Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Wie heeft de vermiste Barbara (26) uit Breda gezien?
BREDA - De politie is op zoek naar de 26-jarige Barbara Dubicka uit Breda. De vrouw is sinds zaterdag niet meer gezien op de GGZ Breburg aan de Muiderslotstraat in Breda.
vandaag 20:58
Gezocht baby’s die figureren als Jezus in de kribbe op Tweede Kerstdag
UDEN - Kinderboerderij Uden is op zoek naar baby's die op Tweede Kerstdag als kerstkindje willen figureren. De baby’s zijn op Tweede Kerstdag het belangrijkste onderdeel van de levende kerststal op de kinderboerderij. De baby’s spelen de hoofdrol als pas geboren Jezus en liggen uiteraard in een echte kribbe in een echte stal. Voor de kersverse ouders is een rol weggelegd als Jozef en Maria.
vandaag 19:55
‘Het is echt effe kut': hockeymannen verliezen WK-finale van België na shoot-outs
BHUBANESWAR - Het was een compleet andere WK-finale dan vier jaar geleden, maar onderaan de streep was het zilver opnieuw het eindresultaat. De Nederlandse hockeymannen konden het goud zondag letterlijk ruiken, maar moesten die medaille overlaten aan België. ‘Het is echt effe kut. Mag ik dat zeggen?’
vandaag 18:52
Drunen duikt in de wereld van Charles Dickens met het Dickensfestijn [FOTO'S]
DRUNEN - Alle beroemde personages van de Engelse schrijver Charles Dickens kwamen dit weekend tot leven bij het Dickensfestijn in Drunen. Alweer voor de veertiende keer werd de tijd teruggedraaid in het stadje. Rijke dames met ruisende rokken, pokdalige bedelaars, christmas carol singers en heren met hoge hoeden die door de straten flaneren, het evenement is aaneenschakeling van straattheaterstukjes. Bekijk de fotoreportage.
vandaag 18:52
Alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd om mist, maandag mogelijk ook geen vluchten
EINDHOVEN - Door de aanhoudende dichte mist zijn zondag alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd. "Er gaat vandaag niets meer", aldus een woordvoerder. Of er maandag wel vluchten gaan, is nog onduidelijk. "We houden alle opties open. Het hangt van het weer af. We hopen dat we kunnen vliegen, maar houden er rekening mee dat het niet zo is."
vandaag 18:52
Alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd om mist
EINDHOVEN - Door de aanhoudende dichte mist zijn zondag alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd. "Er gaat vandaag niets meer", aldus een woordvoerder.
vandaag 17:50
Eurosalt uit Moerdijk stapt naar de rechter vanwege 'slecht strooizout'
MOERDIJK - Het strooizout dat Rijkswaterstaat (RWS) op de wegen strooit tegen gladheid, werkt niet goed. Het zout van de huidige leverancier voldoet namelijk niet aan de eisen die het agentschap zelf heeft opgesteld. Dat beweert handelsmaatschappij Eurosalt in Moerdijk na onderzoek van monsters in de voorraad. Het bedrijf heeft een kort geding aangespannen tegen de Nederlandse staat dan wel RWS om het contract met de leverancier open te breken.
vandaag 16:46
'Slechte communicatie' rondom stilgelegd vliegverkeer op Eindhoven Airport
EINDHOVEN - Mensen die vrienden en familie op zouden moeten halen op Eindhoven Airport, worden op het laatste moment naar andere vliegvelden gestuurd. Of ze horen helemaal niks. Zo hoorde Ilja Haddouch van een medereiziger van haar schoonouders dat het ouder echtpaar niet in Eindhoven maar in Weeze stond, terwijl zij zelf op Eindhoven Airport hoorde dat haar schoonouders naar Maastricht gingen.
vandaag 16:46
Vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd vanwege mist
EINDHOVEN - Door de aanhoudende dichte mist worden bijna alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd. De passagiers worden hier zondagmiddag over geïnformeerd.
vandaag 16:46
Een op de vier bestuurders rijdt te hard in Volkel, uitschieter tot 134 km per uur
VOLKEL - Bij een snelheidscontrole in de Brabantstraat in Volkel zijn zaterdagavond 350 automobilisten op de bon geslingerd voor te hard rijden.
vandaag 15:43
Alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd vanwege mist
EINDHOVEN - Door de aanhoudende dichte mist worden alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd. Op het vliegveld wordt het weerbericht goed in de gaten gehouden en bekeken of en wanneer er weer vliegtuigen kunnen opstijgen of landen. Dit geldt voor het complete vluchtschema, dus alle vluchten tot 11 uur zondagavond. De passagiers worden hier zondagmiddag over geïnformeerd.
vandaag 15:43
Gesprongen waterleiding zet ontmoetingscentrum Babbelaer in Reek onder water
REEK - Door een gesprongen waterleiding is zondagochtend ontmoetingscentrum de Babbelaer aan de Nieuwe Heijtmorgen in Reek onder water komen te staan. Het water liep via de liftschacht de kelder in.
vandaag 14:40
Vajèn van den Bosch breekt internationaal door: 'In Duitsland moet ik me opnieuw bewijzen'
EINDHOVEN - Na haar succes in On Your Feet gaat Vajèn van den Bosch nu ook buiten de landsgrenzen optreden. In de talkshow KRAAK vertelt zij alles over haar weg van een ‘normaal’ meisje uit Ooijen tot hoofdrolspelster in de Duitse Cirque Du Soleil-musical Paramour.
vandaag 14:40
Ranomi Kromowidjojo verovert zilver met estafetteteam tijdens WK zwemmen
HANGZHOU - Ranomi Kromowidjojo heeft met het Nederlands estafettezwemteam zondagochtend zilver gewonnen tijdens het WK kortebaan in het Chinese Hangzhou. Oranje legde de 4x50 meter vrije slag af in een tijd van een minuut en 34,55 seconden.
vandaag 12:34
Vrouw slaat man met glas in gezicht in café Roosendaal
ROOSENDAAL - Een 19-jarige vrouw uit Roosendaal heeft zaterdagnacht een 18-jarige plaatsgenoot met een glas in het gezicht geslagen. De mishandeling vond plaats rond drie uur in een café op De Markt in Roosendaal.
vandaag 12:34
Prostituee laat kind van 2 in auto, politie pakt vijf sekswerkers op
BREDA - Bij een undercoveractie van de Afdeling Vreemdelingen Identificatie Mensenhandel (AVIM) in Breda zijn zaterdag vijf sekswerkers betrapt op illegale prostitutie. Het ging om vrouwen uit Nederland, Roemenië, Zweden en Marokko.
vandaag 11:31
Dagelijks Nieuws
Baanwielrenner Harrie Lavreysen pakt goud bij wereldbekerwedstrijden in Londen
LONDEN - Wielrenner Harrie Lavreysen heeft bij de wereldbekerwedstrijden op de baan in Londen goud gepakt op de sprint.
vandaag 20:58
Passagiers klagen over slechte communicatie en onduidelijkheid op Eindhoven Airport na annuleringen
EINDHOVEN - Mensen die vrienden en familie op zouden moeten halen op Eindhoven Airport, worden op het laatste moment naar andere vliegvelden gestuurd. Of ze horen helemaal niks. Er is namelijk veel onduidelijk over of er nog vliegtuigen vertrekken of aankomen op Eindhoven Airport vanwege de dichte mist. Zo hoorde Ilja Haddouch van een medereiziger van haar schoonouders dat het ouder echtpaar niet in Eindhoven maar in Weeze stond, terwijl zij zelf op Eindhoven Airport hoorde dat haar schoonouders naar Maastricht gingen.
vandaag 18:52
'Een rare fetisj?' Man betrapt op stelen van poepluiers uit containers bij kinderdagverblijven
'S GRAVENMOER - De gevonden gebruikte poepluiers in het bos langs de rivier de Donge houden de gemoederen in 's Gravenmoer flink bezig. Volgens de eigenaren van kinderdagverblijven uit de regio worden de luiers uit hun containers gegraaid. Nicole Mallens, van kinderopvang De Hummelhoeve in Dongen, betrapte een jongeman en is hem gevolgd.
vandaag 18:52
'Hij is ongenaakbaar': Mathieu van der Poel pakt vijf zeges op rij in Superprestige
ZONHOVEN - Mathieu van der Poel in de Superprestige ook de vijfde wedstrijd van dit seizoen gewonnen. De topper uit Hoogerheide was ook in Zonhoven weer een klasse apart.
vandaag 17:50
'Schandalige actie van een plaatselijke idioot': dartskenner over bierdouche Michael van Gerwen
LONDEN - Cornerspecialisten in het internationale voetbal kunnen er al jaren over meepraten, maar in het darts bleven de spelers de bierdouche bespaard. Tot zaterdagavond, toen Michael van Gerwen tweemaal onvrijwillig werd getrakteerd op een beker pils. ‘Het knappe is hoe enorm snel hij de knop wist om te draaien.’
vandaag 17:50
Vrouw in rolstoel overleden in Schijndel na val in water
SCHIJNDEL - Een vrouw is zondag overleden toen ze met haar rolstoel in het water terechtkwam. Dit gebeurde in een vijver bij de Rietbeemdweg in Schijndel.
vandaag 17:50
Hockeymannen verliezen WK-finale van België na shoot-outs
BHUBANESWAR - De Nederlandse hockeymannen hebben zondagmiddag naast de wereldtitel hockey gegrepen. In een meeslepende maar tegelijk allesbehalve spectaculaire finale verloren de mannen van Max Caldas na shoot-outs van België.
vandaag 16:46
Mathieu van der Poel pakt vijf zeges op rij in Superprestige
ZONHOVEN - Mathieu van der Poel in de Superprestige ook de vijfde wedstrijd van dit seizoen gewonnen. De topper uit Hoogerheide was ook in Zonhoven weer een klasse apart.
vandaag 16:46
Laatste nieuws uit Eindhoven
vandaag 20:58 Baanwielrenner Harrie Lavreysen pakt goud bij wereldbekerwedstrijden in Londen
vandaag 20:58 Wie heeft de vermiste Barbara (26) uit Breda gezien?
vandaag 19:55 Gezocht baby’s die figureren als Jezus in de kribbe op Tweede Kerstdag
vandaag 18:52 Passagiers klagen over slechte communicatie en onduidelijkheid op Eindhoven Airport na annuleringen
vandaag 18:52 'Een rare fetisj?' Man betrapt op stelen van poepluiers uit containers bij kinderdagverblijven
vandaag 18:52 ‘Het is echt effe kut': hockeymannen verliezen WK-finale van België na shoot-outs
vandaag 18:52 Drunen duikt in de wereld van Charles Dickens met het Dickensfestijn [FOTO'S]
vandaag 18:52 Alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd om mist, maandag mogelijk ook geen vluchten
vandaag 17:50 'Hij is ongenaakbaar': Mathieu van der Poel pakt vijf zeges op rij in Superprestige
vandaag 17:50 'Schandalige actie van een plaatselijke idioot': dartskenner over bierdouche Michael van Gerwen
vandaag 17:50 Vrouw in rolstoel overleden in Schijndel na val in water
vandaag 17:50 Alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd om mist
vandaag 16:46 Hockeymannen verliezen WK-finale van België na shoot-outs
vandaag 16:46 Mathieu van der Poel pakt vijf zeges op rij in Superprestige
vandaag 16:46 Eurosalt uit Moerdijk stapt naar de rechter vanwege 'slecht strooizout'
vandaag 16:46 'Slechte communicatie' rondom stilgelegd vliegverkeer op Eindhoven Airport
vandaag 16:46 Vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd vanwege mist
vandaag 15:43 Een op de vier bestuurders rijdt te hard in Volkel, uitschieter tot 134 km per uur
vandaag 15:43 Alle vluchten van en naar Eindhoven Airport geannuleerd vanwege mist
vandaag 14:40 Prostituee laat kind van 2 in auto tijdens seksafspraak
vandaag 14:40 Gesprongen waterleiding zet ontmoetingscentrum Babbelaer in Reek onder water
vandaag 14:40 Vajèn van den Bosch breekt internationaal door: 'In Duitsland moet ik me opnieuw bewijzen'
vandaag 13:37 Wat moet je doen als je huis volledig afbrandt? Tips van vier deskundigen
vandaag 13:37 Limburger (20) vlucht na straatroof Breda portiek in en bedreigt agenten met mes
vandaag 13:37 Snel naar buiten, anders is de sneeuw weg! [FOTO'S en VIDEO]
vandaag 13:37 Ranomi Kromowidjojo sluit WK af met derde goud
vandaag 12:34 Ranomi Kromowidjojo verovert zilver met estafetteteam tijdens WK zwemmen
vandaag 12:34 Vrouw slaat man met glas in gezicht in café Roosendaal
vandaag 11:31 Brabantse wegen goed berijdbaar, maar pas op: hier en daar kan het nog glad zijn
vandaag 11:31 Leo's woonboerderij ging vier jaar geleden in vlammen op: 'Je moet dan je emotie uitschakelen'
vandaag 11:31 Prostituee laat kind van 2 in auto, politie pakt vijf sekswerkers op
vandaag 11:31 Limburger (20) vlucht na straatroof Breda portiek in en bedreigt agenten met vleesmes
vandaag 10:28 Snel naar buiten, anders is de sneeuw weg! [FOTO'S]
vandaag 09:25 Overval in ontmoetingscentrum in Breda, medewerkster beroofd van geld
vandaag 08:22 Sneeuw in Brabant: straten kleuren maagdelijk wit
vandaag 08:22 Sneeuw leidt tot ongelukken in Oploo en Dongen
vandaag 07:18 Sneeuw leidt tot ongeluk in Oploo: auto slaat over de kop en belandt in een greppel
vandaag 06:15 Overval bij ontmoetingscentrum in Breda, slachtoffer beroofd van geld
vandaag 02:03 Michael van Gerwen na bierdouche: 'Ik was helemaal over de zeik, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt'
vandaag 02:03 PSV'er Nick Viergever verlangt naar de warmte in Qatar na vrieskou in Almelo
vandaag 01:01 PSV wint ook zonder al te veel moeite in Almelo van Heracles
vandaag 01:01 Michael van Gerwen begint jacht op WK-titel met zege op Alan Tabern
vandaag 23:58 Van Gerwen met veel moeite door naar derde ronde WK
vandaag 23:58 Van Gerwen na bierdouche: 'Ik was helemaal over de zeik, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt'
vandaag 23:58 Het sneeuwt in Brabant: straten kleuren maagdelijk wit
gisteren 22:55 Bierdouche voor Van Gerwen, darter krijgt bier in oog en komt emotioneel podium op
gisteren 21:52 PSV wint met 0-4, Heracles eindigt wedstrijd met negen spelers
gisteren 21:52 Rico Verhoeven verrast zieke Luca (8) als CliniClown: ‘Ik heb hem echt zien genieten’
gisteren 21:52 'Dit moet ik proberen van me af te zetten', Mikhail Rosheuvel baalt na gemiste kans in slotfase
gisteren 20:49 Reeks kerstconcerten OG3NE van start: ‘Het is geen typische kerstshow’
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 21:39 Van Bronckhorst schrikt van Feyenoord: 'Fortuna in bijna alles beter'
vandaag 21:39 Undercover op 'bootvluchtelingeneiland' Manus: 'Net een gevangenis'
vandaag 21:39 Eerste steen voor herbouw moskee waar IS-kalifaat werd uitgeroepen
vandaag 21:39 Denemarken scheldt schulden half miljoen burgers kwijt
vandaag 21:39 Vijfde slachtoffer aanslag Straatsburg bezwijkt aan verwondingen
vandaag 21:21 Opinie
vandaag 21:21 Aanslag Straatsburg eist vijfde dodelijke slachtoffer
vandaag 21:21 Hoe België een hockeyland werd
vandaag 21:10 Giel Beelen heeft over 50 dagen een sixpack
vandaag 21:10 Anderlecht ontslaat trainer Vanhaezebrouck
vandaag 21:10 Zelfrijdende auto's in VS op de weg gepest en belaagd: 'Mensen zijn bang'
vandaag 21:09 Franse muzikant (35) is vijfde dode aanslag Straatsburg
vandaag 20:57 Daverend succes voor Fortuna Sittard in De Kuip
vandaag 20:36 Politie arresteert Braziliaans medium beticht van misbruik
vandaag 20:36 Rijksmuseum meest bezochte museum van 2018
vandaag 20:36 Hockeycoach Caldas: 'Zuur, maar we zijn een mooie weg ingeslagen'
vandaag 20:36 Strijd rond Hodeida opgelaaid ondanks bestand Jemen
vandaag 20:21 Regering en parlement, wees eerlijk over de euro!
vandaag 20:18 Zelfs Messi zou niet direct winnen met soccersquash
vandaag 20:18 PEC Zwolle droomt van Europa, maar moet oppassen voor degradatie
vandaag 20:18 Opinie
vandaag 20:18 Van adaptatie tot zeespiegel. Een alfabet over het klimaat
vandaag 20:18 ‘Ik doe dit omdat jullie volwassenen mijn toekomst verpesten’
vandaag 20:18 ‘Wij zijn geen racisten. Maar het volk is boos’
vandaag 20:09 Onschuldige tv-momenten op het juiste moment gecensureerd
vandaag 20:07 Berghuis: we waren niet creatief genoeg
vandaag 20:07 Kikkers, vissen en vogels slachtoffers van Engelse dierentuinbrand
vandaag 20:06 Milik bezorgt Napoli de winst bij Cagliari
vandaag 20:06 Koploper Racing Genk loopt verder uit
vandaag 20:06 Eintracht Frankfurt te sterk voor Leverkusen
vandaag 19:54 Roze voetbalsupporter Bowi Jong (20) bedreigd
vandaag 19:54 Eindhoven Airport dicht door mist
vandaag 19:34 Granaat shishalounge bij kerstmarkt Culemborg
vandaag 19:34 Alleen kleine dieren omgekomen bij brand in Britse zoo
vandaag 19:33 Semerikov stunt op 5.000 meter; Kramer derde bij rentree
vandaag 19:33 Bijna honderd aanhoudingen bij grimmig anti-migratieprotest in Brussel
vandaag 19:33 Denk mikt op twee zetels in Eerste Kamer
vandaag 19:15 Na een kermis aan emoties was dit het hoogst haalbare voor de handbalsters
vandaag 19:15 Recensie
vandaag 19:15 Recensie
vandaag 19:15 Drama ‘Cold War’ grote winnaar Europese Oscars
vandaag 19:15 Californische zeeotter zkt. rustige baai om in te paren (zonder haaien)
vandaag 19:15 Eindhoven Airport tijdelijk dicht om mist
vandaag 19:15 Oud-commando die Amerikaans natuurbeheer afbrak, struikelt als minister over schandalen
vandaag 19:12 Handgranaat gevonden in centrum Culemborg
vandaag 19:12 Vrouw met rolstoel overleden in Schijndel
vandaag 19:06 Liverpool behoudt koppositie dankzij zege in topper tegen United
vandaag 19:06 Vertraging op Schiphol door dichte mist, alle vluchten Eindhoven geschrapt
vandaag 19:04 Bowi van #SorryJohan is verwensingen beu en doet stapje terug
vandaag 19:04 Lavreysen de beste op de sprint in Londen
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook