Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Ongeval letsel Scheemderzwaag bij Scheemda

Ongeval letsel Scheemderzwaag bij Scheemda Scheemda - Dinsdagmiddag om 13:50 uur een melding van een eenzijdig ongeval op de Scheemderzwaag in Scheemda. De brandweer, ambulance en politie waren snel ter plaatse.

Ter plaatse ...

vandaag 14:57 open_in_new
Geen lijk, wel vijftien jaar gevangenisstraf

Geen lijk, wel vijftien jaar gevangenisstraf Siddeburen - De rechtbank heeft de 71-jarige Kasem M. veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf wegens doodslag. Dat meldt Dvhn.nl dinsdag op haar site.

De rechtbank acht bewezen dat M. ...

vandaag 13:54 open_in_new
Brand op woonboot bij Steentil

Brand op woonboot bij Steentil Steentil - OP een woonboot in het Aduarderdiep bij Steentil is dinsdagmorgen om 05:50 uur brand uitgebroken op een woonboot. De oorzaak is niet bekend.

Er bleek niemand meer in de boot aanwezig te ...

vandaag 13:54 open_in_new
Luchtalarm blijft langer bestaan

Luchtalarm blijft langer bestaan Groningen - Het luchtalarm blijft in ieder geval tot begin 2021 klinken. Dat heeft minister Ferd Grapperhaus (VVD) maandagmiddag bekendgemaakt. Meldt Oogtv.nl

Aanvankelijk was het de bedoeling ...

vandaag 13:54 open_in_new
Verkeerstoren Eelde vanaf 2021 bestuurd vanuit Schiphol

Verkeerstoren Eelde vanaf 2021 bestuurd vanuit Schiphol Eelde - De verkeerstoren van Groningen Airport Eelde moet eind 2021 bestuurd worden vanuit Schiphol. Dat meldt Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) in hun aanbestedingsaanvraag. Dat meldt Oogtv.nl ...

vandaag 13:54 open_in_new
Brand op woonboot snel onder controle

Brand op woonboot snel onder controle Den Ham - OP een woonboot in het Aduarderdiep nabij Den Ham is dinsdagmorgen om 05:50 uur brand uitgebroken op een woonboot. De oorzaak is niet bekend.

Er bleek niemand meer in de boot ...

vandaag 10:45 open_in_new
Baflo: OM wil TBS-maatregel van Samarie A. met twee jaar verlengen

Baflo: OM wil TBS-maatregel van Samarie A. met twee jaar verlengen Baflo - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rechtbank verzocht de tbs-maatregel van Samarie A. (33) met twee jaar te verlengen.

A. bracht in april 2011 in ...

vandaag 10:45 open_in_new
Overleden persoon aangetroffen in water , geen misdrijf (Video)

Overleden persoon aangetroffen in water , geen misdrijf (Video) Groningen - In het water in het parkje achter Terra MBO aan de Hereweg(bij het Boutenspad) in de stad Groningen is maandagmiddag rond 14.00 uur een overleden persoon aangetroffen.

...

vandaag 10:45 open_in_new
Overleden persoon aangetroffen in water , geen misdrijf (Video)

Overleden persoon aangetroffen in water , geen misdrijf (Video) Groningen - In het water in het parkje achter Terra MBO aan de Hereweg(bij het Boutenspad) in de stad Groningen is maandagmiddag rond 14.00 uur een overleden persoon aangetroffen.

...

vandaag 23:12 open_in_new
Auto's botsen op N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela

Auto's botsen op N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela Veendam - Op de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela zijn maandagmiddag twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeluk raakten twee personen ...

gisteren 21:06 open_in_new
Brandlucht in portiekflat West- Indischekade

Brandlucht in portiekflat West- Indischekade Groningen - De Groninger brandweer werd maandagmiddag even voor zes gealarmeerd voor een brandgerucht aan de West- Indischekade in de stad.

Bewoners van een portiek flat roken al ...

gisteren 20:03 open_in_new
Twee auto's in botsing op de Paterswoldseweg

Twee auto's in botsing op de Paterswoldseweg Groningen - Maandagmiddag werd er op de Paterswoldseweg in de stad een aanrijding gemeldt op de kruising bij de Laan Corpus Den Hoorn.

Op de kruiing waren twee auto's met elkaar ...

gisteren 20:03 open_in_new
Auto's botsen op N366 tussen Veendam en Oude Pekela

Auto's botsen op N366 tussen Veendam en Oude Pekela Veendam - Op de N366 tussen Veendam en Oude Pekela zijn maandagmiddag twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeluk raakten twee personen gewond. ...

gisteren 17:57 open_in_new
Overleden persoon aangetroffen in water aan de Hereweg (Video)

Overleden persoon aangetroffen in water aan de Hereweg (Video) Groningen - In het water in het parkje achter Terra MBO aan de Hereweg(bij het Boutenspad) in de stad Groningen is maandagmiddag rond 14.00 uur een overleden persoon aangetroffen.

...

gisteren 17:57 open_in_new
Overleden persoon aangetroffen in water aan de Hereweg

Overleden persoon aangetroffen in water aan de Hereweg Groningen - In het water aan de Hereweg in de stad Groningen is maandagmiddag rond 14.00 uur een overleden persoon aangetroffen.

De politie is aanwezig om het slachtoffer ...

gisteren 15:51 open_in_new
Theo P. in Duitsland in goede gezondheid aangetroffen

Theo P. in Duitsland in goede gezondheid aangetroffen Loppersum/ Groningen - Sinds halverwege februari is niks meer vernomen van Theo P. . Theo woont in Loppersum maar verbleef veel in de binnenstad van Groningen.

Theo is een ...

gisteren 14:48 open_in_new
Gewonde bij woningbrand Jaques Perkstraat (Video)

Gewonde bij woningbrand Jaques Perkstraat (Video) Groningen - In een berging van een woning aan de Jaques Perkstraat in de stad is maandagmorgen om 10:15 uur brand uitgebroken. De portiek werd gelijk ontruimd.

Een bewoner had ...

gisteren 12:42 open_in_new
Reint Bakker (69) niet door misdrijf omgekomen

Reint Bakker (69) niet door misdrijf omgekomen Eemshaven - In het Doekegatkanaal in de Eemshaven is zondagmiddag een rode auto in het water gevonden. Deze werd door een zoekteam van Signi gevonden. Deze lag ongeveer 40 meter van de kade af.

...

gisteren 12:42 open_in_new
Theo Potharst is weer terecht (Update)

Theo Potharst is weer terecht (Update) Loppersum/ Groningen - Sinds halverwege februari is niks meer vernomen van Theo Potharst. Theo woont in Loppersum maar verbleef veel in de binnenstad van Groningen.

Theo is een opvallende ...

gisteren 12:42 open_in_new
Gewonde bij woningbrand Jaques Perkstraat

Gewonde bij woningbrand Jaques Perkstraat Groningen - In een woning aan de Jaques Perkstraat in de stad is maandagmorgen om 10:15 uur brand uitgebroken in een berging nabij de keuken in de woning. De portiek werd gelijk ontruimd.

...

gisteren 11:39 open_in_new
OM wil TBS-maatregel van Samarie A. met twee jaar verlengen

OM wil TBS-maatregel van Samarie A. met twee jaar verlengen Baflo - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rechtbank verzocht de tbs-maatregel van Samarie A. (33) met twee jaar te verlengen.

A. bracht in april 2011 in Baflo ...

gisteren 11:39 open_in_new