Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Child Protectors op 112GroningenDag

Child Protectors op 112GroningenDag Groningen - Stichting Child Protectors is zaterdag 16 juni 2018 aanwezig met een stand op de 112GroningenDag in MartiniPlaza in Groningen. Tot 16 juni 2018 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

...

vandaag 04:00 open_in_new
Matras vat vlam aan boord van schip in Zoutkamp

Matras vat vlam aan boord van schip in Zoutkamp Zoutkamp - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft korte tijd brand gewoed aan boord van het schip “Koophandel” in de haven van Zoutkamp.

Net na de klok van 01.00 uur werd de ...

vandaag 02:57 open_in_new
Schoorsteenbrand snel onder controle

Schoorsteenbrand snel onder controle Groningen - In een woning aan de Van Oldenbarneveltlaan in de stad heeft vrijdagavond korte tijd een schoorsteenbrand gewoed.

De melding van de brand kwam rond 19.50 uur binnen op de meldkamer ...

vandaag 00:51 open_in_new
Gewonde na ongeval Winschoterweg

Gewonde na ongeval Winschoterweg Groningen - Op de Winschoterweg t.h.v. de Duinkerkenbrug in de stad zijn vrijdagavond twee auto's op elkaar gebotst. Daarbij raakte één persoon licht gewond.

De chauffeur van een van de twee ...

vandaag 23:48 open_in_new
Ziegler Brandweertechniek pompt ijsbaan Bad Nieuweschans vol (video)

Ziegler Brandweertechniek pompt ijsbaan Bad Nieuweschans vol (video) Bad Nieuweschans - Blijdschap in Bad Nieuweschans, dit door een actie van Ziegler Brandweertechniek nadat zij het bericht op OldambtNu.nl lazen over de problematiek bij de ijsbaan in bad Nieuweschans. ...

gisteren 20:39 open_in_new
Ga jij binnenkort op wintersport?

Ga jij binnenkort op wintersport? Groningen - Ga jij binnenkort op wintersport? Zorg dat jouw woning er bewoond uitziet als je weg bent. Laat bijvoorbeeld iemand de post weghalen en zorg voor een tijdschakelaar.

Woninginbraak kan ...

gisteren 20:39 open_in_new
Gewonde bij ongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde

Gewonde bij ongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde Zuidwolde - Bij een verkeersongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde is vrijdagmiddag om 14:35 uur één persoon gewond geraakt. Brandweer Bedum kon al snel terugkeren.

Door ...

gisteren 17:30 open_in_new
Even geen kachel bij rietgedekte woningen !

Even geen kachel bij rietgedekte woningen ! Groningen - Verzekeraar Univé roept bewoners van woningen met rietgedekte daken op houtgestookte haarden en kachels even niet te gebruiken. Dat meldt Rtv Noord op haar website.

Door ...

gisteren 17:30 open_in_new
Gewonde bij ongeluk op de Groningerweg in Zuidwolde

Gewonde bij ongeluk op de Groningerweg in Zuidwolde Zuidwolde - Bij een verkeersongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde is vrijdagmiddag om 14:35 uur één persoon gewond geraakt. Brandweer Bedum kon al snel terugkeren.

Door een ...

gisteren 15:24 open_in_new
Een uitruk met een luchtje voor brandweer Siddeburen

Een uitruk met een luchtje voor brandweer Siddeburen Overschild - De brandweer van Siddeburen is donderdag aan het begin van de avond opgeroepen om metingen te verrichten bij een woning aan de Kanaalweg in Overschild.

De bewoners ...

gisteren 11:12 open_in_new
Woonboerderij gaat volledig in vlammen op (Update)

Woonboerderij gaat volledig in vlammen op (Update) De Wilp - Een woonboerderij aan de Dijkswijk in De Wilp is vrijdagmorgen om 05:50 uur volledig door brand verwoest. De oorzaak is nog onbekend.

De woonboerderij heeft een ...

gisteren 08:03 open_in_new
Woonboerderij gaat volledig in vlammen op

Woonboerderij gaat volledig in vlammen op De Wilp - Een woonboerderij aan de Dijkswijk in De Wilp is vrijdagmorgen om 05:50 uur volledig door brand verwoest. De oorzaak is nog onbekend.

De woonboerderij heeft een rieten dak en ...

gisteren 07:00 open_in_new
Politie rolt hennepkwekerij van bestuurslid No Surrender op

Politie rolt hennepkwekerij van bestuurslid No Surrender op Assen / Groningen - De politie trof donderdagochtend in een loods aan de Ketellapperstraat in Assen een hennepkwekerij aan. De eigenaren, een 48-jarige Groninger en tevens bestuurslid van No Surrender, en zijn ...

gisteren 07:00 open_in_new
Restaurant Het Zusje Van Andre Dokter vandaag weer open (Video)

Restaurant Het Zusje Van Andre Dokter vandaag weer open (Video) Groningen - Rond 01:00 uur kwam de eerste melding binnen, 4 week geleden. van een brandgerucht in de Papengang in de binnenstad. Na een half uur bleek er brand te zijn in een CV ruimte op de eerste verdieping ...

2018-02-22 20:27 open_in_new
Driedaagse oefening brandweer stad afgerond (Video)

Driedaagse oefening brandweer stad afgerond (Video) Groningen - De brandweer in Groningen heeft de afgelopen drie dagen haar vaardigheden geoefend in een groot bedrijfspand aan de Rouaanstraat in de stad.

De brandweer kreeg een ...

2018-02-22 18:21 open_in_new
Man zakt door vloer en veroorzaakt gaslek

Man zakt door vloer en veroorzaakt gaslek Groningen - De brandweer van Groningen heeft donderdagmiddag rond 16:20 uur een nacontrole uitgevoerd.

In een woning aan de Noorderstationsstraat was een bewoner door een nog onbekende ...

2018-02-22 18:21 open_in_new
Lichtgewonde na botsing met auto

Lichtgewonde na botsing met auto Groningen - Bij een ongeval op de Helperzoom is donderdagmiddag rond 12.55 uur een dame gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een auto.

Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet ...

2018-02-22 15:12 open_in_new
Auto’s botsen op Industrieterrein Kolham

Auto’s botsen op Industrieterrein Kolham Kolham - De bestuurster van een auto is donderdagochtend nagekeken door de ambulancedienst na een ongeval op de kruising W.A Scholtenlaan met de A.Einsteinlaan in Kolham.

Op de kruising ...

2018-02-22 14:09 open_in_new
Auto’s botsen op industrieterrein Kolham

Auto’s botsen op industrieterrein Kolham Kolham - De bestuurster van een auto is donderdagochtend nagekeken door de ambulancedienst na een ongeval op de kruising W.A Scholtenlaan met de A.Einsteinlaan in Kolham.

Op de kruising ...

2018-02-22 13:06 open_in_new
Qbuzz klem onder Emmaviaduct

Qbuzz klem onder Emmaviaduct Groningen - Een lijnbus van Qbuzz is donderdagmorgen korte tijd vast komen te zitten onder het Emmaviaduct in de stad. Kort geleden gebeurde dit ook al een keer.

De oorzaak is nog onduidelijk, vorige ...

2018-02-22 12:03 open_in_new
Forse schade na voorrangsfout in Groningen

Forse schade na voorrangsfout in Groningen Groningen - Donderdagmorgen omstreeks 08:40 uur ontstond na een fors ongeval op de Koldingweg veel schade aan twee voertuigen.

Volgens een agent betrof het een  voorrangsfout. ...

2018-02-22 12:03 open_in_new