Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Wederom brand bij afvalverwerker Renewi Wateringen

Wateringen – Nadat afvalverwerker Renewi eerder deze week getroffen is door een zeer grote brand moest de brandweer vandaag wederom uitrukken voor brand op het terrein aan de Wateringveldseweg.

Ditmaal betrof het een brand in een andere loods, door snel ingrijpen van personeel en

vandaag 23:45
Auto met 42 kilo coke in benzinetank in beslag genomen
WADDINXVEEN - De douane heeft 42 kilogram cocaïne gevonden die verstopt zat in een personenauto. De wagen werd in beslag genomen in Waddinxveen. De drugs zaten verstopt in de brandstoftank. Er zijn drie mannen aangehouden die worden verdacht van drugssmokkel.
vandaag 23:24
Veel schade bij zolderbrand Derde Stationsstraat

Zoetermeer - Vanavond heeft er brand gewoed op de zolder van een woning aan de Derde Stationsstraat.

De brand werd om even voor acht uur ontdekt en nadat de brandweer was gebeld kwamen brandweereenheden van de Zoetermeerse kazernes ter plaatse. Er was op het moment van uitbreken van de

gisteren 22:42
Vijf vragen over de zaak Orlando Boldewijn: waarom is de verdachte weer vrij?
DEN HAAG - De opluchting bij de familie van de 17-jarige Orlando Boldewijn is groot afgelopen zondag als er een verdachte wordt opgepakt naar aanleiding van zijn dood. De verbazing moet dan ook even zo groot zijn geweest wanneer de verdachte dinsdag weer op vrije voeten komt. De hele situatie roept een hoop vragen op: over de verdenking, over het bewijs en over de mogelijke rol van de verdachte. En de politie is niet scheutig met informatie. Vijf vragen en de antwoorden .
gisteren 20:15
Fietser gewond na aanrijding in Wateringen

Wateringen - Een fietser is woensdagavond op de Groentelaan gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.

Een automobilist heeft de fietser vermoedelijk over het hoofd gezien. De fietser kwam met zijn gezicht op de grond terecht en liep behoorlijk gezichtsletsel op.

De

gisteren 19:33
Gewonde bij steekpartij op vakantiepark, politie zoekt verdachte
ROELOFARENDSVEEN - Bij een steekpartij op het vakantiepark De Braassem aan de Galgekade in Roelofarendsveen is woensdagmiddag iemand gewond geraakt. Een politiewoordvoerder laat weten dat er nog niets bekend is over de toedracht en hoe het slachtoffer eraan toe is. Het incident gebeurde vlak na 16.00 uur.
gisteren 18:09
Brand in een bedrijf aan De Hondert Margen

De Lier - Dinsdagavond heeft brand gewoed in een bedrijfspand aan De Hondert Margen.

De brand brak rond tien voor elf uit in een in werking zijnde machine in de loods. Er kwam hierbij veel rook vrij. Brandweereenheden van kazernes De Lier, Maasdijk en Naaldwijk zijn met spoed ter

gisteren 17:27
Leidse archeologe ontdekt 3000 jaar oud paardengraf
LEIDEN - Sarah Schrader, archeologe van de Universiteit Leiden, heeft iets bijzonders ontdekt in de woestijn van Sudan: het graf van een paard dat 3000 jaar geleden met alle eer is begraven. Er liggen allerlei geschenken in het graf, zoals een sieraad, een bitje en een lap stof, mogelijk van een lijkwade. Er waren al eerder een paar paardengraven in het gebied gevonden, maar niet van zo lang geleden. Dat het paard bij zijn afscheid zo'n eerbetoon kreeg, betekent dat het erg belangrijk moet zijn geweest voor de mensen.
gisteren 17:06
Man komt onder zeiljacht en overlijdt
LEIDSCHENDAM - Bij een jachtwerf in Leidschendam is woensdagmiddag een man onder een boot terecht gekomen. Het slachtoffer, 60 jaar oud, raakte bekneld en kwam te overlijden.
gisteren 17:06
Man komt in jachthaven onder vallend zeiljacht terecht

Leidschendam - Op het terrein van een watersportcentrum aan de Rietpolderweg heeft vanmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Om even voor half drie is daar een zeiljacht omgevallen dat op de kant stond. Vermoedelijk was men bezig om het schip voor te bereiden om te water gelaten te

gisteren 16:24
Brand in magazijn toko aan Het Kleine Loo

Den Haag - Vanmiddag is brand ontstaan in het magazijn van een toko aan Het Kleine Loo.

De brand is door nog onbekende oorzaak om even over half drie ontstaan en ging gepaard met veel rook. Brandweereenheden van kazernes Leidschendam-Voorburg en Archipel zijn met spoed ter plaatse

gisteren 16:24
Mysterieuze ontruiming van Tikibad, zwembad van Duinrell nog steeds dicht
WASSENAAR - Het Tikibad in Duinrell is dinsdag ontruimd geweest. Ook woensdag bleven de deuren gesloten. Maar waarom is nog altijd onduidelijk.
gisteren 16:03
Na rel over knalrode gevel in Oegstgeest: Welke kleur wordt het nu?
OEGSTGEEST - De eigenaresse van de kledingzaak in Oegstgeest met de omstreden felrode gevel heeft nog geen idee welke kleur ze er volgende maand op gaat verven. De kleur moet snel aangepast worden na klachten van de Vereniging Oud Oegstgeest. De gemeente dreigt met een dwangsom als het niet op tijd gebeurt. Maar de gemeente Oegstgeest heeft geen duidelijke regels voor het gebruik van kleuren.
gisteren 16:03
Man komt onder zeiljacht terecht in jachthaven
LEIDSCHENDAM - Bij een jachtenbouwer in Leidschendam is woensdagmiddag een man onder een boot terecht gekomen. Het schip lag op de wal, vermoedelijk vanwege onderhoud.
gisteren 16:03
'Raadsleden deden op eigen houtje toezeggingen aan organisatie Canal Pride'
DEN HAAG - Het niet doorgaan van de Canal Pride Den Haag is te wijten aan raadsleden die op eigen houtje toezeggingen hebben gedaan. Dit blijkt uit antwoorden van het college van burgemeester en wethouders. 'Voor de gewekte verwachtingen kan het college geen verantwoordelijkheid nemen.'
gisteren 15:00
Mega Meivakantie in Theater Dakota

Je hoeft je niet te vervelen tijdens de meivakantie, want er zijn MEGA leuke films en voorstellingen in Theater Dakota.

Kom je ook langs? Kaarten voor de voorstellingen en films* kun je bestellen via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of aan de kassa van Theater Dakota aan de

gisteren 14:18
Dagelijks Nieuws
Louis van Gaal speculeert over nieuwe baan: 'Nog niet met pensioen'
NOORDWIJK - Louis van Gaal keert mogelijk terug in de voetbalwereld. Dat vertelde de Noordwijker donderdagavond in een uitzending van Ziggo Sport, waarvoor hij als analist de halve finale van de Champions League tussen zijn oude werkgever Bayern München en Real Madrid (1-2) beoordeelde.
vandaag 00:27
Arie Boomsma en EO gaan weer samenwerken
Arie Boomsma gaat opnieuw samenwerken met de Evangelistische Omroep (EO). Omdat de ideeën voor nieuwe televisieprogramma's nog "in een prille fase zitten", kan er inhoudelijk nog niets over gezegd worden. 
vandaag 23:39
The life I live: kom met fiets of OV
DEN HAAG - Het stadshart van Den Haag is donderdagavond weer het toneel voor het The life I live-festival, het jaarlijkse festijn voorafgaand aan Koningsdag. Het centrum wordt afgesloten voor autoverkeer, en bezoekers wordt aangeraden met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Vorig jaar trok de avond van 26 april 200.000 bezoekers naar de verschillende podia in de stad.
gisteren 22:21
Wetenschappers Universiteit Leiden krijgen postzegels met hun eigen hoofd erop
LEIDEN - Drie wetenschappers van de Universiteit Leiden hebben een bijzondere onderscheiding gekregen; een vel postzegels. Het gaat dan niet om een ordinair velletje met de koning erop, maar om een vel zegels met daarop hun eigen hoofd. De onderscheiding hebben ze gekregen van Indonesië, omdat ze een bijzondere plant hebben ontdekt.
gisteren 22:21
Ook nieuwe Sint Sebastiaansbrug blijft vrij van vrachtverkeer
DELFT - Ondanks dat de bouw van de nieuwe Sint Sebastiaansbrug pas eind dit jaar begint, heeft het college van B&W in Delft besloten om het verbod op vrachtverkeer te blijven handhaven. In 2008 werd besloten om vrachtverkeer over de brug te verbieden, omdat de overspanning in een te slechte toestand verkeerde. Dat verbod blijft op de nieuwe brug ook van kracht, maar dan vanwege de verkeers- en milieueffecten, zo laat de gemeente weten.
gisteren 21:18
Parkeergarage Stadhuis vanaf 1 mei alleen in de middag open

De parkeergarage onder het stadhuis is vanaf 1 mei nog maar beperkt open. In verband met de veiligheid tijdens de bouw van het nieuwe Onderwijs- en Cultuur Complex aan het Spuiplein kan in de ochtend geen gebruik meer worden gemaakt van de garage.

Veel bouwmateriaal wordt maandag tot en

gisteren 20:18
Beloofd is beloofd: het Haagse Verlanglijstje ligt op de onderhandelingstafel
DEN HAAG - Ze zijn op de plaats van bestemming. De resultaten van het Haagse Verlanglijstje liggen op de onderhandelingstafel van Groep de Mos, VVD, D66 en GroenLinks. 'We willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om met ons mee te denken', reageert formateur Edith Schippers.
gisteren 20:15
Subsidie succesvol project Schilderswijk Moeders dreigt te stoppen
DEN HAAG - De subsidie voor het Haagse project Schilderswijk Moeders dreigt vanaf volgend jaar te stoppen. Dit terwijl het project succesvol blijkt. De moeders van het project zijn daarom een handtekeningenactie gestart. Ook heeft de Haagse afdeling van de PvdA raadsvragen gesteld.
gisteren 19:12
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 00:27 Louis van Gaal speculeert over nieuwe baan: 'Nog niet met pensioen'
vandaag 23:45 Wederom brand bij afvalverwerker Renewi Wateringen
vandaag 23:39 Arie Boomsma en EO gaan weer samenwerken
vandaag 23:24 Auto met 42 kilo coke in benzinetank in beslag genomen
gisteren 22:42 Veel schade bij zolderbrand Derde Stationsstraat
gisteren 22:21 The life I live: kom met fiets of OV
gisteren 22:21 Wetenschappers Universiteit Leiden krijgen postzegels met hun eigen hoofd erop
gisteren 21:18 Ook nieuwe Sint Sebastiaansbrug blijft vrij van vrachtverkeer
gisteren 20:18 Parkeergarage Stadhuis vanaf 1 mei alleen in de middag open
gisteren 20:15 Beloofd is beloofd: het Haagse Verlanglijstje ligt op de onderhandelingstafel
gisteren 20:15 Vijf vragen over de zaak Orlando Boldewijn: waarom is de verdachte weer vrij?
gisteren 19:33 Fietser gewond na aanrijding in Wateringen
gisteren 19:12 Subsidie succesvol project Schilderswijk Moeders dreigt te stoppen
gisteren 19:12 Twee nieuwe gezichten in college van B&W in Alphen
gisteren 18:12 Moderne seksshops “moeten een beetje fun zijn”
gisteren 18:12 “Twee Hagenaars betrokken bij zware vechtpartij Praag”
gisteren 18:09 Hobbywinkel na kraanongeluk terug op oude nest: 'Dit voelt als thuis'
gisteren 18:09 Gewonde bij steekpartij op vakantiepark, politie zoekt verdachte
gisteren 17:27 Brand in een bedrijf aan De Hondert Margen
gisteren 17:09 Zonnebril of warme jas: wat voor weer wordt het op Koningsdag en -nacht?
gisteren 17:06 'Hagenaars betrokken bij mishandeling in Praag'
gisteren 17:06 Leidse archeologe ontdekt 3000 jaar oud paardengraf
gisteren 17:06 Man komt onder zeiljacht en overlijdt
gisteren 16:24 Man komt in jachthaven onder vallend zeiljacht terecht
gisteren 16:24 Brand in magazijn toko aan Het Kleine Loo
gisteren 16:18 Europees Parlement ziet Nederlandse autopas als goed voorbeeld
gisteren 16:06 Lucien Foort, De Kraaien, La Fuente, Michel de Hey én John Medley naar dancefestival Den Haag Outdoor
gisteren 16:06 Wat is er op Koningsdag allemaal te doen in Den Haag? Check het hier
gisteren 16:03 Zuid-Holland moet voor 2035 van het aardgas af
gisteren 16:03 Wethouders: aanpak fietschaos Haagse binnenstad werkt
gisteren 16:03 Mysterieuze ontruiming van Tikibad, zwembad van Duinrell nog steeds dicht
gisteren 16:03 Na rel over knalrode gevel in Oegstgeest: Welke kleur wordt het nu?
gisteren 16:03 Man komt onder zeiljacht terecht in jachthaven
gisteren 15:03 Skooltaineracts Get The Funk Outta My Kitchen en Banana Savannah in Haags Kwartiertje op Den Haag FM
gisteren 15:03 Rechtszaak Patatpaleis Scheveningen verbaast gemeente: “Er is een keurig passend voorstel gedaan”
gisteren 15:00 Haagse sporticonen krijgen zilveren ster in Sportcampus
gisteren 15:00 Aanhouding na schietpartij in Zoetermeer
gisteren 15:00 Meerderheid wil Verlengde Bentwoudlaan, maar toch eerst onderzoek naar nut en noodzaak
gisteren 15:00 Kinderen gered door Ru Paré op reünie: ‘Jullie zijn geen slachtoffers, jullie zijn overlevenden’
gisteren 15:00 'Raadsleden deden op eigen houtje toezeggingen aan organisatie Canal Pride'
gisteren 14:18 De mooiste voorstellingen in de openlucht beleef je in het Zuiderparktheater
gisteren 14:18 Monsterse reddingsbrigade pakt uit
gisteren 14:18 Mega Meivakantie in Theater Dakota
gisteren 14:18 Gemeente Rijswijk wil gesprek over buslijnen
gisteren 14:18 Winkeliers Almeloplein snappen er niets meer van
gisteren 14:18 Koningsdag: een feest voor jong en oud!
gisteren 14:18 Vernieuwende trainingsmethode in Wilhelminapark
gisteren 14:00 WINACTIE: VIP-kaarten voor het Bevrijdingsfestival Den Haag
gisteren 13:15 Aanstaande zondag: de laatste thuiswedstrijd tegen PSV!
gisteren 13:15 Trevor David kijkt terug op het seizoen
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 03:57 'Blessure Robben ziet er niet heel slecht uit'
vandaag 03:57 Opluchting na arrestatie seriemoordenaar: 'Dit is een droom die uitkomt'
vandaag 03:57 'Persoonlijk arts Trump weigert ministerschap'
vandaag 03:39 Advocaat Trump beroept zich op zwijgrecht in zaak Stormy Daniels
vandaag 02:54 Kanye West houdt van 'vriend' Donald Trump: 'Wij hebben allebei drakenenergie'
vandaag 02:54 Agenten kopen nieuwe tv na inbraak bij gehandicapt meisje
vandaag 02:54 Advocaat Trump zwijgt in zaak tegen pornoactrice
vandaag 02:48 Beschadigd overleeft Rutte debat over memo’s
vandaag 01:51 Arie Boomsma en EO gaan weer samenwerken
vandaag 01:45 Column
vandaag 01:45 Pierre Audi: ‘Ik hoop dat mijn opvolger een eigen koers zal zoeken’
vandaag 01:45 ‘Je houdt altijd gaten in je kennis’
vandaag 01:45 Langzamerhand komt het moment dat Theresa May kleur moet bekennen
vandaag 01:45 ‘Jij, Fanny, gaf de burger nieuwe moed’
vandaag 01:45 Column
vandaag 01:45 Sorteer op prijs, zorg voor een spiegel en andere vrijmarkttips
vandaag 01:45 Geld uit de Golf voor de ‘broeders van goed gedrag’
vandaag 01:45 Bij de rechter
vandaag 01:42 Rutte kan verder na breed gedragen motie van afkeuring
vandaag 01:33 VS op vier na grootste exportmarkt van Nederlands staal
vandaag 01:30 Advocaat Trump beroept zich op zwijgrecht in zaak Stormy Daniels
vandaag 01:30 Rutte tergt oppositie, maar blijft overeind
vandaag 00:48 Dood Avicii schokt Zweedse kroonprinses
vandaag 00:48 Van Gaal speculeert over nieuwe baan: 'Ik kan deze aanbieding bijna niet weigeren'
vandaag 00:48 Eric Wiebes door het stof: ik had helderheid moeten geven
vandaag 00:48 'Fel debat waar Rutte nog wel even een kater aan overhoudt'
vandaag 00:45 Halfslachtige mea culpa van Rutte en Wiebes na ellenlang debat
vandaag 00:39 Bijna gehele oppositie dient motie van afkeuring tegen Rutte in (gesloten)
vandaag 00:30 Maradona maakt droom gehandicapte jongen waar
vandaag 00:30 Bijna hele oppositie steunt motie van afkeuring tegen Rutte
vandaag 00:27 Arie Boomsma en EO na negen jaar weer herenigd
vandaag 00:27 Oud-president Bush (93) van intensive care af
vandaag 00:27 42 kilo cocaïne in tank luxe Range Rover in haven Rotterdam
vandaag 00:27 Van Gaal: 'Aanbieding die ik niet kan weigeren'
vandaag 23:45 Real Madrid verslaat Bayern München
vandaag 23:45 Ondanks ophef en dataschandaal doet Facebook het financieel goed
vandaag 23:45 Alle toeristen moeten Filipijns eiland verlaten hebben
vandaag 23:45 Van Gaal speculeert over nieuwe baan
vandaag 23:45 Eric Wiebes door het stof: ik had helderheid moeten geven
vandaag 23:42 Moeten Republikeinen 6 november vrezen?
vandaag 23:39 Titelhouder Real op koers voor derde finale op rij
vandaag 23:39 Recensie
vandaag 23:39 Facebook lijdt geen grote schade door privacyschandaal
vandaag 23:39 VK wil uitleg Teheran over arrestatie Iraans-Britse wetenschapper
vandaag 23:39 Het Haags geheugenverlies
vandaag 23:39 Agenten in touringcar betrappen bellende chauffeurs
vandaag 23:39 Douane vindt 42 kilo cocaïne in tank van luxe Range Rover
vandaag 23:36 Traditionele Lintjesregen, Dreiger Schiphol hoort straf
vandaag 23:36 Turkse rechter veroordeelt veertien medewerkers van regeringskritische krant
vandaag 23:36 Rutte en Wiebes trekken boetekleed aan in debat dividendmemo's
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook