Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Bovenverdieping van huis in Tilburg verwoest door brand, nablussen gaat nog even duren
TILBURG - Aan de Sibeliusstraat in Tilburg heeft donderdagavond een flinke brand gewoed in een woning. Het vuur is onder controle. Wel is de brandweer nog even bezig met nablussen, meldt Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Naastgelegen huizen moesten worden ontruimd vanwege rookschade.
vandaag 23:39
Huizen ontruimd na brand in woning in Tilburg: 'De vlammen slaan uit het dak'
TILBURG - Aan de Sibeliusstraat in Tilburg heeft donderdagavond een flinke brand gewoed in een woning. Het vuur is onder controle. Wel is de brandweer nog een paar uur bezig met nablussen, meldt Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Het lijkt erop dat het huis verloren gaat.
gisteren 22:36
Michael van Gerwen dendert door in Premier League en veegt Rob Cross van het bord
DUBLIN - Michael van Gerwen is na drie weken nog altijd foutloos in de Premier League. De darter uit Vlijmen was met maar liefst 7-2 te sterk voor Rob Cross, waarmee hij dus opnieuw niet verloor van de Engelsman in de Premier League.
gisteren 22:36
'Ze moest op de grond gaan liggen', gewapende overval op bloemenwinkel in AH XL in Eindhoven
EINDHOVEN - Bloemenwinkel De Bloemist in Eindhoven is donderdagavond overvallen. Een man nam een onbekend geldbedrag mee. "Hij bedreigde mijn collega met een vuurwapen", vertelt een collega van het slachtoffer. De bloemenwinkel zit in de Albert Heijn XL in Winkelcentrum Woensel.
gisteren 22:36
'Ze moest op de grond gaan liggen', gewapende overval op bloemenwinkel AH XL in Eindhoven
EINDHOVEN - Bloemenwinkel De Bloemist in Eindhoven is donderdagavond overvallen. Een man nam een onbekend geldbedrag mee. De bloemenwinkel zit in de Albert Heijn XL in Winkelcentrum Woensel.
gisteren 21:33
Michael van Gerwen wil zegereeks in Premier League voortzetten tegen Rob Cross [LIVE]
DUBLIN - Michael Smith en Mensur Suljovic werden al aan de zegekar gebonden en als het aan Michael van Gerwen ligt kan Rob Cross er na vanavond bij. Van Gerwen verloor tijdens de Premier League nog nooit van de Engelsman. Cross behaalde tot dusverre drie punten en verloor ook nog niet deze Premier League-jaargang. Volg het duel hieronder LIVE.
gisteren 21:33
Huizen ontruimd na brand in woning in Tilburg
TILBURG - Aan de Sibeliusstraat in Tilburg woedt donderdagavond een flinke brand in een woning. Het lijkt erop dat het huis verloren gaat.
gisteren 21:33
Overval op Aldi in Geldrop, twee mannen op de vlucht
GELDROP - De Aldi aan het Sint Jozefplein in Geldrop is donderdagavond overvallen door twee mannen. Er zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.
gisteren 20:30
5 auto's in beslag genomen en 48.000 euro belastingschuld geïnd bij controle in Best
BEST - Politie, douane en belastingdienst hebben donderdagavond een gezamenlijke controle gehouden op de Ringweg in Best. Daarbij zijn vijf auto's in beslag genomen en is voor 48.000 euro aan belastingschuld geïnd.
gisteren 20:30
4 tips om je groene tuin nog groener te maken
DEN BOSCH - Met lenteweer in februari beginnen de groene vingers al vroeg te jeuken om aan de slag te gaan. De tuinbeurs Tuinidee in de Brabanthallen in Den Bosch is nog tot en met zondag dé plek voor alle tuininspiratie. De trend van dit jaar: de groene tuin nóg groener maken!
gisteren 19:27
Ronnie Flex en Famke Louise toegevoegd aan line-up Paaspop
SCHIJNDEL - Ronnie Flex en zijn band Deuxperience en Famke Louise zijn toegevoegd aan de line-up van Paaspop Festival. Donderdagmiddag maakte de organisatie weer een aantal nieuwe namen bekend.
gisteren 19:27
Sekspoppenrel: Patricia Paay ontkent schuld van 93.000 euro aan administratiekantoor
BREDA - Patricia Paay, die tegenwoordig in Zundert woont, ontkent dat ze 93.000 euro schuldig is aan administratiekantoor Osuro. Dat bleek donderdag in de rechtbank in Breda. Hetzelfde kantoor legde eerder beslag op spullen van Johan Vlemmix, omdat die een schadevergoeding aan Paay moet betalen na zijn plan om een sekspop van de zangeres te maken. Het administratiekantoor probeerde zo via een omweg geld van Paay te krijgen.
gisteren 19:27
Wordt juf Daisy uit Helmond de beste lerares van de wereld? 'Het is nu al een droom'
HELMOND - “Fantastisch, hectisch, supervet en overweldigend”, juf Daisy Mertens van basisschool De Vuurvogel uit Helmond komt woorden te kort om te vertellen hoe blij ze is dat ze tot de tien beste docenten van de wereld hoort. “Het is heel bijzonder om Nederland te mogen vertegenwoordigen”, aldus de juf van groep 7.
gisteren 18:24
Michael van Gerwen wordt zondag tijdens PSV-Feyenoord gehuldigd voor gewonnen wereldtitel
EINDHOVEN - Wereldkampioen Michael van Gerwen wordt zoals verwacht komende zondag in het zonnetje gezet door PSV. Het is algemeen bekend dat Van Gerwen fan is van de trotse koploper van de eredivisie en de club zal Van Gerwen nu tijdens de rust huldigen voor zijn behaalde wereldtitel van begin dit jaar.
gisteren 17:21
Sekspoppenrel: Patrica Paay ontkent schuld van 93.000 euro aan administratiekantoor
BREDA - Patricia Paay ontkent dat ze 93.000 euro schuldig is aan administratiekantoor Osuro. Dat bleek donderdag in de rechtbank in Breda. Het kantoor legde eerder beslag op spullen van Johan Vlemmix in de sekspoppenrel.
gisteren 17:21
Het nieuwste wapen van de provincie om meer stemmers naar de stembus te krijgen; Huub Hangop
DEN BOSCH - Brabant bungelt traditioneel onderaan als het gaat over de opkomst tijdens de provinciale Statenverkiezingen. Nieuw wapen tegen deze lage cijfers is Huub Hangop. In opdracht van de provincie bedacht hij een potentiële carnavalskraker; 'Ik kies voor Brabant'. De bijbehorende videoclip werd donderdag vrijgegeven.
gisteren 16:18
Dagelijks Nieuws
8-jarige Floor brengt eigen dichtbundel uit: 'Gaaf en ook een beetje spannend!'
TILBURG - Op 8-jarige leeftijd voor het eerst je handtekening zetten in je eigen dichtbundel. Voor Floor Jongenelen is deze droom werkelijkheid geworden. De jonge Tilburgse is apetrots op haar eigen boekje. Ze denkt zelfs al na over haar volgende boek. "Ik wil een nog groter boek gaan schrijven."
gisteren 21:33
Douwe Bob laat luidruchtige fan verwijderen uit theater Oss: ‘Je bent heel egoïstisch’ [FILPMJE]
OSS - Douwe Bob heeft woensdagavond in theater de Groene Engel in Oss een 17-jarige fan uit het gebouw laten verwijderen. Het meisje was een aantal keer luidruchtig.
gisteren 21:33
Overval op Aldi in Geldrop, twee mannen op de vlucht
GELDROP - De Aldi aan het Sint Jozefplein in Geldrop is donderdagavond overvallen door twee mannen. Er zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.
gisteren 21:33
'Alsof je in een doolhof loopt', Eike Smit is blind en strijdt voor stoeprandjes en geleidelijnen
ETTEN-LEUR - 'Shared spaces', weleens van gehoord? Het zijn openbare ruimtes zonder duidelijke scheiding voor voetgangers, fietsers of soms zelfs auto's. Op het oog ziet zo'n plein of straat er best mooi uit. Maar voor blinden en slechtzienden is het een ramp.
gisteren 20:30
Hoe is het nu met Maud, die een jaar geleden haar eigen hotel opende
VEGHEL - “Was ik er maar nooit aan begonnen, of ik had het veel eerder moeten doen”, Maud Kanters die een jaar geleden haar eigen hotel opende in Veghel is resoluut in haar beantwoording. “Ik heb er absoluut geen spijt van, ik zou het zo weer doen.” Het Yard Hotel is het succesverhaal van de 27 jarige Maud Kanters uit Veghel
gisteren 20:30
Brabantse voetballers voelen vertrouwen van Premier League-legendes Frank Lampard en Paul Scholes
EINDHOVEN - De Rijkevoortse voetballer Kelle Roos en de Tilburgse voetballer Gevaro Nepomuceno hebben dit seizoen beide een wel zeer opvallende trainer. Roos wordt bij Derby County getraind door niemand minder dan Frank Lampard en Nepomuceno heeft sinds kort United-legende Paul Scholes als trainer bij Oldham Athletic. De Brabanders zijn onder de indruk van de wereldwereldvoetballers.
gisteren 19:27
Douwe Bob laat luidruchtige fan verwijderen uit theater Oss: ‘Je bent heel egoïstisch’ [VIDEO]
OSS - Douwe Bob heeft woensdagavond in theater de Groene Engel in Oss een 17-jarige fan uit het gebouw laten verwijderen. Het meisje was meermaals luidruchtig. Ze ging nog even de discussie aan met de zanger, maar kennelijk met weinig succes.
gisteren 19:27
Klaas 'Klopp' Wels twee jaar langer bij TOP Oss en daarmee doet de club iets bijzonders
OSS - Klaas Wels blijft nog wat langer aan TOP Oss verbonden. De 47-jarige oefenmeester heeft donderdagmiddag zijn contract bij de Osse club verlengd met twee jaar. Mocht Wels deze verbintenis uitdienen, dan zou hij langer dan tien jaar bij de club in dienst zijn.
gisteren 19:27
Laatste nieuws uit Eindhoven
vandaag 23:39 Bovenverdieping van huis in Tilburg verwoest door brand, nablussen gaat nog even duren
gisteren 22:36 Huizen ontruimd na brand in woning in Tilburg: 'De vlammen slaan uit het dak'
gisteren 22:36 Michael van Gerwen dendert door in Premier League en veegt Rob Cross van het bord
gisteren 22:36 'Ze moest op de grond gaan liggen', gewapende overval op bloemenwinkel in AH XL in Eindhoven
gisteren 21:33 8-jarige Floor brengt eigen dichtbundel uit: 'Gaaf en ook een beetje spannend!'
gisteren 21:33 Douwe Bob laat luidruchtige fan verwijderen uit theater Oss: ‘Je bent heel egoïstisch’ [FILPMJE]
gisteren 21:33 Overval op Aldi in Geldrop, twee mannen op de vlucht
gisteren 21:33 'Ze moest op de grond gaan liggen', gewapende overval op bloemenwinkel AH XL in Eindhoven
gisteren 21:33 Michael van Gerwen wil zegereeks in Premier League voortzetten tegen Rob Cross [LIVE]
gisteren 21:33 Huizen ontruimd na brand in woning in Tilburg
gisteren 20:30 'Alsof je in een doolhof loopt', Eike Smit is blind en strijdt voor stoeprandjes en geleidelijnen
gisteren 20:30 Hoe is het nu met Maud, die een jaar geleden haar eigen hotel opende
gisteren 20:30 Overval op Aldi in Geldrop, twee mannen op de vlucht
gisteren 20:30 5 auto's in beslag genomen en 48.000 euro belastingschuld geïnd bij controle in Best
gisteren 19:27 Brabantse voetballers voelen vertrouwen van Premier League-legendes Frank Lampard en Paul Scholes
gisteren 19:27 Douwe Bob laat luidruchtige fan verwijderen uit theater Oss: ‘Je bent heel egoïstisch’ [VIDEO]
gisteren 19:27 Klaas 'Klopp' Wels twee jaar langer bij TOP Oss en daarmee doet de club iets bijzonders
gisteren 19:27 4 tips om je groene tuin nog groener te maken
gisteren 19:27 Ronnie Flex en Famke Louise toegevoegd aan line-up Paaspop
gisteren 19:27 Sekspoppenrel: Patricia Paay ontkent schuld van 93.000 euro aan administratiekantoor
gisteren 18:24 Echtpaar verdacht van witwassen van 700.000 euro
gisteren 18:24 Primera overvallen, agenten in burger pakken 14-jarige jongen op
gisteren 18:24 'Alsof je in een doolhof loopt', Eike Smit is blind en strijdt tegen 'shared spaces'
gisteren 18:24 Brabanders voelen vertrouwen van Premier League-legendes Frank Lampard en Paul Scholes
gisteren 18:24 8-jarige Floor brengt eigen dichtbundel uit: 'Ik vind het gaaf en ook een beetje spannend!'
gisteren 18:24 Wordt juf Daisy uit Helmond de beste lerares van de wereld? 'Het is nu al een droom'
gisteren 17:21 De provincie wil meer stemmers richting stembus en Huub Hangop moet daarvoor zorgen
gisteren 17:21 Primera overvallen, dader (14) opgepakt door agenten in burger
gisteren 17:21 Ouderen in tranen bij zorginstelling Volckaert: met nieuwe rolstoelbus kunnen ze weer naar buiten
gisteren 17:21 GGZ Eindhoven moet zich verantwoorden voor overlijden patiënt: OM gaat voor dood door schuld
gisteren 17:21 Michael van Gerwen wordt zondag tijdens PSV-Feyenoord gehuldigd voor gewonnen wereldtitel
gisteren 17:21 Sekspoppenrel: Patrica Paay ontkent schuld van 93.000 euro aan administratiekantoor
gisteren 16:18 Mathieu van der Poel is ook op de weg niet te stoppen en pakt meteen dagzege in Antalya
gisteren 16:18 Gekantelde vrachtwagen op A27 bij Werkendam, afrit nog uren afgesloten
gisteren 16:18 Bossche burgemeester Mikkers herstelt 'voorspoedig' van gebroken bekken
gisteren 16:18 Het nieuwste wapen van de provincie om meer stemmers naar de stembus te krijgen; Huub Hangop
gisteren 16:18 Bestuurder rijdt 143 per uur op 60-kilometerweg in Sint-Michielsgestel
gisteren 15:15 Mathieu van der Poel is ook op de weg niet te stoppen; meteen dagzege in Antalya
gisteren 15:15 Gekantelde vrachtwagen op A27 bij Werkendam, afrit afgesloten
gisteren 15:15 Biggetjes Wim en Frank werden voor een paar tientjes verkocht en na twee dagen alweer gedumpt
gisteren 14:12 111 banen verdwijnen bij Fujifilm in Tilburg
gisteren 14:12 Groot tekort aan woonruimte voor Eindhovense studenten: gemeente grijpt in
gisteren 14:12 Explosief uit Tweede Wereldoorlog tot ontploffing gebracht in Meeuwen [VIDEO]
gisteren 14:12 De zoektocht van Omroep Brabant naar zelfmoordpoeder levert een nominatie voor een NL Award op
gisteren 13:09 Comfortabel en energiezuinig wonen gaan hand in hand bij Woon Ideaal Beurs
gisteren 12:06 Trap jij carnaval af bij 3 Uurkes Vurraf? De kaartjes zijn verstuurd!
gisteren 12:06 Vrouw botst onderweg naar dierenarts met auto tegen boom, kat weet te ontsnappen
gisteren 12:06 Fietsenwinkels horen kassa al rinkelen nu de Vuelta naar Brabant komt
gisteren 12:06 Warmtepompen, infrarood-verwarming én hennep als bouwmateriaal bij Woon Ideaal Beurs in Den Bosch
gisteren 12:06 Weer meer meldingen overlast verwarde personen, vooral in Oost-Brabant [KAARTJE]
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 02:00 Maduro sluit Venezolaanse grens met Brazilië in conflict rond hulpgoederen
vandaag 01:57 Deel KNMI-metingen Groningse aardbevingen 'niet correct': Kamer wil uitleg
vandaag 01:24 50 jaar minimumloon: van 612 gulden naar 1616 euro
vandaag 01:24 Gele hesjes blokkeren Belgische grensovergang
vandaag 00:57 Meubelgigant IKEA schrapt 1 euro-ontbijt van menu
vandaag 00:57 'Einde trend gekke smakencombinaties nog lang niet in zicht'
vandaag 00:21 Imagoschade Nike na opmerkelijk incident bij basketbalduel
vandaag 00:03 Bouwsector ziet hoogste omzetgroei in jaren
vandaag 23:54 Van Barneveld pakt punt na knappe comeback, simpele zege Van Gerwen
vandaag 23:54 Acteur Jussie Smollett op borgtocht vrij na mogelijk in scène gezette aanval
vandaag 23:51 'Nederlands meisje (6) zwaargewond uit stoeltjeslift gehaald'
vandaag 23:51 Bosz met Leverkusen uitgeschakeld in Europa League
vandaag 23:51 Colombia blaast Fort van Escobar op
vandaag 23:51 Van Gerwen bindt ook Cross aan zegekar
vandaag 23:18 Bosz en Leverkusen verslikken zich in FK Krasnodar
vandaag 23:18 Peter Tork, bassist van The Monkees, overleden
vandaag 23:18 Hoofdschuddend wint Van Gerwen ook zijn derde Premier League-duel
vandaag 23:18 Fout bij KNMI-meting Groningse aardbevingen, Kamer wil opheldering
vandaag 23:12 Scooterrijdster komt om door botsing met auto
vandaag 23:00 ‘Besluit Lelystad Airport deugt niet’
gisteren 22:51 Chinees bestelbusje komt na metersdiepe val in water terecht
gisteren 22:48 Duits-Marokkaans stel opgepakt in Duitsland op verdenking van voorbereiden aanslag
gisteren 22:48 Uitslaande brand in rijtjeshuis woonwijk Tilburg
gisteren 22:48 Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding in Kootwijkerbroek
gisteren 22:48 Robbie Williams spreekt een aardig moppie Nederlands
gisteren 22:48 Teen Mom-Catelynn welkomt haar derde kindje met Tyler
gisteren 22:48 Van Gerwen met speels gemak langs Cross
gisteren 22:48 Twee nieuwe vrouwen beschuldigen R. Kelly van misbruik
gisteren 22:48 Kylie Jenner zet BFF-lippenstift met vijftig procent korting te koop
gisteren 22:15 Holocaust Namenmonument wordt veel duurder, Rijk betaalt verschil
gisteren 22:15 Fout bij KNMI-meting Groningse aardbevingen, maar verwacht effect klein
gisteren 22:15 Kwetsende reacties na vergismoord: 'Dan had je er niet zo Marokkaans uit moeten zien'
gisteren 22:15 Hulpgoederen aangekomen op Curaçao, maar niet welkom in Venezuela
gisteren 22:15 Franse media: Nederlands meisje (6) zwaargewond bij ongeluk stoeltjeslift
gisteren 21:57 WK sprint: niet winnen en toch de beste zijn
gisteren 21:57 Leiden stopt met Confucius Instituut
gisteren 21:57 Minister Curaçao stapt op vanwege strafrechtelijk onderzoek
gisteren 21:57 Ook laatste speelgoedketen in Nederland staat op omvallen
gisteren 21:57 ‘Nederland loopt achter met aanpak van desinformatie’
gisteren 21:45 'Minderjarige stagiairs moeten tijdens stage op Schiphol geregeld nachtdiensten draaien'
gisteren 21:45 'Apple-auto wordt een zelfrijdend elektrisch busje'
gisteren 21:45 Patricia Paay: 'Ik hoef niets te bewijzen'
gisteren 21:45 Familie Jackson stapt naar de rechtbank om misbruikdocu
gisteren 21:45 Courteney Cox: 'Ik was doodsbang bij noodlanding'
gisteren 21:45 Club Brugge kan Nederland niet helpen
gisteren 21:45 Maduro sluit grenzen van Venezuela met Brazilië
gisteren 21:45 Nicolette zet relatieproblemen opzij in de sneeuw
gisteren 21:45 'Nederlands meisje (6) zwaargewond bij ongeluk met skilift'
gisteren 21:33 Familie Michael Jackson naar rechter om misbruikdocu
gisteren 21:12 Keizer met Sporting Portugal uit Europa League geknikkerd
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook