Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Aanhouding na gewapende overval op tabakszaak

Aanhouding na gewapende overval op tabakszaak Groningen - De politie heeft dinsdagmorgen een minderjarige jongen uit Groningen aangehouden voor betrokkenheid bij een gewapende overval op een tabakszaak aan het Wielewaalplein in Groningen.

...

vandaag 16:33 open_in_new
Dag update Corona & Weekoverzicht

Dag update Corona & Weekoverzicht Landelijk - Het RIVM meldt 8182 nieuwe COVID-19 besmettingen. En zijn er 92 nieuwe ziekenhuisopnames en 46 nieuwe doden gemeld.

Wekelijkse update: 14 t/m 20 oktober 2020: Afgelopen week ...

vandaag 16:33 open_in_new
Automobilist gewond na botsing met boom

Automobilist gewond na botsing met boom Groningen - Een automobilist is dinsdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een boom.

Door een onbekende oorzaak botste de automobilist rond 14.15 tegen een lantaarnpaal en kwam hij tegen ...

vandaag 15:30 open_in_new
Inzet stroomstootwapen vergelijkbaar met vorig jaar

Inzet stroomstootwapen vergelijkbaar met vorig jaar Nederland - Het aantal keren dat de politie het stroomstootwapen in 2019 heeft ingezet is vergelijkbaar met een jaar daarvoor.

Bij 63% van de inzetten was enkel het dreigen met ...

vandaag 14:27 open_in_new
Financiële regeling overheid helpt gemeenten in aanpak overlastgevende asielzoekers

Financiële regeling overheid helpt gemeenten in aanpak overlastgevende asielzoekers Nederland - Met een vanuit de landelijke overheid toegezegde financiële regeling kunnen tien gemeenten extra aan de slag om overlastgevende asielzoekers aan te pakken. ...

vandaag 13:24 open_in_new
Verdachten van straatroof aangehouden

Verdachten van straatroof aangehouden Groningen - De politie heeft maandag twee verdachten van een straatroof bij de skatebaan in Kardinge kunnen aanhouden.

De twee verdachten meldden zich maandagavond, samen met hun moeders bij ...

vandaag 13:24 open_in_new
Defibrillator volgend jaar op elk treinstation

Defibrillator volgend jaar op elk treinstation Landelijk - Er hangt volgend jaar op elk treinstation minimaal een defibrillator. Dat melden de NS en spoorbeheerder ProRail, die vandaag het aanbestedingstraject voor de automatische externe defibrillators (AED's) starten. ...

vandaag 10:15 open_in_new
Auto belandt in de sloot bij Woldendorp

Auto belandt in de sloot bij Woldendorp Woldendorp - Dinsdagochtend omstreeks kwart voor acht kregen de hulpdiensten een melding van een verkeersongeluk aan de A.E. Gorterweg / N992 bij Woldendorp.

Bij aankomst van de eerste ...

vandaag 09:12 open_in_new
Politie en boa’s gaan strenger handhaven op coronaregels

Politie en boa’s gaan strenger handhaven op coronaregels Groningen - Agenten en boa’s gaan strenger handhaven op het naleven van coronaregels. Dat zegt voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad na overleg met de voorzitters van de Veiligheidsregio’s en ...

vandaag 00:48 open_in_new
Eerste coronapatiënt sinds tweede corona-golf overgevlogen naar Groningen

Eerste coronapatiënt sinds tweede corona-golf overgevlogen naar Groningen Groningen - Voor de eerste keer sinds de tweede corona-golf is er een coronapatiënt per traumahelikopter naar Groningen gebracht.

Het transport van de ...

gisteren 19:33 open_in_new
Vier meiden overvallen: Van wie zijn deze fietsen?

Vier meiden overvallen: Van wie zijn deze fietsen? Groningen - Vier minderjarige meiden zijn zondagavond overvallen op het fietspad Garsthuizermaar nabij de Groningse wijk Beijum. Dat meldt Oogtv.nl.

De overval werd rond 21.40 uur ...

gisteren 17:27 open_in_new
Ligfiets verpletterd, vrouw wonderwel lichtgewond

Ligfiets verpletterd, vrouw wonderwel lichtgewond Meeden - Op de Zevenwoldsterweg/ Hereweg in Meeden is maandagmiddag rond half 5 een vrouw op een ligfiets geschept door een vrachtwagen. De vrouw had `een engeltje` op haar schouder.

...

gisteren 17:27 open_in_new
Aantal opnames door corona in Groningse ziekenhuizen loopt op naar 55

Aantal opnames door corona in Groningse ziekenhuizen loopt op naar 55 Groningen - Sinds afgelopen vrijdag is het aantal opnames van coronapatiënten in Groningse ziekenhuizen toegenomen met vijf, waardoor er maandagmiddag 55 COVID-19 patiënten opgenomen zijn in de ...

gisteren 16:24 open_in_new
Haydnschool Groningen dicht om coronabesmettingen (Video)

Haydnschool Groningen dicht om coronabesmettingen (Video) Groningen - De Haydnschool in de stad sluit deze week de deuren omdat een groeiend aantal docenten besmet is met corona. Dat schrijft de school aan de ouders. Dat meldt Rtvnoord maandagmiddag.

...

gisteren 16:24 open_in_new
Fietser(23) na aanrijding Paterswoldseweg overleden (video)

Fietser(23) na aanrijding Paterswoldseweg overleden (video) Groningen - Op de Paterswoldseweg in de stad is zaterdagnacht een 23-jarige fietser uit de gemeente Loppersum ernstig gewond geraakt nadat deze werd geschept door een automobilist.

...

gisteren 16:24 open_in_new
Dag update Corona: 8015 nieuwe COVID-19 besmettingen

Dag update Corona: 8015 nieuwe COVID-19 besmettingen Landelijk - Het RIVM meldt 8015 nieuwe COVID-19 besmettingen. En zijn er 84 nieuwe ziekenhuisopnames en 17 nieuwe doden gemeld.

    Testbus De ...

gisteren 15:21 open_in_new
Dag update Corona: 7992 nieuwe COVID-19 besmettingen

Dag update Corona: 7992 nieuwe COVID-19 besmettingen Landelijk - Het RIVM meldt 7992 nieuwe COVID-19 besmettingen. En zijn er 84 nieuwe ziekenhuisopnames en 17 nieuwe doden gemeld.

    Testbus De ...

gisteren 14:18 open_in_new
Vrouw ten val na botsing met auto

Vrouw ten val na botsing met auto Groningen - Bij een verkeersongeval maandagmiddag om 13:00 uur op de Pop Dijkemaweg/Akeleiweg is een fietsster lichtgewond geraakt.

De exacte toedracht is niet bekend.  Het betrof een ...

gisteren 14:18 open_in_new
Cellencomplex Hooghoudtstraat weer open (Video)

Cellencomplex Hooghoudtstraat weer open (Video) Groningen - Het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat in Groningen is vanaf vandaag weer geopend. Het complex was sinds 8 oktober gesloten, nadat vier medewerkers positief zijn getest op het coronavirus.

...

gisteren 13:15 open_in_new
Vier meiden overvallen op fietspad

Vier meiden overvallen op fietspad Groningen - Vier minderjarige meiden zijn zondagavond overvallen op het fietspad Garsthuizermaar nabij de Groningse wijk Beijum. Dat meldt Oogtv.nl.

De overval werd rond 21.40 uur gemeld. Het is ...

gisteren 13:15 open_in_new
Cabriolet vliegt spontaan in de brand

Cabriolet vliegt spontaan in de brand Groningen - Aan de Vaargeul in Groningen is maandagmiddag om 12:07 uur een auto spontaan gaan branden. De bestuurder van de cabrio kon de auto snel stil zetten en uitstappen.

De auto begon ...

gisteren 13:15 open_in_new