Laatste Nieuws Online

112 Groningen

Grootschalige hulpverleningsoefening bij Marnewaard

Grootschalige hulpverleningsoefening bij Marnewaard Zoutkamp - Donderdag 17 oktober 2019 wordt er een grootschalige hulpverleningsoefening op het militair oefenterrein Marnewaard gehouden.

Daardoor zie je op 16 en 17 oktober ...

vandaag 11:12 open_in_new
Stroomstootwapen ook in eerste helft 2019 effectief

Stroomstootwapen ook in eerste helft 2019 effectief Nederland - Het stroomstootwapen is in de eerste helft van dit jaar 76 keer ingezet. Politiemensen geven aan dat zij dankzij dit wapen kunnen afzien van zwaardere geweldsmiddelen.

...

vandaag 11:12 open_in_new
Automobilist schept fietser op Van Iddekingeweg

Automobilist schept fietser op Van Iddekingeweg Groningen - Op de kruising Van Iddekingeweg/ Van Imhoffstraat in Stad zijn woensdagmiddag even voor 17:00 uur een auto en een fietser met elkaar botsing gekomen.

De automobilist reed ...

gisteren 21:33 open_in_new
Deel ringweg overgenomen door protestboeren (Video)

Deel ringweg overgenomen door protestboeren (Video) Groningen - Honderden boeren reden woensdagmiddag met hun trekkers een rondje over de ringweg in de stad om de boerencollega's in Den Haag te steunen. Er ontstond op de A28 en A7 een lange file rond 14:00 uur. ...

gisteren 19:27 open_in_new
Bestuurder van incident tractor Vismarkt gezocht

Bestuurder van incident tractor Vismarkt gezocht Groningen - De politie is op zoek naar twee fietsers die getuige zijn geweest van het omverrijden van hekken op de Vismarkt tijdens het boerenprotest van maandag. Meldt Oogtv.nl

De ...

gisteren 19:27 open_in_new
Ambulancediensten Noord-Nederland als eerste in nieuwe kleding

Ambulancediensten Noord-Nederland als eerste in nieuwe kleding Groningen - De drie ambulancediensten van Noord-Nederland, te weten Ambulancezorg Groningen, Kijlstra Ambulancezorg en UMCG Ambulancezorg krijgen als eerste in Nederland de nieuwe ambulancekleding. ...

gisteren 16:18 open_in_new
Volledige ringweg overgenomen door protestboeren (Video)

Volledige ringweg overgenomen door protestboeren (Video) Groningen - Honderden boeren reden woensdagmiddag met hun trekkers een rondje over de ringweg in de stad om de noerencollega's in Den Haag te steunen. Er ontstond op de A28 en A7 een lange file rond 14:00 uur. ...

gisteren 15:15 open_in_new
Drie aangehouden boeren weer vrij (2x Video)

Drie aangehouden boeren weer vrij (2x Video) Groningen - De politie heeft drie personen aangehouden na incidenten die zich voordeden rondom het boerenprotest in Groningen op maandag 14 oktober 2019.

Gistermiddag is een ...

gisteren 12:06 open_in_new
Man gooit mogelijk wapen tegen politiebureau

Man gooit mogelijk wapen tegen politiebureau Veendam - Bij het politiebureau in Veendam is woensdagmorgen een nog onbekende man aangehouden, die zei dat hij had geschoten op het politiebureau.

Daadwerkelijk bleek er niet te zijn ...

gisteren 12:06 open_in_new
Boeren nu in Den Haag (Updates)

Boeren nu in Den Haag (Updates) Niezijl - Vanuit Niezijl zijn dinsdagavond tientallen boeren met trekkers vertrokken voor een nieuwe protestdag. Ze zijn onderweg richting Den Haag, waar woensdag opnieuw wordt geprotesteerd tegen het stikstofbeleid.

...

gisteren 12:06 open_in_new
Auto in sloot tot stilstand

Auto in sloot tot stilstand Wagenborgen - Aan de Familie Bronsweg net buiten Wagenborgen is woensdagmorgen een auto in de sloot terecht gekomen.

Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en ...

gisteren 11:03 open_in_new
Boeren nu in Den Haag (Video)

Boeren nu in Den Haag (Video) Niezijl - Vanuit Niezijl zijn dinsdagavond tientallen boeren met trekkers vertrokken voor een nieuwe protestdag. Ze zijn onderweg richting Den Haag, waar woensdag opnieuw wordt geprotesteerd tegen het stikstofbeleid.

...

gisteren 11:03 open_in_new
Mogelijke inbreker blijkt klant

Mogelijke inbreker blijkt klant Leek - Een inbraakmelding bij een doe-het-zelf zaak in Leek bleek een vergeten klant te zijn. Even dacht men aan inbrekers.

Gelukkig kon de klant er zelf ook wel om lachen. D e man is bevrijd met ...

gisteren 01:36 open_in_new
Boeren vertrokken naar Den Haag (Video)

Boeren vertrokken naar Den Haag (Video) Niezijl - Vanuit Niezijl zijn dinsdagavond tientallen boeren met trekkers vertrokken voor een nieuwe protestdag. Ze zijn onderweg richting Den Haag, waar woensdag opnieuw wordt geprotesteerd tegen het stikstofbeleid. ...

gisteren 01:36 open_in_new
Omstanders weten brand in restaurant in de kiem te smoren

Omstanders weten brand in restaurant in de kiem te smoren Groningen - In een restaurant aan de Nieuwe Boteringestraat in de binnenstad heeft dinsdagavond korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Zegt Oogtv.nl

...

gisteren 01:36 open_in_new
Boeren vertrokken naar Den Haag

Boeren vertrokken naar Den Haag Niezijl - Vanuit Niezijl zijn dinsdagavond tientallen boeren met trekkers vertrokken voor een nieuwe protestdag. Ze zijn onderweg richting Den Haag, waar woensdag opnieuw wordt geprotesteerd tegen het stikstofbeleid.

...

gisteren 23:30 open_in_new
Defensie sluit woensdag wegen Den Haag af

Defensie sluit woensdag wegen Den Haag af Den Haag - Al diensten zijn woensdag goed voorbereid op een nieuw boerenprotest in Den Haag. Dat zegt Minister Grapperhaus (van Justitie en Veiligheid). Dat meldt de Telegraaf.

Defensie ...

2019-10-15 20:18 open_in_new
Passagier raakt lichtgewond na ongeluk tussen stadsbus en auto (Update)

Passagier raakt lichtgewond na ongeluk tussen stadsbus en auto (Update) Groningen - Bij een ongeval tussen een stadsbus en een auto in Groningen is dinsdagmiddag één passagier lichtgewond geraakt.

De aanrijding gebeurde op de ...

2019-10-15 20:18 open_in_new
Het was niet wenselijk dat er zoveel tractors waren

Het was niet wenselijk dat er zoveel tractors waren Groningen - Drie partijen in de Groningse gemeenteraad hebben een actualiteitendebat aangevraagd naar aanleiding van het boerenprotest van maandag. Dit debat wordt woensdagmiddag in de nieuwe raadzaal behandeld. Aldus ...

2019-10-15 19:15 open_in_new
Drie aangehouden boeren weer vrij (Video)

Drie aangehouden boeren weer vrij (Video) Groningen - De politie heeft drie personen aangehouden na incidenten die zich voordeden rondom het boerenprotest in Groningen op maandag 14 oktober 2019.

Gistermiddag is een 18-jarige ...

2019-10-15 19:15 open_in_new
Passagier raakt lichtgewond na ongeluk tussen stadsbus en auto

Passagier raakt lichtgewond na ongeluk tussen stadsbus en auto Groningen - Bij een ongeluk tussen een stadsbus en een auto in Groningen is dinsdagmiddag één passagier lichtgewond geraakt. Dat meldt RTVNoord.

De aanrijding ...

2019-10-15 18:12 open_in_new