Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Het hele kabinet komt naar Hotel Bos en Ven in Oisterwijk en dus doet de tuinman beter zijn best
OISTERWIJK - Het voltallige kabinet komt dinsdag samen in Hotel Bos en Ven in Oisterwijk. Ze houden hier een heidag, een traditie aan het begin van een nieuw politiek jaar. Premier Mark Rutte ging in op een uitnodiging van de burgemeester van Oisterwijk. Want het hotel heeft een historische waarde voor het kabinet.
gisteren 22:18
Megan (15) overleden bij steekpartij: 'Meisje in de bloei van haar leven weggerukt'
BREDA - "Het is vreselijk dat een meisje in de bloei van haar leven is weggerukt." Dit schrijft loco-burgemeester Paul de Beer van de gemeente Breda op het overlijden van het 15-jarige meisje Megan. Zij werd maandagmiddag neergestoken in haar huis in de Bilderdijkstraat in Breda. Een 16-jarige jongen is aangehouden.
gisteren 21:15
Boosheid om langere goederentreinen door Vught: 'Ik word twee tot drie keer wakker'
VUGHT - Er gaan meer en langere treinen over het Brabantse spoor rijden. Dat blijkt uit het nieuwe spoorboekje van ProRail. Vooral in Vught zorgt dat voor boze en bezorgde omwonenden, die bang zijn voor extra overlast.
gisteren 20:12
Grote stroomstoring in Zuidoost-Brabant weer verholpen
EINDHOVEN - In Zuidoost-Brabant zaten maandagmiddag 26.000 huishoudens zonder stroom vanwege een brand in een transformatorhuisje in Aarle-Rixtel. De stroom viel onder meer uit in Helmond, Gemert, Bakel, Elsendorp, Boerdonk, Milheeze, Nuenen, De Rips, Lieshout, Handel en Beek en Donk. Rond zes uur meldde netwerkbeheerder Enexis dat het probleem was verholpen.
gisteren 18:06
Buurt in rouw na gewelddadige dood van tienermeisje: 'Ik heb kippenvel, dit is heel bizar' [VIDEO]
BREDA - "Bizar, ze was nog zo jong." De Bilderdijkstraat in Breda is in rouw gedompeld, nadat daar maandagmiddag een tienermeisje overleed na een steekpartij. Een 16-jarige jongen meldde zich vanwege de steekpartij zelf bij de politie. "Dit mag niet gebeuren", reageert een buurvrouw van het slachtoffer op het trieste nieuws.
gisteren 18:06
Megavarkensstal bij de Kampina voorlopig van de baan, gemeente en provincie teruggefloten
DEN BOSCH - Een grote strop voor de veehouder, die in Spoordonk een megastal wilde beginnen. De rechtbank in Den Bosch heeft maandag bepaald dat zowel de gemeente Oirschot, waar Spoordonk onder valt, als de provincie in de fout is gegaan.
gisteren 17:03
Stroomstoring in groot deel van Zuidoost-Brabant
EINDHOVEN - In Helmond, Gemert, Bakel, Elsendorp, Boerdonk, Aarle-Rixtel en Beek en Donk is maandagmiddag de stroom uitgevallen. Het is nog niet duidelijk hoeveel klanten zonder elektriciteit zitten.
gisteren 17:03
Tienermeisje overleden bij steekpartij in huis Breda, minderjarige verdachte opgepakt
BREDA - Een tienermeisje is overleden nadat ze is neergestoken in een huis aan de Bilderdijkstraat in Breda. Het meisje is volgens de politie 15 of 16 jaar oud. Een 16-jarige jongen is ergens anders in de stad als verdachte opgepakt.
gisteren 17:03
Meisje (15) overleden bij steekpartij in huis Breda, minderjarige verdachte opgepakt
BREDA - Een tienermeisje is overleden nadat ze is neergestoken in een huis aan de Bilderdijkstraat in Breda. Het meisje zou 15 jaar oud zijn. Een minderjarige jongen is ergens anders in de stad als verdachte opgepakt.
gisteren 16:00
Miljoenen tv-kijkers zien Jos en Riek in We zijn er Bijna: 'De kleinkinderen willen alles zien'
REUSEL - De reis van Jos (73) en Riek (68) Graat begon als niets meer en niets minder dan een mooie groepsreis door de Balkan, maar uiteindelijk werd de kampeervakantie van het stel uit Reusel door meer dan twee miljoen mensen bekeken. Iedere maandagavond zijn Jos en Riek te zien in het televisieprogramma We zijn er Bijna! “We worden niet alleen in Reusel herkend.”
gisteren 14:57
Gevonden! Eigenaar van winnend Staatsloterij-lot meldt zich om 100.000 euro te ontvangen
SCHIJNDEL - De winnaar van het in Schijndel gekocht Staatslot, waarop een ton is gevallen, is bekend. De koper heeft zich telefonisch gemeld, zo laat een woordvoerster van de Staatsloterij weten. “En daar zijn we heel blij mee”, zegt ze.
gisteren 14:57
Ongelofelijke en speciale dag voor motorcrosser Glenn Coldenhoff: 'Dit is echt gigantisch'
IMOLA - Glenn Coldenhoff heeft zondag een bijzondere prestatie neergezet. De motorcrosser uit Heesch won beide manches tijdens de Grand Prix van Imola en won zo voor het eerst in de koningsklasse van de motorcross een Grand Prix met twee eerste plaatsen. Het winnen van de Grand Prix was sowieso al een hoogtepunt, de laatste zege was in 2015.
gisteren 13:54
Alle Efteling-attracties afwerken in één dag, kan dat? Pretparkvlogger Bart ging de uitdaging aan
KAATSHEUVEL - Binnen één dag een ritje maken in alle attracties van de Efteling, het is nog best een uitdaging. Maar wel een uitdaging die YouTuber Bart van Iersel uit Drunen graag aan wilde gaan. Spoiler alert: het is hem met pijn en moeite gelukt. Hij hoopt dat anderen de challenge ook willen proberen. "Het was vet, maar wel loeizwaar."
gisteren 13:54
'Webcamafperser Aydin C. wil naar Canada en stopt juridische strijd in Nederland'
TILBURG - Webcamafperser Aydin C. uit Tilburg trekt zijn cassatieprocedure tegen zijn veroordeling in. Dit zegt hij in een handgeschreven brief die hij aan de redactie van Hart van Nederland heeft gestuurd. Door de cassatieprocedure in te trekken hoopt C. dat hij sneller aan Canada kan worden uitgeleverd. Daar wordt hij vervolgd in de zaak van de Canadese tiener Amanda Todd.
gisteren 11:48
Man (27) overleden na botsing op boom in Lage Mierde
LAGE MIERDE - De automobilist die zondagnacht op de Neterselsedijk in Lage Mierde met zijn auto tegen een boom reed, is overleden. Dit laat de politie maandagochtend weten. Het slachtoffer is een man van 27 uit Hooge Mierde.
gisteren 10:45
Vakantie is voorbij: pittige ochtendspits door ongelukken en pech
BEST - De zomervakantie zit er voor de meeste mensen weer op. Dit was maandagochtend te merken op de snelwegen. Ongelukken en pech veroorzaakten maandagochtend lange files.
gisteren 09:42
Dagelijks Nieuws
Het hele kabinet komt naar Hotel Bos en Ven in Oisterwijk en dus doet tuinman iets beter zijn best
OISTERWIJK - Het voltallige kabinet komt dinsdag samen in Hotel Bos en Ven in Oisterwijk. Ze houden hier een heidag, een traditie aan het begin van een nieuw politiek jaar. Premier Rutte ging in op een uitnodiging van de burgemeester van Oisterwijk. Want het hotel heeft een historische waarde voor het kabinet.
gisteren 21:15
Man in eigen huis neergestoken, overvallen en opgesloten tijdens afspraak, daders gevlucht
VUGHT - Een bewoner van een appartement aan het Heunpark in Vught is zondagavond rond kwart over elf het slachtoffer geworden van twee gewapende overvallers. De bewoner had een afspraak met de mannen, maar tijdens de afspraak werd de man bedreigd. Het slachtoffer liep een steekwond op. Ook werd hij door de overvallers opgesloten in zijn eigen huis.
gisteren 16:00
Stel wil zakelijk geschil in Bavel oplossen met bedreigingen en eindigt achter tralies
BAVEL - De politie arresteerde zondagmiddag in Bavel een 33-jarige man en een 18-jarige vrouw op verdenking van bedreiging of poging tot doodslag. Ze dreigden tijdens een uit de hand gelopen conflict met woorden als bom en vuurwapen. Ze zouden ook nog op mensen zijn ingereden en worden daarvan verdacht.
gisteren 14:57
Stel wil privékwestie in Bavel oplossen met bedreigingen en eindigt achter tralies
BAVEL - De politie arresteerde zondagmiddag in Bavel een 33-jarige man en een 18-jarige vrouw op verdenking van bedreiging of poging tot doodslag. Ze dreigden tijdens een uit de hand gelopen conflict met woorden als bom en vuurwapen. Ze zouden ook nog op mensen zijn ingereden.
gisteren 13:54
Gans in de problemen door gebroken poot, brandweer schiet te hulp
MOERGESTEL - De brandweer heeft zondagmiddag een gans uit de Reusel gered bij Moergestel. Voorbijgangers zagen dat het dier in de problemen zat en belden de brandweer. Met flink wat moeite is de gans uit het water gehaald en overgedragen aan de dierenambulance. De gans bleek een gebroken poot te hebben.
gisteren 13:54
Ongelukken en pech zorgen voor lange files tijdens eerste ochtendspits na de vakantie
BEST - De zomervakantie zit er voor de meeste mensen weer op. Dit was maandagochtend te merken op de snelwegen. Ongelukken en pech veroorzaakten lange files.
gisteren 12:51
Gewelddadige overval in huis Vught: bewoner loopt steekwond op en wordt opgesloten
VUGHT - Een bewoner van een appartement aan het Heunpark in Vught is zondagavond het slachtoffer geworden van twee gewapende overvallers. Rond kwart over elf wisten de twee het huis van de man binnen te komen. Ze bedreigden hem en eisten geld. Het slachtoffer liep bij de overval een steekwond op. Ook werd hij door de overvallers opgesloten in zijn eigen huis.
gisteren 12:51
TOP Week voor nieuwe studenten van start in Tilburg, 'ik verheug me op de vele feestjes'
TILBURG - Het zoete leven is afgelopen in het zuiden van Nederland. Kinderen gaan weer naar school, volwassenen aan het werk en eerstejaars studenten storten zich in een traditionele introductieweek, om de stad en elkaar beter te leren kennen. In Tilburg is de TOP Week maandagmorgen begonnen voor maar liefst 4000 nieuwe studenten.
gisteren 12:51
Laatste nieuws uit Eindhoven
gisteren 22:18 Het hele kabinet komt naar Hotel Bos en Ven in Oisterwijk en dus doet de tuinman beter zijn best
gisteren 21:15 Het hele kabinet komt naar Hotel Bos en Ven in Oisterwijk en dus doet tuinman iets beter zijn best
gisteren 21:15 Megan (15) overleden bij steekpartij: 'Meisje in de bloei van haar leven weggerukt'
gisteren 20:12 Boosheid om langere goederentreinen door Vught: 'Ik word twee tot drie keer wakker'
gisteren 18:06 Grote stroomstoring in Zuidoost-Brabant weer verholpen
gisteren 18:06 Buurt in rouw na gewelddadige dood van tienermeisje: 'Ik heb kippenvel, dit is heel bizar' [VIDEO]
gisteren 17:03 Megavarkensstal bij de Kampina voorlopig van de baan, gemeente en provincie teruggefloten
gisteren 17:03 Stroomstoring in groot deel van Zuidoost-Brabant
gisteren 17:03 Tienermeisje overleden bij steekpartij in huis Breda, minderjarige verdachte opgepakt
gisteren 16:00 Man in eigen huis neergestoken, overvallen en opgesloten tijdens afspraak, daders gevlucht
gisteren 16:00 Meisje (15) overleden bij steekpartij in huis Breda, minderjarige verdachte opgepakt
gisteren 14:57 Stel wil zakelijk geschil in Bavel oplossen met bedreigingen en eindigt achter tralies
gisteren 14:57 Miljoenen tv-kijkers zien Jos en Riek in We zijn er Bijna: 'De kleinkinderen willen alles zien'
gisteren 14:57 Gevonden! Eigenaar van winnend Staatsloterij-lot meldt zich om 100.000 euro te ontvangen
gisteren 13:54 Stel wil privékwestie in Bavel oplossen met bedreigingen en eindigt achter tralies
gisteren 13:54 Gans in de problemen door gebroken poot, brandweer schiet te hulp
gisteren 13:54 Ongelofelijke en speciale dag voor motorcrosser Glenn Coldenhoff: 'Dit is echt gigantisch'
gisteren 13:54 Alle Efteling-attracties afwerken in één dag, kan dat? Pretparkvlogger Bart ging de uitdaging aan
gisteren 12:51 Ongelukken en pech zorgen voor lange files tijdens eerste ochtendspits na de vakantie
gisteren 12:51 Gewelddadige overval in huis Vught: bewoner loopt steekwond op en wordt opgesloten
gisteren 12:51 TOP Week voor nieuwe studenten van start in Tilburg, 'ik verheug me op de vele feestjes'
gisteren 12:51 Willy van de Kerkhof geniet van 'Hitchcock-thriller' die FC Twente en RKC op de mat leggen
gisteren 11:48 Verwarde man zet huisartsenpost op stelten: agenten en hulpverlener doen aangifte
gisteren 11:48 Basisschool Sint Gerardus overleeft opnieuw de zomervakantie: 'We moeten vechten'
gisteren 11:48 'Webcamafperser Aydin C. wil naar Canada en stopt juridische strijd in Nederland'
gisteren 10:45 Man (27) overleden na botsing op boom in Lage Mierde
gisteren 09:42 Ravage op kruising Bergen op Zoom na botsing
gisteren 09:42 Vakantie is voorbij: pittige ochtendspits door ongelukken en pech
gisteren 08:39 Verwarde man zet huisartsenpost op stelten in Bergen op Zoom
gisteren 08:39 Zomerweer op komst: dit weekend 30 graden, geen regen meer
gisteren 08:39 Vakantie is voorbij: ongelukken en pech zorgen voor files, anderhalf uur vertraging op A58
gisteren 07:36 Automobilist ernstig gewond nadat hij met zijn auto tegen een boom belandt in Lage Mierde
gisteren 07:36 Nieuw spoorboekje: meer treinen tussen Eindhoven en Dordrecht
gisteren 06:33 Bewoner huis Vught gestoken en opgesloten door overvallers, duo gaat er met onbekende buit vandoor
gisteren 23:15 PSV'er Steven Bergwijn heeft een paar goede dagen achter de rug: 'Lekker dat er duidelijkheid is'
2019-08-18 23:12 Politie rukt uit voor verwarde man bij huisartsenpost in Bergen op Zoom
2019-08-18 23:12 PSV verslaat Heracles en meldt zich aan kop
2019-08-18 23:12 Meerdere gewonden bij frontale botsing in Hedikhuizen
2019-08-18 22:09 Schoonmoeder vindt vuurwapen in tas van schoonzoon en belt de politie
2019-08-18 22:09 Botsing op kruising in Bergen op Zoom zorgt voor ravage
2019-08-18 21:06 Gans in de problemen door gebroken poot, brandweer redt het dier
2019-08-18 21:06 Ruzie loopt uit de hand: bedreigingen en poging tot doodslag in Bavel
2019-08-18 20:03 Politie houdt man en vrouw aan voor bedreiging met vuurwapen en bom
2019-08-18 16:54 Willem II wint in nat Sittard: 'Door het slechte veld telt nu alleen de winst'
2019-08-18 16:54 Politie houdt man en vrouw aan voor bedreiging
2019-08-18 16:54 Wielrenners Kruijswijk en Sagan maken noodlanding op weg naar profronde Etten-Leur
2019-08-18 15:51 Willem II zet Fortuna Sittard in doelpuntrijke wedstrijd opzij, tweede zege voor Tilburgers
2019-08-18 15:51 'Wie doet nou zoiets?': Dood zwijn en hazen gedumpt in buitengebied Haaren
2019-08-18 13:45 Man (20) uit Cuijk bedreigt jongen (12) met mes en spuit pepperspray in zijn ogen
2019-08-18 11:39 Verdachten winkeldiefstal Rijen opgepakt dankzij oplettende omstanders: wandelaar treft buit aan
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 05:51 Ajax strijdt op Cyprus om Champions League
vandaag 04:48 Billie Eilish stoot Lil Nas X van nummer 1 in hitlijst Verenigde Staten
vandaag 04:48 1 jaar sinds mysterieuze verdwijning cyberexpert Arjen Kamphuis
vandaag 04:15 Billie Eilish lost na 19 weken Lil Nas X af bovenaan Amerikaanse hitlijsten
vandaag 04:15 Epstein tekende twee dagen voor dood testament
vandaag 02:42 Guerrillafoto’s op het Binnenhof
vandaag 02:42 Opinie
vandaag 02:42 Opinie
vandaag 02:42 Hoe gevaarlijk is IS in Afghanistan?
vandaag 02:42 Opinie
vandaag 02:42 Basketbalshirt van oud-president Obama levert 120.000 dollar op veiling
vandaag 01:39 Vader van op Sziget opgepakte atleet: 'boosheid en verbijstering'
vandaag 00:36 Omzet industrie in tweede kwartaal opnieuw iets gedaald
vandaag 00:36 Ruim helft arbeidsongeschikten heeft slaapproblemen
vandaag 00:36 Remy Bonjasky: 'De Audi Q7 is mijn droomauto'
vandaag 00:36 Volkswagen introduceert met open versie van T-Roc een unieke cabriolet
vandaag 00:36 'Rabobank wil professionele voetbalclubs niet meer als klant'
vandaag 00:36 Wat te doen bij slaapproblemen? 'Ik val met een luisterboek in slaap'
vandaag 00:21 15-jarige Megan overleden na steekpartij in Breda
vandaag 23:33 Miljoenenstrop Heineken in Kenia
vandaag 23:33 Politie haalde wietplanten Hasselt weg vanwege stankoverlast
vandaag 23:33 'Game-abonnement Apple Arcade kost 5 dollar per maand'
vandaag 23:33 Slachtoffer A$AP Rocky mogelijk in hoger beroep
vandaag 23:33 'Jamie Foxx en Katie Holmes uit elkaar'
vandaag 23:33 Manchester United verspeelt punten bij Wolves
vandaag 23:33 Sony neemt game-maker Insomniac Games over
vandaag 23:18 7 x heerlijke hotspots voor op Ibiza
vandaag 23:00 'Gaat Apoel de bus parkeren? Dan moeten we ons daarop instellen'
gisteren 22:51 De definitieve wederop­standing van het gevulde eitje
gisteren 22:51 Troostende en uitdagende lofzang op de eenzaamheid
gisteren 22:51 Francine Giskes: ‘De Tweede Kamer bijt in haar eigen staart’
gisteren 22:30 Toptransfer naar Jumbo-Visma biedt Tom Dumoulin perspectief voor de Tour
gisteren 22:30 Opinie
gisteren 22:30 Turkse cellen zijn overvol, sinds Erdogan
gisteren 22:30 Directie federale gevangenissen VS ontslagen na zelfmoord Epstein
gisteren 22:30 Chinese Twitteraccounts ingezet om protesten Hongkong te beïnvloeden
gisteren 22:30 'Juventus mengt zich in strijd om Neymar'
gisteren 22:30 Temptation-Rodanya showt babybuik
gisteren 22:30 Kadioglu bij debuut trefzeker voor Fenerbahçe
gisteren 22:30 VVV denkt aan natuurgras en onderzoekt mogelijkheden
gisteren 22:30 Gerucht: game-abonnement Apple Arcade kost $4,99 per maand
gisteren 22:30 Angstaanjagend VR-spel Westworld komt morgen uit
gisteren 22:30 Ook Dembélé valt weg bij Barcelona
gisteren 22:30 Excelsior wint ook tweede wedstrijd
gisteren 22:15 Agenten Amsterdam geschorst om harddrugs
gisteren 22:09 Bezem door top Amerikaanse gevangenissen
gisteren 22:09 Poetin: Geen nucleair gevaar na explosie
gisteren 21:27 Toch ontslag voor agent die Eric Garner in fatale wurggreep hield
gisteren 21:27 Mogelijk celstraf voor Frans echtpaar dat veertig kilo zand stal
gisteren 21:27 KLM financiert Vlaamse Kanaalhopper
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook