Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Gustaaf na 16 jaar met pre-pensioen

Gustaaf na 16 jaar met pre-pensioen Veendam - Vrijdagmorgen heeft Gustaaf zijn laatste werkdag gehad op de ambulancepost van Veendam. Na 16 jaar gaat hij met pre-pensioen.

Vrijdagmorgen werd hij door zijn collega’s ...

vandaag 01:54 open_in_new
Zuidwolde en Veiligheidsregio oefenen 17 nov aardbevingsoefening

Zuidwolde en Veiligheidsregio oefenen 17 nov aardbevingsoefening Zuidwolde - De aardbevingen in Groningen hebben veel invloed op onze inwoners en provincie. Aardbevingen leiden tot stress, zorgen, het gevoel van onveiligheid en schade aan huizen, gebouwen en belangrijke ...

vandaag 01:54 open_in_new
Ploegchef Jacob Jongsma neemt afscheid van de stadse brandweer

Ploegchef Jacob Jongsma neemt afscheid van de stadse brandweer Groningen - 16 november heeft Jacob Jongsma zijn laatste dienst gedraaid in de ploeg van brandweer Groningen. Na ruim 15 jaar in dienst gaat hij genieten van zijn pensioen.

...

vandaag 00:51 open_in_new
Auto kantelt na ongeval bij Beijum

Auto kantelt na ongeval bij Beijum Groningen - Een auto is vrijdagavond gekanteld bij een verkeersongeval op de ringweg t.h.v. Beijum in Groningen.

Voor zover bekend raakte niemand gewond. Wel liep de auto behoorlijke schade op. ...

vandaag 00:51 open_in_new
Twee schepen botsen op de Noordzee (Video)

Twee schepen botsen op de Noordzee (Video) Schiermonnikoog - Op de Noordzee zijn donderdagavond twee schepen met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde 18 kilometer boven Schiermonnikoog, in Duitse gebied. Niemand raakte gewond.

...

gisteren 20:39 open_in_new
Automobilist mist bocht bij Stadskanaal

Automobilist mist bocht bij Stadskanaal Stadskanaal - Aan de Noorder Kanaalweg bij Stadskanaal is vrijdagavond een automobilist in de sloot terecht gekomen.

Door een onbekende oorzaak heeft de automobilist een bocht niet gezien ...

gisteren 20:39 open_in_new
Middelbrand Middenpad in Westerlee

Middelbrand Middenpad in Westerlee Westerlee - Vrijdagmiddag om 14:13 uur kwam er een melding van een brand bijgebouw (keet/hok/schuurtje) binnen aan het Middenpad in Westerlee.

Al snel werd er door de meldkamer opgeschaald naar ...

gisteren 16:27 open_in_new
Scheepsbrand in Hoogezand, boot gezonken (Video)

Scheepsbrand in Hoogezand, boot gezonken (Video) Hoogezand - Donderdagavond om 23:30 uur werd er een scheepsbrand doorgegeven aan de Werfkade in Hoogezand. Er was veel rookontwikkeling. Een plezierjacht brandde en sloeg over op een tweede boot. Deze raakte zwaar ...

gisteren 15:24 open_in_new
Laat kinderfeest ongehinderd door gaan, aldus de Burgermeester

Laat kinderfeest ongehinderd door gaan, aldus de Burgermeester Groningen - Burgemeester Den Oudsten van Groningen roept in een verklaring zowel de voorstanders als de tegenstanders van Zwarte Piet, die aanstaande zaterdag tijdens de intocht van de Sint willen demonstreren, ...

gisteren 15:24 open_in_new
Zuidwolde en Veiligheidsregio klaar voor aardbevingsoefening

Zuidwolde en Veiligheidsregio klaar voor aardbevingsoefening Zuidwolde - De aardbevingen in Groningen hebben veel invloed op onze inwoners en provincie. Aardbevingen leiden tot stress, zorgen, het gevoel van onveiligheid en schade aan huizen, gebouwen en belangrijke ...

gisteren 15:24 open_in_new
Oude doos: Grote brand bij wokrestaurant Musselkanaal

Oude doos: Grote brand bij wokrestaurant Musselkanaal Musselkanaal - Op 16 november 2013 heeft een uitslaande brand een wokrestaurant aan de Marktstraat in Musselkanaal volledig verwoest.

Uit het archief: De brand ontstond in de ...

gisteren 12:15 open_in_new
Twee schepen botsen op de Noordzee

Twee schepen botsen op de Noordzee Schiermonnikoog - Op de Noordzee zijn donderdagavond twee schepen met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde 18 kilometer boven Schiermonnikoog, in Duitse gebied. Niemand raakte gewond.

De ...

gisteren 11:12 open_in_new
Scheepsbrand in Hoogezand (Video)

Scheepsbrand in Hoogezand (Video) Hoogezand - Donderdagavond om 23:30 uur werd er een scheepsbrand doorgegeven aan de Werfkade in Hoogezand. Er was veel rookontwikkeling. Een plezierjacht brandde en sloeg over op een tweede boot. Deze raakte zwaar beschadigd. ...

gisteren 11:12 open_in_new
Man(19) te water bij Steentilbrug

Man(19) te water bij Steentilbrug Groningen - Een 19 jarige man uit Roden is afgelopen nacht om 01:30 uur te water geraakt. Door een reddingskoord werd hij boven water gehouden. Omstanders belden 112.

Door de duikers van de ...

gisteren 11:12 open_in_new
Pas op voor dichte mist

Pas op voor dichte mist Groningen - Het is vrijdag mistig in het noorden en een groot deel van de rest van het land. In Groningen kan het zicht minder dan vijftig meter zijn.

Het KNMI heeft daarom code geel afgekondigd. ...

gisteren 10:09 open_in_new
Scheepsbranden in Hoogezand

Scheepsbranden in Hoogezand Hoogezand - Donderdagavond om 23:30 uur werd er een scheepsbrand doorgegeven aan de Werfkade in Hoogezand. Er was veel rookontwikkeling. Een plezierjacht brandde en sloeg over op een tweede boot.

...

gisteren 00:42 open_in_new
Scheepsbrand in Hoogezand

Scheepsbrand in Hoogezand Hoogezand - Donderdagavond om 23:30 uur werd er een scheepsbrand doorgegeven aan de Werfkade in Hoogezand. Meer info ontbreekt op dit moment.

Details volgen vrijdag in de loop van de morgen op deze ...

gisteren 23:39 open_in_new
Motorrijder gewond na botsing

Motorrijder gewond na botsing Stedum - Bij een ongeval op de Delleweg ibij Stedum is donderdagavond om 19:40 uur een motorrijder gewond geraakt.

Hij botste tegen een auto. Het MMT assisteerde de ambulancedienst. De persoon is ...

gisteren 23:39 open_in_new
Noordbaan ring zuid twee nachten dicht

Noordbaan ring zuid twee nachten dicht Groningen - In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 november en de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 november is de noordbaan van de zuidelijke ringweg tussen knooppunt Euvelgunne en Julianaplein dicht voor alle verkeer. ...

2018-11-15 23:36 open_in_new
OM eist celstraffen tegen juweliersechtpaar Oosterhof

OM eist celstraffen tegen juweliersechtpaar Oosterhof Stadskanaal - Geƫmotioneerd zit juwelier Henk Oosterhof (67) uit Stadskanaal in de verdachtenbank van de rechtbank in Zwolle. ,,Ik ben knockout geslagen door de Rabobank. Deze bank had maar een doel: mij kapotmaken. ...

2018-11-15 23:36 open_in_new
Brand bij de Stempelfabriek

Brand bij de Stempelfabriek Groningen - Bij de Noord Nederlandse Stempelfabriek aan de Van der Hoopstraat in de wijk De Hoogte heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed. 12 man personeel moest tijdelijk naar buiten.

De ...

2018-11-15 17:18 open_in_new