Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Tjeerd Spoor weer terug op Radio West
DEN HAAG - De luisteraars van Radio West hebben hem al een tijdje moeten missen, maar daar komt verandering in: Tjeerd Spoor keert terug op de radio! Woensdag zal hij voor het eerst weer het programma Studio Haagsche Bluf presenteren. De Haagse burgemeester Pauline Krikke is blij met de terugkeer van Tjeerd. 'Wat een goed nieuws!'
gisteren 21:42
Politie houdt 17-jarige Zoetermeerder aan voor schietpoging Delft
ZOETERMEER - De politie heeft een 17-jarige verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpoging op een coffeeshop in Delft op 8 oktober. De verdachte werd vrijdagmiddag opgepakt in het centrum van zijn woonplaats Zoetermeer. Dat meldt het Openbaar Ministerie.
gisteren 21:42
Kap Nâh!! in première: 'Traumatische jeugd vormt tekenaar Marnix Rueb'
DEN HAAG - De documentaire 'Kap Nâh!! Het verhaal van Marnix Rueb' gaat vrijdag in première in het Filmhuis in Den Haag. In de documentaire over de geestelijk vader van Haagse Harry vertellen familieleden, vrienden en vakgenoten van Marnix Rueb over het fascinerende leven van de tekenaar. Een verkorte versie van de docu wordt zondag vanaf 13.00 uur uitgezonden in West Doc op TV West.
gisteren 17:30
Troelstrakade afgesloten na aanrijding tussen twee auto's

Den Haag - Vrijdagmiddag zijn enkel personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto's op de Troelstrakade.

Het ongeval gebeurde op de weghelft richting de Erasmusweg. Twee ambulances, de politie, en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Drie inzittenden zijn ter plaatse

gisteren 16:54
Fietser gewond na aanrijding met auto Erasmusweg

Den Haag - Een fietser is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij of zij op de kruising Erasmusweg met de Troelstrakade werd geschept door een auto.

Omstanders die het zagen gebeuren belde direct 112 en verleende eerste hulp. Naast de politie en een ambulance werd ook een traumahelikopter

gisteren 15:51
Pittige loting voor Bertens tijdens groepsfase WTA Finals
WATERINGEN - Kiki Bertens neemt het in de groepsfase van de WTA Finals in Singapore op tegen Angelique Kerber, Naomi Osaka en Sloane Stephens. De loting vond vrijdagmiddag plaats tijdens het traditionele WTA-gala, waar de Wateringse tennisster in een chique jurk over de rode loper liep.
gisteren 15:24
Gebiedsverbod voor jongeren die Hilbrand Nawijn bedreigden
ZOETERMEER - De jongeren die donderdag het Zoetermeerse raadslid Hilbrand Nawijn bedreigden tijdens een interview, krijgen een gebiedsverbod. Dat heeft burgemeester Charlie Aptroot bekendgemaakt. Nawijn gaf voor de camera van omroep WNL een interview over hangjongeren op het Croesinckplein in de Zoetermeerse wijk Palenstein. Tijdens het interview werden het raadslid en een journalist belaagd en bedreigd door een groep jongens.
gisteren 15:24
Bouwplaatsdieven betrapt; drie verdachten aangehouden

Den Haag - De politie heeft donderdagavond drie mannen aangehouden die bezig waren met het stelen van bouwmateriaal van een bouwplaats aan het Backeswater.

De politie kreeg een melding dat er mannen met balken aan het slepen waren op het terrein. Bij aankomst van de politie konden direct

gisteren 14:48
Gemeente dwingt woonwagenbewoners weg te gaan uit Wateringse Veld
DEN HAAG - De actievoerende woonwagenbewoners die een terrein aan de Sylvain Poonsstraat in Den Haag hebben bezet, zijn daar vertrokken. Omdat er volgens de bewoners door de gemeente is gedreigd met boetes, aanhoudingen en inbeslagname van hun caravans, hebben ze hun spullen ingepakt. Ze laten weten dat hun acties worden voortgezet, maar op welke manier is nog niet bekend.
gisteren 14:21
Heftige emoties in zaak dodelijke steekpartij Leiden: 'Beest, je gaat eraan'
LEIDEN - De emoties van de familie van de doodgestoken Cherno (28) uit Leiden liepen hoog op in de rechtbank vrijdag. De moeder van het slachtoffer probeerde vrijdag tijdens de eerste niet-inhoudelijke zitting verdachte Abraham A. (25) aan te vliegen: ‘Beest, je gaat eraan!’ A. zit vast voor de dodelijke steekpartij aan het Jacques Urlusplantsoen in Leiden op 7 juli.
gisteren 14:21
Verdachte moord in Leiden pleegt zelfmoord in cel
ALPHEN AAN DEN RIJN - De 44-jarige man die verdacht wordt betrokkenheid bij de dood van Nataschja Scheeres (44), heeft zelfmoord gepleegd in zijn cel in de gevangenis in Alphen aan den Rijn. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekendgemaakt. De man was de partner van Scheeres. De vrouw uit Epe werd 30 juli dood gevonden in een sloot langs de Stevenshofdreef in Leiden.
gisteren 14:21
Toch nieuw onderzoek naar dubbele moord op Colombianen in Delfgauw
DELFGAUW - Het lag in de verwachting dat het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag in de strafzaak tegen de 38-jarige Colombiaan Juan R.P. om vrijspraak zou gaan vragen voor de moord op twee Colombianen, die vijf jaar geleden werden gevonden in een sloot langs de N470 in Delfgauw. Dat had het OM namelijk aangekondigd tijdens een eerdere regiezitting in januari. Het bewijs was 'niet stevig genoeg', gaf het OM destijds toe. Maar nu blijkt dat het OM toch nog bezig is met nieuw onderzoek.
gisteren 13:18
Hagenaars aangehouden na dodelijk ongeluk en mogelijke overval in Hoogeveen
DEN HAAG - Twee mannen uit Den Haag zijn donderdagavond in het Drentse Hoogeveen aangehouden na een ongeluk waarbij een auto op een muurtje botste. In en bij de auto troffen agenten twee ernstig gewonde personen aan. Eén van hen, een man uit Hoogeveen, overleed later. Volgens RTV Drenthe gaat het om de eigenaar van een Chinees restaurant, dat vlak voor het ongeluk was overvallen.
gisteren 12:15
Woonwagenbewoners bezetten terrein in Wateringse Veld
DEN HAAG - De woonwagenbewoners die een week geleden een terrein aan de Leyweg in Den Haag kraakten en daarna per ongeluk in Rijswijk terecht kwamen, bezetten een een nieuwe plek in Den Haag, in de wijk Wateringse Veld. Ze zetten daarmee hun actie voor meer ruimte voor woonwagens in Den Haag voort. De tenten en caravans staan nu op een parkeerterrein aan de Sylvain Poonsstraat, net binnen de gemeentegrenzen van Den Haag.
gisteren 10:09
Hilbrand Nawijn en WNL-verslaggever bedreigd tijdens interview in Zoetermeer
ZOETERMEER - De Zoetermeerse politicus Hilbrand Nawijn en een verslaggever van Omroep WNL zijn donderdag tijdens een interview bedreigd door een groep jongeren. Het interview werd uiteindelijk onder politiebegeleiding afgemaakt en de verslaggever en de politicus werden door agenten naar hun auto begeleid, meldt WNL.
gisteren 09:06
Woonwagenbewoners gaan naar Wateringse Veld
DEN HAAG - De woonwagenbewoners die een week geleden een terrein aan de Leyweg in Den Haag kraakten en daarna per ongeluk in Rijswijk terecht kwamen, gaan vandaag naar een nieuwe plek in Den Haag Wateringse Veld. Ze zetten daarmee hun actie voor meer ruimte voor woonwagens in Den Haag voort. 'We gaan naar een terrein aan de Sylvain Poonsstraat, vlakbij de KFC. Dat is net in Den Haag', zegt bewoner Joey Dewus op Radio West.
gisteren 09:06
Dagelijks Nieuws
Saoedi-Arabië: Khashoggi overleden na ruzie in consulaat

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

vandaag 00:09
Kans op wereldtitel Hamilton in VS neemt toe vanwege gridstraf Vettel

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

vandaag 23:06
Stalker Kendall Jenner krijgt straatverbod

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

gisteren 21:00
Erop uit met (klein)kinderen tijdens de herfstvakantie: 5x tips uit de hele regio
REGIO - De herfstvakantie staat voor de deur! Wat is er allemaal te doen in onze mooie regio? Het aanbod is heel divers dus we hebben het opgeknipt in twee delen. We hebben de leukste tips verzameld om er samen met je (klein)kids op uit te gaan.
gisteren 20:39
Vrijspraak van uitbuiting bananenchipsbakkers uit India
DEN HAAG - Een 44-jarige Hagenaar is vrijdag door de rechtbank in Den Haag vrijgeproken van uitbuiting van bananenchipsbakkers die voor hem werkten. Het Openbaar Ministerie (OM) had een celstraf geëist.
gisteren 20:39
Straatvraag: Aanpak malafide verhuurders

Den Haag gaat samen met de andere drie grote steden de minister om hulp vragen bij het aanpakken van malafide verhuurders. Het niet reageren op reparatieverzoeken en torenhoge huurprijzen leidt tot ergernis. Wordt de Haagse huurder te vaak de dupe van schimmige pandjesbazen?

gisteren 19:27
Stem op jouw favoriete Haagse act voor de Music Support Award

Ter afsluiting van de Haagse Popweek van Popradar Den Haag wordt zaterdag 27 oktober de Music Support Award in het Paard uitgereikt. De winnaar wordt bepaald door publieksstemmen en krijgt 1000 euro aan Popradar Music Support begeleiding. Den Haag FM sprak met vijf van de tien genomineerden:

gisteren 19:27
Zestig extra deskundigen voor schadeafhandeling Groningen

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

gisteren 18:54
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 00:09 Saoedi-Arabië: Khashoggi overleden na ruzie in consulaat
vandaag 23:06 Kans op wereldtitel Hamilton in VS neemt toe vanwege gridstraf Vettel
gisteren 21:42 Tjeerd Spoor weer terug op Radio West
gisteren 21:42 Politie houdt 17-jarige Zoetermeerder aan voor schietpoging Delft
gisteren 21:00 Stalker Kendall Jenner krijgt straatverbod
gisteren 20:39 Erop uit met (klein)kinderen tijdens de herfstvakantie: 5x tips uit de hele regio
gisteren 20:39 Vrijspraak van uitbuiting bananenchipsbakkers uit India
gisteren 19:27 Straatvraag: Aanpak malafide verhuurders
gisteren 19:27 Stem op jouw favoriete Haagse act voor de Music Support Award
gisteren 18:54 Zestig extra deskundigen voor schadeafhandeling Groningen
gisteren 18:33 'Mijn hart zegt dat ik bij ADO Den Haag wil blijven'
gisteren 17:30 Kap Nâh!! in première: 'Traumatische jeugd vormt tekenaar Marnix Rueb'
gisteren 17:21 Actievoerende woonwagenbewoners weer verhuisd: “We zijn Den Haag uit gejaagd”
gisteren 16:54 Troelstrakade afgesloten na aanrijding tussen twee auto's
gisteren 16:48 Gemeente Amsterdam wil geen medewerking verlenen aan huis-aan-huisblad City
gisteren 16:48 Auto niet zwaarder belast door nieuwe methode meten CO2-uitstoot
gisteren 16:27 Celstraf en rijontzegging geëist na dodelijk ongeval 16-jarige Sander
gisteren 16:27 Celstraffen voor cokehandel op Haags woonwagenkamp
gisteren 16:27 Sla-je-slag-weken voor ADO Den Haag: 'Klinkt makkelijker dan het gedaan is'
gisteren 16:27 Super Saturday: de Katwijkse én Haegsche Derby uitgebreid bij Omroep West
gisteren 16:27 Kerkleden houden wakes voor met uitzetting bedreigd Armeens gezin
gisteren 16:18 Uitbater muziekcafé Foots verkoopt zaak in Reinkenstraat
gisteren 16:18 Liever Lokaal: Kriskras door het Zuiderpark en eindigen met (h)eerlijk eten!
gisteren 15:51 Fietser gewond na aanrijding met auto Erasmusweg
gisteren 15:45 Rechter: Man die peuters mishandelde naar psychiatrisch ziekenhuis
gisteren 15:45 Free Willy-acteur Jason James Richter opgepakt voor huiselijk geweld
gisteren 15:24 Pittige loting voor Bertens tijdens groepsfase WTA Finals
gisteren 15:24 Gebiedsverbod voor jongeren die Hilbrand Nawijn bedreigden
gisteren 15:15 Ud Festival, India Dans Festival, Lakshmi en ‘Melk & Dadels’ in Kunstlicht op Den Haag FM
gisteren 14:48 Bouwplaatsdieven betrapt; drie verdachten aangehouden
gisteren 14:42 Neymar zet punt achter relatie met actrice Bruna Marquezine
gisteren 14:42 Drie smartphone-apps voor aspirant-dj's tijdens ADE
gisteren 14:42 Oud-vicepremier Verenigd Koninkrijk wordt communicatiebaas bij Facebook
gisteren 14:42 'Scooterrijder ten val op Minckelersstraat door oliespoor op weg'
gisteren 14:21 Verdachte geweldsincident Delft blijft langer vastzitten
gisteren 14:21 Gemeente dwingt woonwagenbewoners weg te gaan uit Wateringse Veld
gisteren 14:21 Heftige emoties in zaak dodelijke steekpartij Leiden: 'Beest, je gaat eraan'
gisteren 14:21 Verdachte moord in Leiden pleegt zelfmoord in cel
gisteren 13:39 In de auto over AI: 'Mens maakt technologie soms racistisch'
gisteren 13:18 'Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen als ik zeg dat Katwijk niet wint'
gisteren 13:18 Toch nieuw onderzoek naar dubbele moord op Colombianen in Delfgauw
gisteren 13:09 Twee Hagenaars aangehouden na dodelijk ongeluk Hoogeveen
gisteren 13:09 VVD ziet te weinig aandacht voor “normale” leerling
gisteren 13:09 Voorbereiding Sintvoorieder1-actieweek in volle gang
gisteren 13:09 Acht dagen geen directe treinen tussen Den Haag en Utrecht
gisteren 12:36 Actrice Jennifer Morrison annuleert komst naar Heroes Dutch Comic Con
gisteren 12:36 Postuum album Johnny Hallyday binnen één minuut platina
gisteren 12:15 Haagse VVD wil meer aandacht voor 'gewone' leerling
gisteren 12:15 Hagenaars aangehouden na dodelijk ongeluk en mogelijke overval in Hoogeveen
gisteren 12:06 WINACTIE: Gratis naar Fish op vrijdag 26 oktober in Paard
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 07:21 Zo bestrijden ict'ers van de MIVD buitenlandse hackers
vandaag 07:21 Goed Nieuws: Heldendaad op A5 | Genderneutraal paspoort
vandaag 06:57 Dode bij brand in seniorencomplex Didam
vandaag 06:57 Willem-Alexander mag op staatsbezoek bij Elizabeth
vandaag 06:30 Recensie
vandaag 06:30 Opinie
vandaag 06:30 Opinie
vandaag 06:30 Zaak-Khashoggi bedreigt nu de kroonprins zelf
vandaag 06:30 Columnist Asha ten Broeke: ‘Ik heb het recht om blij te zijn met mijn omvang’
vandaag 06:30 Europese sonde gelanceerd voor missie naar Mercurius
vandaag 05:54 Ontvoerde miljardair uit Tanzania weer veilig thuis
vandaag 05:54 Drie gewonden bij steekincident woning Heerlen
vandaag 04:53 Tien jaar voor de schutter, levenslang een rolstoel voor Sidney
vandaag 04:53 Mercurius-sonde van de ESA gelanceerd
vandaag 03:48 WhatsApp pakt spam aan rond presidentsverkiezingen Brazilië
vandaag 03:21 ‘De schaduwen van dit kunstwerk veranderen gedurende de dag’
vandaag 03:21 Wie is verantwoordelijk voor plastic in de rivieren?
vandaag 03:21 Opinie
vandaag 02:18 Helft van de promovendi is vrouw, maar cum laude krijgen ze zelden
vandaag 01:42 Verstappen: 'Liever een race winnen dan op pole staan'
vandaag 01:03 Beslag op huizen ex-Vestia-topman Staal door Zuid-Afrikaanse stichting
vandaag 00:39 Teamsprinters beginnen wereldbekerseizoen met goud
vandaag 00:39 Oranje-uitblinker Depay scoort ook voor Lyon
vandaag 00:39 Parlement Macedonië akkoord met naamswijziging
vandaag 00:39 Beslag gelegd op huizen Erik Staal om miljoenenfraude
vandaag 00:00 Memphis scoort voor Lyon, Jovic vestigt Bundesliga-record met vijf goals
vandaag 00:00 Noorwegen laat wegens spionage opgepakte Rus vrij
vandaag 23:36 Regen spelbreker op eerste trainingsdag GP Amerika, Hamilton snel
vandaag 23:36 Go Ahead alleen aan kop na zege op concurrent Almere
vandaag 23:09 Opinie
vandaag 23:09 Parlement Macedonië keurt naamsverandering goed
vandaag 23:09 De doorgeschoten verkooplui van Hollands grootste scheepsbouwer
gisteren 22:57 Zeker 59 doden door treinaanrijding bij hindoefestival in Indiase Amritsar
gisteren 22:33 Zwolse bar gaat open ondanks verbod gemeente
gisteren 22:33 Opnieuw aanhouding voor poging beschieten coffeeshop Delft
gisteren 22:33 Europol rolt illegale blauwvintonijnhandel op, 79 mensen gearresteerd
gisteren 22:33 VS verdenkt Russin van beïnvloeding verkiezingen
gisteren 22:33 Migranten richting VS breken door hekken bij Mexicaanse grens
gisteren 22:33 Een van de mannen die grensrechter doodschopten is spoorloos
gisteren 22:33 Engelse verkrachtersbende veroordeeld: 'dit is pure slechtheid'
gisteren 22:12 Optimisme na val Berlijnse Muur was prettig, maar naïef
gisteren 22:12 „Tesla bouwt bijna 1000 auto’s per dag”
gisteren 22:12 Marcos groeide op tussen de wolven
gisteren 22:12 Nieuws over voltooid leven: gekleurd of neutraal?
gisteren 22:06 Een parttime crimefighter in Brabant is ‘geen goed signaal’
gisteren 22:06 VS klagen Russin aan voor bemoeienis met midterms
gisteren 22:03 CO2 uit de lucht halen: de redding voor onze klimaatdoelen?
gisteren 22:03 Verdachte aangehouden voor schieten op coffeeshop in Delft
gisteren 22:03 Gewonde bij steekpartij in Boxmeer
gisteren 21:54 Zeldzame waarneming van gewone vinvis voor de kust van IJmuiden
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook