Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Zeer grote brand bij massagesalon Oliemuldersweg (Video)

Zeer grote brand bij massagesalon Oliemuldersweg (Video) Groningen - De brandweer is donderdagavond om 23:00 uur uitgerukt voor een zeer grote brand aan de Oliemuldersweg in de stad. Bij de brand vielen geen gewonden.

...

vandaag 02:00 open_in_new
Grip 1 brand: Grote brand bij massagesalon Oliemuldersweg

Grip 1 brand: Grote brand bij massagesalon Oliemuldersweg De brandweer is donderdagavond om 23:00 uur uitgerukt voor een zeer grote brand aan de Oliemuldersweg in de stad.

Voorzover bekend waren er geen mensen in het pand. ...

vandaag 00:57 open_in_new
Scooter contra auto in Lewenborg

Scooter contra auto in Lewenborg Groningen - Op de Meerpaal in de wijk Lewenborg is donderdagavond een bezorgscooter op een auto gebotst.

De oorzaak is nog onbekend. De scooterrijder is ter controle meegenomen naar het ...

gisteren 20:45 open_in_new
Fietser gewond na aanrijding met auto

Fietser gewond na aanrijding met auto Groningen - Bij een ongeval bij de Reitdiephaven is donderdagmiddag een fietser gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde voor het winkelcentrum. Een automobilist zag vermoedelijk twee ...

gisteren 18:39 open_in_new
Verdachte brand kippenschuren Kiel-Windeweer meldt zich (Update)

Verdachte brand kippenschuren Kiel-Windeweer meldt zich (Update) Kiel Windeweer - Op Facebook zijn donderdagmorgen beelden verschenen van de vermoedelijke dader van de brand bij Vossenburg in Kiel Windeweer waarbij 100.000 kippen omkwamen.

...

gisteren 18:39 open_in_new
Verdachte brand kippenschuren Kiel-Windeweer meldt zich

Verdachte brand kippenschuren Kiel-Windeweer meldt zich Kiel Windeweer - Op Facebook zijn donderdagmorgen beelden verschenen van de vermoedelijke dader van de brand bij Vossenburg in Kiel Windeweer waarbij 100.000 kippen omkwamen.

...

gisteren 15:30 open_in_new
Uitslaande brand in Aduard (Video)

Uitslaande brand in Aduard (Video) Aduard - Op de Albert Harkemaweg in Aduard is woensdag om 18:00 uur een grote brand uitgebroken naast een pand. De brandweer schaalde op naar grote brand, omdat er weinig water beschikbaar was.

...

gisteren 15:30 open_in_new
Arklow Abbey te water gelaten (Video)

Arklow Abbey te water gelaten (Video) Hoogezand - Donderdag om 11:00 uur ging de Arklow Abbey vlekkeloos te water bij Shipyard Ferus Smit.

De Abbey is 119.50 meter lang en 14.99 meter breed. Het schip gaat gebruikt worden ...

gisteren 15:30 open_in_new
Brand Aduard onder controle na hele nacht blussen (Video)

Brand Aduard onder controle na hele nacht blussen (Video) Aduard - Gistermiddag (woensdag 17 Juli) even voor zes uur kreeg de brandweer een melding van een brand in een gebouw aan de Albert Harkemaweg in Aduard. Twee tankautospuiten rukten uit naar de brand. ...

gisteren 14:27 open_in_new
Brand Aduard onder controle na hele nacht blussen

Brand Aduard onder controle na hele nacht blussen Aduard - Gistermiddag (woensdag 17 Juli) even voor zes uur kreeg de brandweer een melding van een brand in een gebouw aan de Albert Harkemaweg in Aduard. Twee tankautospuiten rukten uit naar de brand. ...

gisteren 13:24 open_in_new
Beelden mogelijke brandstichter circuleren op internet

Beelden mogelijke brandstichter circuleren op internet Kiel Windeweer - Op Facebook zijn donderdagmorgen beelden verschenen van de vermoedelijke dader van de brand bij Vossenburg in Kiel Windeweer waarbij 100.000 kippen omkwamen.

...

gisteren 12:21 open_in_new
Politie pakt 26 jongeren op in 6 maand

Politie pakt 26 jongeren op in 6 maand Groningen - De politie heeft vanaf maart in totaal 26 verdachten aangehouden voor straatroven, openlijk geweld en diefstal van tientallen scooters vooral in het noorden van de stad. Dat meldt de politie.

...

gisteren 12:21 open_in_new
Grote buitenbrand in Aduard (Video)

Grote buitenbrand in Aduard (Video) Aduard - Op de Albert Harkemaweg in Aduard is woensdag om 18:00 uur een grote brand uitgebroken naast een pand. De brandweer schaalde op naar grote brand, omdat er weinig water beschikbaar was.

...

2019-07-17 22:39 open_in_new
Dode bij bedrijfsongeval in Sappemeer

Dode bij bedrijfsongeval in Sappemeer Sappemeer - Bij Olthof Beton aan de Molenraai in Sappemeer is woensdagmiddag rond 16:45 uur een ernstig ongeval geweest. Diverse brandweer eenheden gingen ter plaatse.

Er zou iemand ...

2019-07-17 19:24 open_in_new
Brandstichter Kielwindeweer staat op beeld (Video)

Brandstichter Kielwindeweer staat op beeld (Video) Kiel Windeweer - Zondag 7 juli 2019 is er in de vroege ochtend brand gesticht op het adres Vossenburg 1 te Kielwindeweer. Hierbij zijn twee loodsen afgebrand en zo'n 100.000 kuikens om het leven gekomen. ...

2019-07-17 18:21 open_in_new
Ernstig bedrijfsongeval in Sappemeer

Ernstig bedrijfsongeval in Sappemeer Sappemeer - Bij Olthof Beton aan de Molenraai in Sappemeer is woensdagmiddag rond 16:45 uur een ernstig ongeval geweest. Diverse brandweer eenheden gingen ter plaatse.

Er zou iemand ...

2019-07-17 18:21 open_in_new
Grote stroomstoring bij Zernike Campus raakt Oogtv en Hanze

Grote stroomstoring bij Zernike Campus raakt Oogtv en Hanze Groningen - Vanwege een stroomstoring ligt de complete programmering van OOG Radio en Televisie er momenteel volledig uit. Ook de Hanzehogeschool heeft last van de storing.

...

2019-07-17 18:21 open_in_new
Grote stroomstoring Zernike Campus raakt OOG en Hanze

Grote stroomstoring Zernike Campus raakt OOG en Hanze Groningen - Vanwege een stroomstoring ligt de complete programmering van OOG Radio en Televisie er momenteel volledig uit. Ook de Hanzehogeschool heeft last van de storing.

...

2019-07-17 17:18 open_in_new
Brommer en auto botsen bij Pekela

Brommer en auto botsen bij Pekela Oude Pekela - De bestuurder van een brommer is woensdagmiddag om 15:10 uur op de Haanswijk in Oude Pekela tegen een auto gebotst. De schade was fors.

Een ambulance kwam ter plaatse. De ...

2019-07-17 17:18 open_in_new
Chaos door aanrijding op A7 bij werkzaamheden

Chaos door aanrijding op A7 bij werkzaamheden Marum - Op de A7 bij Boerakker richting Marum heeft een vrouw woensdag kort voor het middaguur voor een behoorlijke ravage gezorgd. Meldt 112Marum.nl

De vrouw raakte door nog ...

2019-07-17 17:18 open_in_new
Groei aan kleine woningen in Groningen

Groei aan kleine woningen in Groningen Groningen - Deze Lutje Hoeskes zijn ondertussen een regelrechte hype te noemen en dus moet ook de provincie Groningen eraan geloven. In de gemeente Groningen zijn inmiddels al twee locaties aangewezen voor het ontwikkelen van de ...

2019-07-17 13:06 open_in_new