Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Jumbo, VDL en DAF slaan handen ineen voor elektrische vrachtwagen
VUGHT - Jumbo heeft de eerste volledig elektrische vrachtwagen ontvangen van VDL Groep en DAF Trucks. De directeuren overhandigden de sleutel aan algemeen-directeur Frits van Eerd van de supermarktketen uit Veghel. De elektrische vrachtwagen wordt de komende tijd getest.
vandaag 12:53
Tassen vol cocaïne verstopt onder goederentrein: justitie eist zware celstraffen
BREDA - Bergen vol cocaïne die Brabant binnenstromen, we kregen er dit jaar volop mee te maken. Maar de vraag is altijd: wat gebeurt er met die duizenden kilo's met bestemming Brabant? Alles zelf opsnuiven kan niet, dus het moet wel voor de export zijn. Deze opvallende zaak vertelt misschien wat meer over de reis die de coke aflegt door Europa.
vandaag 11:50
Jumbo, VDL en DAF slaan handen ineen voor elektrische vrachtwagen
VUGHT - Jumbo heeft de eerste volledig elektrische vrachtwagen ontvangen van VDL Groep en DAF Trucks. De directeuren overhandigden de sleutel aan algemeen-directeur Frits van Eerd van de supermarktketen uit Veghel. De elektrische vrachtwagen wordt de komende tijd getest.
vandaag 11:50
Tilburger probeert ex te steken met mes, vrouw raakt gewond
TILBURG - Een 59-jarige man is maandag opgepakt voor het verwonden van zijn ex-vrouw. Dat gebeurde in zijn woning in de wijk Het Zand in Tilburg. De Tilburger zou zijn ex geprobeerd hebben te steken.
vandaag 10:46
Kind betrapt inbreker in Etten-Leur
ETTEN-LEUR - Een kind heeft maandagavond een inbreker betrapt in Etten-Leur. De politie heeft een 39-jarige verdachte uit Etten-Leur aangehouden.
vandaag 10:46
Huis beschoten: zeker vier kogels gaan door raam woonkamer, bewoners komen met de schrik vrij
DEN BOSCH - Een huis aan de Johan van de Veldestraat in Den Bosch is maandagnacht beschoten. Volgens de politie zijn meerdere schoten gelost op de gevel van het huis. Hierbij zijn zeker vier kogels door het raam van de woonkamer gegaan. Daar zaten op dat moment drie bewoners, een ouder en twee volwassen kinderen. Er raakte niemand gewond.
vandaag 10:46
Boeren zien groot deel inkomen letterlijk verdampen na extreme droogte: ‘Een dramatisch jaar’
EINDHOVEN - De droogte van afgelopen jaar is voor veel boeren goed voelbaar in de portemonnee. Uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat het gemiddelde bruto-inkomen van een boer daalde met zo’n 30.000 euro ten opzichte van vorig jaar. “Dit is dramatisch voor boeren”, aldus boerenorganisatie ZLTO.
vandaag 09:43
Ook dit jaar gaat het weer niet gebeuren, een witte kerst
EINDHOVEN - De eerste sneeuwvlokken van december zijn al gevallen, maar met de Kerst hoeven we niet te rekenen op sneeuw. Het wordt een grijze en regenachtige Eerste Kerstdag. Tweede Kerstdag kan de zon wat gaan schijnen.
vandaag 09:43
Bom onder vuurwerkshow die door inwoners van Reek wordt georganiseerd: 'Het moet wel veilig'
REEK - Voor het vijfde jaar op rij zamelen inwoners van Reek geld in voor een grote vuurwerkshow met nieuwjaarsnacht. Het is alleen de vraag of die show dit jaar doorgaat.
vandaag 08:40
Wonder boven wonder niemand gewond na enorme botsing in Oss
OSS - Bij een botsing tussen twee auto’s in Oss is maandagochtend vroeg wonder boven wonder niemand gewond geraakt. De auto's botsten op elkaar op de kruising van de Frankenbeemdweg met de John F. Kennedybaan.
vandaag 07:37
'We gunnen ieder zijn feestje, maar het moet wel veilig'; vergunning 'Reek Explodeert' onder vuur
REEK - Wordt het nou wel of geen knallend eind van 2018 in Reek? De burgemeester van Landerd gaf een evenementenvergunning af en vindt dat voldoende. Maar de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) en de provincie vinden het niet veilig genoeg. Dinsdag staan ze daarom tegenover elkaar voor de rechter in Den Bosch.
vandaag 07:37
Huis meerdere keren beschoten in Den Bosch, bewoners raken niet gewond
DEN BOSCH - Een huis aan de Johan van de Veldestraat in Den Bosch is maandagnacht beschoten. Volgens de politie zijn meerdere schoten gelost op de gevel van het huis. Bij de schietpartij is niemand gewond geraakt. Er waren op het moment van de schietpartij meerdere bewoners in het huis aanwezig.
vandaag 07:37
Truck boort zich in voorganger op A59, chauffeurs komen met de schrik vrij
OOSTERHOUT - Een vrachtwagen heeft zich maandagnacht op de A59 bij Oosterhout, in de richting van knooppunt Hooipolder, in de oplegger van een andere truck geboord. De chauffeurs raakten bij het ongeluk niet gewond.
vandaag 06:34
Huis in Den Bosch meerdere keren beschoten, bewoners raken niet gewond
DEN BOSCH - Een huis aan de Johan van de Veldestraat in Den Bosch is maandagnacht beschoten. Er zijn volgens de politie meerdere schoten gelost op de gevel van het huis. Bij de schietpartij is niemand gewond geraakt. Er waren op het moment van de schietpartij meerdere bewoners in het huis aanwezig.
vandaag 06:34
Bisschop De Korte houdt kersttoespraak: 'Internet is een open riool met vuilspuiterij en racisme'
DEN BOSCH - Aan het eind van het jaarlijkse kerstconcert van Van Lanschot, maandagavond 17 december in de Sint-Jan in Den Bosch, heeft bisschop Gerard de Korte traditiegetrouw zijn kerstboodschap uitgesproken. Die komt er kort gezegd op neer dat we hoffelijker en respectvoller met elkaar om moeten gaan in plaats van alles er zomaar uit te gooien.
vandaag 23:13
Jan en Sophie hebben acht kinderen: 'We doen mee aan het programma om vooroordelen tegen te gaan'
OUDENBOSCH - Onlangs werd het tiende lid van de familie Nagelkerke uit Oudenbosch geboren: Junior. Hij is daarmee het achtste kind van Jan en Sophie. Of de ouders het nu te druk hebben om te werken? Behalve twee ijssalons, een lunchroom en een bakkerij, runt het stel ook nog een bakkerij. Het leven van de familie Nagelkerke is de komende weken te zien in de KRO-serie ‘Een huis vol’. Maandagavond was de eerste uitzending. "We willen vooroordelen de wereld uit helpen en laten zien hoe het ook kan."
vandaag 23:13
Dagelijks Nieuws
Man probeert ex te steken met mes, vrouw verdedigt zich en raakt gewond
TILBURG - Een 59-jarige man heeft maandag geprobeerd zijn ex-vrouw te steken met een mes. Dit gebeurde in zijn woning in de wijk Het Zand in Tilburg. De man is opgepakt.
vandaag 11:50
Jongen (15) dreigt met mes in asielzoekerscentrum in Oisterwijk
OISTERWIJK - De politie heeft maandagavond een 15-jarige jongen opgepakt na een ruzie in het asielzoekerscentrum aan de Kievitsblekweg in Oisterwijk. De jongen pakte een mes en bedreigde daar een andere minderjarige jongen mee.
vandaag 10:47
Wie hoopt op een witte kerst komt bedrogen uit, geen sneeuw tijdens de feestdagen
EINDHOVEN - De eerste sneeuwvlokken van december zijn al gevallen, maar met Kerstmis hoeven we niet te rekenen op sneeuw. Het wordt een grijze en regenachtige Eerste Kerstdag. Tweede Kerstdag kan de zon wat gaan schijnen.
vandaag 10:47
Jan en Sofie hebben acht kinderen en werken fulltime: 'Een carrière en groot gezin gaan heus samen'
OUDENBOSCH - Onlangs werd het tiende lid van de familie Nagelkerke uit Oudenbosch geboren: Junior. Hij is daarmee het achtste kind van Jan en Sofie. Of de ouders het nu te druk hebben om te werken? Behalve twee ijssalons, een lunchroom en een bakkerij, runt het stel ook nog een chocolaterie. Het leven van de familie Nagelkerke is de komende weken te zien in de KRO-serie ‘Een huis vol’. Maandagavond was de eerste uitzending. "We willen vooroordelen de wereld uit helpen en laten zien hoe het ook kan."
vandaag 09:43
Van afhaalchinees naar Michelinster: het gebeurt bij Restaurant O&O in Sint Willebrord
AMSTERDAM - Een gedurfd en ambitieus plan: in een jaar of vijftien een afhaalchinees uit laten groeien tot een volwaardig restaurant en als ultieme waardering een Michelinster binnenslepen. Te mooi om waar te zijn? Niet voor de familie Tsang, die Restaurant O&O in Sint Willebrord runt en maandag die felbegeerde ster in de wacht sleepte.
vandaag 08:40
Jan en Sophie hebben acht kinderen en werken fulltime: 'Een carrière en groot gezin gaan heus samen'
OUDENBOSCH - Onlangs werd het tiende lid van de familie Nagelkerke uit Oudenbosch geboren: Junior. Hij is daarmee het achtste kind van Jan en Sophie. Of de ouders het nu te druk hebben om te werken? Behalve twee ijssalons, een lunchroom en een bakkerij, runt het stel ook nog een chocolaterie. Het leven van de familie Nagelkerke is de komende weken te zien in de KRO-serie ‘Een huis vol’. Maandagavond was de eerste uitzending. "We willen vooroordelen de wereld uit helpen en laten zien hoe het ook kan."
vandaag 07:37
Truck boort zich in aanhanger van vrachtwagen op A59 bij Oosterhout
OOSTERHOUT - Een vrachtwagen heeft zich maandagnacht op de A59 bij Oosterhout in de oplegger van een andere truck geboord. De chauffeurs raakten bij het ongeluk niet gewond. Het ongeval gebeurde in de richting van knooppunt Hooipolder.
vandaag 07:37
Jet Peters uit Sint-Hubert werd in 1992 vermoord, nu is er nieuwe informatie over haar zaak
SINT HUBERT - Het is deze kerst precies 26 jaar geleden dat de toen 26-jarige en zwangere Mariët (Jet) Peters op 24 december 1992 in haar huis aan de Nimrod in Sint Hubert werd gewurgd, en door haar eigen man Bart Bens werd gevonden. De verontwaardiging over de moord op de 13 weken zwangere Mariët was groot en maakte veel reacties los. Al die verontwaardiging leidde echter niet naar de dader of daders. De politie maakt bekend dat er nieuwe informatie is over deze cold case.
gisteren 19:01
Laatste nieuws uit Eindhoven
vandaag 12:53 Jumbo, VDL en DAF slaan handen ineen voor elektrische vrachtwagen
vandaag 11:50 Man probeert ex te steken met mes, vrouw verdedigt zich en raakt gewond
vandaag 11:50 Tassen vol cocaïne verstopt onder goederentrein: justitie eist zware celstraffen
vandaag 11:50 Jumbo, VDL en DAF slaan handen ineen voor elektrische vrachtwagen
vandaag 10:47 Jongen (15) dreigt met mes in asielzoekerscentrum in Oisterwijk
vandaag 10:47 Wie hoopt op een witte kerst komt bedrogen uit, geen sneeuw tijdens de feestdagen
vandaag 10:46 Tilburger probeert ex te steken met mes, vrouw raakt gewond
vandaag 10:46 Kind betrapt inbreker in Etten-Leur
vandaag 10:46 Huis beschoten: zeker vier kogels gaan door raam woonkamer, bewoners komen met de schrik vrij
vandaag 09:43 Jan en Sofie hebben acht kinderen en werken fulltime: 'Een carrière en groot gezin gaan heus samen'
vandaag 09:43 Boeren zien groot deel inkomen letterlijk verdampen na extreme droogte: ‘Een dramatisch jaar’
vandaag 09:43 Ook dit jaar gaat het weer niet gebeuren, een witte kerst
vandaag 08:40 Van afhaalchinees naar Michelinster: het gebeurt bij Restaurant O&O in Sint Willebrord
vandaag 08:40 Bom onder vuurwerkshow die door inwoners van Reek wordt georganiseerd: 'Het moet wel veilig'
vandaag 07:37 Jan en Sophie hebben acht kinderen en werken fulltime: 'Een carrière en groot gezin gaan heus samen'
vandaag 07:37 Truck boort zich in aanhanger van vrachtwagen op A59 bij Oosterhout
vandaag 07:37 Wonder boven wonder niemand gewond na enorme botsing in Oss
vandaag 07:37 'We gunnen ieder zijn feestje, maar het moet wel veilig'; vergunning 'Reek Explodeert' onder vuur
vandaag 07:37 Huis meerdere keren beschoten in Den Bosch, bewoners raken niet gewond
vandaag 06:34 Truck boort zich in voorganger op A59, chauffeurs komen met de schrik vrij
vandaag 06:34 Huis in Den Bosch meerdere keren beschoten, bewoners raken niet gewond
vandaag 23:13 Bisschop De Korte houdt kersttoespraak: 'Internet is een open riool met vuilspuiterij en racisme'
vandaag 23:13 Jan en Sophie hebben acht kinderen: 'We doen mee aan het programma om vooroordelen tegen te gaan'
vandaag 23:13 Van afhaalchinees naar Michelinster, hoe dan?! In Sint Willebrord gebeurt het
gisteren 22:10 Bisschop De Korte houdt kersttoespraak over internet, de Sinterklaasintocht en 'venijn' in het debat
gisteren 21:07 Een Michelinster winnen, hoe valt dat? 'Ik ben een koele kikker, maar vandaag was ik even beduusd'
gisteren 21:07 Twee auto's botsen tegen elkaar in Tilburg: vier gewonden
gisteren 20:04 Klaas Dijkhoff Politicus van het Jaar: 'Mooi hoor'
gisteren 19:01 Jet Peters uit Sint-Hubert werd in 1992 vermoord, nu is er nieuwe informatie over haar zaak
gisteren 19:01 Wijkagent Jan weet al twee jaar van de 's-Gravenmoerse luiergraaier: 'Wat bezielt hem?'
gisteren 17:58 Man (26) vast voor gewapende overval op tankstation in Den Bosch
gisteren 17:58 Nieuwe informatie over 26 jaar geleden gepleegde moord op zwangere Jet Peters uit Sint-Hubert
gisteren 17:58 Brute overval op Albert Heijn in Eindhoven: politie laat beelden zien [VIDEO]
gisteren 17:58 Wegpiraat die vrouw van fiets reed ging al (veel) vaker in de fout
gisteren 16:56 Wegpiraat die vrouw van fiets reed, beging dit jaar meer ernstige verkeersovertredingen
gisteren 16:56 Jongen (17) opgepakt voor meerdere overvallen in Eindhoven
gisteren 15:53 Berg auto-onderdelen gedumpt in bossen, voor de tweede keer raak op dezelfde plek
gisteren 15:53 Staat het mooiste kersthuis van 2018 in Eindhoven?
gisteren 15:53 Opvallende wederopstanding HVV in vijfde klasse: 'Ze zijn nu allemaal bang voor ons'
gisteren 15:53 'Legaliseren van xtc gaat het dodental en criminaliteit niet verminderen'
gisteren 13:46 Jumbo zette tijdens staking meer uitzendkrachten in dan wordt toegegeven, stellen vakbonden
gisteren 13:46 Advocaat uit Dongen handelde in wapens en drugs en krijgt drie jaar celstraf
gisteren 13:46 Ambulancepersoneel bedreigd in woning
gisteren 13:46 Ambitieus voorjaarsprogramma voor Mathieu van der Poel, in de blubber én op de weg
gisteren 12:43 Vijftig miljoen voor bereikbaarheid snel groeiend ASML
gisteren 12:43 Heeft u humor? Dan bent u wellicht onze nieuwe directeur! Leerlingen in sollicitatiecommissie
gisteren 12:43 PSV en Ajax strijden om titel 'Beste Eredivisieploeg van het kalenderjaar 2018'
gisteren 12:43 Deze kenden we nog niet! Berg auto-onderdelen gedumpt in bossen
gisteren 12:43 Dat wordt smullen: vier Brabantse restaurants ontvangen eerste Michelinster
gisteren 11:41 Brand verwoest een loods in Nistelrode, geen asbest vrijgekomen
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 12:51 Deze dj’s gaan 3FM Serious Request dit jaar ‘doen’
vandaag 12:51 Inchecken met barcode op je telefoon in Rotterdam
vandaag 12:31 Profvoetballer Gregory van der Wiel gaat zich met basketbal bezighouden
vandaag 12:31 Albino orang-oetan krijgt vrijheid terug
vandaag 12:30 Ex-topman Amerikaanse tv-zender loopt 106 miljoen euro mis
vandaag 12:30 'Opvang gehandicapte kinderen in azc's ver onder de maat'
vandaag 12:30 Van Barneveld terug naar kelder van het darts? 'Hij heeft geen keus'
vandaag 12:30 Sociale huur volgend jaar minder omhoog
vandaag 12:25 Column: Kleding met een verhaal
vandaag 12:25 Christen China kan bijna niets meer in het geheim doen
vandaag 12:25 Hoe het Hoornbeeck College voor de tiende keer het beste roc werd
vandaag 12:24 Kernwoorden als ABC van het geloof bieden handvat
vandaag 12:24 Ex-dakloze in gesprek met CU-leider Segers over naastenliefde
vandaag 12:16 Wat Nederland van het Deense ‘gettoplan’ kan leren
vandaag 12:15 Rechter, blijf van vrije woord af. Publieke opinie censureert al genoeg
vandaag 12:12 Opinie
vandaag 12:12 ‘Vrouwelijke journalisten en politici op Twitter eens per 30 seconden beledigd’
vandaag 12:12 Verkrachte Salvadoraanse vrouw vrijgesproken
vandaag 12:12 Nieuwe schepen Rijkswaterstaat van 26,3 miljoen steken te diep
vandaag 12:12 CO2-uitstoot auto’s in EU gaat fors omlaag
vandaag 12:09 Man probeert ex te steken en wordt aangehouden
vandaag 12:03 Shirma Rouse geeft Aretha Franklin-eerbetoon tijdens Ladies of Soul
vandaag 12:03 Atari maakt blockchain-versie van RollerCoaster Tycoon
vandaag 12:03 Verstappen zegt veel te hebben opgestoken van moeizame start in 2018
vandaag 12:03 Zzp'er wint zaak tegen dubieuze verkoper van domeinnamen
vandaag 12:03 NUpanel: Hoe viert Nederland Kerst?
vandaag 12:03 In Spanje aangehouden Nederlander toch niet verdacht van terrorisme
vandaag 12:01 Wauw: zo stralend zag je Angela Groothuizen nog nooit
vandaag 12:01 Bon Bini Holland 2 nu al in de prijzen
vandaag 12:01 Seeing double: zo ziet de zus van EOTBDD’s Mezdi eruit
vandaag 12:01 Hoekstra's plan voor financiële sector oogst direct kritiek: 'Lood om oud ijzer'
vandaag 12:01 Autofabrikant komt met geluidswerend hondenhok voor Oud en Nieuw
vandaag 12:01 Visagist van Belgische koningin Mathilde verdacht van juwelenroof
vandaag 12:00 Astrid Holleeder: 'Willem zal wraak nemen, die klap in het donker komt'
vandaag 11:48 3x zo vergeet je klusjes niet meer
vandaag 11:48 Exit voor The Special One: United ontslaat Mourinho
vandaag 11:28 Edward van Kersbergen, van trainee bij Shell tot een eigen olieveld in Tunesië
vandaag 11:28 Strengere regels voor banken, reclameverbod voor flitskrediet
vandaag 11:28 Oranje-briefje van Lodeweges levert 35.000 euro op
vandaag 11:28 Treinreizen naar buitenland in trek, NS ziet impuls door milieudebat
vandaag 11:28 Manchester United ontdoet zich van mopperende Mourinho
vandaag 11:22 Ratzinger kwam weer terug bij doopleer Vroege Kerk
vandaag 11:22 „Meer aandacht nodig voor schoolexamen”
vandaag 11:22 Nederland blijvertje bij overleg grote landen
vandaag 11:21 ”Stille nacht” bij de gitaar
vandaag 11:10 Opinie
vandaag 11:10 Voetgangers houden in het gekrioel graag 75 centimeter afstand
vandaag 11:09 Afvallen tijdens de feestdagen? Het kan
vandaag 11:09 Zeer criminele motorbende rukt op
vandaag 11:09 Gezondheidsraad: één vaccinatie minder tegen kinkhoest
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook