Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Grip op coronavirus met lokale maatregelen

Grip op coronavirus met lokale maatregelen Landelijk - De Nederlandse corona-aanpak is erop gericht het virus maximaal onder controle te krijgen, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen.

In ...

gisteren 21:00 open_in_new
Kleine brand bij schuurtje in Winschoten snel geblust

Kleine brand bij schuurtje in Winschoten snel geblust Winschoten - De brandweer van Winschoten moest donderdagavond uitrukken voor een brand in een schuur aan de V. Speykstraat in Winschoten.

Bij een schuurtje achter een woning was ...

gisteren 19:57 open_in_new
Stuk berm in brand langs de Scheve klap in Wagenborgen

Stuk berm in brand langs de Scheve klap in Wagenborgen Wagenborgen - Vanmiddag om 17:05 uur werd de brandweer van Wagenborgen opgeroepen voor een buitenbrand aan de Scheve klap te Wagenborgen.

Bij aankomst bleek er een stuk berm in ...

gisteren 18:54 open_in_new
Grip 1: Grote uitslaande brand in woning in Eenrum

Grip 1: Grote uitslaande brand in woning in Eenrum Eenrum - Donderdagmiddag is er in een woning aan de Hoofdstraat in Eenrum een grote brand uitgebroken.

De eerste melding kwam omstreeks vijf voor drie bij de meldkamer binnen. De ...

gisteren 18:54 open_in_new
Gaslucht geroken in Beijum, brandweer kan geen gas meten

Gaslucht geroken in Beijum, brandweer kan geen gas meten Groningen - De hulpdiensten werden donderdagmiddag omstreeks twintig over drie opgeroepen voor een melding gaslekkage aan de Munsterheerd in Beijum.

Bewoners van een ...

gisteren 17:51 open_in_new
Boerin (36) aangehouden voor vernielingen op vliegveld Eelde

Boerin (36) aangehouden voor vernielingen op vliegveld Eelde Eelde - De recherche van de Koninklijke Marechaussee heeft donderdag een 36-jarige vrouw uit de gemeente Achtkarspelen aangehouden voor het in gevaar brengen van de luchtvaart en vernieling tijdens de ...

gisteren 16:48 open_in_new
Politie zoekt getuigen van handgemeen langs N46

Politie zoekt getuigen van handgemeen langs N46 Groningen - Gistermiddag, woensdag 5 augustus, omstreeks 17:20 uur, heeft er een handgemeen plaatsgevonden bij het fietspad aan de Waard naast de N46.

De politie is inmiddels een ...

gisteren 15:45 open_in_new
Politie-onderzoek wijst uit; Brandstichting oorzaak van brand Ter Apel

Politie-onderzoek wijst uit; Brandstichting oorzaak van brand Ter Apel Ter Apel - In de vroege uren van donderdag 6 augustus 2020 heeft er een brand gewoed in een leegstaande woning aan de Markeweg in Ter Apel.

Dit betrof een ...

gisteren 15:45 open_in_new
Inbraak bij servicepunt Qbuzz busstation Veendam

Inbraak bij servicepunt Qbuzz busstation Veendam Veendam - Voor de vierde keer dit jaar is er ingebroken bij het Qbuzz-servicepunt de trekschuit op het busstation in Veendam.

Afgelopen 15 december 2019 sloot het servicepunt die is ...

gisteren 14:42 open_in_new
Voetganger aangereden in Leek, man raakt licht gewond

Voetganger aangereden in Leek, man raakt licht gewond Leek - Bij een verkeersongeval tussen vermoedelijk een voetganger en een automobilist is donderdagochtend een persoon licht gewond geraakt.

De hulpdiensten werden om twintig ...

gisteren 12:36 open_in_new
Gasleiding geraakt bij graafwerkzaamheden in Veendam

Gasleiding geraakt bij graafwerkzaamheden in Veendam Veendam - Tijdens graafwerkzaamheden in een voortuin aan de Dr. Bekenkampstraat in Veendam is donderdagmorgen een gasleiding geraakt.

De brandweer van Veendam werd om kwart over ...

gisteren 12:36 open_in_new
Accuboormachine weggenomen bij auto-inbraak Heymanslaan

Accuboormachine weggenomen bij auto-inbraak Heymanslaan Groningen - In de nacht van woensdag op donderdag is er een inbraak gepleegd in een auto aan de Heymanslaan Groningen.

De dader(s) hebben bij de inbraak een autoruit ...

gisteren 11:33 open_in_new
Verdachten op heterdaad aangehouden na diefstal uit bestelwagen

Verdachten op heterdaad aangehouden na diefstal uit bestelwagen Sappemeer - Gistermiddag, woensdag 5 augustus, kreeg de politie een melding vanuit Sappemeer. Daar zou volgens getuigen een koffer met daarin een decoupeerzaag uit een geparkeerde bestelbus weggenomen worden. ...

gisteren 09:27 open_in_new
Uitslaande brand in leegstaande woning in Ter Apel

Uitslaande brand in leegstaande woning in Ter Apel Ter Apel - De brandweer van Ter Apel werd in de nacht van woensdag op donderdag gealarmeerd voor een woningbrand aan de Markeweg in TerApel.

Ter plaatse bleek de brand in een ...

gisteren 09:27 open_in_new
Julianabrug gerepareerd: “Jongens voetballen op de zuidelijke ringweg”

Julianabrug gerepareerd: “Jongens voetballen op de zuidelijke ringweg” Groningen - Door een storing is de Julianabrug nabij het Julianaplein op de zuidelijke ringweg woensdagavond in beide richtingen ruim een uur gestremd geweest.

...

gisteren 01:03 open_in_new
Julianabrug kapot: “Jongens voetballen op de zuidelijke ringweg”

Julianabrug kapot: “Jongens voetballen op de zuidelijke ringweg” Groningen - Door een storing is de Julianabrug nabij het Julianaplein op de zuidelijke ringweg woensdagavond in beide richtingen ruim een uur gestremd geweest.

De ...

2020-08-05 23:57 open_in_new
Mogelijke brand bij Platinaflat blijkt barbecue te zijn

Mogelijke brand bij Platinaflat blijkt barbecue te zijn Groningen - De Groninger brandweer moest woensdagavond in actie komen voor een mogelijke brand in het Platina Zorgcentrum aan de Platinalaan in de Groningse wijk Vinkhuizen.

...

2020-08-05 22:54 open_in_new
Scooterrijder licht gewond na aanrijding met automobilist

Scooterrijder licht gewond na aanrijding met automobilist Groningen - Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de Leonard Springerlaan is een scooterrijder lichtgewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur. Hoe het precies ...

2020-08-05 22:54 open_in_new
Fietser gewond bij ongeval op Zaagmuldersweg

Fietser gewond bij ongeval op Zaagmuldersweg Groningen - Bij een verkeersongeval op de Zaagmuldersweg in de Oosterparkwijk in Groningen is woensdagmiddag een persoon licht gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de kruising ...

2020-08-05 19:45 open_in_new
Automobilist botst tegen boom en raakt gewond

Automobilist botst tegen boom en raakt gewond Borgercompagnie - Op de Borgercompagniesterweg in Borgercompagnie is woensdagmiddag een automobilist met zijn voertuig tegen een paal gebotst.

De hulpdiensten werden om kwart over vijf ...

2020-08-05 19:45 open_in_new
Twee auto's botsen in Oude Pekela

Twee auto's botsen in Oude Pekela Oude Pekela - Twee personenauto's zijn woensdagmiddag op de Vijverlaan in Oude Pekela door nog onbekende oorzaak op elkaar gebotst.

De hulpdiensten werden om twintig voor vier gealarmeerd voor het ...

2020-08-05 18:42 open_in_new