Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Inwoners Grave mogen in referendum stemmen over aansluiten bij Land van Cuijk
GRAVE - De inwoners van Grave mogen op 14 mei stemmen over de toekomst van de gemeente. Dit is dinsdagavond met een meerderheid van één persoon door de gemeenteraad besloten. De grote vraag is of Grave onderdeel wordt van de nieuwe fusiegemeente Land van Cuijk.
vandaag 23:12
Boze boeren op vooravond van actiedag al richting Den Haag
BREDA - Aan de vooravond van een dag vol boerenprotesten, hebben de eerste boeren zich al verzameld op het Haagse Malieveld. Een aantal trekkers vertrok dinsdagavond al vanuit Brabant richting Den Haag.
gisteren 22:09
Onstuimig weer zet optochtcommissies op scherp: ‘Het laatste wat we willen is de optocht afblazen’
EINDHOVEN - De weerberichten van Piet Paulusma, Marco Verhoef en Reinier van den Berg worden de komende dagen op de voet gevolgd door de optochtcommissies van verschillende Brabantse plaatsen. Met name op zondag staat de optochten een meer dan stevige bries te wachten. De vraag die alle commissies zichzelf stellen: gaat de optocht door of niet?
gisteren 22:09
Ongeluk op A58 met vijf voertuigen, weg weer vrij
OIRSCHOT - De A58 richting Eindhoven is dinsdagavond rond zeven uur dicht gegaan vanwege een ernstig ongeluk met vijf voertuigen, waaronder een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Oirschot. Rond acht uur ging één rijstrook open. De weg was rond halftien weer in zijn geheel open.
gisteren 22:09
Schrijnend: sommige kinderen vieren geen carnaval omdat ze geen 'pekske' hebben
TILBURG - Je zult ze de kost moeten geven: de mensen die elk jaar een nieuw carnavalskostuum kopen. Zonder schaamte tellen ze daar telkens een paar tientjes voor neer. En wat gebeurt er met de oude carnavalskleding? Inderdaad, op zolder in een oude doos of een grote shopper. Geen mens die er nog naar kijkt. In Tilburg doen ze het anders.
gisteren 21:06
Ongeluk op A58 met vijf voertuigen, één rijstrook open
OIRSCHOT - De A58 richting Eindhoven is dinsdagavond rond zeven uur dicht gegaan vanwege een ernstig ongeluk met vijf voertuigen, waaronder een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Oirschot. Rond acht uur ging één rijstrook open. Naar verwachting is de weg rond halftien weer in zijn geheel open.
gisteren 21:06
À gauche, à droite! Dit is de verrassende andere kant van Rob Kemps van de Snollebollekes
BEST - Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes, blijkt ook een hele andere kant te hebben. De zanger uit Best die een ramvolle feesttent van links naar rechts kan laten springen en op menig festivalterrein de bodem kan laten trillen blijkt een grote liefde voor Franse zanger Jacques Brel te hebben. Ook heeft hij een fascinatie voor de Parijse begraafplaats Père Lachaise.
gisteren 20:03
Roy Donders showt hier de nieuwste carnavalstrends: 'Regenboogkleuren zijn het helemaal!'
TILBURG - Verkleed gaan als boef, politie of monnik kan echt niet meer. Nee, volgens paillettenkoning Roy Donders gaat het dit jaar tijdens carnaval om kleur, heel veel kleur. De Tilburgse paillettenprins showt ons alvast alle trends. Van foute trainingspakken tot gekke brillen en eenhoornpakken.
gisteren 20:03
Chaos op A58 door ongeluk met meerdere voertuigen, weg is dicht
BREDA - De A58 richting Eindhoven is dinsdagavond dicht vanwege een ernstig ongeluk met meerdere voertuigen, waaronder een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Oirschot.
gisteren 19:00
Man overleden die gewond raakte bij brand in appartementencomplex Goirle
GOIRLE - De persoon die maandagavond bij de brand in Goirle in appartementencomplex aan het Koningsschild gewond raakte, is overleden. Dat meldt de politie.
gisteren 17:57
Frans Bauer zet alledaagse helden in het zonnetje in nieuw programma ‘Goed Voor Elkaar’
FIJNAART - Frans Bauer gaat na zijn reisavonturen in Argentinië iets heel anders doen op tv. In zijn nieuwe televisieprogramma ‘Goed Voor Elkaar’ ontmoet hij mensen die iets goeds doen voor de samenleving en zet hij ze in het zonnetje.
gisteren 17:57
Opstoppingen in dorpen en op binnenwegen verwacht nu tractoren niet de snelweg op mogen
WILLEMSTAD - Het boerenprotest gaat woensdag opnieuw voor overlast zorgen. Dat verwachten enkele boeren die meedoen aan de actie. De overlast ontstaat omdat boeren alleen via binnenwegen naar Den Haag mogen rijden. “Dat gaat voor opstoppingen zorgen in dorpskernen”, vertelt boer Peter van Oosterhout uit Terheijden.
gisteren 16:54
Meeblèren met carnavalskrakers in de taxi: Tilburgse Lanterfantje komt met Carpool Carnaoke!
TILBURG - De Tilburgse dj van De Lanterfantjes, Thomas heeft een parodie op het populaire Engelse Carpool Karaoke in het leven geroepen: Carpool Carnaoke! Hij rijdt in zijn taxi de leukste carnavalszangers rond in aanloop naar het gezelligste feest van het jaar. En tijdens deze ritjes komt natuurlijk menig carnavalskraker voorbij om mee te blèren.
gisteren 16:54
Zoon verdacht van gewelddadige dood van vrouw (83) in Rosmalen
ROSMALEN - De dode vrouw (83) die donderdagnacht in een appartement aan de Burgemeester Mazairaclaan in Rosmalen werd gevonden, is mogelijk door haar zoon om het leven gebracht. De gearresteerde verdachte is een 57-jarige man uit Heeswijk-Dinther.
gisteren 16:54
Liquidatie van Gintas Macionis op zijn oprit in Huijbergen: in hoger beroep 20 jaar geëist
DEN BOSCH - Justitie heeft dinsdag hogere straffen geëist tegen de vier mannen die worden verdacht van het omleggen van de 37-jarige Gintas Macionis in Huijbergen begin 2014. Alle mannen hoorden in hoger beroep een eis van twintig jaar.
gisteren 15:51
Oeps! Hockeyster noemt Argentijnse een 'dikke trol', maar zet het per ongeluk openbaar
LAUSANNE - De internationale hockeyfederatie onderzoekt het gedrag van Renée van Laarhoven uit Tilburg op Instagram. Ze dacht een berichtje waarin ze een Argentijnse hockeyfan een 'dikke trol' noemt, aan haar vriend te sturen, maar zette het per ongeluk openbaar. Van Laarhoven heeft haar Twitteraccount inmiddels verwijderd.
gisteren 15:51
Dagelijks Nieuws
Longen van verongelukte Tilburgse Tim verlengen leven van Italiaan met taaislijmziekte
MILAAN - De longen van de Tilburgse Tim, die in juli 2018 omkwam bij een ongeluk in St. Julians in Malta, zijn gedoneerd aan de 36-jarige Italiaanse Francesco Pelz. "Hij kan weer lachen zonder buiten adem te raken", zegt de vrouw van Francesco.
vandaag 00:15
Ga op tijd flappentappen: geldautomaten ook met carnaval om 11 uur dicht
EINDHOVEN - Ga je carnaval vieren? Zorg dan dat je niet droog komt te staan en dat je voldoende geld hebt voor een broodje bal of een frietje met. De geldautomaten zijn ook met carnaval gesloten tussen elf uur ’s avonds en zeven uur in de ochtend. Voor de late carnavalsvierders is het dus zaak om op tijd flappen te tappen of contactloos te betalen.
gisteren 22:09
Zware Jongens hebben 'alle vertrouwen' in optochten na teleurstelling kapseizende carnavalsboot 2019
EINDHOVEN - Na een dubbele teleurstelling bij de optochten van Eindhoven en Valkenswaard vorig jaar heeft carnavalsvereniging de Zware Jongens er alle vertrouwen in dat dit jaar wel een succes wordt. "We gaan er vol goede moed tegenaan."
gisteren 21:06
Longen van verongelukte Tilburgse Tim redden leven van Italiaan met taaislijmziekte
MILAAN - De longen van de Tilburgse Tim, die in juli 2018 omkwam bij een ongeluk in St. Julians in Malta, zijn gedoneerd aan de destijds 36-jarige Italiaanse Francesco Pelz. "Hij kan weer lachen zonder buiten adem te raken."
gisteren 20:03
Wildplassers in de schijnwerpers bij de Grote Kerk: 'Dit hoort niet in Breda'
BREDA - Plassen tegen de Grote Kerk in Breda, het gebeurt waarschijnlijk al net zo lang als de kerk oud is. Maar het is schadelijk voor het poreuze kalksteen en bovendien tamelijk smerig. Met carnaval voor de deur neemt de kerk nu maatregelen.
gisteren 20:03
Blender weggeven aan vrouwen die zich niet laten vaccineren, mag niet
VALKENSWAARD - De actie waarbij zwangere vrouwen een blender van 400 kunnen winnen als ze besluiten zich niet te laten vaccineren tegen kinkhoest, is verboden door de Reclame Code Commissie. De reclame is in strijd met de regels, zo oordeelt de commissie.
gisteren 19:00
Frans Bauer zet alledaagse helden in het zonnetje
FIJNAART - Frans Bauer gaat na zijn reisavonturen in Argentinië iets heel anders doen op tv. In zijn nieuwe televisieprogramma ‘Goed voor elkaar’ ontmoet hij mensen die iets goeds doen voor de samenleving en zet hij ze in het zonnetje.
gisteren 19:00
Eerste Active Esports Arena ter wereld opent in Eindhoven: trappen, springen en bukken in VR
EINDHOVEN - In Eindhoven opent de eerste Active Esports Arena ter wereld. Het is een zaal waar je gaat gamen en sporten tegelijk. Publiek kan de verrichtingen op schermen volgen. PSV ziet het wel zitten en is bezig met het opzetten van een competitie tussen grote voetbalclubs in Europa.
gisteren 19:00
Laatste nieuws uit Eindhoven
vandaag 00:15 Longen van verongelukte Tilburgse Tim verlengen leven van Italiaan met taaislijmziekte
vandaag 23:12 Inwoners Grave mogen in referendum stemmen over aansluiten bij Land van Cuijk
gisteren 22:09 Ga op tijd flappentappen: geldautomaten ook met carnaval om 11 uur dicht
gisteren 22:09 Boze boeren op vooravond van actiedag al richting Den Haag
gisteren 22:09 Onstuimig weer zet optochtcommissies op scherp: ‘Het laatste wat we willen is de optocht afblazen’
gisteren 22:09 Ongeluk op A58 met vijf voertuigen, weg weer vrij
gisteren 21:06 Zware Jongens hebben 'alle vertrouwen' in optochten na teleurstelling kapseizende carnavalsboot 2019
gisteren 21:06 Schrijnend: sommige kinderen vieren geen carnaval omdat ze geen 'pekske' hebben
gisteren 21:06 Ongeluk op A58 met vijf voertuigen, één rijstrook open
gisteren 20:03 Longen van verongelukte Tilburgse Tim redden leven van Italiaan met taaislijmziekte
gisteren 20:03 Wildplassers in de schijnwerpers bij de Grote Kerk: 'Dit hoort niet in Breda'
gisteren 20:03 À gauche, à droite! Dit is de verrassende andere kant van Rob Kemps van de Snollebollekes
gisteren 20:03 Roy Donders showt hier de nieuwste carnavalstrends: 'Regenboogkleuren zijn het helemaal!'
gisteren 19:00 Blender weggeven aan vrouwen die zich niet laten vaccineren, mag niet
gisteren 19:00 Frans Bauer zet alledaagse helden in het zonnetje
gisteren 19:00 Eerste Active Esports Arena ter wereld opent in Eindhoven: trappen, springen en bukken in VR
gisteren 19:00 De Spanjaarden komen! Vrijwilligers worden in Breda klaargestoomd voor La Vuelta
gisteren 19:00 Chaos op A58 door ongeluk met meerdere voertuigen, weg is dicht
gisteren 17:57 Meeblèren met carnavalskrakers in de taxi: Lanterfantje komt met Carpool Carnaoke!
gisteren 17:57 Blender weggeven aan vrouwen die niet vaccineren, mag niet van reclamecommissie
gisteren 17:57 Bredase wildplassers aangepakt en geen alaaf in Oeteldonk: het Brabantse nieuws in 1 minuut
gisteren 17:57 Man overleden die gewond raakte bij brand in appartementencomplex Goirle
gisteren 17:57 Frans Bauer zet alledaagse helden in het zonnetje in nieuw programma ‘Goed Voor Elkaar’
gisteren 16:54 Brand in grillroom en kapperszaak in Heeswijk-Dinther, zaken compleet verwoest
gisteren 16:54 Kijk hier hoe Oeteldonkers reageren op het verboden 'Alaaf!' in hun bushokjes
gisteren 16:54 Opstoppingen in dorpen en op binnenwegen verwacht nu tractoren niet de snelweg op mogen
gisteren 16:54 Meeblèren met carnavalskrakers in de taxi: Tilburgse Lanterfantje komt met Carpool Carnaoke!
gisteren 16:54 Zoon verdacht van gewelddadige dood van vrouw (83) in Rosmalen
gisteren 15:51 Brand in grillroom en kapperszaak in Heeswijk-Dinther
gisteren 15:51 Veel klachten over geschrapte busdiensten, OV Ombudsman ziet 'een zorgwekkende trend'
gisteren 15:51 Brand verwoest clubhuis van hondensporters in Klundert: 'We zijn alles kwijt'
gisteren 15:51 Liquidatie van Gintas Macionis op zijn oprit in Huijbergen: in hoger beroep 20 jaar geëist
gisteren 15:51 Oeps! Hockeyster noemt Argentijnse een 'dikke trol', maar zet het per ongeluk openbaar
gisteren 15:51 Familielid verdacht van gewelddadige dood van vrouw (83) in Rosmalen
gisteren 14:48 Dit doet pijn aan Oeteldonkse ogen: 'Alaaf!' duikt op in bushokjes
gisteren 14:48 Steeds meer Brabanders klagen over ontoegankelijk busvervoer: 'Een zorgwekkende trend'
gisteren 14:48 Uitslaande brand in Heeswijk-Dinther, twee bedrijven getroffen
gisteren 12:42 Het loopt storm: honderden mensen willen de Biesbosch schoonmaken na overstroming
gisteren 11:39 Honderden mensen willen Biesbosch schoonmaken na overstroming: 'Het is hartverwarmend'
gisteren 11:39 U hebt een stapel hout op uw auto, mag u zo rijden?
gisteren 11:39 Roy Donders zoekt carnavalstrends en oproep aan boeren: het Brabantse nieuws in 1 minuut
gisteren 11:39 Dit doet pijn aan de Oeteldonkse ogen: Alaaf duikt op in bushokjes
gisteren 10:36 Bergen op Zoom heeft het eerste gasloze woonwagenkamp van Nederland, 'Eindelijk is het zover'
gisteren 10:36 'Geen nieuw agrarisch bedrijf op plek van onderzoekscentrum voor varkens vlakbij natuurgebied'
gisteren 09:33 Geparkeerde taxi door brand verwoest in Tilburg
gisteren 09:33 Frans Bauer populair op uitvaarten met zijn 'Trein naar niemandsland'
gisteren 09:33 Farmers Defence Force: boeren woensdag niet met tractoren over de snelweg
gisteren 08:30 Deurne wil grens aantal arbeidsmigranten: het Brabantse nieuws in 1 minuut
gisteren 07:27 Frans Bauer blijft populair op uitvaarten, ook Danny Vera komt regelmatig voorbij
gisteren 06:24 Geparkeerde taxi door brand verwoest
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 23:45 Voorzitter Cincinnati: meerdere incidenten met Ron Jans
vandaag 23:45 WTCR terug naar twee races per weekend
vandaag 23:45 Tv-uitzending over bombrieven leidt tot tientallen tips
vandaag 23:45 Drijvend zonnepark in Noordzee doorstaat stormen
vandaag 23:45 Politie haalt 30 boeren van de weg in Drenthe en deelt boetes uit
vandaag 23:42 Dit is het beste advies voor je carrière
vandaag 23:42 Eerste Nederlandse door vrouwen geleide techinvesteringsfonds gelanceerd
vandaag 23:42 Liverpool moet vrezen voor CL-uitschakeling na zeldzaam verlies bij Atlético
vandaag 23:06 Kamer debatteert donderdag over verhuizing marinierskazerne
gisteren 22:42 Jongen (15) gewond na steekincident in woning in Emmen
gisteren 22:42 Opmerkelijke handtekening bombrieven: ---------------//---------------
gisteren 22:42 Dortmund neemt Emre Can definitief over van Juventus
gisteren 22:42 Verbod op hersteloperatie maagdenvlies: 'Ingreep deugt niet'
gisteren 22:42 15-jarige jongen gewond bij steekincident, 2 minderjarigen vast
gisteren 22:42 Spelersvakbond: verklaring Jans een leugen
gisteren 22:42 Elon Musk: betere regulering kunstmatige intelligentie nodig
gisteren 22:42 Seksueel roofdier of gemanipuleerd slachtoffer? Jury beslist over lot Weinstein
gisteren 22:42 Dit is waarom MAFS-Robin en Kimberly even uit elkaar zijn
gisteren 22:39 ‘Opnieuw douanier van Rotterdamse haven opgepakt voor corruptie ‘
gisteren 22:39 Handlanger Taghi en bendeleider maakte programma voor RTL
gisteren 22:39 Presentatrice Caroline Flack geëerd tijdens jaarlijkse Brit Awards
gisteren 22:39 Fenomeen Haaland slaat weer toe, problemen Liverpool in Madrid
gisteren 22:06 Musical Elfstedentocht wordt ‘Soldaat van Oranje 2.0’
gisteren 22:03 Minister: stikstof-ecologen hebben mogelijk druk ervaren
gisteren 22:03 Bombrieven ondertekend met bijzondere ‘handtekening’
gisteren 22:03 Stoomlocomotief tuft niet op steen- maar op biokolen
gisteren 21:39 Stamcellen ontdekt die maagkanker kunnen veroorzaken
gisteren 21:39 Staat er straks een prostitutiehotel in Amsterdam?
gisteren 21:39 Marc de Hond vindt Gordon-vervanger in Martine Sandifort
gisteren 21:39 Verbod op hersteloperaties maagdenvlies: 'Ingreep deugt niet'
gisteren 21:39 Kindhuwelijk niet langer in Nederland erkend
gisteren 21:39 Jeff Bezos geeft 10 miljard dollar aan milieu: 'Nog niet genoeg'
gisteren 21:39 SpaceX brengt over twee jaar toeristen de ruimte in
gisteren 21:39 'Grond verhitten helpt bij bestrijding Japanse duizendknoop'
gisteren 21:39 Harry Styles bedreigd met mes tijdens overval
gisteren 21:39 Getest: deze snelle e-bike fietst heerlijk
gisteren 21:39 'Steeds meer mensen halen motorrijbewijs'
gisteren 21:39 Caroline Tensen te zien in heftigste Five Days Inside tot nu toe
gisteren 21:39 Zo ondertekent de afperser zijn bombrieven
gisteren 21:36 Franse treinen gaan de strijd aan met China
gisteren 21:36 Politie: dreig- en bombrieven vertonen overeenkomsten
gisteren 21:36 VN: bijna 300 burgerdoden in noordwesten Syrië sinds januari
gisteren 21:36 Minister: ecologen kunnen druk ervaren hebben rond stikstofprogramma PAS
gisteren 21:36 Atlético leidt razendsnel tegen Liverpool in achtste finales CL
gisteren 21:36 Politie: 'meerdere personen' mogelijk betrokken bij verdwijning studente
gisteren 21:03 Voor altijd de bus gemist door 'dikke buslijnen'
gisteren 21:00 Werkgever trekt zich geldzorgen Saskia aan
gisteren 21:00 Films kijken: een stille revolutie in refokring
gisteren 21:00 Farmers Defence Force: Met onze trekkers schudden we Nederland wakker
gisteren 20:36 Middel tegen malaria, blijkt actief tegen coronavirus
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook