Laatste Nieuws Apeldoorn

Headlines
Gelderse horeca snapt maatregelen, maar gaat niet om paspoort vragen
AALTEN - De nieuwe maatregelen van premier Mark Rutte zijn logisch. Dat vindt de Gelderlandse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. "Hier werken we gewoon aan mee, geen gedoe." Dat zegt Martin Hüning, die ook eigenaar van partycentrum en pannenkoekenhuis 't Noorden in Aalten is. Bij verschillende horecagelegenheden in onze provincie moet deze aankondiging van het kabinet nog even landen.
gisteren 22:45
Buurt in Ede wil ernstig zieke Eva helpen aan geld voor operatie in Barcelona
EDE - Inwoners van de Edese wijk Enka komen in actie voor de 18-jarige Eva. Zij is ernstig ziek en kan alleen door een arts in Barcelona geopereerd worden. En die operatie wordt niet vergoed door de zorgverzekering, dus helpen buren de ouders van Eva met het bij elkaar brengen van 125.000 euro.
gisteren 22:45
Studenten balen behoorlijk; '1000 liter aan bier voor niks besteld'
NIJMEGEN - De introductieweken mogen dan wel doorgaan van het kabinet, maar wel met flinke beperkingen. En daar balen ze bij de Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus flink van. En de 1000 liter aan bier die ze hadden besteld moet worden teruggestuurd.
gisteren 21:42
Grote brand bij afvalverwerker in Weurt geblust
WEURT - Bij afvalverwerker ARN in Weurt woedde donderdagavond een grote brand. Het is volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio Gelderland-Zuid niet duidelijk wat er precies in de brand stond bij het bedrijf aan de Nieuwe Pieckelaan.
gisteren 21:42
Kijk hier live naar de persconferentie van premier Rutte
DEN HAAG - Minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid geven vanaf 19.00 uur een persconferentie over de stijging van het aantal coronagevallen.
gisteren 19:36
Kind beschoten op schoolplein Barneveld
BARNEVELD - Een minderjarige jongen is woensdagavond op het schoolplein aan de Saparua in Barneveld beschoten. Bij het kind is een projectiel in het lichaam gevonden.
gisteren 17:30
Fabio Jakobsen in ieder geval tot vrijdag in coma
HEUKELUM - De situatie van wielrenner Fabio Jakobsen uit Heukelum is nog altijd niet veranderd. Hij blijft nog tot zeker vrijdag in coma, zo hebben artsen vandaag besloten. Dat meldt een woordvoerder van het ziekenhuis in het Poolse Katowice, volgens het Poolse persbureau PAP.
gisteren 15:24
Ongeluk met drie auto's op A12, brandstof op de weg
ZEVENAAR - De rijbaan van de A12 bij Zevenaar heeft donderdag uren dicht gezeten vanwege een ongeluk met drie auto's. Er lag brandstof op de weg. Bij het ongeval raakte een persoon gewond. Een van de auto's was op de kop terechtgekomen.
gisteren 13:19
Familie van wielrenner Fabio Jakobsen onderweg naar Polen
HEUKELUM - De familie van wielrenner Fabio Jakobsen vliegt vandaag naar Polen. Jakobsen onderging in de nacht van woensdag op donderdag een operatie van vijf uur. Volgens het ziekenhuis wordt vandaag geprobeerd Jakobsen (23) te laten ontwaken uit zijn kunstmatige coma.
gisteren 13:19
Ongeluk met drie auto's op A12, rijstrook dicht
ZEVENAAR - De rijbaan van de A12 bij Zevenaar zit dicht vanwege een ongeluk met drie auto's. Er ligt brandstof op de weg. Bij het ongeval raakte een persoon gewond. Een van de auto's was op de kop terechtgekomen.
gisteren 12:15
Sterren van Chateau Meiland strijken neer in Gelderland: 'Wat is het hier toch mooi'
HENGELO - De Meilandjes zijn sinds deze week officieel inwoners van Gelderland. De verhuizing naar Hengelo werd door ons eerder deze week al gemeld en nu laat ook de familie weten dat ze in de mooiste provincie van Nederland zijn neergestreken.
gisteren 10:09
Hittegolf: airco's vliegen de deur uit en auto's met pech worden sneller afgesleept
ARNHEM - Bruggen die worden gekoeld en gestrande auto's op snelwegen die sneller worden geborgen: Het is een greep uit de maatregelen die zijn genomen, nu de temperaturen in de verwachte hittegolf kunnen oplopen tot boven de 30 graden.
gisteren 09:06
Lance Armstrong over crash Jakobsen: 'Nog nooit gezien'
HEUKELUM - Ook Lance Armstrong heeft gereageerd op de zware crash van de Nederlandse wielrenner Fabio Jakobsen. "Ik heb lange tijd in jouw 'wereldje' gezeten, maar een verschrikkelijke valpartij als deze heb ik nog nooit gezien", aldus de Amerikaan, die zijn vele zeges in de Ronde van Frankrijk verloor wegens het gebruik van doping.
gisteren 07:00
Situatie wielrenner Jakobsen ernstig, maar stabiel na zware valpartij
HEUKELUM - Fabio Jakobsen ligt in kritieke, maar stabiele toestand in een Pools ziekenhuis. De Nederlandse wielrenner was het grootste slachtoffer van een dramatische valpartij bij de eerste etappe van de Ronde van Polen.
gisteren 07:00
In risicogebied geweest? Dan eerst in quarantaine voor je naar ziekenhuis gaat
EDE - Ziekenhuizen in Gelderland mijden patiënten die terugkeren uit vakantiegebieden met de coronacodes oranje en rood. Afspraken worden bij voorkeur twee weken uitgesteld als je in zo'n risicogebied bent geweest. Als dit om medische redenen echt niet mogelijk is, gelden strikte voorwaarden.
2020-08-05 22:33
Wielrenner Fabio Jakobsen in kunstmatige coma na gruwelcrash
KATOWICE - Wielrenner Fabio Jakobsen uit Heukelum ligt in een kunstmatige coma na zijn zeer zware val in de Ronde van Polen. Dat meldt de organisatie van de wielerkoers woensdagavond.
2020-08-05 22:33
Dagelijks Nieuws
KIJK TERUG | De persconferentie van premier Rutte over het coronavirus
DEN HAAG - Minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid hebben donderdagavond een persconferentie gegeven over de stijging van het aantal coronagevallen.
gisteren 22:45
Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug
DEN HAAG - Minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid hebben donderdagavond een persconferentie gegeven over de stijging van het aantal coronagevallen.
gisteren 21:42
Kijk hier de persconferentie van permier Rutte terug
DEN HAAG - Minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid hebben donderdagavond een persconferentie gegeven over de stijging van het aantal coronagevallen.
gisteren 20:39
'Binnen vijf jaar naar de top', eredivisiebasketbal nabij in Bemmel
BEMMEL - Het ziet ernaar uit dat Bemmel vanaf komend seizoen niet alleen bij de vrouwen maar ook bij de mannen een eredivisiebasketbalclub heeft. Basketball Community Gelderland heeft een voorlopige licentie gekregen van de Dutch Basketball League (DBL).
gisteren 20:39
Stad leeft mee met Fabio Jakobsen, de' Hurricane van Heukelum'
HEUKELUM - Het nieuws dat de wielrenner Fabio Jakobsen zeer ernstig ten val is gekomen in de Ronde van Polen komt hard binnen in de kleine gemeenschap van Heukelum. Het stadje aan de Linge, met iets meer dan 2000 inwoners, leeft mee. ''Alsof je eigen zoon iets overkomt.''
gisteren 20:39
Premier Rutte: 'Horeca moet weten wie je bent als je komt eten of drinken'
De horeca moet de komende tijd aan de deur contactgegevens van klanten noteren. Dat zei minister-president Rutte donderdag tijdens de laatste persconferentie over nieuwe coronamaatregelen. Ook lichtte hij maatregelen voor de introductie van studenten toe. Ontgroening is verboden en bijeenkomsten mogen alleen in kleine groepen en op anderhalve meter afstand van elkaar.
gisteren 19:36
Mag je nou wel of niet zwemmen in de Wageningse uiterwaarden?
WAGENINGEN - Het zorgt voor verwarring bij inwoners van Wageningen: de gemeente waarschuwt via sociale media dat zwemmen in de Rijn gevaarlijk is. Tegelijk staan langs de uiterwaarden borden waarop te lezen is dat zwemmen compleet verboden is. Spreekt de gemeente dat verbod niet tegen in haar berichten op sociale media? Mag er nou wel of niet gezwommen worden in de Rijn?
gisteren 18:33
Wat dumpt u daar? Deze milieudrone ontgaat niets
DUIVEN - Wat kan een drone wat de piloot van een helikopter of vliegtuig niet kan? Beter kijken. En dus worden drones ingezet bij de controles op bijvoorbeeld afvaldumpingen. De Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) is de eerste dienst in de provincie die drones gebruikt om te kijken of iedereen zich aan de milieuregels houdt.
gisteren 18:33
Laatste nieuws uit Apeldoorn
gisteren 22:45 KIJK TERUG | De persconferentie van premier Rutte over het coronavirus
gisteren 22:45 Gelderse horeca snapt maatregelen, maar gaat niet om paspoort vragen
gisteren 22:45 Buurt in Ede wil ernstig zieke Eva helpen aan geld voor operatie in Barcelona
gisteren 21:42 Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug
gisteren 21:42 Studenten balen behoorlijk; '1000 liter aan bier voor niks besteld'
gisteren 21:42 Grote brand bij afvalverwerker in Weurt geblust
gisteren 20:39 Kijk hier de persconferentie van permier Rutte terug
gisteren 20:39 'Binnen vijf jaar naar de top', eredivisiebasketbal nabij in Bemmel
gisteren 20:39 Stad leeft mee met Fabio Jakobsen, de' Hurricane van Heukelum'
gisteren 19:36 Premier Rutte: 'Horeca moet weten wie je bent als je komt eten of drinken'
gisteren 19:36 Kijk hier live naar de persconferentie van premier Rutte
gisteren 18:33 Mag je nou wel of niet zwemmen in de Wageningse uiterwaarden?
gisteren 18:33 Wat dumpt u daar? Deze milieudrone ontgaat niets
gisteren 17:30 Ploegleider Jakobsen dreigt naar rechter te stappen: 'Moordaanslag'
gisteren 17:30 Kind beschoten op schoolplein Barneveld
gisteren 16:27 Toet-toet! Willem uit Hedel heeft zijn eigen scootmobielclub
gisteren 15:24 Misdrijf uitgesloten bij vondst dode in Arnhem
gisteren 15:24 Fabio Jakobsen in ieder geval tot vrijdag in coma
gisteren 14:21 Oud-Statenlid vrijgesproken in rechtszaak rond pachtcontract
gisteren 14:21 Oud-wielrenner Lubberding over crash Jakobsen: 'Grenzen zijn overschreden'
gisteren 14:21 Nog twee tieners uit Eefde aangehouden voor reeks branden
gisteren 14:21 Bestuurder rijdt verkeersregelaar aan en slaat op de vlucht
gisteren 13:19 Je kunt overal veilig zwemmen, behalve hier
gisteren 13:19 Politie treft overleden persoon aan in Arnhem
gisteren 13:19 Ongeluk met drie auto's op A12, brandstof op de weg
gisteren 13:19 Familie van wielrenner Fabio Jakobsen onderweg naar Polen
gisteren 12:15 Het werk van Jan-Geert is via een tv-scherm te volgen
gisteren 12:15 LIVEBLOG | Acht dagen hittegolf in Gelderland
gisteren 12:15 Je kunt op dit moment in alle recreatieplassen veilig zwemmen
gisteren 12:15 Ongeluk met drie auto's op A12, rijstrook dicht
gisteren 11:12 'Berichten zijn zorgelijk', kabinet wil introductieweken studenten schrappen
gisteren 11:12 Overval op woning, politie start onderzoek
gisteren 10:09 Kompaan 'Vegan Streaker' niet vervolgd voor inbraak in konijnenstal in Vragender
gisteren 10:09 In deze stad waren dit jaar al veel branden, kijk hier hoe dat in jouw gemeente was
gisteren 10:09 Sterren van Chateau Meiland strijken neer in Gelderland: 'Wat is het hier toch mooi'
gisteren 09:06 Wat vind jij: ben je meer gaan bewegen sinds het coronavirus?
gisteren 09:06 Woning overvallen, politie start onderzoek
gisteren 09:06 Hittegolf: airco's vliegen de deur uit en auto's met pech worden sneller afgesleept
gisteren 08:03 Voetganger aangereden door bestelbus
gisteren 08:03 Sportschool wil burgemeester Hubert Bruls wel helpen met afvallen
gisteren 07:00 Lance Armstrong over crash Jakobsen: 'Nog nooit gezien'
gisteren 07:00 Situatie wielrenner Jakobsen ernstig, maar stabiel na zware valpartij
gisteren 03:51 Hulpdiensten naar de Hofstraat in Apeldoorn voor incident in appartement [video]
gisteren 02:48 Hulpdiensten naar de Hofstraat in Apeldoorn voor incident in appartement [video]
2020-08-05 22:33 In risicogebied geweest? Dan eerst in quarantaine voor je naar ziekenhuis gaat
2020-08-05 22:33 Wielrenner Fabio Jakobsen in kunstmatige coma na gruwelcrash
2020-08-05 21:30 Snoei teleurgesteld in Van den Boomen: "Hij had geduldiger moeten zijn"
2020-08-05 21:30 Toen het huis van Jolanda en Martien afbrandde, kwam het hele dorp in actie
2020-08-05 20:27 Arnhem haalt tijdens hittegolf meer afval op tegen de stank
2020-08-05 20:27 Horrorcrash Fabio Jakobsen, wielrenner op topsnelheid de hekken in
Laatste nieuws uit Nederland
gisteren 22:48 Apple legt blokkade gamediensten Stadia en Game Pass uit
gisteren 22:48 Verstappen niet gefrustreerd: 'Velen zouden in mijn positie willen zitten'
gisteren 22:48 Zestien medewerkers van haven Beiroet aangehouden na explosie
gisteren 22:45 Geri Halliwell krijgt schilderij van Ronnie Wood
gisteren 22:45 Monique Smit open over heftige kraamtijd: 'Ik dacht: is dit het nou?'
gisteren 22:45 Actrice Zoe Saldana biedt excuses aan voor haar rol als Nina Simone
gisteren 22:45 'Arthur Mélo keert toch terug bij Barcelona'
gisteren 22:45 FC Basel zeker van kwartfinales, Wolves verdedigt voorsprong
gisteren 22:45 De extra coronamaatregelen op een rij
gisteren 22:45 KNRM heeft dit jaar handen vol aan watersporters in problemen
gisteren 22:39 Virtuele fietser zet verkeerslicht op groen
gisteren 22:39 Nog een gijzelaar in bank Le Havre, vijf personen vrijgelaten
gisteren 22:30 Bekijk hier de bevrijdingsjournaals over het einde van WOII
gisteren 22:30 Aboutaleb in gesprek met Feyenoord over toestaan 7.000 fans bij oefenduel
gisteren 22:30 OM New York wil wapenlobbyist NRA ontbinden wegens wanbeheer
gisteren 22:30 Eerste arrestaties in onderzoek naar explosie Beiroet
gisteren 22:00 Schade na kop-staartaanrijding
gisteren 21:57 Gijzelnemer bank Le Havre laat opnieuw iemand vrij
gisteren 21:48 Ruttes buitenland- en defensieman David van Weel naar NAVO
gisteren 21:45 Politie slaat er behoorlijk op los bij overtreding coronaregels
gisteren 21:45 Hulpdiensten zoeken naar vermist persoon in vijver
gisteren 21:45 Gewapende man houdt in Franse bank mensen gegijzeld
gisteren 21:45 Planckaert vreest einde loopbaan Jakobsen én Groenewegen
gisteren 21:45 Depay is even geen vrienden met De Ligt in achtste finales CL
gisteren 21:45 'Google verkoopt nieuwe slimme speaker later deze maand'
gisteren 21:45 Nederlands reddingsteam Beiroet: 'Het is een onwerkelijke situatie'
gisteren 21:45 Trainer Bosz met Leverkusen naar kwartfinale
gisteren 21:45 Sevilla naar kwartfinale van Europa League
gisteren 21:45 Aboutaleb in gesprek met Feyenoord over zingende supporters
gisteren 21:42 'Microsoft wil TikTok niet alleen in de VS, maar wereldwijd overnemen'
gisteren 21:42 Rutte: 'Hartstochtelijk zingende Feyenoord-fans tegen de regels'
gisteren 21:42 FC Groningen vindt met Joosten tweede aanvallende versterking na Robben
gisteren 21:42 Bosz en Leverkusen overtuigend door naar kwartfinales EL, ook Sevilla verder
gisteren 21:42 Hamilton wil vanwege coronacrisis nog niet onderhandelen over contract
gisteren 21:42 Dost moet met Eintracht Frankfurt voltooien, Wolves snel voor
gisteren 21:42 Reisbranche juicht extra maatregelen toe, maar vreest omzetverlies
gisteren 21:42 Wat Rutte en De Jonge zeiden in de coronapersconferentie
gisteren 21:42 Onderzoekers begrijpen iets beter hoe het coronavirus zich vermenigvuldigt
gisteren 21:42 Zomernieuws-update: Extra coronaregels | Wielrenner Jakobsen langer in coma
gisteren 21:42 Horeca moet gasten vragen om contactgegevens, antwoorden niet verplicht
gisteren 21:42 Reddingmaatschappij heeft handen vol aan watersporters in problemen
gisteren 21:36 Via een omweg is Nathan Aké tussen de elite van Engeland beland
gisteren 21:36 Beiroet wil hulp, maar wel buiten de eigen elite om
gisteren 21:27 Renners Ronde van Polen staan in tweede etappe stil bij valpartij Jakobsen
gisteren 21:27 Politici vol onbegrip over 'speculaties aanslag op Rutte'
gisteren 21:27 'Driekwart schapen heeft geen schaduw', verschillende partijen werken aan hitteplan
gisteren 21:27 Rutte na opmars coronavirus: burgemeesters kunnen voetbalfans weren
gisteren 21:27 Oppositie vindt dat het kabinet te weinig doet: 'Oproep aan jongeren volstaat niet'
gisteren 20:57 Scooterrijder gewond na aanrijding met auto
gisteren 20:54 Leger des Heils komt in het geweer voor betaalbare woningen ex-cliënten
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook