Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Persoon gewond na val van dak op de Binnenklingen

Den Haag - Vanavond is een man gewond geraakt door een val van hoogte op de Binnenklingen.

Het slachtoffer is volgens een politiewoordvoerster omstreeks half tien door onbekende oorzaak van het dak gevallen van een pand aan de Binnenklingen. Ambulancedienst en de traumahelikopter met

vandaag 00:42
Delftse wijk Voorhof getroffen door stroomstoring
DELFT - De Delftse wijk Voorhof is dinsdagavond getroffen door een stroomstoring. Volgens netbeheerder Stedin zitten 2100 klanten zonder stroom.
vandaag 23:15
Van Doorn: 'Burgemeester neemt bedreigingen serieus'
DEN HAAG - Raadslid Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid in Den Haag zegt 'ernstig te worden bedreigd'. Aanleiding is de beschuldiging aan het adres van Van Doorn door Willie Dille. Twee dagen voor haar zelfgekozen dood zei Dille in een filmpje op Facebook dat ze is 'ontvoerd en verkracht door een groep moslims' en dat Van Doorn achter die verkrachting zit. Over die bedreigingen heeft Van Doorn dinsdag een gesprek gehad met de Haagse burgemeester Pauline Krikke die hem adviseert aangifte te doen.
gisteren 21:09
Mysterieuze raadsvergadering Westland blijft voorlopig een raadsel
WESTLAND - De raadsleden van de gemeente Westland hebben een geheimhoudingsplicht over de extra vergadering van dinsdagavond. Het ingelaste overleg vindt hoogstwaarschijnlijk achter gesloten deuren plaats.
gisteren 20:06
'Die wijn drinken wij echt nooit, meneer de rechter'
DEN HAAG - 'Het is niet waar! Die doos oud papier naast de afvalcontainer kan niet van ons zijn, want die wijndozen zijn niet van ons. Die Nieuw-Zeelandse wijnen drinken wij nooit, meneer de rechter', zei Hagenaar Fred Vorstman dinsdag tijdens een rechtszaak bij de Raad van State.
gisteren 16:57
Veertig bomen dreigen te verdwijnen vanwege verhuizing ambassade Israël naar Plein 1813
DEN HAAG - Vanwege de verhuizing van de Israëlische ambassade van het Buitenhof naar Plein 1813 moeten veertig bomen worden gekapt. Waar de bomen nu nog staan, komen een toegangspaviljoen, hekwerken en nieuwe muren. Dat blijkt uit stukken van de gemeente Den Haag.
gisteren 11:42
Het roer om: 
armoede los je niet op met bijstand alleen!

De afgelopen jaren is er een goede basis gelegd voor de hulp aan de inwoners van Rijswijk die het financieel niet breed hebben. Hier wil Wij. de komende periode graag de volgende stap in zetten.

Anders omgaan met armoede De fractie Wij. pleit voor een ander soort aandacht voor armoede.

gisteren 11:06
Dode vrouw Leiden is 44-jarige uit Epe
LEIDEN - De vrouw die op 30 juli werd gevonden in een sloot langs de Stevenshofdreef in Leiden, is een 44-jarige vrouw uit Epe. Zij was al enige tijd vermist. De identiteit van de vrouw is vastgesteld na DNA-onderzoek.
gisteren 09:36
Burgemeester Krikke adviseert raadslid aangifte te doen na dreigtweet
DEN HAAG - De Haagse burgemeester Pauline Krikke heeft CDA-raadslid Daniëlle Koster duidelijk gemaakt dat zij aangifte kan doen na een tweet van collega-politicus Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid. Laatstgenoemde schreef vrijdag dat Koster 'een vijand van de Islam' is 'en een gevaar voor de samenleving'.
gisteren 23:06
Verpleegkundige besmet met schurft: ziekenhuis neemt maatregelen
DEN HAAG - Een verpleegkundige die werkt op de afdeling Neonatologie van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag heeft schurft opgelopen. Het HagaZiekenhuis, waar het Juliana Kinderziekenhuis onder valt, neemt daarom maatregelen. Neonatologie is de zorg voor pasgeborenen.
gisteren 23:06
Burgemeester Krikke adviseert Koster aangifte te doen na dreigtweet
DEN HAAG - De Haagse burgemeester Pauline Krikke heeft CDA-raadslid Daniëlle Koster duidelijk gemaakt dat zij aangifte kan doen na een tweet van collega-politicus Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid. Laatstgenoemde schreef vrijdag dat Koster 'een vijand van de Islam' is 'en een gevaar voor de samenleving'.
2018-08-13 23:03
IN BEELD: Kunstwerk op bouwwand Scheveningen is af
DEN HAAG - Een bouwwand die net zo lang is als het originele Panorama van Mesdag. Het heeft tien weken geduurd en nu is het hele kunstwerk te bewonderen op de boulevard van Scheveningen tussen de Pier en Carlton Beach.
2018-08-13 22:00
Pip gevonden in berm naast langsrazend verkeer A12: 'Dit is hem gewoon echt, ongelooflijk'
BODEGRAVEN - Marry de Jong, het baasje van hond Pip uit Bodegraven, is opgelucht. Pip was al dagen vermist, toen hij werd gevonden langs de A12 bij Gouda. 'Ik zag een foto voorbijkomen bij Rijkswaterstaat (Twitterpagina, red.) en dacht: 'Dit moet Pip gewoon zijn!''
2018-08-13 18:51
Verbazing over mysterieuze gemeenteraad Westland: 'Nog nooit meegemaakt'
WESTLAND - Geïrriteerd en verbaasd. Dat is Remmert Keizer, fractievoorzitter van GemeenteBelang Westland, over het feit dat de voltallige Westlandse gemeenteraad terug is geroepen van vakantie voor een extra raadsvergadering. 'Dit heb ik in al die jaren dat ik actief ben in de politiek, bijna 21 jaar, nog nooit meegemaakt.'
2018-08-13 18:51
Westlandse raad eerder terug van vakantie voor 'urgente kwestie'
WESTLAND - De leden van de Westlandse gemeenteraad zijn ondanks de vakantie opgeroepen voor een extra raadsvergadering. Dat bericht onze mediapartner WOS. De vergadering, die dinsdagavond wordt gehouden, gaat over een urgente kwestie rond de huisvesting van arbeidsmigranten, maar wat het probleem precies behelst, is nog onduidelijk.
2018-08-13 14:39
Boulevard of Golden Music met The Scarlets en My Dear Sister

Zondag 19 augustus is de Boulevard van Kijkduin weer even het muzikale hart van Den Haag en omstreken. Vanaf 14.30 uur zullen er optredens zijn van de vermaarde Haagse band The Scarlets en de jonge formatie My Dear Sister die met medewerking van het Haags Popcentrum een mooi podium krijgt op

2018-08-13 13:00
Dagelijks Nieuws
Bertens maakt indruk met vlotte zege
WATERINGEN - Kiki Bertens is uitstekend begonnen aan het WTA-toernooi van Cincinnati. In de eerste ronde liet ze de Amerikaanse Coco Vandeweghe met 6-2 6-0 volslagen kansloos. Al na 62 minuten had Bertens de nummer 24 van de wereld verslagen.
vandaag 23:15
Halsema sluit pand van Amsterdams schoonmaakbedrijf na schietincident
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft het pand van een schoonmaakbedrijf gesloten dat in de nacht van maandag op dinsdag ''tientallen keren" is beschoten met een vuurwapen. 
gisteren 22:30
Boek Leidse schrijver Jeroen Windmeijer wordt verfilmd
LEIDEN - Jeroen Windmeijer heeft de filmrechten van zijn eerste boek 'De bekentenissen van Petrus' verkocht aan de Amsterdamse filmproducent Paul Ruven. Dat vertelde de schrijver dinsdag in Studio Haagsche Bluf op Radio West.
gisteren 21:09
Dood Willie Dille leidt tot bedreigingen van raadslid Arnoud van Doorn

De dood van gemeenteraadslid Willie Dille heeft geleid tot een flinke ruzie tussen het CDA en de Partij van de Eenheid. Burgemeester Pauline Krikke adviseerde CDA-raadslid Daniëlle Koster eerder om aangifte te doen tegen Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid, nadat Koster in een tweet

gisteren 19:06
Oud-bisschop Van Luyn bij 150ste verjaardag Laurentiuskerk Voorschoten
VOORSCHOTEN - Oud-bisschop Van Luyn van Rotterdam zal op 2 september de katholieke geloofsgemeenschap van Voorschoten toespreken. Hij doet dat ter ere van het 150-jarig bestaan van de H. Laurentiuskerk aan de Leidseweg. In de maanden augustus en september viert de Laurentiuskerk de ingebruikname op 17 augustus 1868 en dat is nu dus 150 jaar geleden.
gisteren 19:03
Overlevende jappenkamp: “Wij hebben drie jaar nauwelijks eten gehad”

Bij het Indisch Monument in de Scheveningse Bosjes wordt woensdag de capitulatie van Japan herdacht waarmee 73 jaar geleden een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. De 91-jarige Joty ter Kulve maakte de oorlog bewust mee, in een Jappenkamp. “Een verschrikkelijke tijd.”

De

gisteren 18:03
Bijzonder huwelijk in Leimuiden: alpaca's Lodewijk en Josephine gaan trouwen
LEIMUIDEN - Elkaar liefhebben tot de dood hen scheidt. Bij kampeerboerderij Straat-hof in Leimuiden wordt wel een heel bijzonder huwelijk gesloten, namelijk tussen twee alpaca's. Lodewijk de Bruine mag donderdagmiddag zijn aanstaande bruid Josephine de Wit kussen.
gisteren 18:00
Dode vrouw Leiden is 44-jarige Nataschja uit Epe
LEIDEN - De vrouw die op 30 juli werd gevonden in een sloot langs de Stevenshofdreef in Leiden, is de 44-jarige Nataschja Scheeres uit Epe. Zij was al enige tijd vermist. De identiteit van de vrouw is vastgesteld na DNA-onderzoek.
gisteren 16:57
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 00:42 Persoon gewond na val van dak op de Binnenklingen
vandaag 23:15 Bertens maakt indruk met vlotte zege
vandaag 23:15 Delftse wijk Voorhof getroffen door stroomstoring
gisteren 22:30 Halsema sluit pand van Amsterdams schoonmaakbedrijf na schietincident
gisteren 21:09 Boek Leidse schrijver Jeroen Windmeijer wordt verfilmd
gisteren 21:09 Van Doorn: 'Burgemeester neemt bedreigingen serieus'
gisteren 20:06 Mysterieuze raadsvergadering Westland blijft voorlopig een raadsel
gisteren 19:06 Dood Willie Dille leidt tot bedreigingen van raadslid Arnoud van Doorn
gisteren 19:03 Oud-bisschop Van Luyn bij 150ste verjaardag Laurentiuskerk Voorschoten
gisteren 18:03 Overlevende jappenkamp: “Wij hebben drie jaar nauwelijks eten gehad”
gisteren 18:00 Bijzonder huwelijk in Leimuiden: alpaca's Lodewijk en Josephine gaan trouwen
gisteren 16:57 Dode vrouw Leiden is 44-jarige Nataschja uit Epe
gisteren 16:57 Kinderen naar zomerschool: 'Het is leuk!'
gisteren 16:57 'Die wijn drinken wij echt nooit, meneer de rechter'
gisteren 15:54 Dode eenden in Delftse Hout overleden aan botulisme
gisteren 14:54 Indië-herdenking in gebouw Tweede Kamer
gisteren 14:51 Beschonken feestganger verdwaald, maar door politie geholpen
gisteren 13:03 Aanvaller Brits parlement niet bekend bij inlichtingendiensten, man zwijgt
gisteren 12:48 FOTOSERIE: Bomenkap langs Scheveningseweg gaat snel
gisteren 12:48 Reizigersorganisatie Rover tegen plannen om trams 6, 12 en 16 in te ruilen voor bussen
gisteren 12:48 Celstraffen geëist tegen bende melkpoederdieven
gisteren 12:45 Omstanders overmeesteren verdachte vechtersbaas die zich tegen agenten verzet
gisteren 12:45 Grote duikactie bij hefbrug in Boskoop stremt scheepvaart
gisteren 12:45 'De lucht was niet te harden', politie grijpt in bij huis Zeeheldenkwartier Den Haag
gisteren 12:00 Criminelen veroordeeld voor salarisdiefstal via phishing
gisteren 11:45 Welzijn in de Wijk: Project Elders VR brengt senioren ‘buitenshuis’
gisteren 11:42 Topbestuurders Imtech moeten alsnog dokken
gisteren 11:42 Veertig bomen dreigen te verdwijnen vanwege verhuizing ambassade Israël naar Plein 1813
gisteren 11:06 Het roer om: 
armoede los je niet op met bijstand alleen!
gisteren 10:42 Di-rect geeft gratis concert in de Bijenkorf aan Grote Markstraat
gisteren 10:39 Een gemeenteraad terugroepen van vakantie: hoe werkt dat?
gisteren 09:39 Burgemeester Krikke adviseert CDA-raadslid aangifte te doen na dreigtweet
gisteren 09:39 Baby’s mogelijk besmet met schurft door verpleegkundige HagaZiekenhuis
gisteren 09:36 Superdeluxe jacht binnenkort op reis door de regio: bruggen langer open
gisteren 09:36 Deelnemers StrandKamping beginnen dag met bootcamp: 'Je had genoeg tijd om uit te slapen'
gisteren 09:36 Dode vrouw Leiden is 44-jarige uit Epe
gisteren 08:33 Deelnemers StrandKamping beginnen dag met bootcamp: 'Je hebt genoeg tijd om uit te slapen'
gisteren 08:33 Gigantische schaats vaart door De Lier vanwege jubileum Hard Gaat-ie
gisteren 07:30 Gigantisch jacht vaart binnenkort door de regio: bruggen langer open
gisteren 06:27 West Wekker: Mysterieuze raadsvergadering Westland en WK Mario Kart
gisteren 23:06 Burgemeester Krikke adviseert raadslid aangifte te doen na dreigtweet
gisteren 23:06 Verpleegkundige besmet met schurft: ziekenhuis neemt maatregelen
2018-08-13 23:03 Waterstofauto Forze VIII van de TU Delft rijdt supersnelle nieuwe recordtijd
2018-08-13 23:03 Burgemeester Krikke adviseert Koster aangifte te doen na dreigtweet
2018-08-13 22:00 IN BEELD: Kunstwerk op bouwwand Scheveningen is af
2018-08-13 21:00 Straatvraag: Heb jij wel eens wat gejat?
2018-08-13 19:54 Kap van 121 bomen langs Scheveningseweg begonnen
2018-08-13 19:09 Belastingadviseur uit Delft opgepakt wegens fraude
2018-08-13 18:51 'De tulp heeft echt geleden'; Nat najaar en hete zomer zorgen voor kwart minder bloembollen
2018-08-13 18:51 Belastingadviseur uit Delft opgepakt om fraude
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 01:42 Massale uitbraak mazelen in Brazilië: 1200 mensen besmet
vandaag 01:21 Dodental na instorten brug Genua stijgt tot 26
vandaag 00:39 Italiaanse minister: brugramp Genua door slecht onderhoud
vandaag 00:39 Groot misbruikschandaal Pennsylvania: '1000 kinderen misbruikt door priesters'
vandaag 00:18 Huntelaar geniet van heerlijk avondje in ArenA
vandaag 00:18 Ajax swingt naar laatste voorronde Champions League
vandaag 00:18 Elf maanden na orkaan Maria heeft heel Puerto Rico weer stroom
vandaag 23:36 Fred van Leer eerlijk over 'sluimerende' burn-out: 'Het is vallen en opstaan'
vandaag 23:36 Verdachte Londen is 29-jarige Brit die niet meewerkt aan verhoor
vandaag 23:36 Stevie Wonder bezoekt Aretha Franklin voor laatste groet
vandaag 23:36 Italiaanse minister: brugramp Genua door slecht onderhoud
vandaag 23:36 Ex-baas Tinder beticht van seksueel wangedrag
vandaag 23:33 Flitsend Ajax overrompelt Standard
vandaag 23:33 OM wil dat terrorismeveroordeelde straf deels uitzit na overtreden voorwaarden
vandaag 23:33 Politiebonden willen weer om tafel maar intensiveren ook de CAO-acties
vandaag 23:30 Stevie Wonder en Jesse Jackson nemen afscheid van Aretha Franklin
vandaag 23:30 'Sporting wil oud-Ajacied Gudelj huren van Chinese club'
vandaag 23:15 Bedenkers Tinder maken ruzie met moederbedrijf
vandaag 23:15 De beelden: alle Ajax-goals op een rij
vandaag 23:15 Statistieken - Ajax rekent af met Standard
vandaag 23:15 Huntelaar schiet zich naast Swart
vandaag 23:15 De Jong: ’CL-voetbal heeft niets met transfer te maken’
vandaag 23:15 Ten Hag: ’Overmars heeft goede kijk op spelers’
vandaag 23:15 Bertens gunt Vandeweghe maar twee games
vandaag 23:15 Groot misbruikschandaal in kerk Pennsylvania
vandaag 23:15 De Ligt: ’Ik zou een goede politicus zijn’
vandaag 23:15 Stevie Wonder bezoekt Aretha Franklin
vandaag 23:15 Minister: slecht onderhoud oorzaak brugramp
vandaag 23:15 Sterk Ajax zet stap richting CL
vandaag 23:15 Ethiopië vecht patent van Nederlanders op graansoort teff aan
vandaag 23:15 Huntelaar looft publiek: 'Dat moet elke thuiswedstrijd zo zijn'
vandaag 23:15 Bertens blijft indruk maken op hardcourt vlak voor US Open
vandaag 23:15 Rapport: 300 priesters in Pennsylvania hebben ruim duizend kinderen misbruikt
gisteren 22:33 Tientallen doden na brugongeluk Genua: angst voor verdere instorting
gisteren 22:33 'Aanslagpleger' Londen is 29-jarige Brit die niet meewerkt aan verhoor
gisteren 22:33 Politiebonden willen weer praten over cao: wel nieuwe protestacties
gisteren 22:33 Botulisme gevaarlijk voor vogels en honden: zo ontstaat het
gisteren 22:33 Overlevende brugramp Genua: 'Ik hoorde een enorm kabaal en vloog door de lucht'
gisteren 22:33 'Genieten' in de ArenA: Ajax wint met 3-0 van Standard Luik
gisteren 22:30 Ajax naar play-offs van Champions League
gisteren 22:30 Vivat zal worden verkocht, de vraag is alleen wanneer
gisteren 22:30 Trump torpedeert stiekem het Open Skies-verdrag
gisteren 22:30 Misbruikschandaal in VS: 300 priesters vergrepen zich aan ruim duizend kinderen
gisteren 22:30 Boete voor voorman Pegida vanwege te laat melden demonstratie Enschede
gisteren 22:30 Davide stort met brug mee de afgrond in maar overleeft de ramp
gisteren 22:27 Stevie Wonder en Jesse Jackson nemen afscheid van Aretha Franklin
gisteren 22:27 TU Delft geeft 'enkels' aan exoskelet voor mensen met dwarslaesie
gisteren 22:27 PSV treft BATE Borisov in play-offs CL, Ajax tegen Dinamo Kiev
gisteren 22:27 Reacties na ruime zege Ajax op Standard Luik
gisteren 22:27 Ajax plaatst zich overtuigend voor play-offs Champions League
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook