Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Schoorsteenbrand snel onder controle

Schoorsteenbrand snel onder controle Tweede Exlooermond - De brandweer van Tweede Exlooermond en Stadskanaal kregen zaterdagavond een melding van een schoorsteenbrand.

In een woning aan het Zuiderdiep was een schoorsteenbrand ...

gisteren 19:36 open_in_new
Frontaal fors ongeval op Hoendiep bij Hoogkerk

Frontaal fors ongeval op Hoendiep bij Hoogkerk Hoogkerk - Op het Hoendiep nabij Vierverlaten Suiker Unie in Hoogkerk zijn zaterdagmiddag om 16:55 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen. De reden is niet duidelijk.

...

gisteren 18:33 open_in_new
Lekker luchtje in pan wordt vergeten en stinkt uur in de wind!

Lekker luchtje in pan wordt vergeten en stinkt uur in de wind! Groningen - Zaterdagmiddag om 16:10 uur een melding van een keukenbrand op de Klaprooslaan in de stad. Ter plaatse hing rook in de woning.

De bevelvoerder meldt dat de ...

gisteren 17:30 open_in_new
Coevorden: Pand deels ingestort na explosie (Video)

Coevorden: Pand deels ingestort na explosie (Video) Coevorden(Drenthe) - Aan de Sallandsstraat in Coevorden(Drenthe) is een pand deels ingestort nadat er een zware explosie voordeed in een grillroom. De oorzaak is niet bekend.

...

gisteren 17:30 open_in_new
Vermist: Wilt u uitkijken naar Max

Vermist: Wilt u uitkijken naar Max Haren/ Onnen - Max, een wit maltezer hondje, is vermist geraakt in de omgeving van Onnen/Glimmen/Haren/Harendermolen. Hij droeg ten tijde van de vermissing een zwart halsbandje met een zilver kroontje erop.

...

gisteren 17:30 open_in_new
Coevorden: Pand deels ingestort na explosie

Coevorden: Pand deels ingestort na explosie Coevorden(Drenthe) - Aan de Sallandsstraat in Coevorden(Drenthe) is een pand deels ingestort nadat er een zware explosie voordeed in een grillroom. De oorzaak is niet bekend.

...

gisteren 16:27 open_in_new
Drie keer uitruk voor`liftalarm`in 24 uur

Drie keer uitruk voor`liftalarm`in 24 uur Ter Apel - Tot drie keer aan toe moest brandweer van Ter Apel naar de Dr. Tijdensstraat in Ter Apel voor een liftopsluiting. Steeds dezelfde lift die storing had.

De brandweer heeft de ...

gisteren 16:27 open_in_new
Automobilist en fietser botsen op Europaweg

Automobilist en fietser botsen op Europaweg Groningen - Een fietser en een automobilist zijn zaterdagmorgenom 05:35 uur tegen elkaar gebotst op de Europaweg/ Sontweg. Door de klap raakte het raam zwaar beschadigd.

1 persoon raakte ...

gisteren 15:24 open_in_new
Prullenbak zorgt voor consternatie

Prullenbak zorgt voor consternatie Hoogezand - Een bprullenbak dat brandde zorgde vrijdag om 22:30 uur voor wat opschudding in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand.

OMS De Hooge Meeren Gorecht-Oost Hoogezand was de melding ...

gisteren 00:42 open_in_new
Auto in greppel tot stilstand

Auto in greppel tot stilstand Kiel-Windeweer - Op de Zuidlaarderweg N962 bij Kiel-Windeweer is vrijdagavond een auto van de weg geraakt en in een greppel tot stilstand gekomen. De automobilist(e) kon ternauwernood een verkeersbord ontwijken.

...

gisteren 23:39 open_in_new
Getuigen van ongeval gezocht in Paddepoel

Getuigen van ongeval gezocht in Paddepoel Groningen - Vrijdagmorgen, even voor 08:00 uur, heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een voetganger en de bestuurder van een personenauto.

De aanrijding vond plaats op de ...

gisteren 23:39 open_in_new
Ongeval letsel Westersingel Groningen

Ongeval letsel Westersingel Groningen Groningen - Vrijdagavond raakte een scooterrijdster gewond op de Westersingel in de stad. De toedracht wordt onderzocht.

Deze botste tegen een fietser en kwam ten val. De vrouw is naar het ...

2019-12-06 21:30 open_in_new
Hardloper geschept door automobilist

Hardloper geschept door automobilist Groningen - Op De Savornin Lohmanlaan t.h.v. de Poiesz supermarkt is vrijdagmiddag om 17:25 uur een hardloper door een automobilist geschept.

Supermarkt medewerkers verleenden eerste hulp. Het ...

2019-12-06 21:30 open_in_new
Kettingbotsing op N7

Kettingbotsing op N7 Groningen - Een aantal voertuigen was vrijdag aan het einde van de middag tegen elkaar gebotst op de N7. Er ontstond een file hierdoor in de avondspits.

Of er letsel is ontstaan is niet bekend. Een berger heeft ...

2019-12-06 21:30 open_in_new
Felle autobrand in Loppersum

Felle autobrand in Loppersum Loppersum - Vrijdagavond om 18:35 uur is een auto in brand gevlogen naast een woning aan de Fruitlaan in Loppersum. Er was geen redden meer aan voor de brandweer.

De woning is  ook beschadigd ...

2019-12-06 21:30 open_in_new
Brand in hottub Ridderspoorweg Haren

Brand in hottub Ridderspoorweg Haren Haren - In een tuin van een woning aan de Ridderspoorweg in Haren ontstond vrijdagmiddag om 15:35 uur een brand in een hottub. De reden is niet bekend.

De brandweer had de brand snel geblust en ...

2019-12-06 17:18 open_in_new
Dit zijn de vijf gevaarlijkste kruispunten van Groningen

Dit zijn de vijf gevaarlijkste kruispunten van Groningen Groningen - In de periode 2016 tot en met 2018 werden er in de stad Groningen in totaal 3.042 ongelukken geregistreerd. Bij 6 van die ongelukken kwamen een of meerdere personen om het leven.

...

2019-12-06 15:12 open_in_new
Ernstig ongeval Molenstraat in Scheemda

Ernstig ongeval Molenstraat in Scheemda Groningen - Op de Molenstraat in Scheemda nabij de brandweerkazerne is vrijdagmorgen om 08:55 uur een ongeval geweest.

Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing. Een van de auto’s ...

2019-12-06 12:03 open_in_new
Poging brandstichting auto Westindische Kade

Poging brandstichting auto Westindische Kade Groningen - Op de Westindische Kade in de stad is afgelopen nacht om 00:25 uur een poging tot brandstichting geweest van een auto. De brandweer was er op tijd bij.

De band en de auto ...

2019-12-06 12:03 open_in_new
Ongeval letsel Waterloolaan Groningen

Ongeval letsel Waterloolaan Groningen Groningen - Een fietsster is vrijdagmorgen om 08:45 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de kruising bij de Waterloolaan in de stad.

De fietsster wordt met onbekend letsel naar ...

2019-12-06 12:03 open_in_new
Ongeval N370 bij Selwerd

Ongeval N370 bij Selwerd Groningen - Ter hoogte van Selwerd op de N370 R 55,4 was vrijdagmorgen om 08:45 uur een ongeval tussen drie auto`s. De oorzaak is niet bekend.

De schade was groot. Poort heeft de voertuigen geborgen. Er ...

2019-12-06 12:03 open_in_new