Laatste Nieuws Online

Den Haag FM

Parkeergarage Stadhuis vanaf 1 mei alleen in de middag open

De parkeergarage onder het stadhuis is vanaf 1 mei nog maar beperkt open. In verband met de veiligheid tijdens de bouw van het nieuwe Onderwijs- en Cultuur Complex aan het Spuiplein kan in de ochtend geen gebruik meer worden gemaakt van de garage.

Veel bouwmateriaal wordt maandag tot en ...

gisteren 20:18 open_in_new
Moderne seksshops “moeten een beetje fun zijn”

Het blijkt slecht te gaan met erotica winkels in Nederland, blijkt woensdag uit een marktonderzoek van Locatus. Veel van de klandizie verschuift naar onlinewinkels. Niet iedere seksshop lijdt hieronder. “Bij ons gaat het iedere dag juist beter,” vertelde Nico Rensen van seksshop Maze ...

gisteren 18:12 open_in_new
“Twee Hagenaars betrokken bij zware vechtpartij Praag”

Een groep van zeven Nederlanders is opgepakt in Praag nadat ze een ober hadden mishandeld. Het AD meldt dat alle betrokkenen uit Den Haag en omstreken komen. De advocaat van twee verdachten heeft aan mediapartner Omroep West bevestigd dat hun cliënten uit Den Haag komen.

De Tsjechische ...

gisteren 18:12 open_in_new
Zonnebril of warme jas: wat voor weer wordt het op Koningsdag en -nacht?

Ondanks dat het weer in aanloop naar de festiviteiten op Koningsnacht- en dag nogal wisselvallig is, lijkt het donderdag en vrijdag overwegend droog te blijven.

Op Koningsnacht wisselen volgens Weeronline zonnige periodes zich af met wolken. Wie naar een feest in de buitenlucht gaat moet ...

gisteren 17:09 open_in_new
Wat is er op Koningsdag allemaal te doen in Den Haag? Check het hier

Vrijdag wordt in heel Nederland Koningsdag gevierd. Ook Den Haag staat zoals gebruikelijk bol van allerlei festiviteiten. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in onze stad.

Vrijmarkten Op zoek naar een koopje of wil je juist van je oude spullen af? Ook dit jaar zijn er weer verspreid ...

gisteren 16:06 open_in_new
Lucien Foort, De Kraaien, La Fuente, Michel de Hey én John Medley naar dancefestival Den Haag Outdoor

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar keert het dancefestival Den Haag Outdoor op zaterdag 18 augustus terug in het Zuiderpark. Woensdag werd het complete programma bekend gemaakt. Opvallende namen in de line-up zijn onder meer Lucien Foort, Outsiders & De Kraaien, La Fuente, Michel de ...

gisteren 16:06 open_in_new
Skooltaineracts Get The Funk Outta My Kitchen en Banana Savannah in Haags Kwartiertje op Den Haag FM

Woensdag komen de ‘Skooltaineracts’ Get The Funk Outta My Kitchen en Banana Savannah langs in het Haags Kwartiertje op Den Haag FM, een vast onderdeel in het radioprogramma Hou je Haags! op Den Haag FM waarin muziek van Haagse acts centraal staat.

De Skooltainer is een speciaal podium ...

gisteren 15:03 open_in_new
Rechtszaak Patatpaleis Scheveningen verbaast gemeente: “Er is een keurig passend voorstel gedaan”

De gemeente is niet bereid om het Patatpaleis op Scheveningen opnieuw een andere locatie aan te bieden. Dat bleek woensdagochtend bij de kortgedingrechter waar de eigenaar van de frietkeet en de gemeente tegenover elkaar stonden. “Met dit aanbod is onze grens bereikt.”

De keet ...

gisteren 15:03 open_in_new
WINACTIE: VIP-kaarten voor het Bevrijdingsfestival Den Haag

Den Haag FM geeft volgende week unieke kaarten weg voor de VIP-ontvangst van het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld.

Met uitzicht op het het hele festivalterrein kan je daar genieten van de optredens. Tijdens het festival zijn er concerten van Di-rect, Josylvio, Milli Vanilli, ...

gisteren 14:00 open_in_new
Man die echtgenote Julia in stukken sneed naar Pieter Baan Centrum

De verdachte van de moord op Julia Chernyshova, Andrei K., zal in het Pieter Baan Centrum worden opgenomen. Dat heeft de rechtbank woensdagochtend tijdens de pro-formazitting besloten. Het stoffelijk overschot van Julia werd in januari ontdekt in haar eigen yogastudio op Scheveningen nadat K. ...

gisteren 12:57 open_in_new
Son Mieux geeft voorproefje nieuw album tijdens The Life I Live

Komende donderdag (Koningsnacht) en vrijdag (Koningsdag) kan je in de binnenstad van Den Haag naar het festival The Life I Live. Er treden tientallen artiesten op, zoals Tim Knol, Kraantje Pappie, Roxeanne Hazes, Piñata en The Howlin’. Een van de headliners is dit jaar Son Mieux. De band rond ...

gisteren 11:54 open_in_new
Proef reizen met je bankpas in Haagse trams in voorbereiding

Reizen in het openbaar vervoer kan binnenkort met je bankpas of creditcard. Banken en creditcardbedrijven bereiden de proef voor op het NS-traject Den Haag-Leiden en in de trams van HTM. Dat meldt een woordvoerder van Betaalvereniging Nederland die meewerkt aan de voorbereidingen.

Het is ...

gisteren 10:51 open_in_new
Zo is Den Haag bereikbaar tijdens The Life I Live en Koningsdag

Komende donderdag en vrijdag worden in de binnenstad het festival The Life I Live en Koningsdag uitbundig gevierd. Tijdens de festiviteiten wordt de binnenstad grotendeels voor verkeer afgesloten. Hoe je toch op de plaats van bestemming komt, hebben we hier op een rijtje gezet.

Met de ...

gisteren 09:48 open_in_new
WINACTIE: Vrijkaarten voor Parkpop Saturday Night

Den Haag FM geeft volgende week tien keer twee vrijkaarten weg voor Parkpop Saturday Night, het festival op de zaterdag voor Parkpop in het Zuiderpark. Wil jij er gratis bij zijn? Vul dan snel onderaan deze pagina je gegevens in.

Tijdens Parkpop Saturday Night, op zaterdag 23 juni, zijn er ...

gisteren 08:45 open_in_new
MOJO en Parkpop gaan samenwerken, De Dijk naar Parkpop Saturday Night

Groot nieuws in festivalland. Concertorganisator MOJO en het Haagse festival Parkpop gaan intensief samenwerken. Dat maakte Ingrid Adriaanse van organisator Ducos woensdag bekend in het radioprogramma Haagse Ochtendradio op Den Haag FM.

“Het festivallandschap is volop in beweging. Ieder ...

gisteren 08:45 open_in_new
Zo is Den Haag bereikbaar tijdens The Life I Live en Koningsdag

Komende donderdag en vrijdag worden in de binnenstad het festival The Life I Live en Koningsdag uitbundig gevierd. Tijdens de festiviteiten wordt de binnenstad grotendeels voor verkeer afgesloten. Hoe je toch op de plaats van bestemming komt, hebben we hier op een rijtje gezet.

Met de ...

gisteren 08:45 open_in_new
VIDEO: Op zoek naar de Haagse sporen van verzetsheldin Ru Paré

In aanloop naar het Bevrijdingsfestival Den Haag besteedt Den Haag TV regelmatig aandacht aan de Haagse Vrijheidsweken. Ook dit jaar slaan verschillende Haagse instellingen de handen ineen en organiseren samen ruim vijftig debatten, wandelingen, tentoonstellingen, films, lezingen en ...

gisteren 00:21 open_in_new
Verdachte Hagenaar in zaak-Orlando vrijgelaten

De 27-jarige Hagenaar die zondag werd aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van Orlando Boldewijn is dinsdagmiddag weer vrijgelaten. De man blijft wel verdachte in de zaak.

De zeventienjarige Orlando uit Rotterdam kwam zondag 18 februari na een afspraak in Den Haag niet ...

2018-04-24 23:15 open_in_new
Pete Philly: “Ik heb het altijd rete naar mijn zin als ik in Den Haag optreed”

Komende donderdag (Koningsnacht) en vrijdag (Koningsdag) kan je in de binnenstad van Den Haag naar het festival The Life I Live. Er treden tientallen artiesten op, zoals Tim Knol, Kraantje Pappie, Son Mieux, Roxeanne Hazes, Piñata en Pete Philly.

Pete Philly, artiestennaam van Pieter ...

2018-04-24 21:09 open_in_new
Architectuurwandeling ter ere van 100 jaar bouwstijl Nieuwe Haagse School

Dakopbouw, ingemetselde schoorstenen en betonbalken. Het zijn onderdelen van de architectuurstijl Nieuwe Haagse School. De bouwstijl is dit jaar precies 100 jaar te bewonderen in de stad. Gerwin van Vulpen, oud-raadslid van de Haagse Stadspartij, organiseert daarom samen met architect Otto Das ...

2018-04-24 20:06 open_in_new
Gemeentemuseum wint Webby Award

Het Gemeentemuseum is in de prijzen gevallen bij The Webby Awards. Het museum heeft met Mondriaan.nl de publieksprijs gewonnen in de internationale verkiezing. De prijswinnende website gaat over het leven en het werk van Piet Mondriaan en was gemaakt voor het themajaar ‘Mondriaan tot Dutch ...

2018-04-24 18:00 open_in_new