Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Dronken vrouw kruipt achter het stuur met vier kinderen in de auto
VOLKEL - Een vrouw in Volkel is aangehouden terwijl ze met alcohol op achter het stuur zat. In de auto zaten vier kinderen, zo laat de politie weten. De vrouw had ruim drie keer zoveel gedronken als toegestaan.
vandaag 11:12
Rico Verhoeven en Badr Hari nemen voorproefje op titanenstrijd, staredown straks LIVE te volgen
UTRECHT - Het wordt nu al de wedstrijd van het jaar genoemd: op 21 december vechten kickboksers Rico Verhoeven uit Halsteren en Badr Hari uit Amsterdam weer tegen elkaar. Hoewel de rematch in het Gelredome pas over twee maanden plaatsvindt, staan beide kemphanen donderdagmiddag al oog in oog met elkaar. De staredown en de persconferentie zijn in dit bericht straks live te volgen, vanaf 16.00 uur.
vandaag 11:12
Explosief dat voor deur werd gelegd van restaurant Bij Hos in Valkenswaard is granaat
VALKENSWAARD - Het explosief dat woensdagnacht is gevonden voor de deur van restaurant Bij Hos in Valkenswaard, blijkt een granaat te zijn. Het ding werd gevonden nadat getuigen iemand zagen wegrennen bij het restaurant in de Karel Mollenstraat Zuid. Zij schakelden de politie in.
vandaag 11:12
Explosief bij restaurant Bij Hos in Valkenswaard is granaat
VALKENSWAARD - Het explosief dat voor de deur van restaurant Bij Hos in Valkenswaard was gelegd, blijkt een granaat te zijn. Getuigen hadden woensdagnacht iemand zien wegrennen bij het restaurant in de Karel Mollenstraat Zuid en hebben toen melding gedaan bij de politie. De politie doet buurtonderzoek in de straat.
vandaag 10:09
Zeker helft ziekenhuizen dicht tijdens landelijke staking in november
EINDHOVEN - De vakbonden organiseren een landelijke ziekenhuisstaking op 20 november. Dit doen zij vanwege het uitblijven van een goede cao voor 200.000 ziekenhuismedewerkers in Nederland. Het is de eerste keer in de Nederlandse geschiedenis dat dit gebeurt.
vandaag 09:06
Zonneauto van Joost (23) uit Roosendaal gaat vlak voor finish van WK in vlammen op: 'Shit happens'
ROOSENDAAL/ADELAIDE - Een ontzettend pijnlijk einde van de World Solar Challenge in Australië voor Joost Reniers (23) uit Roosendaal en Bruno Martens (23) uit Rosmalen. Ze maakten met hun Vattenfall Solar Team grote kans op de wereldtitel, maar hun zonneauto ging 150 kilometer voor de finish in vlammen op. "Het was heel emotioneel, niet te bevatten. Maar shit happens in dit geval", zegt Joost.
vandaag 09:06
Ziekenhuisstaking op 20 november: helft personeel legt mogelijk het werk neer
EINDHOVEN - De vakbonden organiseren een landelijke ziekenhuisstaking op 20 november. De bonden verwachten dat minimaal de helft van de ziekenhuizen op 20 november hun deuren gaan sluiten voor niet-spoedeisende zaken. Het is op dit moment nog niet zeker welke Brabantse ziekenhuizen het werk neer zullen leggen.
vandaag 08:03
Militairen kwamen op adem, maar granaten en sluipschutters zorgden nog iedere dag voor slachtoffers
BRABANT BEVRIJD - 17 oktober 1944. Geen zware gevechten of grote aanvallen vandaag bij Woensdrecht. Wel gaan de beschietingen door. Vriend en vijand moeten steeds dekking zoeken en oppassen voor 'snipers', sluipschutters. Even kunnen de uitgeputte militairen op adem komen. Het gebied is intussen veranderd in een grote ruïne.
vandaag 08:03
Twintig mensen hun huis uit na vondst van explosief bij restaurant in Valkenswaard
VALKENSWAARD - Bij een restaurant aan de Karel Mollenstraat Zuid in Valkenswaard is in de nacht van woensdag op donderdag een explosief gevonden. Dat meldt de politie. Een appartementencomplex aan de overkant werd ontruimd.
vandaag 08:03
Plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom, daders gaan er op scooter vandoor
BERGEN OP ZOOM - Twee daders hebben woensdagnacht een plofkraak gepleegd op een geldautomaat aan de Zandstraat in Bergen op Zoom. Dit meldt de politie. De daders sloegen iets na halfvier toe.
vandaag 05:57
Prijswinnende boom staat weer in Brabant: Heksenboom uit Bladel is de mooiste
BLADEL - De 'Heksenboom van Zwarte Kaat' in Bladel is verkozen tot Boom van het Jaar 2019. Het was een nek-aan-nek-race met de plataan op de Lijnbaan in Rotterdam, maar de beuk in Bladel kreeg de meeste stemmen.
vandaag 03:51
Appartementencomplex Valkenswaard ontruimd na vondst explosief bij restaurant
VALKENSWAARD - Bij een horecagelegenheid aan de Karel Mollenstraat Zuid in Valkenswaard is in de nacht van woensdag op donderdag een explosief gevonden. Dat meldt de politie. Een appartementencomplex aan de overkant werd ontruimd.
vandaag 03:51
Speciale bbq voor de boeren langs de A2: 'Alle 400 broodjes met worst zijn op'
REEK - Een dagje demonstreren in Den Haag maakt je hongerig. Dat bleek wel langs de A2 waar honderden Brabantse boeren konden rekenen op een bbq van een veehandelbedrijf. "Wij zijn blij met hun actie en daarom stonden we klaar met broodjes met varkensworst."
vandaag 23:39
Doodskisten worden maar niet via Marktplaats verkocht: 'Er rust een taboe op'
VEGHEL - Het is geen grap en ook geen stunt voor Halloween: de twaalf doodskisten worden serieus op Marktplaats aangeboden door Handelsonderneming L.C. uit Veghel. Toch wil het met de verkoop niet zo lukken. "Ik denk dat er toch een taboe op rust. Want dit is eigenlijk echt een koopje", zegt Renée van de Corput-Ibes van het handelsbedrijf.
gisteren 21:33
Rico Verhoeven krijgt eigen realitysoap op SBS6
HALS - Rico Verhoeven krijgt een eigen docusoap op SBS6. Dat vertelde de kickbokser uit Halsteren woensdag aan Shownieuws.
gisteren 21:33
Vroeg opstaan, veel files en Peter bleef thuis: dit was het boerenprotest
EINDHOVEN - Boze boeren protesteerden woensdag voor de tweede keer op het Malieveld in Den Haag tegen het aangescherpte stikstofbeleid. Het werd een drukke dag. Omroep Brabant zette de hoogtepunten voor je op een rijtje.
gisteren 21:33
Dagelijks Nieuws
Zeker helft ziekenhuizen dicht tijdens nooit eerder vertoonde landelijke staking in november
EINDHOVEN - De vakbonden houden een landelijke ziekenhuisstaking op 20 november. Dit doen zij vanwege het uitblijven van een goede cao voor 200.000 ziekenhuismedewerkers in Nederland. Het is de eerste keer in de Nederlandse geschiedenis dat dit gebeurt.
vandaag 11:12
Overvaller opgepakt die postbezorgster in Waalwijk 'de schrik van haar leven bezorgde'
WAALWIJK - Een man van negentien uit Amsterdam is aangehouden, omdat hij woensdagmiddag een postbezorgster in Waalwijk zou hebben beroofd. De dader was er met meerdere enveloppen vandoor gegaan.
vandaag 11:12
Opnieuw plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom: omwonenden schrikken van harde knal
BERGEN OP ZOOM - Twee daders hebben woensdagnacht een plofkraak gepleegd op een geldautomaat aan de Zandstraat in Bergen op Zoom. Dit meldt de politie. De plofkrakers sloegen iets na half vier toe. Rond half negen was het politie-onderzoek afgerond. De daders hadden het gemunt op een nieuw type geldautomaat, de zogenoemde Geldmaat. Eerder in januari was de geldautomaat van ABN AMRO aan dezelfde straat het doelwit van plofkrakers.
vandaag 10:09
Keeper Bernd weet het zeker: hij gaat het duel met Arjen Robben sowieso winnen
UDEN - Het zijn spannende tijden voor Bernd Derksen (30). De keeper van het G-team van UDI'19 neemt het maandag in een één-op-één-duel op tegen niemand minder dan Arjen Robben. De oud-international en voormalig aanvaller van PSV is ingegaan op de uitdaging van #PlayUnified waarin sporters met en zonder verstandelijke beperking het tegen elkaar opnemen. Maandag neemt Robben het op tegen de talentvolle Udense keeper.
vandaag 10:09
Opnieuw plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom, daders gaan er op scooter vandoor
BERGEN OP ZOOM - Twee daders hebben woensdagnacht een plofkraak gepleegd op een geldautomaat aan de Zandstraat in Bergen op Zoom. Dit meldt de politie. De daders sloegen iets na halfvier toe. Rond halfnegen was het politie-onderzoek afgerond. De daders hadden het gemunt op een nieuw type geldautomaat, de zogenoemde Geldmaat. Eerder in januari was de geldautomaat van ABN AMRO aan de Zandstraat het doelwit van plofkrakers.
vandaag 09:06
Fietser overleden na aanrijding met auto in Nieuwkuijk
NIEUWKUIJK - Een fietser is woensdagmiddag overleden na een ongeluk met een auto in Nieuwkuijk. De man werd met spoed naar ziekenhuis gebracht, maar is daar overleden. Dit meldt de politie woensdagavond.
vandaag 08:03
Weer plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom, daders gaan er op scooter vandoor
BERGEN OP ZOOM - Twee daders hebben woensdagnacht een plofkraak gepleegd op een geldautomaat aan de Zandstraat in Bergen op Zoom. Dit meldt de politie. De daders sloegen iets na halfvier toe.
vandaag 08:03
Trein sleurt auto mee op overgang in Boxtel, bestuurder wilde te vroeg afslaan
BOXTEL - Een auto is woensdagavond laat in Boxtel op een spoorwegovergang terecht gekomen en daarna geramd door een trein. De bestuurder wist op tijd te ontkomen. De auto werd tientallen meters meegesleurd over het spoor voordat de trein tot stilstand kwam. Er raakte niemand gewond.
vandaag 08:03
Laatste nieuws uit Eindhoven
vandaag 11:12 Zeker helft ziekenhuizen dicht tijdens nooit eerder vertoonde landelijke staking in november
vandaag 11:12 Overvaller opgepakt die postbezorgster in Waalwijk 'de schrik van haar leven bezorgde'
vandaag 11:12 Dronken vrouw kruipt achter het stuur met vier kinderen in de auto
vandaag 11:12 Rico Verhoeven en Badr Hari nemen voorproefje op titanenstrijd, staredown straks LIVE te volgen
vandaag 11:12 Explosief dat voor deur werd gelegd van restaurant Bij Hos in Valkenswaard is granaat
vandaag 10:09 Opnieuw plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom: omwonenden schrikken van harde knal
vandaag 10:09 Keeper Bernd weet het zeker: hij gaat het duel met Arjen Robben sowieso winnen
vandaag 10:09 Explosief bij restaurant Bij Hos in Valkenswaard is granaat
vandaag 09:06 Opnieuw plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom, daders gaan er op scooter vandoor
vandaag 09:06 Zeker helft ziekenhuizen dicht tijdens landelijke staking in november
vandaag 09:06 Zonneauto van Joost (23) uit Roosendaal gaat vlak voor finish van WK in vlammen op: 'Shit happens'
vandaag 08:03 Fietser overleden na aanrijding met auto in Nieuwkuijk
vandaag 08:03 Weer plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom, daders gaan er op scooter vandoor
vandaag 08:03 Trein sleurt auto mee op overgang in Boxtel, bestuurder wilde te vroeg afslaan
vandaag 08:03 Heksenboom uit Bladel is de mooiste boom van 2019
vandaag 08:03 Ziekenhuisstaking op 20 november: helft personeel legt mogelijk het werk neer
vandaag 08:03 Militairen kwamen op adem, maar granaten en sluipschutters zorgden nog iedere dag voor slachtoffers
vandaag 08:03 Twintig mensen hun huis uit na vondst van explosief bij restaurant in Valkenswaard
vandaag 07:00 Bestuurder goederentrein gewond na botsing met auto op Waalkade in Oss
vandaag 07:00 Paul Depla plaatst vraagtekens bij sluiten drugspanden in aanpak georganiseerde criminaliteit
vandaag 05:57 Plofkraak op geldautomaat in Bergen op Zoom, daders gaan er op scooter vandoor
vandaag 03:51 Prijswinnende boom staat weer in Brabant: Heksenboom uit Bladel is de mooiste
vandaag 03:51 Appartementencomplex Valkenswaard ontruimd na vondst explosief bij restaurant
vandaag 23:39 Speciale bbq voor de boeren langs de A2: 'Alle 400 broodjes met worst zijn op'
gisteren 22:36 400 trekkers rijden op weg naar huis na boerenprotest in Den Haag
gisteren 22:36 Harrie Lavreysen pakt met teamsprinters opnieuw EK-goud
gisteren 21:33 Fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Nieuwkuijk
gisteren 21:33 75 alles beslissende oorlogsmomenten gevangen in één beeld tijdens de Dutch Design Week
gisteren 21:33 Jongen verstopt zich in bosjes met 144 illegale lawinepijlen en geeft toe dat het 'niet zo slim was'
gisteren 21:33 Doodskisten worden maar niet via Marktplaats verkocht: 'Er rust een taboe op'
gisteren 21:33 Rico Verhoeven krijgt eigen realitysoap op SBS6
gisteren 21:33 Vroeg opstaan, veel files en Peter bleef thuis: dit was het boerenprotest
gisteren 20:30 Christ (12) moest na een ongelukkige brand een jaar met zijn familie in een kippenhok wonen
gisteren 20:30 Dit was het boerenprotest
gisteren 20:30 Pompoenenparadijs in Asten met duizenden creatieve, grappige en kunstzinnige pompoenen [VIDEO]
gisteren 19:27 Volleybalsters gaan uit de kleren om geld in te zamelen voor Lilian die ALS heeft
gisteren 19:27 Julia (17) ontroerd door spektakel over bevrijding Bergen op Zoom: 'Mensen hadden moeilijke keuzes'
gisteren 19:27 Joost en Pepijn geven een kijkje achter de schermen van de langstlopende musical Soldaat van Oranje
gisteren 19:27 400 trekkers rijden vanavond door Brabant: 'Eerste tractoren gespot op Moerdijkbrug'
gisteren 18:24 4 dagen geen treinen Eindhoven-Boxtel en in het weekend ook niet Boxtel-Tilburg en Boxtel-Den Bosch
gisteren 18:24 Als boerin Margot gaat demonstreren, past boer Peter op de boerderij
gisteren 18:24 Fietser geschept door auto in Haarsteeg, man zwaargewond naar het ziekenhuis
gisteren 18:24 Nieuw baasje en nieuwe naam voor bearded collie Tess na lang getouwtrek: 'Wat een opluchting!'
gisteren 17:21 Boze boeren protesteren op Malieveld in Den Haag tegen regeringsbeleid
gisteren 17:21 Legale wietkwekers krijgen geen bankrekening van ABN AMRO en spannen een kort geding aan
gisteren 17:21 Vooral jonge boeren maken zich zorgen, bijna de helft vindt warme sanering de beste oplossing
gisteren 17:21 Albert Heijn trapt alsnog in 1 aprilgrap uit 2014: 'condoomtoren' op boodschappentas van supermarkt
gisteren 17:21 Cocaïnewasserij in aanbouw ontdekt in Heeswijk-Dinther, nog niemand aangehouden
gisteren 17:21 Na de boeren willen ouderen gaan demonstreren op het Malieveld: 'We worden neergezet als profiteurs'
gisteren 16:18 Boze boeren protesten op Malieveld in Den Haag tegen regeringsbeleid
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 11:18 Man (18) opgepakt op verdenking neersteken 40-jarige plaatsgenoot
vandaag 11:18 Zo stijlvol zijn lichtstrips in je interieur
vandaag 11:18 Ajax intensiveert samenwerking met Guangzhou
vandaag 11:18 Vitesse tot winterstop zonder Tannane
vandaag 11:18 Te koop: 'trendy' hokje met 'gaaf balkon' in Utrecht voor ruim 2 ton
vandaag 11:18 Lion King breekt opnieuw een record
vandaag 11:18 William Rutten staat vriend Marco Borsato bij in moeilijke tijd
vandaag 11:18 Britt Dekker vond zichzelf raar vergeleken met de rest
vandaag 11:18 Vergunningen Floriade liggen stil door stikstofuitspraak
vandaag 11:18 Boeren niet met tractoren langs ministeries, in groepjes Den Haag uit
vandaag 11:09 DUP: geen steun voor huidige brexitvoorstellen
vandaag 11:03 Robot voltooit monnikenwerk met handgeschreven Statenvertaling
vandaag 11:03 Smouter: RD en ND waren hun tijd ver vooruit
vandaag 11:03 Broer noemt Josef B. egoïstisch
vandaag 11:03 Juristen waarschuwen voor stikstofbeleid
vandaag 11:03 Dirigent Jaap van Zweden krijgt Concertgebouw Prijs 2020
vandaag 11:03 Directeur Agapè: Wat was ik verkeerd bescheiden
vandaag 10:27 Overheidssteun voor zwakke ziekenhuizen is ongewenst
vandaag 10:27 Het verschil tussen linkse en rechtse identiteit
vandaag 10:27 Immigratiestop kan verlichting brengen in oplossen stikstofcrisis
vandaag 10:18 AOW neemt fors toe en compenseert deels verwachte pensioenkorting
vandaag 10:18 Wordt het ‘geen gezicht’ of een waardige raadsvergadering?
vandaag 10:18 Tachtig gewonden bij hevige rellen Catalonië
vandaag 10:18 Kamer eist veel harder optreden tegen Turkije
vandaag 10:18 ADE tickets - TIKTAK met Ronnie Flex en meer voor 43,17 euro
vandaag 10:18 Bezoek het seminar 'Veranderkracht' met Arend Ardon en meer
vandaag 10:18 De verwachte Eurojackpot staat op 39 miljoen
vandaag 10:18 Shop televisies met de laagste prijs op Kieskeurig.nl
vandaag 10:18 Apple TV+-serie For All Mankind krijgt voor start al tweede seizoen
vandaag 10:18 Giel Beelen bestolen van camera en laptop na Amsterdam Dance Event
vandaag 10:18 'Jonah Hill sloeg rol in nieuwe Batman-film af'
vandaag 10:18 Wat is jouw Max Verstappen-moment van 2019?
vandaag 10:18 Gaviria sprint in eerste rit Ronde van Guangxi naar vijfde seizoenszege
vandaag 10:18 Noord-Ierse DUP gaat op laatste moment voor mogelijke Brexit-deal liggen
vandaag 10:18 Kabinet wil telefoonnummer 113 gebruiken voor zelfmoordpreventie
vandaag 10:15 Kabinet wil telefoonnummer 1-1-3 voor suïcidepreventie beschikbaar maken
vandaag 10:15 Boerderij afgezonderd gezin Ruinerwold digitaal gescand
vandaag 10:15 Actrice Helen Hunt betrokken bij auto-ongeluk
vandaag 10:15 Hoe een schilderij Buffon hielp een depressie te overwinnen
vandaag 10:15 Giel Beelen bestolen tijdens Amsterdam Dance Event
vandaag 10:15 Controller van gamedienst Google heeft nog draad nodig
vandaag 10:15 Leeftijdscontrole Britse pornokijkers voorlopig van de baan
vandaag 10:15 Scouts Serie A-topclubs op tribune voor Veltman en twee andere internationals
vandaag 10:15 Kirsten Schilder moet gezinnetje thuis achterlaten
vandaag 10:15 De contouren van de nieuwe brexitdeal: dit is wat we weten
vandaag 10:15 Brandweer rukt uit voor ontploft rot ei in Schoonhoven
vandaag 10:06 23 aanhoudingen bij demonstratie in Rotterdam
vandaag 10:06 De housemuzikale fotoodyssee van Jos die zijn helden vastlegde
vandaag 10:06 Bokser overleden aan gevolgen knock-out
vandaag 10:00 Ds. Holland vroeg om vrijheid tijdens Puttense razzia
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook