 11:18 William Rutten staat vriend Marco Borsato bij in moeilijke tijd
vandaag 11:18 Britt Dekker vond zichzelf raar vergeleken met de rest
vandaag 11:18 Vergunningen Floriade liggen stil door stikstofuitspraak
vandaag 11:18 Boeren niet met tractoren langs ministeries, in groepjes Den Haag uit
vandaag 11:09 DUP: geen steun voor huidige brexitvoorstellen
vandaag 11:03 Robot voltooit monnikenwerk met handgeschreven Statenvertaling
vandaag 11:03 Smouter: RD en ND waren hun tijd ver vooruit
vandaag 11:03 Broer noemt Josef B. egoïstisch
vandaag 11:03 Juristen waarschuwen voor stikstofbeleid
vandaag 11:03 Dirigent Jaap van Zweden krijgt Concertgebouw Prijs 2020
vandaag 11:03 Directeur Agapè: Wat was ik verkeerd bescheiden
vandaag 10:27 Overheidssteun voor zwakke ziekenhuizen is ongewenst
vandaag 10:27 Het verschil tussen linkse en rechtse identiteit
vandaag 10:27 Immigratiestop kan verlichting brengen in oplossen stikstofcrisis
vandaag 10:18 AOW neemt fors toe en compenseert deels verwachte pensioenkorting
vandaag 10:18 Wordt het ‘geen gezicht’ of een waardige raadsvergadering?
vandaag 10:18 Tachtig gewonden bij hevige rellen Catalonië
vandaag 10:18 Kamer eist veel harder optreden tegen Turkije
vandaag 10:18 ADE tickets - TIKTAK met Ronnie Flex en meer voor 43,17 euro
vandaag 10:18 Bezoek het seminar 'Veranderkracht' met Arend Ardon en meer
vandaag 10:18 De verwachte Eurojackpot staat op 39 miljoen
vandaag 10:18 Shop televisies met de laagste prijs op Kieskeurig.nl
vandaag 10:18 Apple TV+-serie For All Mankind krijgt voor start al tweede seizoen
vandaag 10:18 Giel Beelen bestolen van camera en laptop na Amsterdam Dance Event
vandaag 10:18 'Jonah Hill sloeg rol in nieuwe Batman-film af'
vandaag 10:18 Wat is jouw Max Verstappen-moment van 2019?
vandaag 10:18 Gaviria sprint in eerste rit Ronde van Guangxi naar vijfde seizoenszege
vandaag 10:18 Noord-Ierse DUP gaat op laatste moment voor mogelijke Brexit-deal liggen
vandaag 10:18 Kabinet wil telefoonnummer 113 gebruiken voor zelfmoordpreventie
vandaag 10:15 Kabinet wil telefoonnummer 1-1-3 voor suïcidepreventie beschikbaar maken
vandaag 10:15 Boerderij afgezonderd gezin Ruinerwold digitaal gescand
vandaag 10:15 Actrice Helen Hunt betrokken bij auto-ongeluk
vandaag 10:15 Hoe een schilderij Buffon hielp een depressie te overwinnen
vandaag 10:15 Giel Beelen bestolen tijdens Amsterdam Dance Event
vandaag 10:15 Controller van gamedienst Google heeft nog draad nodig
vandaag 10:15 Leeftijdscontrole Britse pornokijkers voorlopig van de baan
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook