Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Paard te water bij de Hoogeweg (Video)

Paard te water bij de Hoogeweg (Video) Groningen - Brandweerlieden hebben zaterdagavond de handen vol gehad bij het redden van een paard uit een sloot bij de Hoogeweg in de wijk Reitdiep.

Om 21.35 uur  kwam de melding binnen ...

vandaag 23:54 open_in_new
Buitenbrand Ter Apelervenen snel uit

Buitenbrand Ter Apelervenen snel uit Ter Apel - De brandweer van Ter Apel kreeg zaterdagavond een melding van een buitenbrand aan de Ter Apelervenen.

Met een hogedrukspuit werd het brandje geblust. De brandweer kon na het blussen ...

vandaag 23:54 open_in_new
Open dag bij brandweer Uithuizen

Open dag bij brandweer Uithuizen Uithuizen - Zaterdag was er een open middag bij de brandweer van Uithuizen.

Er was vanalles te zien in de kazerne. jong en oud namen een kijkje. Voorheen waren er in die omgeving altijd twee ...

vandaag 23:54 open_in_new
Ongeval met drie auto`s op de Rijksweg

Ongeval met drie auto`s op de Rijksweg Groningen - Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Rijksweg in de stad zijn drie auto’s waaronder een oldtimer op elkaar gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van 16.00 uur. ...

gisteren 22:51 open_in_new
Walk for life was weer een groot succes

Walk for life was weer een groot succes Groningen - Het was zaterdag weer een groot succes, was erg warm, maar een geslaagde dag. Ook was Defensie aanwezig vanwege de Landmachtdagen.

De Stichting Walk for Life Groningen ...

gisteren 19:42 open_in_new
Brandweer trekt vastgelopen boot los (Video)

Brandweer trekt vastgelopen boot los (Video) Kropswolde - De brandweer heeft zaterdagmiddag met behulp van de brandweerboot een vastgelopen boot los getrokken op het Zuidlaardermeer.

De boot was buiten de vaargeul vastgelopen op ...

gisteren 18:39 open_in_new
Zaterdag 26-05-18 de Walk for Life en landmachtdagen

Zaterdag 26-05-18 de Walk for Life en landmachtdagen Groningen - Stichting Walk for Life organiseert ondermeer een wandel- en loopevenement met als doel geld in te zamelen voor jongvolwassenen (18 – 35 jaar) geconfronteerd met kanker.

...

gisteren 11:18 open_in_new
Ongeval letsel Spijksterriet Groningen

Ongeval letsel Spijksterriet Groningen Groningen - Aan de Spijksterriet in de wijk Reitdiep was zaterdagmorgen een ongeval tussen een automobilist en een scooterrijder. Een man raakte hierbij licht gewond.

De scooterrijder werd ...

gisteren 11:18 open_in_new
Vier gewonden bij ongeluk op de Nijverheidsstraat (Video)

Vier gewonden bij ongeluk op de Nijverheidsstraat (Video) Wildervank - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een auto met vier inzittenden tegen een boom gebotst langs de Nijverheidsstraat in Wildervank.

Het voertuig dat door ...

gisteren 06:03 open_in_new
Vandaag de Walk for Life en landmachtdagen

Vandaag de Walk for Life en landmachtdagen Groningen - Stichting Walk for Life organiseert ondermeer een wandel- en loopevenement met als doel geld in te zamelen voor jongvolwassenen (18 – 35 jaar) geconfronteerd met kanker.

...

gisteren 00:48 open_in_new
Vijf gewonden gewonden bij ongeval N34 bij Zuidlaren (Video)

Vijf gewonden gewonden bij ongeval N34 bij Zuidlaren (Video) Zuidlaren - Op de N34 bij afslag Zuidlaren is vrijdagmorgen rond 11:00 uur een ernstig ongeval geweest. Vermoedelijk gaat het om een frontaal ongeval.

Twee auto's ...

2018-05-25 20:33 open_in_new
Doel bespoten met twee kleuren verf

Doel bespoten met twee kleuren verf Middelstum - Op 4 of 5 mei jl werd bij voetbalvereniging Middelstum op het sportpark aan de Coendersweg te Middelstum, een doel met geel/zwarte verf bespoten.

De actie had zeer waarschijnlijk ...

2018-05-25 20:33 open_in_new
Zwaargewonde bij ongeval Eendrachtskade Nz (Video)

Zwaargewonde bij ongeval Eendrachtskade Nz (Video) Groningen - Bij een ernstig verkeersongeval op de Eendrachtskade nz is vrijdag aan het einde van de middag de bestuurder van een scooter ernstig gewond geraakt. Hij botste tegen een auto met aan aanhanger. ...

2018-05-25 19:30 open_in_new
Forse rook bij keukenbrand Planetenlaan

Forse rook bij keukenbrand Planetenlaan Groningen - In een flatwoning aan de Planetenlaan in de wijk Paddepoel heeft vrijdag aan het einde van de middag korte tijd brand gewoed.

Bij de brand is niemand gewond geraakt. De brand ...

2018-05-25 19:30 open_in_new
Vijf gewonden gewonden bij ongeval N34 bij Zuidlaren

Vijf gewonden gewonden bij ongeval N34 bij Zuidlaren Zuidlaren - Op de N34 bij afslag Zuidlaren is vrijdagmorgen rond 11:00 uur een ernstig ongeval geweest. Vermoedelijk gaat het om een frontaal ongeval.

Twee auto's zijn bij ...

2018-05-25 15:18 open_in_new
Stroomstoring in Stad opgelost

Stroomstoring in Stad opgelost Groningen - Op diverse plaatsen in Groningen is op dit moment sprake van een stroomstoring.

Onder andere Lewenborg, de Ketwich Verschuurlaan, Beijum en de Tasmantoren zitten zonder stroom.  Aan ...

2018-05-25 14:15 open_in_new
Vijf gewonden gewonden bij ongeval N34 bij Schipborg

Vijf gewonden gewonden bij ongeval N34 bij Schipborg Schipborg - Op de N34 tussen Annen en Gieten is vrijdagmorgen rond 11:00 uur een ernstig ongeval geweest. Vermoedelijk gaat het om een frontaal ongeval.

Twee auto's zijn ...

2018-05-25 13:12 open_in_new
Gaslek op de Middelhorsterweg in Haren

Gaslek op de Middelhorsterweg in Haren Haren - De Middelhorsterweg in Haren is donderdagavond een tijd lang afgesloten geweest na een gaslek in of bij een put langs de weg.

Een buurtbewoner waarschuwde rond 21.07 uur de brandweer ...

2018-05-25 00:36 open_in_new
Winkelcentrum tijdelijk ontruimd vanwege mogelijke gaslekkage

Winkelcentrum tijdelijk ontruimd vanwege mogelijke gaslekkage Oude Pekela - De brandweer van Oude Pekela is donderdag aan het einde van de middag opgeroepen voor een aardgaslekkage bij de Jumbo aan De Helling in Oude Pekela.

Uit ...

2018-05-24 20:24 open_in_new
Brandweerwedstrijden in Loppersum op zaterdag 26 mei

Brandweerwedstrijden in Loppersum op zaterdag 26 mei Loppersum - Zaterdag 26 mei 2018 organiseren we brandweerwedstrijden in Loppersum. Ploegen uit verschillende plaatsen in Nederland gaan hun vaardigheden testen.

Iedereen die ...

2018-05-24 18:18 open_in_new
Forse buitenbrand Papierbaan in Winschoten

Forse buitenbrand Papierbaan in Winschoten Winschoten - Op de papierbaan in Winschoten is donderdagmiddag om 13:40 uur een forse buitenbrand uitgebroken. De brandweer is aan het blussen.

Nader info ontbreekt nog op dit moment. De ...

2018-05-24 15:09 open_in_new