Laatste Nieuws Den Haag

Headlines
Brandweer rukt massaal uit voor brand in duinen: 'brand onder controle'
DEN HAAG - De brandweer is vrijdagmiddag massaal uitgerukt voor een brand in het duingebied bij de Harstenhoekweg op Scheveningen. De brand ontstond rond 16.00 uur. Het ging om een stuk grasland van 2,5 hectare in het Oostduinpark. Om 19:00 uur meldde de brandweer dat het vuur onder controle was. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen.
gisteren 19:30
Aanrijding bus en auto op de Middelbroekweg

Honselersdijk - Vanmiddag heeft er op de Middel Broekweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bus van Connexxion.

Een automobiliste sloeg rond tien over half drie vanaf de Zwethlaan linksaf de Middel Broekweg op, maar zag waarschijnlijk de van rechts komende bus niet. Een

gisteren 17:48
Brandweer rukt massaal uit voor brand in duinen
DEN HAAG - De brandweer is vrijdagmiddag massaal uitgerukt voor een brand in het duingebied bij de Harstenhoekweg op Scheveningen. De brand ontstond rond 16.00 uur. Het gaat om een stuk grasland van twee hectare in het Oostduinpark. Op dit moment is de brand opgeschaald naar een 'zeer grote brand'.
gisteren 17:24
Zeer grote duinbrand in Scheveningen

Scheveningen - Een duinbrand in Scheveningen is vrijdagmiddag opgeschaald naar 'grote brand'.

Omstreeks vier uur kreeg de meldkamer een melding van een brand in de duinen aan de Harstenhoekweg. Toen de eerste brandweerlieden ter plaatse kwamen bleek er een groot stuk duin in de brand

gisteren 16:45
Weer illegaal spullen gedumpt bij Kringloop Leiderdorp
LEIDERDORP - Voor de tweede keer deze week is een grote hoeveelheid spullen neergezet voor de deur van de Kringloopwinkel Leiderdorp. Medewerkers worden er moedeloos van. Maandag was het ook raak en plaatste de winkel een oproep op Facebook: 'Stop met het illegaal dumpen van spullen'.
gisteren 16:21
De feiten op een rij: een woelige week in het Westland
WESTLAND - Het lijkt wel een script van een slechte Hollywood-film: een advocatenkantoor dat een fout ontdekt in een bestemmingsplan, een last minute ingelaste geheime raadsvergadering, mogelijk lekkende gemeenteraadsleden en een te vroeg gepubliceerd besluit van de gemeenteraad. En als klap op de vuurpijl: een slimme ondernemer die vlak voor de deadline een bouwaanvraag doet voor de komst van een tweede 'Polenhotel' in Maasdijk.
gisteren 16:21
Rechtsradicaal opgepakt die op Facebook aanslag aankondigde na overlijden Willie Dille
DEN HAAG - Een man uit Schiedam is vorige week door de politie aangehouden nadat hij op Facebook dreigde een aanslag te plegen. Hij deed dat nadat bekend werd dat het Haagse PVV-raadslid Willie Dille zelfmoord had gepleegd.
gisteren 16:21
Niet zwemmen: poepbacterie in zeewater bij Hoek van Holland
WESTLAND - Zwemmen in de zee bij Hoek van Holland, tussen 's Gravenzande en de Nieuwe Waterweg, wordt voorlopig afgeraden. Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) heeft een negatief zwemadvies afgegeven omdat er in het zeewater een te hoge hoeveelheid poepbacteriën is gevonden. Wie toch het water in gaat, loopt kans op maag- en darmklachten.
gisteren 15:18
Rechtsradicaal opgepakt die aanslag op Facebook aankondigde na overlijden Willie Dille
DEN HAAG - Een man uit Schiedam is vorige week door de politie aangehouden nadat hij op Facebook dreigde een aanslag te plegen. Hij deed dat nadat bekend werd dat het Haagse PVV-raadslid Willie Dille zelfmoord had gepleegd.
gisteren 15:18
Bromfietser verongelukt in Schoonhoven
SCHOONHOVEN - Het lichaam dat vrijdagmorgen gevonden werd in het water bij het Vinkenpad in Schoonhoven is van een 17-jarige bromfietser uit Bergambacht. Volgens de politie is de jongen om het leven gekomen bij een ongeluk.
gisteren 13:13
Delftse student betrapt: Waarom gluren 'zo geil' is
DELFT - In Delft is ophef ontstaan nadat een lid van een studentenvereniging is betrapt op het stiekem filmen van vrouwelijke medestudenten. Hij deed dat op het toilet van de sociëteit van Virgiel. De man wist drie slachtoffers te filmen dankzij een camera die hij had verstopt in een koffiebekertje. Waarom doet iemand zoiets? Wij vroegen het aan seksuologe Willeke Bezemer.
gisteren 12:09
Wéér geblunder Westland: Polenhotel komt er mogelijk toch
ZEVENHUIZEN - Het lijkt erop dat alles voor niets is geweest: de geheime raadsvergadering in het Westland die een gat in het bestemmingsplan moest dichten, zodat er geen 'Polenhotel' meer kon worden gebouwd in Maasdijk. Vlak voor het verstrijken van de termijn heeft een ondernemer toch een bouwaanvraag voor zo'n verblijf gedaan. En daar kan de gemeente niets tegen doen.
gisteren 11:06
Wéér blunder Westland: Polenhotel komt er mogelijk toch
WESTLAND - Het lijkt erop dat alles voor niets is geweest: de geheime raadsvergadering in het Westland die een gat in het bestemmingsplan moest dichten, zodat er geen 'Polenhotel' meer kon worden gebouwd in Maasdijk. Vlak voor het verstrijken van de termijn heeft een ondernemer toch nog een bouwaanvraag voor zo'n verblijf gedaan. En daar kan de gemeente niets tegen doen.
gisteren 10:03
Overleden persoon aangetroffen in Schoonhoven
SCHOONHOVEN - In het water van de Lopiker Wetering in Schoonhoven is vrijdagmorgen een overleden persoon aangetroffen.
gisteren 09:00
Auto in brand op de Groenteweg

Den Haag - Vannacht heeft er een auto in brand gestaan op de Groenteweg.

De brandweer werd omstreeks kwart voor drie gebeld met de mededeling dat een geparkeerde auto in brand zou staan op de Groenteweg. Toen de tankautospuit van kazerne Laak ter plaatse was gekomen, bleek dat de auto

gisteren 08:21
Gewonde bij steekpartij op de Groenezijde

Den Haag - Vanavond is er een gewonde gevallen bij een steekincident aan de Groenezijde.

De steekpartij vond omstreeks tien voor twaalf plaats in het trappenhuis van een portiekflat aan de Groenzijde. Eén man is gewond geraakt bij het steekincident en is in de ambulance verzorgd,

gisteren 07:18
Dagelijks Nieuws
Lil' Kleine gaat trouwen met vriendin Jaimie Vaes
Jorik Scholten, beter bekend als Lil'Kleine, gaat trouwen met zijn vriendin Jaimie Vaes.
vandaag 00:00
Vuurwerkfestival verlicht voor tweede weekend Scheveningse kust
DEN HAAG - Het vuurwerkfestival gaat vrijdag voor het tweede weekend van start. Nederland, België en Duitsland nemen het vrijdagavond tegen elkaar op om de beste vuurwerkshow van dit jaar voor te schotelen. Het feest barst om 21.45 uur los en Omroep West is daarbij.
gisteren 21:36
STRAATVRAAG: Wat doet Den Haag tegen de wespenplaag?

Je kent het wel: zit je net lekker met een koud drankje op het terras, komt er een zwerm wespen om je oren zoemen. Vanwege de extreem warme zomer zijn er dit jaar meer wespen dan ooit in onze stad. Natuurlijk super irritant. Wij gingen de straat op om te kijken wat Den Haag doet tegen de

gisteren 20:36
Leiden komt duizenden studentenkamers tekort
REGIO - In Leiden, Delft en Den Haag zijn ook dit jaar weer heel veel studenten op zoek naar een kamer. De druk op de woningmarkt is nu erg groot zegt woningcorporatie DUWO, die gespecialiseerd in de huisvesting van studenten. Veel studenten betalen daarom noodgedwongen teveel voor een kamer of blijven langer thuis wonen. Volgens berekeningen moeten er in Leiden de komende jaren 2500 tot 3000 studentenwoningen worden bijgebouwd.
gisteren 20:33
Lex Schoenmaker vrijdag te gast in TV West Sport
DEN HAAG - Na het vorige seizoen zijn de verwachtingen hoog gespannen bij ADO Den Haag, maar na de verloren wedstrijd tegen FC Emmen zijn die wat getemperd. De 2-1 nederlaag op eigen veld was onverwacht, maar was deze ook terecht? En hoe kan ADO zaterdag bij Heracles Almelo een nieuwe zeperd voorkomen?
gisteren 18:27
In de auto met Thijs Römer: 'Stuk met Katja geen stunt'

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want NU.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor NU.nl, of

gisteren 17:42
WINACTIE: vrijkaarten voor ADO Den Haag – Fortuna Sittard

Den Haag FM geeft altijd vrijkaarten weg voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag.

In de week voor de wedstrijd maakt iedereen kans op twee vrijkaarten voor de eerstvolgende thuiswedstrijd. Volgende week geven we vrijkaarten weg voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, vrijdag 24 augustus

gisteren 17:27
Eigenaar 'Polenhotel' wil ook tweede hotel in Maasdijk
MAASDIJK - De aanvraag voor een bouwvergunning voor een tweede arbeidsmigrantenhotel in Maasdijk komt van het bedrijf NL-Jobs uit diezelfde plaats. Dat bevestigt directeur Jeroen van Leeuwen tegen mediapartner WOS. Van Leeuwen is al maanden met ambtenaren van de gemeente Westland in gesprek hierover. 'Toen ik in Groot Westland het voorbereidingsbesluit las, heb ik woensdag snel mijn aanvraag officieel ingediend.'
gisteren 17:24
Laatste nieuws uit Den Haag
vandaag 00:00 Lil' Kleine gaat trouwen met vriendin Jaimie Vaes
gisteren 21:36 Vuurwerkfestival verlicht voor tweede weekend Scheveningse kust
gisteren 20:36 STRAATVRAAG: Wat doet Den Haag tegen de wespenplaag?
gisteren 20:33 Leiden komt duizenden studentenkamers tekort
gisteren 19:30 Brandweer rukt massaal uit voor brand in duinen: 'brand onder controle'
gisteren 18:27 Lex Schoenmaker vrijdag te gast in TV West Sport
gisteren 17:48 Aanrijding bus en auto op de Middelbroekweg
gisteren 17:42 In de auto met Thijs Römer: 'Stuk met Katja geen stunt'
gisteren 17:27 WINACTIE: vrijkaarten voor ADO Den Haag – Fortuna Sittard
gisteren 17:24 Eigenaar 'Polenhotel' wil ook tweede hotel in Maasdijk
gisteren 17:24 Brandweer rukt massaal uit voor brand in duinen
gisteren 16:45 Zeer grote duinbrand in Scheveningen
gisteren 16:39 Van der Poel is leiding in Arctic Race of Norway al na een dag kwijt
gisteren 16:24 Man opgepakt om dreiging terroristische aanslag na zelfmoord raadslid Willie Dille
gisteren 16:24 The Clarks voor het eerst als huisband bij Veronica Inside
gisteren 16:24 WINACTIE: VIP-kaarten voor Schollenpop incl. gratis eten en drinken
gisteren 16:21 Veel animo voor doorstart fruittransporteur Mooy
gisteren 16:21 Weer illegaal spullen gedumpt bij Kringloop Leiderdorp
gisteren 16:21 De feiten op een rij: een woelige week in het Westland
gisteren 16:21 Rechtsradicaal opgepakt die op Facebook aanslag aankondigde na overlijden Willie Dille
gisteren 15:21 DJ Peter van Leeuwen: “Super veel zin in Den Haag Outdoor”
gisteren 15:21 Liever Lokaal: Leuke uitjes en kortingen in Den Haag, zoals Historisch Festival, Zuiderparktheater, Den Haag Outdoor en springen van De Pier
gisteren 15:21 Haagse regisseur scoort met film over Escher
gisteren 15:18 'Knullig' en 'teleurgesteld': partijen Westland niet te spreken over geblunder rond raadsvergadering
gisteren 15:18 Niet zwemmen: poepbacterie in zeewater bij Hoek van Holland
gisteren 15:18 Rechtsradicaal opgepakt die aanslag op Facebook aankondigde na overlijden Willie Dille
gisteren 14:18 DJ Peter van Leeuwen: “Super veel zin in Den Haag Outdoor”
gisteren 14:18 FOTOSERIE: Zuiderpark bijna klaar voor dancefestival Den Haag Outdoor
gisteren 14:18 A4 bij Ypenburg richting Amsterdam dit weekend opnieuw dicht
gisteren 14:15 Hagenaar gewond bij steekpartij
gisteren 14:15 A4 richting Amsterdam vrijdagavond opnieuw dicht
gisteren 14:15 Verdachte van brandstichting parkeergarage blijft in de cel: 'Dit is een catastrofe voor mij'
gisteren 14:15 ADO Den Haag jaagt tegen 'fysiek sterk' Heracles Almelo op eerste zege
gisteren 13:13 Gewonde bij steekpartij in Den Haag, drie verdachten opgepakt
gisteren 13:13 Bromfietser verongelukt in Schoonhoven
gisteren 12:27 Blok wil in gesprek met regering Suriname over uitspraken
gisteren 12:12 WINACTIE: gratis naar Danny Vera, vrijdag 23 november in het Paard
gisteren 12:12 Oud-nachtburgemeester René Bom krijgt gestolen houten fiets terug
gisteren 12:09 Gestolen houten fiets René Bom komt terug naar Den Haag
gisteren 12:09 Delftse student betrapt: Waarom gluren 'zo geil' is
gisteren 11:06 Wéér geblunder Westland: Polenhotel komt er mogelijk toch
gisteren 10:21 Nederland doet slechte zaken op UEFA-ranglijst
gisteren 10:21 Franse bond waarschuwt nieuwe Air France-KLM-baas al voordat hij begonnen is
gisteren 10:06 Extra veel shows tijdens finaleweekend van het vuurwerkfestival Scheveningen
gisteren 10:06 Man raakt gewond bij steekpartij in Escamp
gisteren 10:06 ADO-spits Zhang op dreef bij Chinees beloftenelftal
gisteren 10:06 Nieuw poëzie-festival op Scheveningen: Poetry at Sea
gisteren 10:03 Wéér blunder Westland: Polenhotel komt er mogelijk toch
gisteren 09:00 Overleden persoon aangetroffen in Schoonhoven
gisteren 08:21 Auto in brand op de Groenteweg
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 03:06 IJzersterke Bertens in halve finales Cincinnati na knappe zege op Svitolina
vandaag 02:51 Kiki Bertens naar halve finales Cincinnati
vandaag 02:51 Boze Chileense passagier ontregelt vliegverkeer met bommeldingen
vandaag 02:51 Psycholoog bekijkt of Reagan-schutter nog gevaarlijk is
vandaag 02:03 Grou verslaat Heerenveen en prolongeert titel skûtsjesilen
vandaag 00:45 ’Milli Görüs nam jongeren mee naar radicale imam’
vandaag 00:45 Jury rechtszaak-Manafort is er nog niet uit
vandaag 00:45 Uitvaart Aretha Franklin over twee weken
vandaag 00:45 Piet Paulusma weer aan het werk
vandaag 00:45 Aretha Franklin op 31 augustus bijgezet in familiegraf
vandaag 00:45 Ouders verhogen tipgeld kofferbakmoord bij Coevorden met 50.000 euro
vandaag 00:45 Medellín: van de moordstad van Pablo Escobar tot hightech-hub
vandaag 00:03 CDA-coryfee Elco Brinkman verlaat politiek
vandaag 23:57 Napoli huurt doelman Ospina van Arsenal
vandaag 23:42 95.000 mensen bekijken reuzen in Leeuwarden
vandaag 23:42 Lil’ Kleine verloofd met Jaimie
vandaag 23:42 Reuzen slapen en snurken ook in Leeuwarden
vandaag 23:42 CDA-coryfee Elco Brinkman verlaat politiek
vandaag 23:42 #18in2018: Kijk hier onze tv-serie over 18-jarigen terug
vandaag 23:42 Rechter in zaak-Manafort wordt bedreigd
vandaag 23:42 Bittere verwijten bij eerste begrafenissen slachtoffers ramp Genua
vandaag 23:03 Ruttes persconferentie: een eindeloos kat-en-muisspel
vandaag 23:00 Willem II neemt zege mee uit Groningen
vandaag 23:00 FC Twente begint met zege op concurrent Sparta
vandaag 23:00 Amerikaanse die vriendin 'voor de grap' van hoge brug duwde, riskeert celstraf
gisteren 22:57 Op zoek naar een nieuw gezicht voor Katie
gisteren 22:57 Willem II pakt winst in saai duel van Groningen
gisteren 22:57 CDA-coryfee Elco Brinkman stapt uit de politiek
gisteren 22:57 Mega- wespennest aangetroffen op zolder in Lieshout
gisteren 22:57 'Henk en Jolanda' vast voor reeks oplichtingen van horecagelegenheden
gisteren 22:57 Opgesloten meisje in auto Zaltbommel krijgt hulp na tikken op raam
gisteren 22:57 Middel tegen Kahler in basispakket na succesvolle prijsonderhandelingen
gisteren 22:57 De Reuzen verwonderen bijna honderdduizend mensen
gisteren 22:39 FC Twente opent seizoen met zege
gisteren 22:39 Go Ahead eerste koploper, kampioen Jong Ajax verliest
gisteren 22:39 Barça-trainer fluit Messi terug
gisteren 22:39 Dronken ’Tinkerbell’ uit vliegtuig gegooid
gisteren 22:39 ’Acteur’ Padt beent boos weg
gisteren 22:39 Pijnlijke tik voor Depay en Lyon
gisteren 22:39 Willem II vergroot zorgen FC Groningen
gisteren 22:39 Twente en Roda niveau lager voortvarend van start
gisteren 22:39 Willem II van de nul af, Groningen nog niet
gisteren 22:00 Sjaak Verboom over zijn top drie van iconische beelden
gisteren 22:00 Steun voor een tweestatenoplossing neemt af
gisteren 21:57 Restaurant van de Toekomst op Lowlands: ook in 2050 eten we nog vlees
gisteren 21:57 Turkije weigert vrijlating Amerikaanse dominee
gisteren 21:57 Militaire experts vrezen mysterieuze Russische satelliet
gisteren 21:51 Ruim 95.000 mensen bekijken reuzenpoppen in Leeuwarden
gisteren 21:51 Reacties na eerste speelronde in Keuken Kampioen Divisie
gisteren 21:51 Twente opent Keuken Kampioen Divisie met zege op Sparta, Roda klopt Jong Ajax
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook