Laatste Nieuws Online

Den Haag FM

Comedy City opent haar deuren tijdens UIT festival

Op 6 september gaat ComedyCity Comedy Club Den Haag open. Hiermee is de eerst ‘echte’ comedyclub van de stad een feit. ComedyCity opent in het magazijn van horeca- en uitgaansgelegenheid Bleyenberg aan de Grote Markt.

“Nederland is van oorsprong een cabaretland en houdt ...

vandaag 11:03 open_in_new
Studenten uit heel Nederland maken kennis met Haagse cultuur

Tijdens de de introductieweek van de Haagse afdeling van de Universiteit Leiden voeren bijna duizend studenten allerlei activiteiten uit op het zonnige Scheveningse strand. Deze zogeheten HOPweek moet ervoor zorgen dat de studenten, die vanuit heel Nederland afkomstig zijn, zich thuis gaan ...

vandaag 01:36 open_in_new
WINACTIE: Vrijkaarten voor ADO Den Haag – VVV Venlo

Den Haag FM geeft altijd vrijkaarten weg voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag.

In de week voor de wedstrijd maakt iedereen kans op twee vrijkaarten voor de eerstvolgende thuiswedstrijd. Volgende week geven we vrijkaarten weg voor de wedstrijd tegen VVV Venlo, op zaterdag 31 augustus ...

gisteren 21:24 open_in_new
STRAATVRAAG: Overmatig alcoholgebruik in Den Haag

Nederland kent ook een groot aantal overmatige drinkers. Dat zijn mensen die gemiddeld meer dan 17 glazen alcohol per week drinken. Onderzoek heeft uitgewezen dat in Den Haag 7% van de mensen te veel alcohol drinkt. Wie horen er bij die 7%?

...
gisteren 20:21 open_in_new
Kunstenaar Auke de Vries ontvangt Gerrit Benner Prijs 2019

Kunstenaar Auke de Vries is door de jury voorgedragen voor de Gerrit Benner Prijs 2019. Hij ontvangt de prijs voor zijn gehele oeuvre. De kunstenaar, die al jaren in Den Haag woont, ontvangt een oorkonde en een bedrag van 5.000 euro. Ook wordt een tentoonstelling aan het werk van de kunstenaar ...

gisteren 20:21 open_in_new
Cel voor No Border-activist die identiteit niet prijsgeeft

Een activist van de organisatie No Border die begin augustus werd opgepakt bij een demonstratie op het terrein van TNO en NAVO aan de Oude Waalsdorperweg, is veroordeeld tot vijf dagen cel vanwege het verhullen van zijn identiteit.

Elf activisten van de organisatie No Border, dat pleit ...

gisteren 20:21 open_in_new
Commissaris Ad Melkert blij met nieuwe directeur Mo Hamdi

De voorzitter van de Raad van Commissarissen Ad Melkert zegt tegen mediapartner Omroep West blij te zijn met de aanstelling van Mo Hamdi als nieuwe algemeen directeur van de club.

“Ik denk dat we een goede beslissing hebben genomen met het team dat het samen moet gaan doen”, ...

gisteren 18:15 open_in_new
Zesde editie foodfestival Vissch in oktober

De zesde editie van foodfestival Vissch zal dit jaar als vanouds weer worden georganiseerd in oktober. In 2018 verschoof het festival eenmalig naar het begin van de zomer , gelijktijdig met de Volvo Ocean Race.

Het festival is dit jaar van 4 tot en met 6 oktober op de Scheveningse ...

gisteren 16:09 open_in_new
Hagenaar vast na vondst vuurwapen

Agenten hebben dinsdagavond op de Gouvernsestraat in Rotterdam drie mannen aangehouden, nadat ze in de auto waarin zij zaten een vuurwapen hadden gevonden.

De agenten waren bezig met een preventief fouilleeractie, toen ze de auto een stopteken gaven. Toen ze de inzittenden fouilleerden, ...

gisteren 16:09 open_in_new
Pawel Cibicki versterkt voorhoede ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft de selectie voorzien van een aanvallende versterking. De club is verheugd dat het kan melden dat Pawel Cibicki (25) voor één seizoen gehuurd wordt van Leeds United, met een optie tot koop. Dinsdag werd ook al Luuk Koopmans vastgelegd.

Cibicki is een Zweed met Poolse ...

gisteren 15:06 open_in_new
Wethouder Van Asten op speeddates met bewoners over Mobiliteitstransitie

Wethouder Robert van Asten van Mobiliteit begint woensdag aan een serie speeddates die tot november op verschillende plekken zal plaatsvinden. “Tijdens de dates ga ik vragen stellen aan bewoners om er achter te komen welke problemen en oplossingen zij hebben voor het verkeer in hun ...

gisteren 14:03 open_in_new
Parkeergarage Scheveningen precies op tijd geopend

Wie dit weekend met de auto naar Scheveningen gaat om te genieten van het mooie weer, heeft geluk. Sinds afgelopen weekend is daar een nieuwe parkeergarage open.

Het gaat om de parkeergarage aan de Noordboulevard op Scheveningen. Die heeft drie lagen en biedt plaats aan ongeveer 700 ...

gisteren 13:00 open_in_new
Vrouwen in de schijnwerpers tijdens zevende Art The Hague

Tijdens de zevende editie van Art The Hague in oktober spelen vrouwen in de kunstwereld de hoofdrol. In het jaar van honderd jaar algemeen kiesrecht zijn vrouwen nog altijd ondervertegenwoordigd in kunstcollecties.

Art The Hague is van 2 tot 6 oktober in de Fokker Terminal op de ...

gisteren 10:54 open_in_new
ADO Den Haag neemt keeper Luuk Koopmans over van PSV

ADO Den Haag neemt keeper Luuk Koopmans dit seizoen op huurbasis over van PSV. Hij is daarna voor drie jaar vastgelegd. Bij de nummer twee van vorig seizoen had hij weinig perspectief op speelminuten. De 25-jarige sluitpost stond in totaal vier jaar onder contract bij de club uit ...

gisteren 08:48 open_in_new
Mohammed Hamdi nieuwe directeur ADO Den Haag

Mohammed Hamdi is na de aandeelhoudersvergadering van dinsdagavond per direct aangesteld als nieuwe directeur van ADO Den Haag. Dat meldt mediapartner Omroep West. Hamdi is daarmee de opvolger van Mattijs Manders. die dit jaar vertrok om aan de slag te gaan als algemeen directeur van de ...

gisteren 00:24 open_in_new
Prinses Christina overgebracht naar Koepel bij paleis Noordeinde

De kist met het stoffelijk overschot van prinses Christina is overgebracht naar de Koepel van Fagel op het terrein van paleis Noordeinde. Daar is een zogenoemde chapelle ardente, een rouwkapel, ingericht.

De op 72-jarige leeftijd overleden prinses Christina wordt donderdag gecremeerd. Het ...

2019-08-20 23:18 open_in_new
Hagenaar bewusteloos geslagen door fietsendieven

Een 34-jarige Hagenaar heeft zaterdag klappen gehad op de Laan van Poot nadat drie mannen vermoedelijk zijn fiets wilden jatten. Dat meldt de politie dinsdag.

De man loopt rond 04.00 uur een café uit richting zijn fiets. Hij ziet dat er drie mannen rond zijn fiets staan, die vermoedelijk ...

2019-08-20 18:03 open_in_new
Ras-Hagenees Cary van Rheenen brengt bundel met ‘Nachtmijmeringen’ uit

Op 14 september brengt Ras-Hagenees Cary van Rheenen zijn bundel met verhalen en gedichten genaamd ‘Nachtmijmeringen’ uit. In het boekje staat een selectie van de dagelijkse verhaaltjes die hij ’s nachts schrijft.

“Het gaat over situaties die gebeurd zouden kunnen ...

2019-08-20 18:03 open_in_new
Studenten in Zuiderpark voor infomarkt HOPweek

Drukte in het Zuiderpark dinsdag. Daar was het HOP Info Festival, oftewel de infomarkt tijdens de introductieweek voor studenten van de Universiteit Leiden in Den Haag. De introductie is voor zowel Nederlandse als internationale studenten.

“Het is een markt met informatie over ...

2019-08-20 17:00 open_in_new
Chinese eigenaar ADO in Den Haag voor besluit nieuwe directeur

Grootaandeelhouder Hui Wang is in Den Haag om de aandeelhoudersvergadering bij te wonen waarin een nieuwe directeur wordt gekozen. Wang zal namens de Chinese eigenaar UVS pleiten om de 35-jarige Mo Hamdi als directeur aan te stellen. Dat schrijft mediapartner Omroep West.

De Raad van ...

2019-08-20 15:57 open_in_new
HUF Saus en Swim to Fight Cancer in nieuwe editie Straatnieuws

In de nieuwe editie van de daklozenkrant Straatnieuws staat onder andere een uitgebreid interview met ondernemer en ras-Hagenees Jeffrey Huf. Onlangs presenteerde hij de naar hemzelf vernoemde HUF Saus.

“Onze verslaggever is een dagje met Jeffrey op pad geweest”, zegt ...

2019-08-20 15:57 open_in_new