Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Doelpuntenregen bij voetbalclub UDI'19/CSU tijdens recordpoging penalty schieten
UDEN - Het regende doelpunten bij de Udense voetbalclub UDI'19/CSU. Meer dan 300 voetballers probeerden het wereldrecord penalty schieten te vestigen.
vandaag 23:42
Meelopen met het eerste? Bij RKC Waalwijk kan het: 'Tof om te doen'
WAALWIJK - Meelopen met je helden van het eerste elftal? Als je lid bent van de Kidsclub van RKC Waalwijk is dat mogelijk. Elke week lopen kinderen van drie tot twaalf jaar mee met spelers van de Waalwijkse ploeg. “Heel vet om mee te lopen.”
vandaag 23:42
Vrouwen PSV op eigen veld pijnlijk onderuit in topper tegen Ajax
EINDHOVEN - De vrouwen van PSV hebben in de topper tegen Ajax een pijnlijke nederlaag geleden in de strijd om de titel in de Eredivisie. Op De Herdgang verloor de thuisploeg met 0-1.
gisteren 22:39
Cel en inleveren rijbewijs geëist: dodelijk ongeluk dreigt gevolgen te krijgen voor man uit Nuenen
DEN BOSCH - Een gevangenisstraf van een jaar en daarnaast drie jaar niet achter het stuur. Dit hangt een 20-jarige man uit Nuenen boven het hoofd. Volgens de officier van justitie bij de rechtbank in Den Bosch heeft hij een dodelijk verkeersongeluk op zijn geweten.
gisteren 21:36
Dubbele dreun voor Helmond Sport tegen Sparta, keeper Jong PSV duikt op doelstang [LIVE]
EINDHOVEN - De Keuken Kampioen Divisie is toe aan de 35ste speelronde. In dit liveblog volgen we de duels van de zes Brabantse clubs. De duels zijn om 20.00 uur begonnen.
gisteren 20:33
Van bioscoop naar Foodhall: 19 verschillende restaurantjes in één pand
BREDA - Breda heeft sinds vrijdag een eigen Foodhall. Elf jaar geleden zat er in het hartje van de stad nog de Casino-bioscoop, maar deze hal wordt nu gevuld met negentien verschillende minirestaurantjes.
gisteren 20:33
15-jarige jongen die dreigde met mes en seks wilde met tieners opgepakt
HELMOND - De politie heeft vrijdag een 15-jarige jongen uit Helmond opgepakt. Hij zou jongeren met een mes hebben bedreigd en wilde seksuele handelingen bij hen uitvoeren.
gisteren 20:33
Wat doen we ook al weer op Goede Vrijdag?
OUDENBOSCH - Met Pasen zoeken we eitjes. Maar wat doen we eigenlijk op Goede Vrijdag? Als het op deze dag goed zonnig is, zitten veel mensen gewoon op het terras. En dat merkte ook pastoor Michael Prasing tijdens het lopen van de kruisweg in de Basiliek in Oudenbosch. “We hebben toch wel wat concurrentie van zon.”
gisteren 19:30
Politie arresteert negen mannen voor drugshandel
SPRUNDEL/ ROOSENDAAL - Negen mannen zijn eerder deze week opgepakt, omdat ze verdacht worden van drugshandel. Zeven van hen zitten nog vast. Zij komen uit Roosendaal en Sprundel. De politie hield de mannen voorafgaand aan de arrestaties in de gaten bij activiteiten in een loods in Etten-leur. Die loods leek een distributiecentrum voor drugshandel.
gisteren 19:30
Negen mannen opgepakt die lid zijn van 'criminele groepering' en verdacht worden van drugshandel
SPRUNDEL/ ROOSENDAAL - Negen mannen zijn eerder deze week opgepakt omdat ze verdacht worden van drugshandel. Zeven van hen zitten nog vast. Zij komen uit Roosendaal en Sprundel. De politie hield de mannen voorafgaand aan de arrestaties in de gaten bij activiteiten in een loods in Etten-leur. Die loods leek een distributiecentrum voor drugshandel.
gisteren 18:27
Goalgetter Frédérique Matla schiet hockeysters Den Bosch naar halve finale EHCC
AMSTERDAM - De hockeysters van Den Bosch hebben zich kinderlijk eenvoudig geplaatst voor de halve finale van de EHCC, de Europa Cup voor vrouwenteams. De koploper in de Hoofdklasse liep in het Wagener Stadion in Amsterdam over het Ierse Loreto HC heen: 4-0.
gisteren 18:27
Files op Brabantse wegen door paasdrukte en ongelukken: grootste drukte voorbij
EINDHOVEN - Heb geduld wanneer je vrijdag de weg opgaat. Het mooie weer in combinatie met een lang paasweekend dat tevens het begin van de meivakantie vormt, zorgt voor drukke wegen. Vooral in Brabant sta je vast want in het zuiden staat 200 kilometer en landelijk bijna 400 kilometer. De grootste drukte is voorbij en de files nemen af.
gisteren 18:27
Advocate 'terrorist' Jimmy F': 'Hij sprak nooit over aanslag op Maassilo, complete onzin'
ZEVENBERGEN - Haar cliënt Jimmy F., die zich voordeed als terrorist en sprak over een bomaanslag, komt er met een waarschuwing vanaf. Het OM liet vrijdag weten de 24-jarige F. uit Zevenbergen niet te vervolgen. Toch is zijn advocaat Karianne Bal verbolgen, blijkt uit een gesprek dat ze had met de NOS: “Jimmy heeft twee jaar lang in onzekerheid gezeten. Al die tijd heeft zijn leven op zijn kop gestaan. We hebben er grote moeite mee dat het allemaal zo lang heeft moeten duren.”
gisteren 17:24
Bosbrand in Boxmeer, meerdere blusvoertuigen aanwezig
BOXMEER - In het Brestbos in Boxmeer is vrijdagmiddag een brand uitgebroken. Drie blusvoertuigen en twee waterwagens zijn naar de Sportlaan gereden om de boel te blussen.
gisteren 17:24
Files op Brabantse wegen houden aan door paasdrukte en ongelukken: ruim 200 kilometer
EINDHOVEN - Heb geduld wanneer je vrijdag de weg opgaat. Het mooie weer in combinatie met een lang paasweekend dat tevens het begin van de meivakantie vormt, zorgt voor drukke wegen. Vooral in Brabant sta je vast want in het zuiden staat ruim 200 kilometer en landelijk bijna 400 kilometer. De files nemen ondertussen af.
gisteren 17:24
Onze 5 weekendtips: ronkende motoren en skeletten dit paasweekend
BRABANT - De meesten van ons hebben dit paasweekend vrij en kunnen volop gaan genieten van het lekkere weer. Nou kan je natuurlijk lekker de natuur in of een foodfestival bezoeken maar je kan ook een hele andere keuze maken, bijvoorbeeld je motor laten zegen. Of je kan skeletten van dichtbij gaan bekijken.
gisteren 16:21
Dagelijks Nieuws
Zaalvoetballers FC Eindhoven opnieuw oppermachtig in bekerfinale
ROTTERDAM - De zaalvoetballers van FC Eindhoven hebben vrijdagavond met overmacht de KNVB-beker gewonnen. In Rotterdam was de ploeg met 5-2 te sterk voor Groene Ster.
vandaag 23:42
FC Eindhoven verspeelt zege tegen Cambuur, doelpuntenfestijn in Waalwijk
EINDHOVEN - FC Eindhoven heeft voor de tweede week op rij een tik moeten incasseren in de strijd om tickets voor de play-offs. De ploeg verspeelde op eigen veld een 2-0 voorsprong tegen Cambuur en moest genoegen nemen met een punt: 2-2. RKC voorkwam een nederlaag tegen FC Dordrecht: 4-4.
gisteren 22:39
Doelpuntenfestijn bij RKC-FC Dordrecht, keeper Jong PSV geblesseerd na duik op doelstang [LIVE]
EINDHOVEN - De Keuken Kampioen Divisie is toe aan de 35ste speelronde. In dit liveblog volgen we de duels van de zes Brabantse clubs. De duels zijn om 20.00 uur begonnen.
gisteren 21:36
Paaspop trapt festivalseizoen af met muziek, bier en warme lentezon [FOTO'S]
SCHIJNDEL - Meer dan tweehonderd acts, zeventien podia en een tropisch weekend in het vooruitzicht. Het publiek van Paaspop stroomt vrijdag vol enthousiasme de camping ‘Paradise City’ op.
gisteren 21:36
Files op Brabantse wegen door paasdrukte en ongelukken
EINDHOVEN - Het mooie lenteweer in combinatie met het lang paasweekend dat meteen het begin van de meivakantie vormde, zorgden vrijdagmiddag en -avond voor drukte op de wegen. Vooral in Brabant was er veel vertraging. Daar stond in de loop van de middag ruim tweehonderd kilometer file, landelijk was dat ruim vierhonderd kilometer.
gisteren 20:33
Bosbrand in Boxmeer uit, nog uren nageblust
BOXMEER - In het Brestbos in Boxmeer heeft vrijdagmiddag een brand gewoed. Het vuur brak rond halfvijf uit. Drie blusvoertuigen en twee waterwagens reden naar de Sportlaan om de boel te blussen.
gisteren 20:33
Massage voor Brabantse asperges, en daarna op de barbecue
ROOSENDAAL - "De asperges even masseren met lijnolie en een paar minuutjes op de gril", chef-kok Peter Kesseler legt je pijlsnel uit hoe je tijdens de paasdagen een bbbq, een echte Brabantse barbecue bereidt.
gisteren 19:30
'Diepgravend politieonderzoek' rondom pinpas in Breda
BREDA - Stel: je staat te pinnen en laat, al dan niet van schrik om je banksaldo, je bankpas vallen. En het is niet je geluksdag, want het kreng komt terecht onder de pinautomaat. Dan heb je je dierbare pasje dus niet zomaar terug. Wat dan nodig is, is een diepgravend politieonderzoek. Letterlijk.
gisteren 18:27
Laatste nieuws uit Eindhoven
vandaag 23:42 Zaalvoetballers FC Eindhoven opnieuw oppermachtig in bekerfinale
vandaag 23:42 Doelpuntenregen bij voetbalclub UDI'19/CSU tijdens recordpoging penalty schieten
vandaag 23:42 Meelopen met het eerste? Bij RKC Waalwijk kan het: 'Tof om te doen'
gisteren 22:39 FC Eindhoven verspeelt zege tegen Cambuur, doelpuntenfestijn in Waalwijk
gisteren 22:39 Vrouwen PSV op eigen veld pijnlijk onderuit in topper tegen Ajax
gisteren 21:36 Doelpuntenfestijn bij RKC-FC Dordrecht, keeper Jong PSV geblesseerd na duik op doelstang [LIVE]
gisteren 21:36 Paaspop trapt festivalseizoen af met muziek, bier en warme lentezon [FOTO'S]
gisteren 21:36 Cel en inleveren rijbewijs geëist: dodelijk ongeluk dreigt gevolgen te krijgen voor man uit Nuenen
gisteren 20:33 Files op Brabantse wegen door paasdrukte en ongelukken
gisteren 20:33 Bosbrand in Boxmeer uit, nog uren nageblust
gisteren 20:33 Dubbele dreun voor Helmond Sport tegen Sparta, keeper Jong PSV duikt op doelstang [LIVE]
gisteren 20:33 Van bioscoop naar Foodhall: 19 verschillende restaurantjes in één pand
gisteren 20:33 15-jarige jongen die dreigde met mes en seks wilde met tieners opgepakt
gisteren 19:30 Massage voor Brabantse asperges, en daarna op de barbecue
gisteren 19:30 Wat doen we ook al weer op Goede Vrijdag?
gisteren 19:30 Politie arresteert negen mannen voor drugshandel
gisteren 18:27 'Diepgravend politieonderzoek' rondom pinpas in Breda
gisteren 18:27 De Supertoll van Tijs: een windvlaag door het Van Abbemuseum
gisteren 18:27 Negen mannen opgepakt die lid zijn van 'criminele groepering' en verdacht worden van drugshandel
gisteren 18:27 Goalgetter Frédérique Matla schiet hockeysters Den Bosch naar halve finale EHCC
gisteren 18:27 Files op Brabantse wegen door paasdrukte en ongelukken: grootste drukte voorbij
gisteren 17:24 Wat bloed armer maar een game character rijker! Studenten doneren bloed in Tilburg
gisteren 17:24 Shell verliest geding: personeel Moerdijk hoeft niet over te werken bij groot onderhoud
gisteren 17:24 'Chillen' in het zwembad op de Paaspopcamping
gisteren 17:24 Advocate 'terrorist' Jimmy F': 'Hij sprak nooit over aanslag op Maassilo, complete onzin'
gisteren 17:24 Bosbrand in Boxmeer, meerdere blusvoertuigen aanwezig
gisteren 17:24 Files op Brabantse wegen houden aan door paasdrukte en ongelukken: ruim 200 kilometer
gisteren 16:21 Klok van Eijsbouts overleeft brand in Notre-Dame: 'Verheugend nieuws'
gisteren 16:21 Geen zin in droge paasstol of kleffe croissants? Probeer dan dit frikandellen-paasbrood! [VIDEO]
gisteren 16:21 Mark van Bommel over Érick Gutiérrez: 'Transferwaarde niet bepalend voor speeltijd'
gisteren 16:21 Een paar liter bloed armer maar een game character rijker! Studenten doneren bloed in Tilburg
gisteren 16:21 Onze 5 weekendtips: ronkende motoren en skeletten dit paasweekend
gisteren 16:21 Hoera het lenteweer is daar en dat levert stralende plaatjes op [FOTO'S]
gisteren 16:21 'Terrorist' Jimmy F. uit Zevenbergen komt er vanaf met waarschuwing
gisteren 15:18 Paasvuur in Westerbeek afgelast door droogte: 'Niet verantwoord om door te laten gaan'
gisteren 15:18 Klok van Eijsbouts overleeft brand in Notre-Dame: 'Verheugd nieuws'
gisteren 15:18 Vader veroordeeld voor het misbruiken van minderjarige dochter in Geffen
gisteren 15:18 'Verdachte situatie' met stoere mannen in Budel, maar inhoud van hun bagage verrast agenten
gisteren 15:18 'Terrorist' uit Zevenbergen komt er vanaf met waarschuwing
gisteren 15:18 Ruim 200 kilometer file op Brabantse wegen door paasdrukte en ongelukken
gisteren 14:15 Rappen over oorlogsherinneringen: 'Ik heb alles voor je over, we waren samen in de hel op aarde '
gisteren 14:15 Shell naar rechter vanwege vakbondsacties Moerdijk: 'Veiligheid is een kernwaarde'
gisteren 14:15 Paasvuur in Westerbeek afgelast vanwege droogte: 'Niet verantwoord om door te laten gaan'
gisteren 13:12 Bekerfinale Willem II te volgen op groot scherm in hartje Tilburg
gisteren 13:12 Geen zin in droge paasstol of kleffe croissants? Probeer dan dit frikandellen-paasbrood!
gisteren 13:12 Dromen van de eredivisie: wat gaat FC Eindhoven doen als promoveren lukt?
gisteren 13:12 200 kilometer file op Brabantse wegen door paasdrukte en ongelukken
gisteren 12:09 Zomers Pasen op komst: kwik kan oplopen tot 26 graden
gisteren 12:09 Het loopt op veel plekken vast op de Brabantse wegen, heb geduld wanneer je de weg opgaat
gisteren 12:09 Overvallers tankstation A58 opgepakt, politie houdt man (31) en vrouw (22) aan
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 00:00 Amerikaans stel krijgt levenslang voor martelen twaalf van hun kinderen
vandaag 00:00 Tweede man van Forum Henk Otten: ‘Baudet trekt de partij te veel naar rechts’
vandaag 23:51 Proef: kinderbijslag sneller naar slachtoffer bij huiselijk geweld
vandaag 23:51 Depay scoort weer eens voor Lyon
vandaag 23:51 Voetballers maken massaal statement tegen racisme
vandaag 23:06 Slotdebat presidentskandidaten Oekraïne in bomvol stadion Kiev
vandaag 23:06 'Lichaamsvet is niet zomaar een hoopje blubber'
vandaag 23:06 Roze wielershirts bij Van der Breggen en Blaak voor borstkankeronderzoek
vandaag 23:03 „Nederlandse boer verliest grip op grond”
vandaag 23:00 Onze helden van de KNRM
vandaag 23:00 Waarheen voor de beste zorg?
gisteren 22:57 Recensie
gisteren 22:57 Argos: Philips hielp NSA met versleuteling zaktelex
gisteren 22:57 Kabinet staakt financiële steun voor verduurzaming huurwoningen
gisteren 22:51 Bijna de helft van al het plastic in de Noordzee komt van vissers
gisteren 22:48 Levenslang voor ouders die kinderen jarenlang vasthielden in horrorhuis
gisteren 22:48 Dalmau schiet Heracles naar zege op Heerenveen
gisteren 22:48 Koploper Genk wint bij Standard Luik
gisteren 22:39 Youtuber Enzo Knol krijgt eigen munt
gisteren 22:03 Vrouwen Ajax grijpen koppositie in kampioenspoule eredivisie
gisteren 22:03 Sparta stelt kampioensfeest Twente uit met zege op Helmond
gisteren 22:03 Heracles na zege op Heerenveen volop in de race om play-offs
gisteren 22:03 Succes nekt regeling duurzame huurwoningen
gisteren 22:03 Noord-Iers geweld laait op, met dood van journaliste groeien de zorgen
gisteren 22:03 Amerikaans echtpaar levenslang de cel in voor martelen dozijn kinderen
gisteren 22:00 Leerdammer beschrijft elke plaats in Nederland
gisteren 22:00 Onverwacht succes nekt subsidie duurzamer huis
gisteren 22:00 Zwitserse Landeskirche baseert zich niet meer op Bullingers belijdenis
gisteren 21:57 Hoe christelijk is Europa nog?
gisteren 21:57 Huis met glas-in-lood om voluit in te leven
gisteren 21:54 Erik ten Hag en het speelse Ajax van 2019
gisteren 21:54 Opinie
gisteren 21:45 Interne chatapp Franse overheid was toegankelijk voor niet-ambtenaren
gisteren 21:45 Eerste regionale zomerse dag van 2019 gemeten
gisteren 21:45 Vrachtwagen met mest gekanteld op N34
gisteren 21:45 Brandweer laat klein vuur in Best blussen door vermoedelijke brandstichter
gisteren 21:45 Twee gewonden bij aanrijding op Afsluitdijk
gisteren 21:45 Uitgezette vluchteling uit Bahrein klaagt Nederlandse staat aan
gisteren 21:45 Dinamo Zagreb kampioen van Kroatië
gisteren 21:45 Sparta stelt kampioenschap FC Twente uit
gisteren 21:45 Onverwacht succes nekt subsidieregeling duurzame huurhuizen
gisteren 21:36 In beeld: De Spaanse paastraditie Semana Santa
gisteren 21:00 'Aanslagpleger kerstmarkt Berlijn was lid van Europees terreurnetwerk'
gisteren 21:00 30.000 euro of een grotere auto: Hongarije doet alles voor hoger geboortecijfer
gisteren 21:00 Regeling duurzame huurwoningen loopt storm, inschrijving wordt stopgezet
gisteren 21:00 Festivalseizoen afgetrapt met Paaspop, goed weer voor 'ultiem festivalgevoel'
gisteren 21:00 'Scholen moeten kwetsbare meisjes leren dat niemand over hun grenzen mag gaan'
gisteren 20:51 ‘Openbaar maken namen berispte bedrijven werkt niet’
gisteren 20:42 De Jong: 'Er was geen oplossing voor schema waar iedereen blij mee was'
gisteren 20:42 Trump overlegt met generaal Haftar over toekomst van Libië
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook