Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Drugsvondst in lab Wateringen groter dan gedacht
WATERINGEN - De drugsvangst in een bedrijfspand in Wateringen, in februari van dit jaar, was veel groter dan in eerste instantie duidelijk was. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) blijkt uit onderzoek, op basis van aanwezige grondstoffen, dat er 550 kilo en mogelijk zelfs 850 kilo drugs in het pand lag. Eerst was er sprake van 350 kilo.
vandaag 12:12
Medewerkers ABN AMRO onwel: filiaal Leiden al week dicht
LEIDEN - Het filiaal van de ABN AMRO aan de Stationsweg in Leiden is al een week dicht. Door een vreemde geur werden enkele medewerkers onwel, waarna de bank besloot het pand te sluiten. 'Er is niks schadelijks gevonden, maar we nemen het zekere voor het onzekere', legt een woordvoerder uit.
vandaag 11:09
Koninkijke familie neemt afscheid van prinses Christina
DEN HAAG - De koninklijke familie neemt donderdag bij Paleis Noordeinde in Den Haag afscheid van prinses Christina. De jongste dochter van koningin Juliana en prins Bernhard overleed vorige week vrijdag op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.
vandaag 10:06
Brand in stomerij Stadhoudersplein

Wassenaar - Vannacht heeft brand gewoed in een stomerij aan het Stadhoudersplein.

De brand in de zaak 'Super Dry Cleaining' werd om even voor half vier ontdekt. Brandweereenheden uit Wassenaar, Valkenburg en Leiden zijn hierop gealarmeerd. Gelijk na aankomst van de eerste hulpdiensten

vandaag 04:33
Familie neemt na bijna 800 jaar woongenot afscheid van kasteel Duivenvoorde
VOORSCHOTEN - Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten is sinds 1226 altijd bewoond door een en dezelfde familie. Maar met de verhuizing van de huidige bewoners komt een einde aan die lange traditie. Met pijn in het hart nemen Ludolphine Schimmelpenninck van der Oye (75) en haar echtgenoot Roland van Haersma Buma (74) afscheid van het prachtige slot.
gisteren 19:24
Vijf dagen cel voor No Border-activist die identiteit niet prijsgeeft
DEN HAAG - Een activist van de organisatie No Border die begin augustus werd opgepakt bij een demonstratie op het terrein van TNO en NAVO aan de Oude Waalsdorperweg in Den Haag, is veroordeeld tot vijf dagen cel vanwege het verhullen van zijn identiteit. De man weigerde na het protest zijn vingerafdrukken af te staan bij de politie.
gisteren 18:21
Man niet blij met nieuwe Geldmaat in Westland: 'Het wordt er niet gezelliger op'
HONSELERSDIJK - Honselersdijk heeft een nieuwe geldautomaat aan de Dijkstraat. De gele flappentap Geldmaat is een samenwerking van ABN AMRO, ING en Rabobank. Maar die valt nog niet bij iedereen in de smaak. 'Het is een kaalslag. Ik vind het er niet gezelliger op worden', zegt een voorbijganger tegen mediapartner WOS.
gisteren 14:09
Examinator neergestort sportvliegtuig had hartafwijking
STOLWIJK - De examinator die eind mei vorig jaar bij Stolwijk neerstortte met een sportvliegtuigje had een hartafwijking. Dat laat de Onderzoeksraad voor Veiligheid woensdag weten. Of de hartafwijking een rol speelde bij het ongeluk, kan de onderzoeksraad niet met zekerheid vaststellen. Een technisch mankement, een vogelaanvaring of een brand wordt uitgesloten als oorzaak van het ongeluk. Ook het weer zou geen rol hebben gespeeld.
gisteren 13:06
Parkeergarage Scheveningen opent precies op tijd, want het wordt strandweer
DEN HAAG - Goed nieuws: zomerse temperaturen zijn in aantocht. In het weekend kan de temperatuur oplopen tot 28 graden. Ideaal voor een dagje strand. Wie met de auto naar Scheveningen gaat, heeft mazzel want sinds afgelopen weekend is daar een nieuwe parkeergarage open.
gisteren 12:03
Ouder echtpaar vastgebonden bij gewapende overval Boskoop
BOSKOOP - Een ouder echtpaar in Boskoop is in de nacht van dinsdag op woensdag overvallen. Drie gemaskerde mannen kwamen rond 3.30 uur het huis binnen en bedreigden de bewoners met een vuurwapen.
gisteren 11:00
Student (21) valt van balustrade bij studentenvereniging Delft
DELFT - In Delft is een student (21) in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt na een val van een balustrade in studentensociëteit Phoenix. Het lid van de vereniging viel volgens de politie achterover. De man moest met een hoogwerker naar een ambulance worden getild, hij was nog aanspreekbaar, zegt de politie.
gisteren 11:00
Student (21) gewond na val bij studentenvereniging Delft
DELFT - In Delft is een student (21) in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt na een val van een balustrade bij studentensociëteit Phoenix, laat de politie weten. Hier was een groot feest als onderdeel van de introductieweek voor nieuwe studenten. De man moest met een hoogwerker naar een ambulance worden getild, hij was nog aanspreekbaar, zegt de politie.
gisteren 08:54
Persoon gewond na val van hoogte Phoenixstraat

Delft - Vannacht is een persoon zwaargewond geraakt na een val van hoogte in het pand van de Delftsche Studenten Societeit 'Phoenix'.

In het pand aan de Phoenixstraat, de thuisbasis van het Delftsche Studenten Corps, zou rond kwart voor vier volgens een getuige tijdens een feest iemand een

gisteren 06:30
Twee opzittenden scooter vallen in water Westgaag

Maasland - Twee opzittenden van een scooter zijn in de nacht van dinsdag op woensdag gevallen en in het water langs de Westgaag beland.

Het ongeval gebeurde rond één uur in de nacht. Een toevallige omstander greep direct in en sprong zelf in het water om de twee slachtoffers

gisteren 05:27
Vluchtende spookrijder in Parktunnel klemgereden na achtervolging
LEIDSCHENDAM - Een bestuurder is dinsdagmiddag aangehouden in de Parktunnel op de N14 in Leidschendam. Hij werd eerder staande gehouden in Wassenaar, maar ging er vandoor. Tijdens de achtervolging reed de bestuurder de verkeerde richting van de Parktunnel - de middelste van de Sijtwendetunnels - bij Leidschendam in.
gisteren 00:30
Mohammed Hamdi (35) nieuwe directeur van ADO Den Haag
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft met Hagenaar Mohammed Hamdi (35) tijdens de aandeelhoudersvergadering een nieuwe directeur gekozen. Hij is de opvolger van Mattijs Manders, die sinds 1 juni de nieuwe directeur van de Eredivisie CV is. Henrik-Jan Rinner wordt de financieel directeur van de residentieclub. Hij is sinds 15 juni als interim-directeur in dienst bij ADO.
gisteren 23:27
Dagelijks Nieuws
Bekijk het etappeschema en de deelnemerslijst van de Vuelta

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

vandaag 12:27
Stephen Kings The Girl Who Loved Tom Gordon wordt verfilmd

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

vandaag 12:27
Zuid-Holland pas op de helft van windenergieopgave
REGIO - Het wil nog altijd niet vlotten met het plaatsen van windmolens in Zuid-Holland. De provincie en het rijk hebben afgesproken dat er 735,5 megawatt aan windenergie zou moeten zijn gerealiseerd in 2020, maar aan het eind van 2018 stond in Zuid-Holland 378,6 megawatt geïnstalleerd vermogen. Zuid-Holland is dus net over de helft (bijna 52 procent), blijkt uit de Monitor Wind op Land 2018.
vandaag 12:12
Fors duurdere verbouwing gemeentehuis Katwijk start begin 2020
KATWIJK - Het gemeentebestuur van Katwijk stelt voor om ruim 1,6 miljoen euro extra uit te trekken voor de nieuwbouw van het gemeentehuis. Naar verwachting start de verbouwing, die in totaal 6,1 miljoen euro kost, in februari volgend jaar en is het in augustus afgerond. Katwijk is al een tijdje in de weer met de nieuwbouw van het gemeentehuis. Deze week heeft de gemeente de onderhandelingen met bouwbedrijf BAM afgerond.
vandaag 12:12
Vuelta-deelname van Giro-winnaar Carapaz twijfelachtig door valpartij

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

vandaag 11:24
Comedy City opent haar deuren tijdens UIT festival

Op 6 september gaat ComedyCity Comedy Club Den Haag open. Hiermee is de eerst ‘echte’ comedyclub van de stad een feit. ComedyCity opent in het magazijn van horeca- en uitgaansgelegenheid Bleyenberg aan de Grote Markt.

“Nederland is van oorsprong een cabaretland en houdt

vandaag 11:03
Rijstroken A12 bij Den Haag weer vrijgegeven na auto-ongeluk

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

vandaag 09:18
GroenLinks Den Haag over openbare toiletten: 'Komt er nog wat van?'
DEN HAAG - In het coalitieakkoord spraken de Haagse coalitiepartijen af om meer openbare toiletten te plaatsen. Ruim een jaar later is daar nog niets van terecht gekomen. ‘Naar mijn weten zijn er nul bijgekomen’, zegt Mariëlle Vavier, gemeenteraadslid van GroenLinks. Zij heeft hierover vragen gesteld aan wethouder Richard de Mos.
vandaag 09:03
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 12:27 Bekijk het etappeschema en de deelnemerslijst van de Vuelta
vandaag 12:27 Stephen Kings The Girl Who Loved Tom Gordon wordt verfilmd
vandaag 12:12 Zuid-Holland pas op de helft van windenergieopgave
vandaag 12:12 Fors duurdere verbouwing gemeentehuis Katwijk start begin 2020
vandaag 12:12 Drugsvondst in lab Wateringen groter dan gedacht
vandaag 11:24 Vuelta-deelname van Giro-winnaar Carapaz twijfelachtig door valpartij
vandaag 11:09 Medewerkers ABN AMRO onwel: filiaal Leiden al week dicht
vandaag 11:03 Comedy City opent haar deuren tijdens UIT festival
vandaag 10:06 Koninkijke familie neemt afscheid van prinses Christina
vandaag 09:18 Rijstroken A12 bij Den Haag weer vrijgegeven na auto-ongeluk
vandaag 09:03 GroenLinks Den Haag over openbare toiletten: 'Komt er nog wat van?'
vandaag 09:03 Dorpsderby Katwijk - Quick Boys vervroegd naar 12.30 uur
vandaag 06:57 'FIOD rolt crimineel netwerk op, hoofdverdachte uit Hillegom'
vandaag 05:54 Veel rook bij brand in stomerij Wassenaar
vandaag 04:33 Brand in stomerij Stadhoudersplein
vandaag 01:36 Studenten uit heel Nederland maken kennis met Haagse cultuur
vandaag 23:51 PSV huurt Griekse aanvaller Mitroglou voor één seizoen van Marseille
gisteren 22:48 Haase mist in Winston-Salem kans op eerste kwartfinale in ruim een jaar
gisteren 21:30 Winkelcentrum Aarhof in Alphen wordt mix van winkelen, wonen en cultuur
gisteren 21:24 WINACTIE: Vrijkaarten voor ADO Den Haag – VVV Venlo
gisteren 20:42 'Microsoft-medewerkers luisterden naar audio-opnames Xbox'
gisteren 20:42 Oud-topman van zorginstelling moet 2 miljoen terugbetalen
gisteren 20:21 Cel voor No Border-activist die identiteit niet prijsgeeft
gisteren 20:21 Kunstenaar Auke de Vries ontvangt Gerrit Benner Prijs 2019
gisteren 20:21 STRAATVRAAG: Overmatig alcoholgebruik in Den Haag
gisteren 19:39 'Overheidsschuld VS neemt komende tien jaar toe tot 12,2 biljoen dollar'
gisteren 19:39 Hockeysters bereiken halve finales EK dankzij zege met dubbele cijfers
gisteren 19:24 Familie neemt na bijna 800 jaar woongenot afscheid van kasteel Duivenvoorde
gisteren 18:36 Laatste fase werkzaamheden bestrating Isabellaland 26 augustus van start
gisteren 18:21 Politie ontmantelt mogelijk drugslab in Lisse
gisteren 18:21 Vijf dagen cel voor No Border-activist die identiteit niet prijsgeeft
gisteren 18:15 Commissaris Ad Melkert blij met nieuwe directeur Mo Hamdi
gisteren 17:18 Advocaat van verdachte dodelijke schietpartij Schilderswijk wil nieuwe vertaling telefoontaps
gisteren 16:09 Hagenaar vast na vondst vuurwapen
gisteren 16:09 Zesde editie foodfestival Vissch in oktober
gisteren 15:27 Grapperhaus: Reis naar Thailand voor Van Laarhoven was in overleg met OM
gisteren 15:12 Voorzitter RvC Ad Melkert over nieuwe ADO-directeur: 'Blij met nieuw team'
gisteren 15:06 Pawel Cibicki versterkt voorhoede ADO Den Haag
gisteren 14:09 Westlandse Drekrees gaat niet door: scheuren en gaten in grond door droogte
gisteren 14:09 ADO huurt aanvaller Pawel Cibicki van Leeds United
gisteren 14:09 Man niet blij met nieuwe Geldmaat in Westland: 'Het wordt er niet gezelliger op'
gisteren 14:03 Wethouder Van Asten op speeddates met bewoners over Mobiliteitstransitie
gisteren 13:06 Westlandse drekrace gaat niet door: scheuren en gaten in grond door droogte
gisteren 13:06 Nieuwe Geldmaat in Westland: 'Het wordt er niet gezelliger op'
gisteren 13:06 Examinator neergestort sportvliegtuig had hartafwijking
gisteren 13:00 Parkeergarage Scheveningen precies op tijd geopend
gisteren 12:18 The Prodigy voor het eerst terug in studio na dood voorman Keith Flint
gisteren 12:18 Koeman neemt Veltman en debutant Malen op in voorselectie Oranje
gisteren 12:18 Australische bestuurder krijgt flinke boete voor auto vol troep
gisteren 12:03 Spoedpost voor diabetespatiënten met ernstige voetwonden in HMC Westeinde
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 12:45 ‘Nederland moet opkomen voor atheïsten in het buitenland’
vandaag 12:27 ‘Uitspraak over stikstofbeleid kost bouwbedrijven 14 miljard euro’
vandaag 12:27 Deense politici boos dat Trump bezoek afzegt omdat Groenland niet te koop is
vandaag 12:27 Duizenden kippen omgekomen bij stalbrand Nijkerk
vandaag 12:27 ‘Financieel meest kwetsbare groep armer dan tien jaar geleden’
vandaag 12:27 Bolsonaro vormt ernstige bedreiging voor de Amazone
vandaag 12:27 Waarom we vol goede voornemens terugkomen van vakantie
vandaag 12:27 'Jahanbakhsh in beeld bij PSV'
vandaag 12:27 Immigratie van Europeanen naar VK op laagste punt sinds Brexit-referendum
vandaag 12:27 FIOD legt groot netwerk van drugs-, wapen- en anabolenhandelaren bloot
vandaag 12:27 Viertal jongens 'tegen de muur' om nepwapens in Almere
vandaag 12:27 Antivirale therapie tegen het BK-virus niertransplantatiepatiënten in de maak
vandaag 12:27 'Nieuwe vriend Sylvie Meis is een bedrieger'
vandaag 12:27 Ariana Grande scheurt in fietstaxi door straten van Amsterdam
vandaag 12:27 Tony Jr. wenst Maan op bijzondere manier beterschap
vandaag 12:27 Bayer Leverkusen wil Bosz langer vastleggen
vandaag 12:27 'PSV komt uit bij Jahanbakhsh als opvolger Lozano'
vandaag 12:27 Rechter: klant mag simkaart Tele2 in router gebruiken
vandaag 12:27 Taylor Swift overweegt oude werk opnieuw op te nemen in rechtengevecht met aartsvijand
vandaag 12:27 Vuelta-deelname Richard Carapaz onzeker na val
vandaag 12:12 Duizenden kippen komen om bij brand
vandaag 12:12 60.000 bijen verwijderd uit plafond van huis
vandaag 12:06 Kand. G. P. van Nieuw Amerongen doet intrede in gg Goes
vandaag 12:06 D66 pleit voor meer aandacht voor rechten van niet-gelovigen
vandaag 11:42 ‘Via mijn portemonnee heeft overheid nu invloed op mijn koken’
vandaag 11:24 Opnieuw rode cijfers bij BAM, mede om zeesluis IJmuiden
vandaag 11:24 Drake aangeklaagd om onrechtmatig gebruik muziek in In My Feelings
vandaag 11:24 PSV huurt spits Mitroglou volgens Galatasaray voor een jaar van Marseille
vandaag 11:24 Ploegloze Yvonne Nauta (28) stopt met langebaanschaatsen
vandaag 11:24 Carlos Vela scoort voor Los Angeles FC na weergaloze solo
vandaag 11:24 Duitse industrie blijft kwakkelen in augustus
vandaag 11:24 Ruim 16.000 kippen omgekomen bij brand in Gelderse Nijkerk
vandaag 11:24 『45』is nieuwe elektrische conceptauto Hyundai, te zien op IAA Frankfurt
vandaag 11:24 'Google komt met nieuwe goedkope slimme speaker'
vandaag 11:24 Koninklijke familie neemt afscheid van prinses Christina
vandaag 11:24 Thelander verlaat Vitesse en gaat naar Aalborg
vandaag 11:24 Sparta huurt Piroe seizoen van PSV
vandaag 11:24 Ariana Grande bezoekt concert Jaden Smith in Paradiso
vandaag 11:24 Bayer Leverkusen wil Bosz langer vastleggen
vandaag 11:24 Kim Kardashian deelt eerste foto met al haar kinderen
vandaag 11:24 Lotto-Soudal bevestigt komst Degenkolb
vandaag 11:24 'Ben nooit met hem uit eten geweest, maar wie weet'
vandaag 11:24 Meintje redt haar zoontje (2) net op tijd van spijkerval in grasveld
vandaag 11:24 Nederlandse vrouw komt om bij ongeluk België, dochtertjes in levensgevaar
vandaag 11:09 Politici na hondenaanval: 'Rassen laten uitsterven'
vandaag 11:03 Stikstofkwestie kost bouwers miljarden
vandaag 11:03 Flexwerker krijgt helft minder loon dan vaste kracht
vandaag 11:03 „Alleen fregat naar Straat van Hormuz in EU-verband”
vandaag 10:21 Deense politici boos dat Trump bezoek afzegt omdat Groenland niet te koop is
vandaag 10:21 Elsa van ‘Frozen’ draagt straks geen hoge hakken meer
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook