Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Grote zoekactie naar vermist meisje (14) dat niet op school aankwam
NAALDWIJK - De politie is op zoek naar een vermist meisje van 14 jaar oud uit Poeldijk. Ze kwam dinsdagochtend niet aan op haar school aan de Professor Holwerdalaan in Naaldwijk. De politie maakt zich zorgen, zegt een woordvoerder.
vandaag 13:55
Naakte blokfluitspeler 'vergiste zich in sterkte van drugs' en heeft spijt
DEN HAAG - Andrzej L. heeft dinsdag spijt betuigd in de rechtszaal. De 41-jarige Pool drong op 17 september onder invloed van drugs een huis binnen aan de Werkhovenstraat in de Haagse wijk Leyenburg. Hij zou daar een moeder en haar 17-jarige dochter hebben mishandeld, die lagen te slapen. Vervolgens sloeg hij het huis kort en klein om daarna naakt op het balkon blokfluit te gaan spelen.
vandaag 12:52
Partij voor de Dieren wil ook ballonnen-verbod in Den Haag
DEN HAAG - Het oplaten van heliumballonnen moet ook in Den Haag worden verboden. Daarvoor pleit de Partij voor de Dieren in de gemeenteraad. De partij wil dat het gemeentebestuur met een voorstel voor zo'n verbod komt.
vandaag 11:49
'Het is zeer reëel dat dit het laatste WK van Barney was'
DEN HAAG - Dartscommentator en -mastercaller Jacques Nieuwlaat houdt er ernstig rekening mee dat Raymond van Barneveld zijn laatste WK heeft gespeeld. Dat vertelde hij dinsdagochtend op Radio West. Van Barneveld verloor maandagavond zijn eerste wedstrijd van het WK.
vandaag 10:46
Barney op pijnlijke wijze uitgeschakeld op WK darts
DEN HAAG - Raymond van Barneveld is door de nummer 108 van de wereld uitgeschakeld op het wereldkampioenschap darts. De Hagenees verloor in zijn eerste wedstrijd in het Londense Alexandra Palace met 2-3 van de Litouwse debutant Darius Labanauskas (1-3, 3-2, 2-3, 3-2, 0-3).
vandaag 06:33
Barney op pijnlijke wijze uitgeschakeld op wereldkampioenschap darts
DEN HAAG - Raymond van Barneveld is door de nummer 108 van de wereld uitgeschakeld op het wereldkampioenschap darts. De Hagenees verloor in zijn eerste wedstrijd in het Londense Alexandra Palace met 2-3 van de Litouwse debutant Darius Labanauskas (1-3, 3-2, 2-3, 3-2, 0-3).
vandaag 01:18
Mishandelde agent Damien roept feestgangers op: 'Zie de mens achter het uniform'
LEIDEN - De Leidse agent Damien deed maandagavond een oproep in talkshow RTL Late Night voor zijn collega's die met de jaarwisseling de straat op gaan. Hij vroeg feestvierders, ook al zijn ze onder invloed, 'de mens achter het uniform te blijven zien'. Hij werd zelf afgelopen jaarwisseling zo ernstig mishandeld in Leiden dat hij sindsdien niet meer op straat werkt als agent.
vandaag 00:15
Geen late snack meer voor stappers in Alphen
ALPHEN AAN DEN RIJN - Een patatje oorlog, frikandel special of broodje shoarma, veel mensen lopen na een avond stappen graag een snackbar binnen. Als het aan de Alphense burgemeester Liesbeth Spies ligt sluiten snackbars en shoarmatenten al om 1.30 uur de deuren. Dit meldt mediapartner Studio Alphen.
vandaag 23:12
Auto te water Mexicosingel Den Haag

Den Haag – Een automobilist raakte maandagavond met zijn auto te water op de Mexicosingel.

De bestuurder kwam uit de Montevideostraat rijden en is op de kruising met de Mexicosingel door nog onbekende oorzaak met de zijn voertuig het water in gereden. De man kon zelfstandig zijn

gisteren 22:37
Brouwer en HIJS Hokij winnaars tijdens Haags Sportgala
DEN HAAG - Carolijn Brouwer is maandagavond verkozen tot sportvrouw van het jaar tijdens het Haags Sportgala. De ijshockeyers van HIJS Hokij werden verkozen tot sportploeg van jaar. Ook Kiran Badloe (sportman), Chris Eimers (sportcoach) en Ines van Son (sporttalent) vielen in de prijzen.
gisteren 22:09
Hoogwerker takelt gevallen Scheveningse visser uit rotsblokken
DEN HAAG - De brandweer heeft maandagmiddag rond 17.45 uur op Scheveningen een visser gered die tussen de stenen blokken van het Noordelijk Havenhoofd was gevallen.
gisteren 19:00
Verdachten van Naaldwijkse geldwagenberoving blijven vastzitten
NAALDWIJK - De twee mannen die worden verdacht van een overval op een geldwagen in Naaldwijk blijven vastzitten. Ze zouden afgelopen april zakken vol geld hebben gestolen uit een auto die voor de ING-bank aan de Stokdijkkade stond.
gisteren 17:57
Flinke wapenvoorraad uit huis in Leiden gehaald
LEIDEN - De politie heeft maandagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Irenestraat in Leiden. In de woning lag een grote verzameling oude wapens en munitie. Dat bevestigt de politie aan mediapartner Unity.NU.
gisteren 16:55
Brand in woning aan de Koningin Emmakade

Den Haag- Vanmiddag heeft er een brand gewoed in een woning aan de Koningin Emmakade. De brandweer schaalde de brand op naar 'middelbrand'.

De brand werd gemeld om 12:21 uur en hierop zijn brandweereenheden van kazernes Archipel en Centrum ter plaatse gegaan. Vermoedelijk is de brand

gisteren 16:19
OM in hoger beroep tegen vrijspraak in mishandelingszaak agent Damien
DEN HAAG - Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in hoger beroep tegen de vrijspraak van de 19-jarige Ali H. Dat laat het OM maandag weten. H. werd aangeklaagd voor de mishandeling van de Leidse agent Damien, afgelopen jaarwisseling. De agent raakte daarbij zwaargewond aan zijn been.
gisteren 15:52
Reizigers zitten vast in treintunnel bij station Delft; treinverkeer verstoord
DEN HAAG - In de tunnel bij station Delft is maandagmiddag een trein kapot gegaan. Reizigers hebben ruim anderhalf uur vastgezeten, zegt een woordvoerder van ProRail tegen Omroep West. Mensen moesten met een andere trein geëvacueerd worden. Het treinverkeer ligt nog steeds stil tussen Den Haag Hollands Spoor en Delft-Zuid.
gisteren 14:48
Dagelijks Nieuws
Darter Raymond van Barneveld heeft mogelijk zijn laatste WK gespeeld

Dartscommentator en -mastercaller Jacques Nieuwlaat houdt er ernstig rekening mee dat Raymond van Barneveld zijn laatste WK heeft gespeeld. Van Barneveld verloor maandagavond zijn eerste wedstrijd van het WK.

De Litouwer Darius Labanauskas was met 3-2 te sterk voor de Hagenaar, die kort

vandaag 13:42
'Auto te water geraakt bij Montevideostraat Den Haag'

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

vandaag 13:13
Servaas Stoop waarnemend burgemeester Zuidplas
ZUIDPLAS - Servaas Stoop wordt de waarnemend burgemeester van de gemeente Zuidplas. De commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt hem met ingang van 10 januari 2019. De huidige burgervader Gert-Jan Kats wordt burgmeester in Veenendaal. Begin 2019 begint de zoektocht naar een 'vaste' burgemeester.
vandaag 12:52
Kerstborrel op werk, de do's en don'ts: 'Houd je handen thuis!'
DEN HAAG - De tijd van de kerstborrels is weer aangebroken. Hartstikke gezellig om even te proosten of zelfs een dansje te wagen met je collega's. Maar hoe kom je zo'n avond door zonder genânte momenten die je nog jaren blijven achtervolgen op de werkvloer? Etiquettedeskundige Yvonne van der Krogt uit Wassenaar weet raad. 'Let op je drankgebruik en houd je handen thuis!'
vandaag 12:52
Wethouder de Mos over Tour de France: “Den Haag gaat nooit op de bagagedrager zitten”

Wethouder Richard de Mos geeft aan hard bezig te zijn om, zoals in het coalitieakkoord staat, een van de drie grote wielerrondes naar Den Haag te halen. Rotterdam wil in 2023, 2024 of 2025 de proloog van de ronde van Frankrijk binnenhalen en zoekt voor de tweede etappe nog een partnerstad .

vandaag 12:39
Prinses Beatrix opent themajaar 'Rembrandt & de Gouden Eeuw 2019' in Mauritshuis
DEN HAAG - Volgend jaar is het alweer 350 jaar geleden dat de beroemde schilder Rembrandt van Rijn overleed. Voor het Mauritshuis genoeg reden om samen met verschillende andere musea - waaronder de Lakenhal in Leiden - 2019 tot themajaar over de Hollandse Meester en de Gouden Eeuw uit te roepen. Prinses Beatrix zal dit op 30 januari 2019 feestelijk openen in het Mauritshuis.
vandaag 11:49
Haagse Manja helpt Mexicaanse moeders met zoektocht naar vermiste kinderen

De 25-jarige Manja de Graaff verruilde dit jaar, zonder de zekerheid van een baan, Den Haag voor Mexico Stad. Dit deed ze met een missie: helpen in de strijd tegen de Mexicaanse drugsoorlog. Inmiddels heeft ze een baan gevonden en helpt ze Mexicaanse moeders met hun zoektocht naar vermiste

vandaag 11:36
Den Haag Doet Vrijwilligersportretten: Faraday Royer van Cato

Den Haag FM maakt de komende maanden een serie portretten van Haagse vrijwilligers. We werken daarvoor samen met Den Haag Doet , de vacaturebank voor vrijwilligerswerk in Den Haag en aanbieder van een groot aantal workshops en cursussen voor vrijwilligers.

Presentator Justin Verkijk gaat

vandaag 11:36
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 13:55 Grote zoekactie naar vermist meisje (14) dat niet op school aankwam
vandaag 13:42 Darter Raymond van Barneveld heeft mogelijk zijn laatste WK gespeeld
vandaag 13:13 'Auto te water geraakt bij Montevideostraat Den Haag'
vandaag 12:52 Servaas Stoop waarnemend burgemeester Zuidplas
vandaag 12:52 Kerstborrel op werk, de do's en don'ts: 'Houd je handen thuis!'
vandaag 12:52 Naakte blokfluitspeler 'vergiste zich in sterkte van drugs' en heeft spijt
vandaag 12:39 Wethouder de Mos over Tour de France: “Den Haag gaat nooit op de bagagedrager zitten”
vandaag 11:49 Prinses Beatrix opent themajaar 'Rembrandt & de Gouden Eeuw 2019' in Mauritshuis
vandaag 11:49 Partij voor de Dieren wil ook ballonnen-verbod in Den Haag
vandaag 11:36 Haagse Manja helpt Mexicaanse moeders met zoektocht naar vermiste kinderen
vandaag 11:36 Den Haag Doet Vrijwilligersportretten: Faraday Royer van Cato
vandaag 11:36 “Winteropvang voor daklozen moet gratis worden”
vandaag 11:36 Alleen met kerst? Schuif aan bij Haagse Angela voor kerstdiner
vandaag 11:07 Model zegt als 16-jarige relatie te hebben gehad met Woody Allen
vandaag 10:46 'Het is zeer reëel dat dit het laatste WK van Barney was'
vandaag 10:33 Hijs Hokij grote winnaar bij Haags Sportgala
vandaag 10:04 Nicolette van Dam heeft als werkende moeder last van schuldgevoel
vandaag 09:42 Beperkte huurstijging in sociale sector
vandaag 09:30 Gemeentemuseum Den Haag wordt Kunstmuseum Den Haag
vandaag 09:01 Haags Gemeentemuseum gaat verder als Kunstmuseum Den Haag
vandaag 08:40 Geen late snack voor stappers Alphen; te weinig draagvlak voor proef nachthoreca
vandaag 08:40 Uur vertraging op A12, rijstrook uur lang dicht na ongeluk
vandaag 08:27 WINACTIE: Vrijkaarten voor ADO Den Haag – Feyenoord
vandaag 07:58 Huurprijs sociale huurwoningen stijgt komende jaren niet harder dan inflatie
vandaag 07:58 Brand in kelder aan de Koningin Emmakade snel onder controle
vandaag 07:37 Drie kwartier vertraging op A12, rijstrook dicht na ongeluk
vandaag 06:54 Giro-parcours veranderde plannen Dumoulin volledig
vandaag 06:33 West Wekker: Naakte blokfluitspeler staat terecht
vandaag 06:33 'Onze naam is ongelofelijk onbekend', Haags Gemeentemuseum verder als 'Kunstmuseum'
vandaag 06:33 Barney op pijnlijke wijze uitgeschakeld op WK darts
vandaag 05:51 Flexibele drone kan vliegen door ingestorte gebouwen
vandaag 05:30 Automobilist stapelt fout op fout en raakt auto kwijt op N11
vandaag 02:42 Bankier van het Verzet en Nederlandse korte animatiefilms niet naar Oscars
vandaag 01:39 CBS wil van seksueel wangedrag beschuldigde topman geen afkoopsom geven
vandaag 01:18 Hoogwerker takelt gevallen Scheveningse visser uit betonblokken
vandaag 01:18 Barney op pijnlijke wijze uitgeschakeld op wereldkampioenschap darts
vandaag 00:36 Van Barneveld verliest al in tweede ronde op WK darts
vandaag 00:15 Actiegroep Het Molenberaad vreest voor aanleg A3 in Groene Hart
vandaag 00:15 Mishandelde agent Damien roept feestgangers op: 'Zie de mens achter het uniform'
vandaag 23:33 Lichamen van Deense en Noorse toeristen in Marokko gevonden
vandaag 23:12 Geen late snack meer voor stappers in Alphen
gisteren 22:37 Auto te water Mexicosingel Den Haag
gisteren 22:09 Brouwer en HIJS Hokij winnaars tijdens Haags Sportgala
gisteren 21:27 Tweeduizend Hongaren protesteren opnieuw tegen premier Orbán
gisteren 21:27 René Froger krijgt ook Loden Leeuw voor reclamespotje Eyelove
gisteren 21:06 Moeder Els verrast zoon en kleinzoon met een kerstboom
gisteren 21:06 ‘Pluim voor de beleidsbepalers bij FC Lisse'
gisteren 20:54 Vijfde editie van the Royal Christmas Fair groter dan ooit
gisteren 20:04 PvdA én Straat Consulaat: maak daklozenopvang in winter helemaal gratis
gisteren 19:21 EU en China beschuldigen VS van protectionisme en verzwakken WTO
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 13:54 Motorclub Bandidos ook in hoger beroep verboden
vandaag 13:54 Op vakantie in eigen land: hotspots van Rotterdam
vandaag 13:33 Russisch schip dat aan de ketting lag, loopt vast voor Britse kust
vandaag 13:33 Holleeder is hoogtepunt voor tekenaars, en niet alleen vanwege de neus
vandaag 13:33 Grote politieactie in Berlijn tegen financier jihadisme
vandaag 13:28 Met cliënten Ontmoeting op zoek naar hoopvolle verhalen
vandaag 13:27 Toptienlijstjes geen goede graadmeter voor trends in samenleving
vandaag 13:18 In drie jaar tuffend naar Australië – elektrisch
vandaag 13:15 ‘Radiozender 3FM nog steeds belangrijk voor beginnende popartiesten’
vandaag 13:15 Roze ijsdwerg ‘Farout’ draait op recordafstand om de zon
vandaag 13:15 Recensie
vandaag 13:15 Hof houdt verbod op motorclub Bandidos in stand
vandaag 13:13 Wij eisen ijsjes
vandaag 13:12 Achtervolging spookrijder A6
vandaag 13:12 AG: Veroordeling voor hulp moeder bij zelfdoding blijft in stand laten
vandaag 13:12 Ook het gerechtshof verbiedt Bandidos Motorcycle Club Holland
vandaag 13:12 Parkeren blijft lastig
vandaag 13:07 Feestdagenpakket ter waarde van 37,38 euro voor 14,95 euro
vandaag 13:07 Waarom de anticonceptiepil 'op' was en nu weer verkrijgbaar is
vandaag 13:07 Eerste filmrol voor musicalactrice Celinde Schoenmaker in Elton John-film
vandaag 13:06 Shirma Rouse geeft Aretha Franklin-eerbetoon tijdens Ladies of Soul
vandaag 13:06 Veelbesproken briefje Oranje levert bij veiling 35.000 euro op
vandaag 13:06 Astrid Holleeder: 'Willem bedreigt mensen zodat ze blijven zwijgen'
vandaag 13:04 Slimme gebouwen: ledlampen en sensoren op scholen 
vandaag 13:04 Art Rooijakkers flirt met Máxima
vandaag 13:04 100.000 euro voor werknemer die stomdronken op werk kwam
vandaag 13:04 Vrouw vraagt hof om ex-vriend te vervolgen voor verkrachting
vandaag 13:04 Klaassen al weer terug bij Werder Bremen
vandaag 13:04 Nieuwe rvc voor voetbalclub Heerenveen
vandaag 13:04 Genoeg sneeuw voor Vierschansentournee
vandaag 13:04 Twitter onderzoekt mogelijke aanval staatshackers
vandaag 13:04 Gerechtshof: lokale chapters Bandidos niet verboden
vandaag 13:03 Straf wapenhandelaar Kouwenhoven blijft staan: 19 jaar cel
vandaag 12:51 Deze dj’s gaan 3FM Serious Request dit jaar ‘doen’
vandaag 12:51 Inchecken met barcode op je telefoon in Rotterdam
vandaag 12:31 Profvoetballer Gregory van der Wiel gaat zich met basketbal bezighouden
vandaag 12:31 Albino orang-oetan krijgt vrijheid terug
vandaag 12:30 Ex-topman Amerikaanse tv-zender loopt 106 miljoen euro mis
vandaag 12:30 'Opvang gehandicapte kinderen in azc's ver onder de maat'
vandaag 12:30 Van Barneveld terug naar kelder van het darts? 'Hij heeft geen keus'
vandaag 12:30 Sociale huur volgend jaar minder omhoog
vandaag 12:25 Column: Kleding met een verhaal
vandaag 12:25 Christen China kan bijna niets meer in het geheim doen
vandaag 12:25 Hoe het Hoornbeeck College voor de tiende keer het beste roc werd
vandaag 12:24 Kernwoorden als ABC van het geloof bieden handvat
vandaag 12:24 Ex-dakloze in gesprek met CU-leider Segers over naastenliefde
vandaag 12:16 Wat Nederland van het Deense ‘gettoplan’ kan leren
vandaag 12:15 Rechter, blijf van vrije woord af. Publieke opinie censureert al genoeg
vandaag 12:12 Opinie
vandaag 12:12 ‘Vrouwelijke journalisten en politici op Twitter eens per 30 seconden beledigd’
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook