Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Broers zien helft van transportbedrijf in vlammen opgaan: 'Er was niets meer te redden'
DE LIER - 'Ik kon het niet geloven,' reageert Benno Boers, mede-eigenaar van Transportbedrijf Fa. P. Boers en Zn. in De Lier. Vannacht werd hij door de politie uit zijn bed gebeld omdat er drie vrachtwagens van het bedrijf, dat hij met zijn twee broers runt, in lichterlaaie stonden. Benno: 'Toen ik hier aankwam, was er niets meer aan te redden.'
vandaag 18:33
Politie vuurt waarschuwingsschot bij aanhouding Haagse Moerweg
DEN HAAG - Een verdachte, die de politie in Rotterdam al op de korrel had, is op de Moerweg in Den Haag aangehouden. Bij die aanhouding is een waarschuwingsschot gelost. Een andere verdachte is nog voortvluchtig.
vandaag 18:33
Politie lost waarschuwingsschot na achtervolging Moerweg

Rotterdam en Den Haag - De politie heeft dinsdagavond een waarschuwingsschot gelost na een achtervolging.

Bij een verkoopafspraak in Rotterdam werd een man bedreigd met een vuurwapen. Het slachtoffer wist te vluchten en daarop reed de auto weg. 

Toen de auto de ANPR inreed

vandaag 18:24
Coronavirus: Grote toename besmettingen in Lisse en Zoeterwoude
DEN HAAG - De tweede golf van het coronavirus is in volle gang. Volg alles rond het virus in ons liveblog van dinsdag 20 oktober.
vandaag 16:27
Horeca blijft dicht, ondernemers verliezen kort geding
DEN HAAG - Het kabinet hoeft de horeca niet te openen. Dat heeft de rechter in Den Haag bepaald. Ondernemers, onder leiding van Michael Meeuwisse van Bodega De Posthoorn in Den Haag, hadden in een kort geding geëist dat de horeca per direct weer open zou mogen. De rechter ging hier niet in mee.
vandaag 16:27
Brand in keuken van restaurant in de Gortstraat

Den Haag - Vanmiddag heeft brand gewoed in restaurant 'Himalayan' in de Gortstraat, in  de Haagse binnenstad.

De brand is rond kwart over drie in de keuken ontstaan. De vlammen sloegen over naar de rookafvoer. In verband met de brand werden brandweereenheden van kazernes Archipel

vandaag 16:18
Coronavirus: Afgelopen zeven dagen 55.587 nieuwe besmettingen
DEN HAAG - De tweede golf van het coronavirus is in volle gang. Volg alles rond het virus in ons liveblog van dinsdag 20 oktober.
vandaag 15:24
Schoonzusjes in actie tegen menstruatie-armoede: 'Zit nog in de taboesfeer'
GOUDA - Een op de tien vrouwen heeft niet genoeg geld om maandelijks menstruatieproducten te kunnen kopen. Dit probleem wordt dan vaak opgelost met wc papier, sokken of kranten. Toen de schoonzusjes Vera en Suzanne hiervan hoorden begonnen ze een actie. 'Dit onderwerp zit nog enorm in de taboesfeer, door deze actie te starten willen dat doorbreken.'
vandaag 15:24
Taakstraf voor man die twee Lekkerkerkers doodreed
LEKKERKERK - De 64-jarige Arno van T. uit Gouda is dinsdag door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur voor het veroorzaken van een fataal verkeersongeluk. Ook krijgt hij een voorwaardelijke rijontzegging van een jaar. Twee 29-jarige inzittenden kwamen om het leven bij het ongeluk op 23 december 2018 op de N210 bij Lekkerkerk.
vandaag 15:24
LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer krijgt een twee voor de financiële situatie
DEN HAAG - Het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer krijgt van BDO Accountants en Adviseurs het rapportcijfer twee voor de financiële huishouding in 2019. In het jaarlijkse Benchmark Ziekenhuizen van het accountantskantoor doet het Haaglanden Medisch Centrum juist uitstekend. Het ziekenhuis krijgt een tien.
vandaag 14:21
Taakstraf voor man die twee Lekkerkerkers doodrijdt
LEKKERKERK - De 64-jarige Arno van T. is dinsdag door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur voor het veroorzaken van een fataal verkeersongeluk. Ook krijgt hij een voorwaardelijke rijontzegging van een jaar. Twee 29-jarige inzittenden kwamen om het leven bij het ongeluk op 23 december 2018 op de N210 bij Lekkerkerk.
vandaag 14:21
Bezwaar maken loont: Haagse kantonrechter legt lagere coronaboetes op
DEN HAAG - Vier Hagenaars, die bezwaar hadden gemaakt tegen hun coronaboete van 390 euro, zagen hun moeite dinsdag beloond. De kantonrechter verlaagde in alle gevallen de boete van 390 naar 95 euro, zoals de nieuwe coronawet voorschrijft.
vandaag 13:18
Ondernemers pleiten voor opening: 'De horeca blaast laatste adem uit'
DEN HAAG - 'De horeca moet bloeden voor het verkeerde beleid van de staat.' Dat is volgens advocaat Simon van Zijll de reden dat de horeca dicht moet. Hij staat Michael Meeuwisse, van Bodega De Posthoorn in Den Haag, dinsdag bij in een kort geding tegen de Staat. Samen met zestig andere ondernemers wil Meeuwisse dat de horeca weer opengaat.
vandaag 13:18
Eerste commerciële sneltesten in regio: 'Dit voorkomt een hoop stress'
REGIO - Mensen die niet op de GGD willen wachten, voor ze zich op het coronavirus kunnen laten testen, hebben nu de mogelijkheid om een sneltest af laten nemen. In Nootdorp heeft de eerste commerciële teststraat dinsdag haar deuren geopend, Den Haag krijgt er één vanaf woensdag. Binnen een kwartier heb je de uitslag. 'Dit voorkomt een hoop stress', vertelt Marja Hillebrand over de Haagse teststraat.
vandaag 12:15
Negen aanhoudingen in Duindorp na brandstichting en afsteken vuurwerk
DEN HAAG - De politie was maandagavond opnieuw zichtbaar aanwezig in de Haagse wijk Duindorp, nadat er vorige week onlusten waren uitgebroken. De situatie was 'in het algemeen rustig en beheersbaar', laat een woordvoerder weten. Toch werden er negen mensen aangehouden.
vandaag 12:15
Volg live het kort geding van Haagse horecaondernemer tegen de staat om de coronasluiting
DEN HAAG - Michael Meeuwisse van Bodega De Posthoorn in Den Haag staat dinsdagmorgen in een kort geding tegenover de Nederlandse Staat. De Haagse horecaondernemer wil dat de rechter de verplichte sluiting van de restaurants terugdraait. De rechtszaak zal hieronder rechtstreeks te volgen zijn.
vandaag 11:12
Dagelijks Nieuws
Haagse horeca-eigenaar is 'teleurgesteld en verrast' dat horeca dicht moet blijven
DEN HAAG - De Haagse horecaeigenaar Michael Meeuwisse is 'behoorlijk verrast' over de uitspraak van het kort geding over heropening van de horeca. De rechter besliste dinsdag dat de horeca dicht blijft. 'Ik ben teleurgesteld en ik denk ook dat alle gasten teleurgesteld zijn.'
vandaag 18:33
Keukenbrand bij restaurant in Haagse binnenstad

Bij restaurant Himalayan in het centrum van Den Haag is vanmiddag brand geweest. De brand zou zijn ontstaan in de keuken, dat meldt Brandweer Haaglanden . “De brandweer heeft het afzuigsysteem voor een deel moeten wegbreken om er zeker van te zijn dat er geen brandresten meer in het

vandaag 18:24
Beloning voor gouden tip over dood Chakib (36) in Delft
DELFT - Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip rond de dood van de 36-jarige Chakib. Hij werd op 1 september neergestoken tijdens een ruzie in een woning aan de De Colignystraat in Delft. De politie blijft op zoek naar informatie over twee mannen die daarna wegrenden en heeft het idee dat hun namen rondzingen in de wijk Wippolder. Daarnaast wil de recherche meer te weten komen over de laatste dag van Chakib.
vandaag 17:30
Voorvechter van streetart krijgt eigen muurschildering: “Had ik niet durven dromen”

Het door twaalf verschillende kunstenaars vervaardigde kunstwerk wat te zien is op de Binckhorst is wat Hans Mahler een treffend afscheidscadeau voor een gemeenteambtenaar die zich jarenlang met streetart heeft beziggehouden. Voor het kleurrijke werk is een zelfportret gebruikt van de Haagse

vandaag 17:21
Ondernemers verliezen kort geding; horeca blijft gesloten

Het kabinet hoeft de horeca niet te sluiten. Dat heeft de rechter in Den Haag bepaald. De ondernemers, onder leiding van Michael Meeuwisse van bodega De Posthoorn, hadden in een kort geding geëist dat de horeca per direct weer open zou mogen. De rechter ging hier niet in mee. Dat meldt

vandaag 17:21
Coronavirus: 356 nieuwe besmettingen in Den Haag

In de afgelopen 24 uur zijn er in Den Haag 356 mensen positief getest, ook is gemeld dat zes mensen in de regio Haaglanden zijn overleden aan het virus. Dat valt op te maken uit de cijfers die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dinsdagmiddag bekend heeft gemaakt.

356

vandaag 16:18
Coronavirus: Afgelopen etmaal 8182 positieve coronatests gemeld
DEN HAAG - De tweede golf van het coronavirus is in volle gang. Volg alles rond het virus in ons liveblog van dinsdag 20 oktober.
vandaag 14:21
PvdA: stadsbestuur moet Buurtsportvereniging De Mussen helpen

De Haagse PvdA springt in de bres voor Buurtsportvereniging (BSV) De Mussen , ze wil dat het stadsbestuur de vereniging helpt om hun werk voort te kunnen zetten. “Niet alleen geeft de vereniging verder voorlichting over een gezonde levensstijl, ook zorgt het ervoor dat bewoners elkaar

vandaag 14:12
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 18:33 Haagse horeca-eigenaar is 'teleurgesteld en verrast' dat horeca dicht moet blijven
vandaag 18:33 Broers zien helft van transportbedrijf in vlammen opgaan: 'Er was niets meer te redden'
vandaag 18:33 Politie vuurt waarschuwingsschot bij aanhouding Haagse Moerweg
vandaag 18:24 Keukenbrand bij restaurant in Haagse binnenstad
vandaag 18:24 Politie lost waarschuwingsschot na achtervolging Moerweg
vandaag 17:30 Beloning voor gouden tip over dood Chakib (36) in Delft
vandaag 17:21 Voorvechter van streetart krijgt eigen muurschildering: “Had ik niet durven dromen”
vandaag 17:21 Ondernemers verliezen kort geding; horeca blijft gesloten
vandaag 16:27 Coronavirus: Grote toename besmettingen in Lisse en Zoeterwoude
vandaag 16:27 Horeca blijft dicht, ondernemers verliezen kort geding
vandaag 16:18 Coronavirus: 356 nieuwe besmettingen in Den Haag
vandaag 16:18 Brand in keuken van restaurant in de Gortstraat
vandaag 15:24 Coronavirus: Afgelopen zeven dagen 55.587 nieuwe besmettingen
vandaag 15:24 Schoonzusjes in actie tegen menstruatie-armoede: 'Zit nog in de taboesfeer'
vandaag 15:24 Taakstraf voor man die twee Lekkerkerkers doodreed
vandaag 14:21 Coronavirus: Afgelopen etmaal 8182 positieve coronatests gemeld
vandaag 14:21 LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer krijgt een twee voor de financiële situatie
vandaag 14:21 Taakstraf voor man die twee Lekkerkerkers doodrijdt
vandaag 14:12 PvdA: stadsbestuur moet Buurtsportvereniging De Mussen helpen
vandaag 14:12 Bezwaar maken loont: Haagse kantonrechter legt lagere coronaboetes op
vandaag 14:12 Ondernemers pleiten voor opening: ‘Horeca blaast laatste adem uit’
vandaag 13:18 Coronavirus: Femke Heemskerk na twee negatieve testen alsnog naar Boedapest
vandaag 13:18 Bezwaar maken loont: Haagse kantonrechter legt lagere coronaboetes op
vandaag 13:18 Ondernemers pleiten voor opening: 'De horeca blaast laatste adem uit'
vandaag 13:09 Klimaatactivisten protesteren in ministerie tegen subsidie van fossiele sector
vandaag 12:15 Video: politie achtervolgt man die met 240 km/u vlucht
vandaag 12:15 Eerste commerciële sneltesten in regio: 'Dit voorkomt een hoop stress'
vandaag 12:15 Negen aanhoudingen in Duindorp na brandstichting en afsteken vuurwerk
vandaag 12:06 Eerste COVID sneltestpunt Den Haag vanaf woensdag geopend
vandaag 12:06 Landelijke campagne gestart tegen zwerfaval van mondkapjes
vandaag 12:06 Marcel Verreck: ‘Het begrip Pleinvrees begint nieuwe dimensie te krijgen’
vandaag 11:12 Coronavirus: 'Sluit scholen per direct voor zeker twee weken'
vandaag 11:12 Volg live het kort geding van Haagse horecaondernemer tegen de staat om de coronasluiting
vandaag 11:12 'Woensdag wordt een onstuimige dag', KNMI waarschuwt voor stevige windstoten
vandaag 10:09 Van Doolhof naar Binnenhof: horecaondernemers lopen voettocht naar Rutte
vandaag 10:09 Contract El Khayati in Qatar verscheurd, middenvelder is transfervrij
vandaag 10:09 Geen ongewenste reclamefolders meer in Leiden: 'Zo kun je kilo's ongevraagd drukwerk besparen'
vandaag 10:09 Nog verdere afschaling zorg in Haaglanden dreigt: 'We komen aan alle kanten klem te zitten'
vandaag 10:00 Politie opnieuw zichtbaar aanwezig in Duindorp: ‘Situatie was beheersbaar’
vandaag 10:00 Nog verdere afschaling zorg in Haaglanden dreigt: ‘We komen aan alle kanten klem te zitten’
vandaag 09:06 Coronavirus: 'Sluit scholen per direct voor zeker twee weken', vraagt RedTeam
vandaag 09:06 Politie opnieuw zichtbaar aanwezig in Duindorp: 'Situatie was beheersbaar'
vandaag 09:06 Al 60 procent reguliere zorg afgeschaald in Haaglanden: 'We komen aan alle kanten klem te zitten'
vandaag 08:03 Coronavirus: 'We komen aan alle kanten klem te zitten', waarschuwt ROAZ
vandaag 08:03 Kort geding tegen de Staat: Haagse horecaondernemer eist directe opening van alle restaurants
vandaag 07:00 Van het Doolhof naar Binnenhof: horecaondernemers lopen voettocht naar Rutte
vandaag 05:57 Coronavirus: Burgemeesters en minister: sneller boete bij corona-overtredingen
vandaag 05:57 Drie vrachtwagens door brand verwoest bij bedrijf in De Lier
vandaag 04:45 Transportbedrijf zwaar getroffen door vrachtwagenbrand
vandaag 00:33 Gewonde bij woningoverval Else Mauhslaan
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 18:30 „Ik kon geheime homocontacten niet langer voor mijn vrouw verzwijgen”
vandaag 18:18 Stijging aantal meldingen COVID-19-besmettingen lijkt iets af te nemen
vandaag 18:18 OM eist cel en tbs voor bedreiging prinses Amalia en klasgenoot
vandaag 18:18 Aflevering 37 | 20 oktober 2020
vandaag 18:18 Anneke kon op haar 61ste voor het eerst de stemmen van haar (klein)kinderen horen
vandaag 18:18 Deze meiden kozen vrijwillig voor Defensie: 'Kantoorbaan van 40 uur? Mij niet gezien'
vandaag 18:15 Ondernemers vangen bot bij de rechter, horeca blijft gesloten
vandaag 18:15 Bekijk de klassementen van de Vuelta met Dumoulin op plaats zestien
vandaag 18:15 Ajax mist Antony in Champions League-wedstrijd tegen Liverpool
vandaag 18:15 Omzet condoomfabrikant Durex stijgt door versoepeling maatregelen in zomer
vandaag 18:15 Fractie van herstelgeld coronacrisis genoeg voor beteugelen klimaatprobleem
vandaag 18:15 Dit is wat we weten over de PlayStation 5
vandaag 18:15 Tino Martin verplaatst tour wegens coronavirus naar 2021
vandaag 18:15 Energieneutraal wonen in een oud Leids schoolgebouw
vandaag 18:15 Ook geelvintonijn raakt overbevist en verdwijnt uit (Britse) schappen
vandaag 18:15 Dertien AZ-spelers besmet, EL-duel met Napoli gaat vooralsnog door
vandaag 18:15 Titelverdediger Roglic eerste leider in Vuelta, Dumoulin verliest tijd
vandaag 18:15 F1 racet op het onbekende Portimão: Zo bereiden de teams zich voor
vandaag 18:15 OM eist celstraf en tbs voor man die prinses Amalia bedreigde
vandaag 18:15 Greenpeace: 'Ecologische ramp Oost-Rusland onthulde meer milieuproblemen'
vandaag 18:09 Mijn intellectuele aftakeling als project
vandaag 18:09 OM eist 10 maanden cel en tbs voor man die prinses bedreigde
vandaag 18:09 Hudson’s Bay moet verhuurders in Nederland 3,1 miljoen euro betalen
vandaag 18:09 Het aantal besmettingen neemt nog steeds toe, maar de groei vlakt af
vandaag 18:06 Strip: Dochters van dochters
vandaag 17:57 Machtige Roglic pakt direct rode trui in Vuelta, Dumoulin verliest tijd
vandaag 17:57 Storing opgelost: online UvA-tentamens morgen gaan door
vandaag 17:57 OM eist cel en tbs voor man die prinses Amalia bedreigde
vandaag 17:33 Gaslekkage bij Ya Ya Shirt Compagny
vandaag 17:33 Voertuig in vangrail na ongeval
vandaag 17:33 Meerdere bekeuringen bij fietsverlichtingscontrole
vandaag 17:33 Politie doet inval in woning
vandaag 17:27 Bijbelse podcastserie voor kinderen
vandaag 17:27 Duurzame taal: van vaag tot vijandig
vandaag 17:27 Evangeliseren op het Kloosterplein
vandaag 17:16 Voorbijganger treft enorme Python aan in sloot in Etten-Leur
vandaag 17:16 Groot Limburgs onderzoek naar antistoffen tegen coronavirus
vandaag 17:16 AZ tegen Napoli gaat door ondanks coronabesmettingen
vandaag 17:16 Ajax wil Liverpool moedig en met vertrouwen bestrijden
vandaag 17:16 Kritiek CPB op steunmaatregel BIK: 'Beperkt effect'
vandaag 17:16 OM eist celstraf en tbs voor bedreiger prinses Amalia
vandaag 17:15 NAC in topduel met Cambuur nog zonder trainer Steijn
vandaag 17:15 Ex-vriend dwong Kailyn uit Teen Mom vaderschapstest te doen
vandaag 17:15 Apple verwijdert onofficiële Google Stadia-app uit App Store
vandaag 17:15 Tadic denkt nog wel eens aan een finale tussen Ajax en Liverpool
vandaag 17:15 Zo maak je zelf een Sloppy Joe
vandaag 17:15 Docent maatschappijleer na onthoofding Frankrijk: 'Kan ook mij gebeuren'
vandaag 17:15 Alles wijst erop dat Adele na dit weekend met nieuw album komt
vandaag 17:15 Met corona besmette Maxim Hartman haalt uit naar Lange Frans
vandaag 17:15 Dave Roelvink ontfermt zich over dakloze man
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook