Laatste Nieuws Eindhoven

Headlines
Voor klasbak Mathieu van der Poel lonkt rol als kopman tijdens het WK op de weg in september
EINDHOVEN - De kans is levensgroot dat Mathieu van der Poel eind september zijn debuut op het WK op de weg maakt. Bondscoach Koos Moerenhout wil de 24-jarige renner aanwijzen als kopman van de Nederlandse ploeg. "Zijn klasse is onbetwistbaar".
vandaag 14:42
Volg hier de duels van de Brabantse clubs in de Keuken Kampioen Divisie
EINDHOVEN - De Keuken Kampioen Divisie is toe aan de 36ste speelronde. Volg hier de duels van de zes Brabantse clubs. De wedstrijden zijn om 14.30 uur begonnen.
vandaag 14:42
Man (64) in schouder gestoken in café terwijl hij te hulp wil schieten
BREDA - Een man van 64 jaar uit Etten-Leur heeft zondagnacht een steekwond opgelopen in een café in Breda. Dit gebeurde toen hij een man wilde tegenhouden die in het café op zoek was naar zijn ex-vrouw. De verdachte, een man van 58 jaar uit Breda, is door de politie aangehouden.
vandaag 13:39
Tien jaar na aanslag Koninginnedag doet Tilburgs slachtoffer Senna (18) haar verhaal
APELDOORN/TILBURG - Senna Claassens uit Tilburg raakte tien jaar geleden zwaargewond bij de aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn. Senna, destijds acht jaar, en haar moeder, zijn ervan overtuigd dat ze die dag een beschermengel had. Dat zeiden artsen ook. “Anderen die met haar mee werden gesleurd, zijn er niet meer”, vertelt moeder Miranda bijna tien jaar na die fatale 30 april 2009 tegen Omroep Gelderland. Moeder en dochter vertellen voor het eerst hun verhaal.
vandaag 13:39
71-jarige vrouw om het leven gebracht, zoon (40) opgepakt
EINDHOVEN - De man die zondag werd aangehouden in Eindhoven in verband met de vondst van een dode vrouw, is de zoon van het slachtoffer. Het gaat om een man van 40 jaar uit Eindhoven. Zijn moeder van 71 werd zondagmiddag in zijn appartement aan het Methusalemplein gevonden. Ze is volgens de politie door een misdrijf om het leven gekomen.
vandaag 13:39
Man (64) wordt in schouder gestoken in café terwijl hij te hulp wil schieten
BREDA - Een man van 64 jaar uit Etten-Leur heeft zondagnacht een steekwond opgelopen in een café in Breda. Dit gebeurde toen hij een man wilde tegenhouden die in het café op zoek was naar zijn ex-vrouw. De verdachte, een man van 58 jaar uit Breda, is door de politie aangehouden.
vandaag 12:36
Steeds meer Wereldwinkels verdwijnen, maar in Den Bosch draaien ze winst
DEN BOSCH/HEESCH - Steeds meer Wereldwinkels verdwijnen. Onze provincie telt er momenteel nog maar 27. Maar waar tientallen winkels afgelopen jaren de deuren sloten, gaat het met de Wereldwinkel in Den Bosch heel goed. “We draaien voor het eerst sinds een aantal jaren weer winst”, vertelt bestuurslid René Wenting trots.
vandaag 11:33
Wallaby houdt gemoederen bezig in Vierlingsbeek: 'Jaag hem niet op, alsjeblieft'
VIERLINGSBEEK - Een wallaby houdt de gemoederen in Vierlingsbeek. Het kangoeroe-achtige dier loopt vrij rond door verschillende wijken.
vandaag 11:33
Schok na fatale brand Veldhoven: 'We konden niets meer doen'
VELDHOVEN - "Dit is verschrikkelijk..." De eigenaar van het pand aan de Kleine Dreef in Veldhoven is geschokt. Bij een uitslaande brand, die daar rond vijf uur uitbrak, kwam een bewoonster om het leven.
vandaag 11:33
Vrouw (67) overlijdt bij uitslaande brand in Veldhoven, geen aanwijzingen voor misdrijf
VELDHOVEN - Bij een uitslaande brand in een huis boven een bedrijfspand aan de Kleine Dreef in Veldhoven is in de nacht van zondag op maandag een bewoonster om het leven gekomen. De politie gaat er vanuit dat het gaat om een 67-jarige vrouw. Het vuur werd rond vijf uur ontdekt.
vandaag 10:30
Woningbrand in Kaatsheuvel: twee mensen uit appartement gehaald
KAATSHEUVEL - De brandweer moest in de nacht van zondag op maandag twee keer uitrukken in Kaatsheuvel. Rond halfdrie brak er brand uit in een appartement aan het Poorthuys. En terwijl de brandweer daar bezig was, moesten hulpdiensten ook in actie komen in een huis aan de Vossenbergselaan. Hier moest een man om gezondheidsredenen met een hoogwerker van de brandweer uit het huis worden gehaald.
vandaag 10:30
Schok na fatale brand in Veldhoven: 'Twee bewoners probeerden nog te blussen...'
VELDHOVEN - "Dit is verschrikkelijk..." De eigenaar van het pand aan de Kleine Dreef in Veldhoven is geschokt. Bij een uitslaande brand, die daar rond vijf uur uitbrak, kwam een bewoonster om het leven.
vandaag 10:30
Twee woningbranden in Kaatsheuvel: man met hoogwerker uit huis gehaald
KAATSHEUVEL - De brandweer moest in de nacht van zondag op maandag twee keer uitrukken voor woningbranden in Kaatsheuvel. Rond halfdrie was het raak in een appartement aan het Poorthuys. En terwijl de brandweer daar bezig was, moesten hulpdiensten ook in actie komen na een melding van een brand in een huis aan de Vossenbergselaan. Hier moest een man met een hoogwerker van de brandweer uit het huis worden gehaald.
vandaag 09:27
Bewoonster overlijdt bij uitslaande brand in Veldhoven: 'Twee bewoners probeerden nog te blussen'
VELDHOVEN - Bij een uitslaande brand in een huis boven een bedrijfspand aan de Kleine Dreef in Veldhoven is in de nacht van zondag op maandag een bewoonster om het leven gekomen. Het vuur werd rond vijf uur ontdekt.
vandaag 09:27
Twee woningbranden in Kaatsheuvel: man met hoogwerker uit huis Vossenbergselaan gehaald
KAATSHEUVEL - De brandweer moest zondagnacht twee keer uitrukken voor woningbranden in Kaatsheuvel. Rond halfdrie was het raak in een appartement aan het Poorthuys. En terwijl de brandweer daar bezig was, moesten hulpdiensten ook in actie komen na een melding van een brand in een huis aan de Vossenbergselaan. Hier moest een man met een hoogwerker van de brandweer uit het huis worden gehaald.
vandaag 08:24
Bewoonster overlijdt bij uitslaande brand in huis aan Kleine Dreef in Veldhoven
VELDHOVEN - Bij een uitslaande brand in een huis boven een bedrijfspand aan de Kleine Dreef in Veldhoven is zondagnacht de bewoonster om het leven gekomen. Het vuur werd rond vijf uur ontdekt.
vandaag 07:21
Dagelijks Nieuws
Naar het strand of de meubelboulevard? Wat ga jij doen deze warme, zonnige Tweede Paasdag?
EINDHOVEN - Met zo'n 27 graden en geen wolkje aan de lucht, gaat maandag 22 april 2019 de boeken in als een van de warmste, zonnigste Tweede Paasdag ooit. We zijn op zoek naar leuke foto's van jou.
vandaag 13:39
Camping Paaspop plek waar vriendschappen ontstaan en 'alles kan'
SCHIJNDEL - Van vrijdag tot zondag genoten 30.000 bezoekers per dag op een zonovergoten Paaspop. Daarmee werd een recordaantal van 90.000 bezoekers gehaald. De campinggasten mochten nog één nachtje van hun camping 'Paradise City' genieten. Ook voor hen komt er maandagmiddag om twaalf uur een einde aan het festival.
vandaag 11:33
Michael van Gerwen treft Stephen Bunting na nipte zege in Duitsland
VLIJMEN - Michael van Gerwen heeft zich zondagavond in München geplaatst voor de achtste finales van de German Darts Grand Prix. In de tweede ronde versloeg hij de Poolse darter Krzysztof Ratajski met 6-4.
gisteren 22:57
Brand in dennenbos in Milheeze onder controle, flink gebied verloren gegaan
MILHEEZE - Een gebied van 200 bij 200 meter is zondagmiddag verloren gegaan bij een brand in bosgebied De Stippelberg tussen Milheeze en De Rips. Het gaat om een flink stuk dennenbos, ongeveer drie voetbalvelden groot. De brandweer rukte met flink materiaal uit. Rond zes uur 's avonds werd er gestopt met blussen.
gisteren 19:48
Mitchell te Vrede hoort niets van NAC over aflopend contract: 'Hoef er dus niet over na te denken'
BREDA - Met nog drie wedstrijden te spelen kan NAC degradatie eigenlijk niet meer ontlopen. Spits Mitchell te Vrede wil het niet direct zo zeggen, maar geeft aan dat het ontzettend lastig gaat worden voor de Bredase club. Maar de kans lijkt klein dat Te Vrede met NAC de eerste divisie ingaat. “Ik heb nog niks van de club gehoord.”
gisteren 18:45
Huis verwoest nadat frituurpan vlam vat in Tilburg: 'Er was geen redden meer aan'
TILBURG - De benedenverdieping van een huis in Tilburg is zondagmiddag verwoest door een brand. Het vuur ontstond nadat een van de bewoners de frietpan had gebruikt.
gisteren 16:39
Brand in dennenbos in Milheeze onder controle, nablussen duurt nog enige tijd
MILHEEZE - Er woedt zondagmiddag een brand in bosgebied De Stippelberg tussen Milheeze en De Rips. Het gaat om een dennenbos van 200 bij 200 meter. De brandweer is met groot materieel uitgerukt.
gisteren 16:39
Jordens Peters heeft er geen moeite mee dat er een keer geen spektakel is bij Willem II
ROTTERDAM - Voetballiefhebbers hebben dit seizoen bij Willem II weinig te klagen. Veel doelpunten, veel spektakel. Dat het niet altijd feest kan zijn bleek zondagmiddag tijdens de wedstrijd tegen Excelsior. Het was niet goed van de kant van Willem II. Van aanvoerder Jordens Peters hoeft het niet altijd spektakel te zijn, soms gaat het gewoon om de punten.
gisteren 16:39
Laatste nieuws uit Eindhoven
vandaag 14:42 Voor klasbak Mathieu van der Poel lonkt rol als kopman tijdens het WK op de weg in september
vandaag 14:42 Volg hier de duels van de Brabantse clubs in de Keuken Kampioen Divisie
vandaag 13:39 Naar het strand of de meubelboulevard? Wat ga jij doen deze warme, zonnige Tweede Paasdag?
vandaag 13:39 Man (64) in schouder gestoken in café terwijl hij te hulp wil schieten
vandaag 13:39 Tien jaar na aanslag Koninginnedag doet Tilburgs slachtoffer Senna (18) haar verhaal
vandaag 13:39 71-jarige vrouw om het leven gebracht, zoon (40) opgepakt
vandaag 12:36 Man (64) wordt in schouder gestoken in café terwijl hij te hulp wil schieten
vandaag 11:33 Camping Paaspop plek waar vriendschappen ontstaan en 'alles kan'
vandaag 11:33 Steeds meer Wereldwinkels verdwijnen, maar in Den Bosch draaien ze winst
vandaag 11:33 Wallaby houdt gemoederen bezig in Vierlingsbeek: 'Jaag hem niet op, alsjeblieft'
vandaag 11:33 Schok na fatale brand Veldhoven: 'We konden niets meer doen'
vandaag 10:30 Vrouw (67) overlijdt bij uitslaande brand in Veldhoven, geen aanwijzingen voor misdrijf
vandaag 10:30 Woningbrand in Kaatsheuvel: twee mensen uit appartement gehaald
vandaag 10:30 Schok na fatale brand in Veldhoven: 'Twee bewoners probeerden nog te blussen...'
vandaag 09:27 Twee woningbranden in Kaatsheuvel: man met hoogwerker uit huis gehaald
vandaag 09:27 Bewoonster overlijdt bij uitslaande brand in Veldhoven: 'Twee bewoners probeerden nog te blussen'
vandaag 08:24 Twee woningbranden in Kaatsheuvel: man met hoogwerker uit huis Vossenbergselaan gehaald
vandaag 07:21 Bewoonster overlijdt bij uitslaande brand in huis aan Kleine Dreef in Veldhoven
vandaag 06:18 Uitslaande brand in huis aan Kleine Dreef in Veldhoven
vandaag 06:18 Drie gewonden bij brand appartementencomplex in Liessel
gisteren 22:57 Michael van Gerwen treft Stephen Bunting na nipte zege in Duitsland
gisteren 21:54 Deel PSV-fans cynisch over eigen team: 'Dat is niet leuk voor de ploeg, waarom is dat?'
gisteren 21:54 Paaspop sluit af met Ronnie Flex en recordaantal bezoekers
gisteren 19:48 Brand in dennenbos in Milheeze onder controle, flink gebied verloren gegaan
gisteren 19:48 Met je Vikingschip over de racebaan, meer dan 300 mensen doen mee aan Crazy Cross in Bergeijk
gisteren 19:48 'Impressed and speechless!': Mathieu van der Poel brengt sporthelden in extase
gisteren 18:45 Mitchell te Vrede hoort niets van NAC over aflopend contract: 'Hoef er dus niet over na te denken'
gisteren 18:45 Losgaan met chauffeur Dave in zijn party-pendelbus: 'Geniaal die vent'
gisteren 18:45 PSV boekt benodigde, late en benauwde zege op ADO Den Haag
gisteren 17:42 LIVE: Denzel Dumfries schiet PSV op voorsprong tegen ADO Den Haag
gisteren 17:42 Ireen Wüst vraagt vriendin ten huwelijk: 'En gelukkig zei ze... ja!'
gisteren 17:42 Magistrale Mathieu van der Poel wint Amstel Gold Race: 'Ongelooflijk'
gisteren 16:39 Huis verwoest nadat frituurpan vlam vat in Tilburg: 'Er was geen redden meer aan'
gisteren 16:39 Brand in dennenbos in Milheeze onder controle, nablussen duurt nog enige tijd
gisteren 16:39 Jordens Peters heeft er geen moeite mee dat er een keer geen spektakel is bij Willem II
gisteren 16:39 NAC Breda heeft een wonder nodig na nederlaag bij Fortuna Sittard
gisteren 16:39 LIVE: PSV móét winnen van ADO Den Haag
gisteren 16:39 Genieten dit paasweekend: volle terrassen en kinderen ravotten in bos
gisteren 15:36 LIVE: Hekkensluiter NAC Breda op achterstand bij Fortuna Sittard
gisteren 15:36 Laura verloor vriendinnen bij ongeluk, nu waarschuwt ze jongeren voor alcohol en telefoon in verkeer
gisteren 15:36 Frituurpan vat vlam, huis in Tilburg verwoest: 'Binnen een kwartier stond het hele huis in brand'
gisteren 15:36 Voor het eerst in 21 jaar missen hockeysters HC Den Bosch finale van EuroHockey Club Cup
gisteren 15:36 Bosbrand in Milheeze, brandweer rukt uit met groot materieel
gisteren 15:36 Dode vrouw gevonden in appartement in Eindhoven, man opgepakt
gisteren 14:33 Willem II geeft zege diep in blessuretijd uit handen tegen Excelsior
gisteren 14:33 LIVE: Hekkensluiter NAC Breda op bezoek bij Fortuna Sittard
gisteren 14:33 Dode vrouw gevonden in huis in Eindhoven, man opgepakt
gisteren 13:30 Plonzen in zomers paasweekend, stuur jouw foto in!
gisteren 13:30 Willem II in matig duel nog altijd op 0-1 voorsprong tegen Excelsior [LIVE]
gisteren 13:30 Frituurpan vat vlam, huis in Tilburg verwoest
Laatste nieuws uit Nederland
vandaag 15:09 Kampioensduel Twente brengt ongekend aantal supporters op de been
vandaag 15:00 Recensie
vandaag 15:00 Bier brouwen is een soort wapenwedloop tussen Noord- en Zuid-Korea
vandaag 15:00 Vijf Algerijnse miljardairs gearresteerd vanwege corruptie
vandaag 14:51 Sumatraanse tijger valt medewerker aan in Amerikaanse dierentuin
vandaag 14:51 Politie arresteert zoon van in Eindhoven gevonden dode vrouw (71)
vandaag 14:51 Parachutiste gewond bij landing
vandaag 14:51 Daphne en Richard vieren 25 jaar liefde
vandaag 14:51 'Facebook versoepelt reclameregels na kritiek Europese politici'
vandaag 14:51 Drama aan boord: baby van radeloze ouders sterft in armen medepassagier
vandaag 14:51 Rafael van der Vaart krijgt veeg uit de pan van Sylvie Meis
vandaag 14:51 Onderzoek naar Tesla die spontaan in vlammen opgaat in Shanghai
vandaag 14:42 Koningsdag tien graden kouder dan Pasen
vandaag 14:42 Mathieu van der Poel: Mafkees, stuntman, fenomeen
vandaag 14:06 Vier jonge mannen overleden bij eenzijdig ongeval op A1 bij Deventer
vandaag 14:06 Slavernijverleden ook op Zeeuwse stranden en in Groningen borgen
vandaag 14:06 Keukenhof en Kinderdijk: het is te druk, blijf vandaag weg
vandaag 14:03 Sri Lanka kwetsbaar voor aanslagen
vandaag 14:00 Onderzoek naar 1-aprilgrap in strijd tegen nepnieuws
vandaag 13:48 Omgebrachte vrouw (71) in woning aangetroffen, zoon (40) aangehouden
vandaag 13:48 Man ramt politieauto, waarschuwingsschoten gelost bij aanhouding
vandaag 13:48 Tino Martin herdenkt zijn vorig jaar overleden zus
vandaag 13:48 Strandtenthouder vindt gedenksteen van 'Benny' bij Callantsoog
vandaag 13:48 Simpel apparaatje moet slaapapneu opsporen
vandaag 13:48 De moeder van Meghan Markle is aangekomen in Engeland
vandaag 13:48 Paniek in Colombo na nieuwe bomexplosie bij kerk
vandaag 13:39 Sri Lanka: Nog een explosie in kerk Colombo
vandaag 13:03 Bondscoach Moerenhout wil Van der Poel als kopman op WK
vandaag 13:03 Onterechte kosten voor opbaring in verzorgingstehuizen
vandaag 13:03 Regering Sri Lanka stelt moslimgroep verantwoordelijk voor aanslagen
vandaag 12:54 Opinie
vandaag 12:54 Oud-Nissan-topman Ghosn opnieuw aangeklaagd in Japan
vandaag 12:45 Armstrong: 'Amstel Gold Race is beste koers die ik ooit gezien heb'
vandaag 12:45 Kanye West dropt nieuwe muziek op Coachella
vandaag 12:45 Katy Perry transformeert zichzelf tot Disney-schurk
vandaag 12:45 Jessica Simpson showt pasgeboren dochtertje voor het eerst
vandaag 12:45 Horner denkt niet aan aantal zeges Red Bull
vandaag 12:45 Mogelijk warmste Tweede Paasdag ooit, Koningsdag nat en fris
vandaag 12:45 Kampioensduel Twente zorgt voor record aantal supporters
vandaag 12:45 Simon Cowell maakt ijskoude talentenjacht op Antartica
vandaag 12:45 Minister: extremistische moslimgroep achter aanslagen Sri Lanka
vandaag 12:45 Forse omzetgroei Huawei ondanks zorgen over spionage
vandaag 12:45 Aanslagen Sri Lanka verscheuren families: 'Geen woorden kunnen deze pijn beschrijven'
vandaag 12:45 Vermaas naar knock-outfase op WK tafeltennis
vandaag 12:45 Vitesse mist Büttner twee wedstrijden
vandaag 12:45 Elektrische fietsen niet zonder gevaar: accu's spontaan in brand
vandaag 12:36 Kinderen van eigenaar Jack&Jones gedood in Sri Lanka
vandaag 12:00 Vier doden bij eenzijdig ongeval op A1 bij Deventer
vandaag 12:00 Kampioensduel Twente brengt ongekende hoeveelheid supporters op de been
vandaag 12:00 Regering Sri Lanka geeft moslimgroep schuld van aanslagen
Bekijk het nieuws van bekende Nederlanders op Facebook