Laatste Nieuws Online

Laatste Nieuws Online

Populairste zomerbestemmingen 2019: Van Bali tot Thailand: deze zomer vooral Zuidoost-Aziƫ in trek onder Nederlanders

Deze zomer zijn vooral bestemmingen in Zuidoost-Azië in trek onder Nederlanders, blijkt uit recent onderzoek van vliegticket- en hotelzoekmachine momondo.nl. Van de vijf populairste bestemmingen liggen maar liefst drie bestemmingen in Zuidoost-Azië: Bangkok (Thailand), Denpasar (Bali) en Jakarta (Indonesië).

...
2019-05-19 10:35 open_in_new
Zonnebloemschool en Geke`s Tiental

Op zaterdag 1 juni aanstaande gaat Geke van der Sloot een CD maken met de leerlingen van Zangschool Geke`s Tiental uit Urk en de leerlingen van de Zonnebloemschool in Emmeloord.

...
2019-05-15 10:12 open_in_new
Interesse in Tweede Wereldoorlog nog steeds aanwezig

Nog altijd, inmiddels meer dan vijfenzeventig jaar na dato, is de publieke belangstelling voor de Tweede Wereldoorlog groot. Een onderzoek van TNS-NIPO in opdracht van Netwerk Oorlogsbronnen wees in 2015 uit dat bijna 40% van de Nederlanders geïnteresseerd is in het onderwerp ‘Tweede Wereldoorlog’. Genoeg reden voor de interessegroep stamboomonderzoek van de grootste computerclub van de BeNeLux, de HCC, om eens aandacht te besteden aan het fenomeen oorlogsbronnen. Want je weet maar nooit of er daar iets over je familie is te vinden.

...
2019-05-14 13:06 open_in_new
Meisjes vaak beter voorbereid op examens

Meisjes zijn over het algemeen beter voorbereid op de centrale examens dan jongens. Ze beginnen eerder met leren, zijn verder met de voorbereiding en stellen sneller vragen over de stof. Dat blijkt uit dataonderzoek van OnlineSlagen, een online educatieplatform voor middelbare scholieren.

...
2019-05-08 08:37 open_in_new
Zangonderwijs op Urk- Open repetitie 11 mei aanstaande

         Geke`s Tiental houdt de 40ste Open Repetitie.

BUMA CULTUUR KOMT MET DE PRIJS : MUZIEKDOCENT VAN HET JAAR.

...
2019-05-03 11:05 open_in_new
Geke`s Tiental zingt voor alle statushouders van URK.

 Op 4 mei aanstaande houdt de Christelijk Gereformeerde Kerk Maranatha van Urk een internationale maaltijd voor alle statushouders van Urk.

Alle statushouders zijn hiervoor uitgenodigd.

...
2019-04-30 08:10 open_in_new
Ik betaal voor seks en neem mijn verantwoordelijkheid

Na al meer dan vijf jaar succesvolle klantenacties, start op woensdag 1 mei de dertiende actie. De actie is gericht op bezoekers van de Haagse prostitutiestraten. Er worden twee avonden lang flyers uitgedeeld om klanten te wijzen op hun verantwoordelijkheid voor het betalen van een eerlijke prijs, veilige seks met sekswerkers en het melden van signalen van uitbuiting of gedwongen prostitutie. Klanten kunnen zich tijdens de actie in een mobiele kliniek gratis laten testen op soa’s.

...
2019-04-26 07:43 open_in_new
Verjaardagslied voor Koning Willem-Alexander by Geke's Tiental on Spotify

 Een nieuw nationaal aubade lied aangeboden door de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen ( ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander op 27 april 2017.)

...
2019-04-25 07:22 open_in_new
Koningsdag 2019: Vooral Britten bezoeken Nederland tijdens Koningsdag

Britten lijken dit jaar massaal Koningsdag aan te grijpen om even hun zinnen op iets anders te zetten en zo aan de Brexit-depressie te ontvluchten. Onder buitenlandse toeristen wordt het oranjefestijn dit jaar namelijk vooral door Britten bezocht. Daarnaast is de feestdag opvallend populair onder Fransen en Amerikanen. 

...
2019-04-22 10:16 open_in_new