Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Fons Groenendijk over incidenten met China: 'Geld om te investeren hadden wij nooit gekregen'
DEN HAAG - Vier jaar lang was hij trainer van ADO Den Haag. Hij hield in zijn eerste seizoen de club in de eredivisie, eindigde de twee jaar daarop boven verwachting tot twee keer toe in het linkerrijtje, maar dit seizoen ging het mis. ADO bungelt aan de onderkant van de ranglijst en Fons Groenendijk neemt begin december als langst zittende trainer van de eredivisie abrupt afscheid van ADO. Onder druk van de slechte prestaties maar, zo blijkt nu ook door de vertroebelde samenwerking met de Chinese clubeigenaar. 'Jeffrey en ik hadden het geld uit China voor versterkingen nooit gekregen.'
vandaag 17:18
Den Haag weet bijna niets van de statushouders die hierheen komen
DEN HAAG - De gemeente Den Haag heeft nauwelijks inzicht in de achtergronden van de vluchtelingen die door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) aan de stad worden toegewezen. De afgelopen drie jaar heeft er geen enkel overdrachtsgesprek tussen COA en gemeente plaats gehad. Gevolg is dat Den Haag slechts een 'summier' beeld heeft van de statushouders die hierheen komen.
vandaag 17:18
Twee gewonden bij botsing Prinses Beatrixlaan

Delft - Bij een aanrijding tussen een scooter en een e-bike zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond half drie op de kruising tussen de Prinses Beatrixlaan met de Ruys de Beerenbrouckstraat. Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter

vandaag 17:15
Tweetal uit Den Haag gepakt voor versturen van drugspost
DEN HAAG - In Den Haag zijn een man en een vrouw aangehouden, omdat ze drugs zouden hebben verstuurd via de post. De twee kwamen bij de politie in beeld nadat er in september enveloppen met verdovende middelen werden ontdekt die naar het buitenland werden verstuurd.
vandaag 16:15
Gedupeerden brand dreigen met rechtszaak tegen Shurgard om schade vergoed te krijgen
ZOETERMEER - Gedupeerden van de grote brand bij opslagbedrijf Shurgard in Zoetermeer zijn van plan om een rechtszaak te beginnen tegen het bedrijf. Huurders van de opslagruimtes verwijten Shurgard dat ze met de sloop van het pand op een onwettige manier spullen vernietigen die mogelijk de brand hebben overleefd. 'Simpel gezegd is dit stelen. Gedupeerden wordt het recht ontnomen om te kijken wat er van hun spullen over is', zegt schade-expert Jeroen Bolier, die ruim driehonderd huurders juridisch bijstaat.
vandaag 16:15
Kinderskeletten in Museum Gouda: 'Het is niet luguber, eerder sereen'
GOUDA - Het is januari 2017 als er gegraven wordt bij de Sint Janskerk in Gouda. Rondom de kerk worden nieuwe leidingen en bekabeling aangelegd, dus moet de straat worden opengebroken. Dat daarbij archeologische vondsten boven de grond zouden komen, lag in de lijn der verwachting, want het was bekend dat op die plek ooit het kerkhof lag. Maar op een soort zee van kinderskeletten hadden de onderzoekers niet gerekend. Kinderen die zijn gestorven in de zestiende, zeventiende en achttiende eeuw. De vondst riep veel vragen op, die nu worden beantwoordt op de tentoonstelling 'Cold Case Gouda'.
vandaag 15:12
Verward persoon aangehouden in de Fahrenheitstraat

Den Haag - Een verward persoon heeft vrijdagmiddag de boel op stelten gezet in de Fahrenheitstraat.

Agenten in steek- en kogelwerende vesten kwamen ter plaatse en hebben de straat afgezet.

Een onderhandelaar kwam ter plaatse en heeft op de persoon ingesproken.

Agenten,

vandaag 15:09
Station Delft kort afgesloten voor zoektocht naar verdachte
DEN HAAG - De politie heeft het centraal station van Delft vrijdagmiddag tijdelijk afgesloten omdat er gezocht werd naar een verdacht persoon. Dit had ook effect op het treinverkeer tussen Den Haag HS en Schiedam Centrum.
vandaag 14:09
Prikochtend op peuterspeelzaal Schoonhoven tegen hepatitis A
SCHOONHOVEN - Kinderen van peuteropvang Jodokus in Schoonhoven zijn vrijdagochtend preventief gevaccineerd tegen hepatitis A. Volgens de directrice is een van de kinderen van de opvang en een van de kinderen van de bijbehorende speelotheek besmet geraakt met het virus. De twee zijn in ieder geval bekenden van elkaar.
vandaag 14:09
Nieuw boerenprotest bij het Catshuis: 'Druk is nog nooit zo belangrijk geweest'
DEN HAAG - Boeren willen op 5 februari weer massaal naar het Catshuis in Den Haag. Op die dag staat er volgens Farmers Defence Force een overleg gepland tussen het Landbouwcollectief en premier Mark Rutte en minister Carola Schouten van Landbouw.
vandaag 14:09
Politie zoekt met getrokken wapens naar verdachte in/bij Station Delft

Delft - Een grote politiemacht is vanmiddag op het Stationsplein in Delft op zoek geweest naar een verdachte.

Volgens tips op onze tiplijn werden daarbij de bussen tegengehouden en gecontroleerd; soms door politiemensen met getrokken wapens. Politiemensen waren daarbij gekleed in extra

vandaag 14:06
Werkgroep voor nieuwe gedragscode Alphen: 'Kan geen kwaad regels door te lopen'
ALPHEN AAN DEN RIJN - De gemeente Alphen aan den Rijn gaat een nieuwe gedragscode opstellen voor bestuurders van de stad. Een werkgroep, bestaande uit leden van alle politieke partijen, gaat deze nieuwe code opstellen. De nieuwe code moet zoveel mogelijk overeenkomen met de landelijke richtlijnen. 'Een hele werkgroep klinkt heel zwaar, maar na het gelazer van vorig jaar hebben we gemerkt dat het niet overbodig is om de regels even met zijn allen door te lopen', vertelt NieuwElan-fractievoorzitter André de Jeu in een eerste reactie.
vandaag 13:06
Agenten redden bewusteloze man dankzij knipperend fietslampje
RIJSWIJK - Een man die in Rijswijk buiten bewustzijn en ernstig onderkoeld in de struiken lag, heeft zijn leven te danken aan zijn eigen fietslampje. Politieagenten zagen bij de Tubasingel een knipperend lichtje in de bosjes en gingen op onderzoek uit. Daar vonden ze bewusteloze man.
vandaag 12:03
Gewonde bij ernstig ongeval Schenkkade

Den Haag - Bij een ernstig ongeval op de kruising tussen de Laan van Nieuw-Oost-Indie met de Schenkkade is vrijdag een fietser zwaargewond geraakt.

De fietser werd rond elf uur aangereden door een vrachtwagen. Veel hulpdiensten waaronder ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team (MMT)

vandaag 12:00
Extra brugopeningen in Delft en Boskoop (zonder dat er meer boten langskomen)
DELFT - Weggebruikers in Delft en Boskoop staan in februari en maart vaker stil voor een open brug. De provincie heeft meerdere trainingsdagen gepland voor brugwachters, waardoor de bruggen vaker opengaan dan normaal.
vandaag 11:00
Defensie gaat gamen om jongeren te rekruteren
DEN HAAG - Gamen is big business en dat heeft Defensie ook ontdekt. Voor het eerst heeft een team van de Koninklijke Marine mee gedaan aan een e-competitie. Defensie wil door de inzet van die hedendaagse technologie meer jongeren werven. De primeur was donderdagavond op de Haagse Binckhorstlaan, waar de e-sporters het spel Counter Strike speelden.
vandaag 08:54
Dagelijks Nieuws
Wintersportverzekeringen: wie betaalt de gipsvlucht?

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

In de krokusvakantie vertrekken er honderdduizenden Nederlanders richting de bergen voor een ski- of snowboardvakantie. De toch al

vandaag 17:42
Verdachte langer vast in onderzoek naar doodgeschoten Rijswijker
DEN HAAG - De man die afgelopen woensdag werd aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een 26-jarige Rijswijker, zit in ieder geval de komende twee weken nog vast. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt een 31-jarige Hagenaar van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij. De verdachte zit in de beperkingen, wat betekent dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld.
vandaag 17:18
Vitesse legt Noorse middenvelder Tronstad voor 3,5 jaar vast

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Vitesse heeft zich vrijdag versterkt met Sondre Tronstad. De middenvelder komt over van FK Haugesund en tekent voor 3,5 jaar in

vandaag 16:39
Werk van Salvador Dalí vanaf februari te zien in Centraal Museum

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Het schilderij La Memoire de la Femme-Enfant van Salvador Dali wordt in februari geëxposeerd in het Centraal Museum in Utrecht. Het

vandaag 16:39
Drietal opgepakt voor gewapende overval op pakketbezorger Moerwijk-West

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

De politie heeft woensdag drie verdachten van vijftien, achttien en twintig jaar uit Den Haag aangehouden voor een gewapende overval

vandaag 16:39
Overweldigend succes voor inzamelingsactie in naam van overleden Bilal Aydin

Vrienden van de overleden Bilal Aydin zijn donderdag een inzamelingsactie gestart om geld op te halen om waterputten te openen in ontwikkelingslanden. De inzamelingsactie is een ‘Sadaqah Jariyah ‘; liefdadigheid die na de dood doorloopt. “In het begin vroeg ik aan de jongens in

vandaag 16:12
Schilderswijk Moeders in laatste ronde voor kans op ‘Appeltjes van Oranje’

Goed nieuws voor de Schilderswijk Moeders; het maatschappelijke initiatief is nog steeds een van de kanshebbers om een Appeltje van Oranje te ontvangen. “Het is superfantastisch. Het is een enorme eer en waardering voor het werk wat we de afgelopen zes jaar hebben gedaan”, zegt

vandaag 16:12
Agenten in kogelwerende vesten halen jongens met balletjepistool van balkon

De politie heeft vrijdagmiddag in een woning aan de Fahrenheitstraat twee jongens aangehouden voor het bezit van een balletjespistool. Volgens een melder stonden rond 13.30 uur twee jongens op een balkon met een vuurwapen. Zoals gebruikelijk nam de politie de melding zeer serieus en arriveerden

vandaag 16:12
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 17:18 Verdachte langer vast in onderzoek naar doodgeschoten Rijswijker
vandaag 17:18 Fons Groenendijk over incidenten met China: 'Geld om te investeren hadden wij nooit gekregen'
vandaag 17:18 Den Haag weet bijna niets van de statushouders die hierheen komen
vandaag 17:15 Twee gewonden bij botsing Prinses Beatrixlaan
vandaag 16:39 Vitesse legt Noorse middenvelder Tronstad voor 3,5 jaar vast
vandaag 16:39 Werk van Salvador Dalí vanaf februari te zien in Centraal Museum
vandaag 16:39 Drietal opgepakt voor gewapende overval op pakketbezorger Moerwijk-West
vandaag 16:15 Tweetal uit Den Haag gepakt voor versturen van drugspost
vandaag 16:15 Gedupeerden brand dreigen met rechtszaak tegen Shurgard om schade vergoed te krijgen
vandaag 16:12 Overweldigend succes voor inzamelingsactie in naam van overleden Bilal Aydin
vandaag 16:12 Schilderswijk Moeders in laatste ronde voor kans op ‘Appeltjes van Oranje’
vandaag 16:12 Agenten in kogelwerende vesten halen jongens met balletjepistool van balkon
vandaag 15:12 Tourwinnaar Jan Janssen krijgt beeld in Nootdorp
vandaag 15:12 Kinderskeletten in Museum Gouda: 'Het is niet luguber, eerder sereen'
vandaag 15:09 Drol van standbeeld Haagse Harry op de Grote Markt ‘tijdelijk gerepareerd’
vandaag 15:09 Verward persoon aangehouden in de Fahrenheitstraat
vandaag 14:33 Zes doden bij schietpartij in Duitsland, schutter aangehouden
vandaag 14:33 Ministerie verlengt gebiedsverbod omstreden imam in Haagse wijken
vandaag 14:09 Station Delft kort afgesloten voor zoektocht naar verdachte
vandaag 14:09 Prikochtend op peuterspeelzaal Schoonhoven tegen hepatitis A
vandaag 14:09 Nieuw boerenprotest bij het Catshuis: 'Druk is nog nooit zo belangrijk geweest'
vandaag 14:06 Haagse Ufo Joe hoofdrol in documentaire over worstelen
vandaag 14:06 Boeren willen Den Haag weer platleggen, ‘grootste actie ooit’
vandaag 14:06 Politie zoekt met getrokken wapens naar verdachte in/bij Station Delft
vandaag 13:06 Werkgroep voor nieuwe gedragscode Alphen: 'Kan geen kwaad regels door te lopen'
vandaag 13:03 Johan Remkes in Spuigasten
vandaag 13:03 Kauwe Klauwe Meeting in Den Haag: “Ik voel me weer 17 als ik op dat ding rij”
vandaag 12:03 Agenten redden bewusteloze man dankzij knipperend fietslampje
vandaag 12:00 Mini-documentaire over doodgestoken Bilal
vandaag 12:00 Gewonde bij ernstig ongeval Schenkkade
vandaag 11:24 'Ryanair zoekt zijn heil bij Airbus na problemen met Boeing 737 MAX'
vandaag 11:24 Drietal aangehouden voor gewapende overval op pakketbezorger Moerwijk-West
vandaag 11:00 Extra brugopeningen in Delft en Boskoop (zonder dat er meer boten langskomen)
vandaag 10:57 WINACTIE: Vrijkaarten voor ADO Den Haag – Vitesse
vandaag 08:54 Defensie gaat gamen om jongeren te rekruteren
vandaag 07:12 Taylor Swift over eetstoornis: 'Kop van roddelblad voelde als straf'
vandaag 06:48 OM: whatsappende trucker veroorzaakte dodelijk ongeluk in file
vandaag 06:09 Woningen verdringen kantoren omdat een huis meer oplevert
vandaag 06:09 'Honderden beveiligingscamera's in Nederland niet goed beveiligd'
vandaag 06:09 Alain Clark: 'Nieuw album is ontstaan met een kaarsje en een wijntje'
gisteren 22:48 PSV verliest met bekernederlaag tegen NAC laatste uitzicht op prijs
gisteren 22:48 Katja Schuurman presenteert nieuwe reeks Beter Laat Dan Nooit
gisteren 22:24 Politie zoekt dader gewapende overval Haagse avondwinkel
gisteren 22:24 OM: Geweld ADO-supporters 'bij de beesten af' tijdens wedstrijd tegen Feyenoord
gisteren 21:21 Mohamed (14) is voor één dag baas van Arriva: 'Het is spannend, maar je moet relaxed blijven'
gisteren 21:21 Fotograaf van vreugdevurenfoto wint prestigieuze prijs
gisteren 21:21 Gedetineerde over cold case-kalender: 'Niemand hier gaat een ander verklikken'
gisteren 21:21 Laatste woorden doodgestoken Bilal: 'Geef een kus aan mijn moeder'
gisteren 21:18 Kinderen nemen het roer over tijdens ‘Baas van Morgen’
gisteren 20:18 Flamingo's in Pijnacker grote publiekstrekker: 'Het is uniek'
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 17:18 Tinder introduceert paniekknop
vandaag 17:18 Geen besluit over verhuizing mariniers naar Zeeland
vandaag 17:18 Boeren willen naar het Catshuis voor 'massaal protest'
vandaag 17:15 Winterbanden steeds minder noodzakelijk
vandaag 17:15 Alles is hermeneutiek
vandaag 16:45 Modern appartement in Oude School
vandaag 16:45 Exportrecord voor de landbouwsector
vandaag 16:39 Nederlands marineschip De Ruyter vertrekt naar Golfregio
vandaag 16:39 Oud-bankovervaller Toine: 'Enkelband niet meer dan horloge om je enkel'
vandaag 16:39 Vitesse neemt Noorse middenvelder over van Haugesund
vandaag 16:39 Belgisch OM eist 10 jaar tegen Holland's got Talent-finalist Lars de R.
vandaag 16:39 Stichting mag Texelse paarden niet opvangen, slacht dreigt
vandaag 16:39 Baby in wang gesneden tijdens keizersnee, ziekenhuis moet schadevergoeding betalen
vandaag 16:36 Medeplichtig
vandaag 16:36 Altijd maar linksaf, wat doet dat met een schaatser?
vandaag 16:36 Hoe spreken Friese kinderen hun ouders aan?
vandaag 16:36 Vervuilde kaasdoek hindert zoektocht naar biobrandstof
vandaag 16:36 Nooit meer Auschwitz? Gedraag je ernaar
vandaag 16:36 ‘Het leven als huisman werd wat beperkt’
vandaag 16:36 Beïnvloeden – al te subtiel werkt niet
vandaag 16:36 Van turf tot kiloknaller: goedkoop maken als strategie
vandaag 16:36 Geroyeerde partijvoorzitter hoopt toch te spreken tijdens congres Partij voor de Dieren
vandaag 16:36 Brouwzaal wordt proeflokaal, het resultaat is nogal wisselend
vandaag 16:36 ‘Duitse gemeenten dwongen aanpassingen onderzoek trein Berlijn-Amsterdam af’
vandaag 16:36 New Yorkse winkels verplicht contant geld aan te nemen
vandaag 16:36 Hormuz-missie gaat ondanks gespannen situatie gewoon door
vandaag 16:36 Stereotypen grappig? Laat me niet lachen
vandaag 16:36 Op Instagram: Opvallende handtattoo Tony | Dolly Parton gaat viraal
vandaag 16:36 Nog geen aanvragen voor goedkeuring elektrische step in Nederland
vandaag 16:36 Vitesse legt Noorse middenvelder Tronstad voor 3,5 jaar vast
vandaag 16:36 Valencia-keeper Cillessen niet fit genoeg voor weerzien met Barcelona
vandaag 16:36 Faber heeft geen spijt dat hij is ingestapt als interim-trainer bij PSV
vandaag 16:36 75 jaar na Auschwitz: gezichten van de slachtoffers
vandaag 16:36 De eeuwige winnaars Federer, Nadal en Djokovic: 'Het zijn drie eindbazen'
vandaag 16:36 Hoe het is om een misbruikte Jehova's getuige te interviewen
vandaag 16:36 Bewakingscamera filmt verwoestende explosie in Houston
vandaag 16:36 Maarten van der Weijden staakt wereldrecordpoging 24 uur zwemmen
vandaag 16:36 Lege schappen en doodse stilte: Nederlander zit vast in afgesloten Wuhan
vandaag 16:18 Lood in kraanwater van veel oude woningen
vandaag 16:15 Oud-coffeeshopbaas Van Laarhoven blijft toch in cel
vandaag 16:12 Kabinet houdt vast aan missie in Straat van Hormuz
vandaag 16:12 Zangeres Loes van Schothorst kiest haar muziekstuk: Maria Wiegenlied van Max Reger
vandaag 16:12 RDoutside #22: Wat zegt het “Onze Vader” de mensen in Goes?
vandaag 16:12 Marine loopt achter met opruimen bommen op zee
vandaag 15:42 Sprokkelen om belastingaangifte dragelijk te maken
vandaag 15:42 Waarom ik blij ben dat ik geen man ben
vandaag 15:36 Man krijgt 40 uur taakstraf na beledigen koningin Maxima
vandaag 15:36 Rus bekent runnen site met gestolen creditcarddata
vandaag 15:36 Vriendin Elon Musk bevestigt zwangerschap
vandaag 15:36 Tom Waes voelde zich lange tijd schuldig over scheiding
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook